-
Ρε σεις παιδιά καλες χρυσές και όμορφες οι Άλφα αλλά έχουν αφεθεί στην τύχη τους.
Τι ασχολείστε ακόμα ;Επειδή μας αρέσουν και προσφέρουν πράγματα που ελάχιστες εταιρείες προσφέρουν. Εσύ γιατί ασχολείσαι όμως αφού τις απαξιώνεις;
-
Ρε σεις παιδιά καλες χρυσές και όμορφες οι Άλφα αλλά έχουν αφεθεί στην τύχη τους.
Τι ασχολείστε ακόμα ;Παρότι δεν είμαι υπέρ μεταχειρισμένων η multiair 150-170hp giulietta είναι το μόνο αυτοκίνητο που θα το αγόραζα ακόμα και σήμερα, 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του! Κι ας μην έχει ούτε ένα έξυπνο σύστημα υποβοήθησης οδήγησης ή μεγάλη οθόνη με σύνδεση για τηλέφωνο
-
@iceman7 Το σχολιο σου ειναι ακυρο.....οι Αλφα Ρομεο δεν ειναι απλως αυτοκινητα....ειναι κατι παραπανω.
Δεν ειχα ποτε και δεν ξερω αν θα αποκτησω αλλα τα λατρευω,οπως και πολλοι αλλοι.
Εχω οδηγησει μονο την 33 Ιμολα 1,4 εδω και αρκετα χρονια και ακομη μου ερχεται στο νου ο ηχος του μποξερ κινητηρα και φυσικα η αισθηση οδηγησης που δεν δινει κανενα αλλο αυτοκινητο.Και εγω θα αγοραζα μια (αν ειχα δυνατοτητα) και ας ειναι 10 ετων....
-
Καλα ηρέμησε βρε συ...ου να οδηγήσεις BMW 5 αρα με πολλα αλογα και βαλε....
Ειναι πολύ καλά αυτοκίνητα το ουσιαστικό ελάττωμα τους είναι ότι αυτοι που τα αγοράζουν ειναι άσχετοι με τα αυτοκίνητα και δεν τα σέβονται καθόλου.
Βλέπω στον δρόμο πενταμορφο ωραία αυτοκίνητα με την απλότητα αλλά και ομορφιά τους και είναι άθλιες σε επίπεδο συντήρησης.
Πάντως και εγώ στο κοντινό περιβάλλον κάποιες άλφα είχαν θέματα αξιοπιστίας ενώ τις λάτρευαν και τις είχαν όλη μέρα με τα καλύτερα λάδια και κρέμες. (Και πάντα σε γκαραζ)
-
Καλα ηρέμησε βρε συ...ου να οδηγήσεις BMW 5 αρα με πολλα αλογα και βαλε....
Ειναι πολύ καλά αυτοκίνητα το ουσιαστικό ελάττωμα τους είναι ότι αυτοι που τα αγοράζουν ειναι άσχετοι με τα αυτοκίνητα και δεν τα σέβονται καθόλου.
Βλέπω στον δρόμο πενταμορφο ωραία αυτοκίνητα με την απλότητα αλλά και ομορφιά τους και είναι άθλιες σε επίπεδο συντήρησης.
Πάντως και εγώ στο κοντινό περιβάλλον κάποιες άλφα είχαν θέματα αξιοπιστίας ενώ τις λάτρευαν και τις είχαν όλη μέρα με τα καλύτερα λάδια και κρέμες. (Και πάντα σε γκαραζ)
Που να οδηγήσεις κι εσύ Λαπάκο μεγάλη Alfa με πολλά άλογα...
ΥΓ: Να δεις προβλήματα σε Suzuki που έχω δει...
-
χαχα του Realzeus μην πεις κακό για την Alfa...την Alfa!
In other news, ετοιμάζεται η αδερφή μου να πάρει αμάξι. Φυσικά την κατευθύνω προς τη Giulietta. Δεν έχω πάει να ρωτήσω ακόμη αλλά κάτι διάβασα εδώ μέσα για προσφορά στα 16.000. Ισχύει αυτό; Για πείτε!
-
Υπάρχουν λίγα αυτοκίνητα ακόμα όχι για πολυ.
-
15.990 η απλη τουρμπο 1400αρα με 120 αλογα,αλλα με υψηλο σημα.....
