-
Τα 120 άλογα της σημερινής Giulietta ελέω ρύπων, είναι μόνο θέμα χαρτογράφησης; Δηλαδή με την παλιά χαρτογράφηση μπορεί να δώσει πάλι 150 άλογα; Η έκδοση με τα 170 νομίζω φορούσε και διαφορετικά περιφερειακά στον multiair
-
Όταν βλέπεις κωλόδρομο, πήγαινε με τα πόδια ή με το παλιό αγροτικό. Δεν λέω να πάρεις Land Rover...
Στην Ελληνική επαρχία κωλόδρομοι είναι τα τελευταία 2-3 χιλιόμετρα οποιασδήποτε όμορφης διαδρομής στη φύση, χώρια τις κακοτεχνίες του κάθε 'κουμπάρου' του κάθε δήμαρχου εντός των πόλεων και χωριών. Γι αυτό και σε άλλα νήματα ερίζουμε περί της προτίμησης στα suv & crossover, των οποίων ο σχεδιασμός αποτελεί αναγκαία και ικανή συνθήκη για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο. Απ' την άλλη, όπως έγραψα, πως το κάναμε τόσα χρόνια και πηγαίναμε παντού με τα συμβατικά αυτοκινητάκια μας, που οι ανήσυχοι τα χαμήλωναν κιόλας!
Αλλά για μια καινούρια Alfa σε τιμή ευκαιρίας, εγώ θα το σκεφτόμουν σοβαρά να θυσιάσω το ύψος, που μάλλον η πραγματική απόσταση της Giuletta από το έδαφος είναι 140 εκατοστά όπως διαβάζω αλλού κι όχι 113 όπως έγραφε το πρώτο site.
-
REALΖEUS wrote:
Όταν βλέπεις κωλόδρομο, πήγαινε με τα πόδια ή με το παλιό αγροτικό. Δεν λέω να πάρεις Land Rover...
Στην Ελληνική επαρχία κωλόδρομοι είναι τα τελευταία 2-3 χιλιόμετρα οποιασδήποτε όμορφης διαδρομής στη φύση, χώρια τις κακοτεχνίες του κάθε 'κουμπάρου' του κάθε δήμαρχου εντός των πόλεων και χωριών. Γι αυτό και σε άλλα νήματα ερίζουμε περί της προτίμησης στα suv & crossover, των οποίων ο σχεδιασμός αποτελεί αναγκαία και ικανή συνθήκη για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο. Απ' την άλλη, όπως έγραψα, πως το κάναμε τόσα χρόνια και πηγαίναμε παντού με τα συμβατικά αυτοκινητάκια μας, που οι ανήσυχοι τα χαμήλωναν κιόλας!
Εμ αυτό λέω, να πας στην φύση με τα πόδια αν έχεις χαμηλό αυτοκίνητο. Που μένεις όμως βρε αδερφέ; Το Πήλιο, που το ξέρω καλά, έχει τέτοιους καρόδρομους μόνο σε συγκεκριμένα μέρη. Ακόμα και στο Χορευτό πας με κανονικό αυτοκίνητο χαλαρά,.
-
Τα 120 άλογα της σημερινής Giulietta ελέω ρύπων, είναι μόνο θέμα χαρτογράφησης; Δηλαδή με την παλιά χαρτογράφηση μπορεί να δώσει πάλι 150 άλογα; Η έκδοση με τα 170 νομίζω φορούσε και διαφορετικά περιφερειακά στον multiair
Ο 120 είναι η αρχική έκδοση, με τον έμμεσο ψεκασμό και την κλασική κεφαλή. Η 140άρα και η 170άρα ήταν εντελώς διαφορετικές μηχανικά, είχαν την κεφαλή Multiair.
-
H τιμή είναι απίστευτη.Αν έχει και το τελευταίο infotainment tou group ,είναι πάρα πολύ καλό ,εύχρηστο και έχει και όλες τις λειτουργίες.
Τώρα δε ξέρω αν δίνουν το άτοκο και την έκπτωση μαζί με την 5ετη εγγύηση.Τα τέλη κυκλοφορίας ποσο βγαίνουν δε ξέρω γιατι απο ρύπους δε πρεπει να τα πηγαίνει και πολύ καλά.
-
H τιμή είναι απίστευτη.Αν έχει και το τελευταίο infotainment tou group ,είναι πάρα πολύ καλό ,εύχρηστο και έχει και όλες τις λειτουργίες.
