-
Πιστεύω ότι η G. είναι πολύ καλύτερο αυτοκίνητο. Αλλά το 301 είναι πιο φτηνό.
-
Πάνε αυτά Αλέξανδρε, είναι στο τέλος της ζωής της, οπότε ότι έχει μείνει πρίν 'πεθάνει' τελείως.
Το εχουν σταματησει εδω και 2 χρονια περιπου αυτο το μοτερ, oπως και τον 1,8 της QV . Λογω ρυπων . Εχει καιρο που φοραει μονο τον t-jet με τα 120
-
Πηγα κ πηρα προσφορα για τον 1.2 βενζινη εκδοση super κ η τιμη με μεταλλικο, pdi κ ττ βγαινει 17155
Αξιζει να σημειωθει οτι δε σε αφηνει να παρεις κ ατοκο χρηματοδοτικο κ την εκπτωση
-
1,4 ειναι. 1150€ πανω? 400 το μεταλλικο . Κατω απο 300€ τα τελη κυκλ. Τα 450 ειναι το pdi ?
-
σωστος 1,4! 292 Pdi, 396 εξοδα ταξινομησης, 371 το χρωμα. τα νουμερα δε στεκουν οπως εχει, απ'οτι καταλαβαινω εχουν χρεωσει λιγο παραπανω το αυτοκινητο; εκπτωση διανομεα γραφουν 3000
-
Ρωτα κι αλλου, αν σε ενδιαφερει σοβαρα.
-
Αυτοί οι κινητήρες που είναι διαθέσιμοι, είναι όλοι τούρμπο; Με τί χαρακτηριστικά ροπής, θυμάται κανείς;
-
Ναι τουρμπο ειναι ολοι
Βενζινη 1,4 - https://www.4troxoi.gr/techdata/alfa-romeo/giulietta/giulietta/14-tb-super
Πετρελαιο 1,6 - https://www.4troxoi.gr/techdata/alfa-romeo/giulietta/giulietta/16-jtdm-2
-
Εγω το βρισκω πολυ καλη ευκαιρια.
Δηλαδη σιγα και τα νεα αυτοκινητα του b seg, πλατφορμες δεκαετιας εχουν τα περιασοτερα.
Ενω τωρα στην αλφα θα εχουν λυσει πλεον θεματακια αξιοπιστιας, γενικα πιστευω πως ειναι ενα αξιοπρεπεστατο και τιμιο αυτοκινητο στην εκδοση με τον diesel. Και φυσικα παμεμορφο.
Οσο για πατημα και αισθηση φυσικα καλυτερο θα ναι απο ολα τα b seg, εκτος ισως του fiesta και του swift και αυτο λογω μικρου βαρους και αισθηση καρτισια του suzuki, σε ποιοτητα κυλισης ομως φυσικα ανωτερο και ποιοτικοτερο.
-
C segment είναι η Giulietta!
-
Η τιμη ομως b segment
-
Δηλαδη σιγα και τα νεα αυτοκινητα του b seg, πλατφορμες δεκαετιας εχουν τα περιασοτερα.
Ενω τωρα στην αλφα θα εχουν λυσει πλεον θεματακια αξιοπιστιας, γενικα πιστευω πως ειναι ενα αξιοπρεπεστατο και τιμιο αυτοκινητο στην εκδοση με τον diesel. Και φυσικα παμεμορφο.
Οσο για πατημα και αισθηση φυσικα καλυτερο θα ναι απο ολα τα b seg, εκτος ισως του fiesta και του swift και αυτο λογω μικρου βαρους και αισθηση καρτισια του suzuki, σε ποιοτητα κυλισης ομως φυσικα ανωτερο και ποιοτικοτερο.
Δεν συγκρίνεται με κανένα B Seg. Είναι καλύτερη στον δρόμο και από τα κορυφαία Focus και 1 Series (την σωστή, την πισωκίνητη).
-
Lap wrote:
Δεν συγκρίνεται με κανένα B Seg. Είναι καλύτερη στον δρόμο και από τα κορυφαία Focus και 1 Series (την σωστή, την πισωκίνητη).
Κι όμως ο κόσμος θα πληρώσει τα ίδια περίπου λεφτά για ν' αγοράσει Scala, Fiesta, Polo και τα υπόλοιπα της κατηγορίας όπως και τις βασικές εκδόσεις των B-SUV αντί για την Alfa... Σε Alfa και σε τέτοια τιμή, θα αγόραζα διπλό συμπλέκτη δε με πειράζει... μη σου πω και χειροκίνητο... κι ας προσέxω λίγο παραπάνω σε χωματόδρομους και παραλίες... αν γυρίσω σύντομα κι υπάρχουν διαθέσιμα σε αυτές τις τιμές (και δεν είναι κάτι που θα κρατήσει μόνο κανα δυο βδομάδες) θα πάω να το δω το αυτοκίνητο. Μόνο αυτά τα περίεργα μπροστινά φανάρια βλέπω ως μη κομψα, το υπόλοιπο αυτοκίνητο φωνάζει Alfa Romeo.
Μπήκα στο διαμορφωτή και μερικά σημεία εξοπλισμού δεν είναι ξεκάθαρα. π.χ. συνδέεται κινητό στην οθόνη που έχει η έκδοση σε προσφορά ή χρειάζεται επιπλέον παραγγελία με χρέωση (και γίνεται;) αν γνωρίζει κανείς...
-
Αν δεν με απατά η μνήμη μου έχει κοινό πλαίσιο με το astra j το οποίο έχει αντικατασταθεί εδώ και κάποια χρόνια από το astra k, το οποίο έχει και αυτό παρά πολύ καλές τιμές (έχει υποστεί fl πριν λίγο καιρό). Οπότε εγώ θα κοίταζα και το astra k αν ήταν να πάω στην Τζουλιέτα. Πιο όμορφη και κλασατη η αλφα, δεν το συζητάμε αυτό...
-
Αν δεν με απατά η μνήμη μου έχει κοινό πλαίσιο με το astra j το οποίο έχει αντικατασταθεί εδώ και κάποια χρόνια από το astra k, το οποίο έχει και αυτό παρά πολύ καλές τιμές (έχει υποστεί fl πριν λίγο καιρό). Οπότε εγώ θα κοίταζα και το astra k αν ήταν να πάω στην Τζουλιέτα. Πιο όμορφη και κλασατη η αλφα, δεν το συζητάμε αυτό...
Δεν εχουν καμια σχεση τα πλαίσιά τους
-
Μπήκα στο διαμορφωτή και μερικά σημεία εξοπλισμού δεν είναι ξεκάθαρα. π.χ. συνδέεται κινητό στην οθόνη που έχει η έκδοση σε προσφορά ή χρειάζεται επιπλέον παραγγελία με χρέωση (και γίνεται;) αν γνωρίζει κανείς...
Σε κάποιες παρτίδες η ίδια η Alfa έβαζε μια επτάιντση Alpine με android auto/carplay
-
Προφανώς και σε απατάει η μνήμη σου. Δεν έχουν την παραμικρή σχέση!!!
-
REALZEUS wrote:
Lap wrote:
Κι όμως ο κόσμος θα πληρώσει τα ίδια περίπου λεφτά για ν' αγοράσει Scala, Fiesta, Polo και τα υπόλοιπα της κατηγορίας όπως και τις βασικές εκδόσεις των B-SUV αντί για την Alfa... Σε Alfa και σε τέτοια τιμή, θα αγόραζα διπλό συμπλέκτη δε με πειράζει... μη σου πω και χειροκίνητο... κι ας προσέxω λίγο παραπάνω σε χωματόδρομους και παραλίες... αν γυρίσω σύντομα κι υπάρχουν διαθέσιμα σε αυτές τις τιμές (και δεν είναι κάτι που θα κρατήσει μόνο κανα δυο βδομάδες) θα πάω να το δω το αυτοκίνητο. Μόνο αυτά τα περίεργα μπροστινά φανάρια βλέπω ως μη κομψα, το υπόλοιπο αυτοκίνητο φωνάζει Alfa Romeo.