Τώρα δε ξέρω αν δίνουν το άτοκο και την έκπτωση μαζί με την 5ετη εγγύηση.Τα τέλη κυκλοφορίας ποσο βγαίνουν δε ξέρω γιατι απο ρύπους δε πρεπει να τα πηγαίνει και πολύ καλά.
User name: Destyl
'Πηγα κ πηρα προσφορα για τον 1.2 βενζινη εκδοση super κ η τιμη με μεταλλικο, pdi κ ττ βγαινει 17155
Αξιζει να σημειωθει οτι δε σε αφηνει να παρεις κ ατοκο χρηματοδοτικο κ την εκπτωση'
-
Νομίζω τα τέλη κυκλοφορίας είναι το σημαντικότερο πρόβλημα. Πρέπει να είναι κάπου στα 400 ευρώ.
-
Νομίζω τα τέλη κυκλοφορίας είναι το σημαντικότερο πρόβλημα. Πρέπει να είναι κάπου στα 400 ευρώ.
+1
Δυστυχώς ξεπερνά τα 160 gr CO2, με αποτέλεσμα να έχει συντελεστή ρύπων 2,45 και να φτάνουν τα τέλη τα 400 ευρώ.
Δεν κατάλαβα γιατί οι Ιταλοί δεν κράτησαν τον multiair που είχε και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων (
-
kouladi wrote:
+1
Δυστυχώς ξεπερνά τα 160 gr CO2, με αποτέλεσμα να έχει συντελεστή ρύπων 2,45 και να φτάνουν τα τέλη τα 400 ευρώ.
Δεν κατάλαβα γιατί οι Ιταλοί δεν κράτησαν τον multiair που είχε και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων (
Ντιζελάκι παιδιά ! Πρέπει να χει 110γρ.
-
Ειναι κατω απο 160 το CO2 και στην βενζινη. Και τα τελη κυκλοφοριας του, ειναι 290€
-
Ειναι κατω απο 160 το CO2 και στην βενζινη. Και τα τελη κυκλοφοριας του, ειναι 290€
Kι εγώ θυμόμουν παλιά ότι οι 1.4 120hp είχαν γύρω στα 145gr CO2 ,αλλά κοιτώντας τα νέα specs του 120άρη είδα 164-168gr.!
-
-
Κι εδω τα δειχνει 157
https://www.alfaromeo.gr/configurator/giulietta/#/version/83191C5V3000/summary
Νομίζω ο configurator δείχνει με βάση NEDC ακόμα, που είναι παλιό πρότυπο. Με WLTP είναι παραπάνω από 157 γραμμάρια.
-
Τωρα οποιος το παρει, με βαση ποια γραμμαρια θα πληρωνει τελη?
-
WLTP είναι εν ισχύ πλέον.
-
-
Γιατί πιθανόν με το καινούργιο πρότυπο και τις πιο σωστές μετρήσεις το διοξείδιο θα έφτανε στα ύψη
Ενώ ο αρχαίος ο FIRE τα περνάει μια χαρά;
-
WLTP είναι εν ισχύ πλέον.
Στην Ελλαδα? Απο πότε? 1-1-2021 δεν ηταν να εφαρμοστει?
-
Χμμμ με μπέρδεψες τώρα. Όντως διαβάζω για το 21 έχεις δίκιο. Πήρε παράταση;
Όμως αν αγοράσεις τώρα αυτοκίνητο ποιο νούμερο θα σου γράψουν στην άδεια; Το NEDC ή το WLTP;
-
Μπα, θεωρω τα Nox ειναι το θεμα στον multiair.
Τον fire του κοβεις αλογα, αλλαζεις καταλυτη, και ειναι ετοιμος, αλλωστε εμμεσου ψεκασμου ειναι, μεσα στα ορια των Nox.
Παντως μεγα λυση θεωρω τα mild hybrids.
Βαζεις ενα παλιο καλο ατμοσφαιρικο εμμεσου ψεκασμου, για να καλυπτεις και τα Nox, και εναν μικρο επικουρικο ηλεκτροκινητηρα με 5 -10 κιλα ροπης σρα χαμηλα και τελος.
Αξιοπιστια και απλοτητα.
Στον δρομο που χαραξε πρωτη η suzuki στην κατηγορια αυτη.
Alfa Romeo Giulietta