Καλά, ο κόσμος ψηφίζει 40+ χρόνια ΝΔ, δεν είναι επιχείρημα η ηλιθιότητα του κόσμου.
Γιατί όμως να βάλεις ένα χαμηλό αυτοκίνητο σε χωματόδρομο; Τα δικά μου χαμηλά δεν έχουν πατήσει σχεδόν ποτέ χώμα. Αν οι διαδρομές σου περιλαμβάνουν χώμα, τότε παίρνεις SUV, σοβαρό κιόλας, με τετρακίνηση.
Θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά μια 120άρα με 16 χιλιάρικα, αν έψαχνα καινούριο αυτοκίνητο. Αλλά σήμερα καλός μου φίλος, μου πρότεινε με 11 'χήνες' το κατακόκκινο Civic Type R του, το οποίο είναι 'χαρτί'. Θα το έπαιρνα αν είχα οικονομική άνεση, αλλά είμαι ζορισμένος τελευταία γμτ...
-
Γιατί όμως να βάλεις ένα χαμηλό αυτοκίνητο σε χωματόδρομο; Τα δικά μου χαμηλά δεν έχουν πατήσει σχεδόν ποτέ χώμα. Αν οι διαδρομές σου περιλαμβάνουν χώμα, τότε παίρνεις SUV, σοβαρό κιόλας, με τετρακίνηση.
Γιατί ως Θεσσαλοί έχουμε ωραία φύση γύρω γύρω, βουνά και θάλασσες, μόνο αυτά μας κληροδότησαν οι παππούδες και κάτι παλιακά σπιτάκια του μόχθου μέσα στη φύση. Στον όρο 'χωματόδρομος' περιλαμβάνονται όλα τα περίεργα κακοσυντηρημένα δρομάκια διαφόρων τύπων οδοστρώματος, και το πατημένο χαλίκι, και η ξηλωμένη άσφαλτος 50 ετών με καθιζήσεις που φαίνεται το γαρμπίλι, και οι πατημένοι αγροτικοί που καλύπτουν εκδρομικές μετακινήσεις διακοπών (π.χ. από μια πλατεία χωριού σε μια παραλία στο μπιτσόμπαρο), και οι πέτρες που κυλάνε μετά τη βροχή στο βουνό, καταλαβαίνεις τί θέλω να πω. Κάποιες φορές δεν υπάρχει επιλογή, ας πούμε και να οδηγήσεις να ευχαριστηθείς με την Άλφα τα στροφιλίκια στην άσφαλτο, θα πρέπει να παρκάρεις στην παραλιακή αλάνα ή κάτω απ' τα δέντρα, θα ζοριστεί να βρει από κάτω στο κόψιμο της ασφάλτου προς το άδειο οικόπεδο ή στη ράμπα προς την αυλή μας...
το πρώτο πράγμα που έκανα όταν διάβασα την είδηση, ήταν να ψάξω να βρω απόσταση από το έδαφος.
Αν αληθεύει η ιστοσελίδα, είναι 113 χιλιοστά! Η ίδια ιστοσελίδα δίνει το Mazda μου στα ~160!
Αν είχε ένα ύψος κοινού αυτοκινήτου, κάπως σώζεται (τα τελευταία 50 χρόνια που δεν υπήρχαν σουβ, πως πηγαίναμε;) αλλά αν είναι τόσο χαμηλωμένο, θα υπάρχει πρόβλημα. Πολλά τα ΑΝ... Πάντως αξιόλογη αγορά! (αν και με το ντήζελ αυτόματο που θα προτιμούσα εγώ, πάλι θα με είχε στη μπούκα ο Δίας).
-
Όταν βλέπεις κωλόδρομο, πήγαινε με τα πόδια ή με το παλιό αγροτικό. Δεν λέω να πάρεις Land Rover...
Alfa Romeo Giulietta