Lap αν απευθυνεσαι σε μενα.....δεν κανουν τα αλογα ενα αυτοκινητο......
-
Όχι δεν το κάνουν αλλά επειδή και καλές άλφα στο περιβάλλον μου είχαμε, 30 και 35 χιλιάρικα η καθεμία λέω πως είχαν κάποια θετικά αλλά και πως σε κάποια κομματια δεν ήταν τόσο καλές.
Εντωμεταξύ μέχρι τα 100.000 χλμ έβγαζαν θέματα, και ακριβές βλάβες ενώ μόνο αφυγραντηρα να τις κρατά σε σωστή υγρασια δεν υπηρχε το γκαραζ. Μιλαμε για ΤΗΝ συντηρηση.
Alfa gt 2.0
Alfa 166 2.0
Και οι δύο πουλήθηκαν
Π.χ επειδη η αλφα πλασάρεται ως αυτοκίνητο πολυτελείας με σπορτιφ προσανατολισμό, σε ταξίδια έλειπε το πολυτελές στοιχείο όπως σε μια BMW, ένω σε σπορτιφ δεν κέρδιζε και πάρα πολλούς πόντουςαρανω. Από ομορφιά ναι είναι πενταμορφες.
-
χαχα του Realzeus μην πεις κακό για την Alfa...την Alfa!
In other news, ετοιμάζεται η αδερφή μου να πάρει αμάξι. Φυσικά την κατευθύνω προς τη Giulietta. Δεν έχω πάει να ρωτήσω ακόμη αλλά κάτι διάβασα εδώ μέσα για προσφορά στα 16.000. Ισχύει αυτό; Για πείτε!
Χαχα. Ξέρω ότι κάνεις πλακίτσα φίλε σαργέ, αλλά δεν θα τα ισοπεδώσουμε και όλα. Είχα μεγάλη BMW, με 272 άλογα, και ενώ ήταν εξαιρετική, δεν την έβαζα πάνω από τις αντίστοιχες Alfa στο οδηγικό κομμάτι. Ο λόγος που προτίμησα την Βαυαρή ήταν η πίσω κίνηση, που τότε δεν πρόσφεραν οι Ιταλοί. Σήμερα που έχουν και πίσω κίνηση, δεν θα είχα κανένα λόγο να πάρω BMW ξανά.
-
iceman7 wrote:
Τι ασχολείστε ακόμα ;Επειδή μας αρέσουν και προσφέρουν πράγματα που ελάχιστες εταιρείες προσφέρουν. Εσύ γιατί ασχολείσαι όμως αφού τις απαξιώνεις;
Αν διαβάζετε ότι θέλετε και όχι όσα γράφονται πως μπορεί να γίνει διάλογος ; (και είναι διαπιστώνω γενικότερο φαίνομενο αυτό)
Απο όσα διάβασες Αλέξανδρε πως κατάλαβες ότι τις απαξιώνω ;
Τις εκτιμώ αυτοκινητικα (έχω αδελφό αλφιστι άλλωστε) απλά διαπιστώνω ότι η μάρκα έχει μείνει πίσω σε παραγωγή μοντέλων, πρόοδο, νεες τεχνολογίες κλπ. Σχεδόν παρατημένη πια.. με δυο πρακτικά μοντέλα σε δύσκολες και ακριβές κατηγοριες.
Όσο ενδιαφέρον οδηγικά να είναι ένα αυτοκίνητο όπως η τζουλιετα που βλέπω να προτείνετε αφειδως, είναι δυνατόν αμάξι 10ετιας (ίσως και περισσότερο) να ενσωματώνει τις ίδιες τεχνολογίες ασφάλειας με ένα νέο; -
Έχεις αδελφό Αλφίστα, αλλά μόνος σου έχεις πει ότι όταν την οδήγησες τρόμαξες, μάλλον μαθημένος από τα καράβια που οδηγούσες ως τότε.
Η εταιρεία έχει μικρή γκάμα και ασπευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, σε όσους τους αρέσει η οδήγηση. Εσύ μας ρώτησες γιατί ασχολούμαστε. Το ερώτημα είναι εσύ γιατί ασχολείσαι, αφού δεν καταλαβαίνεις την φιλοσοφία της. Επίσης το συγκεκριμένο θέμα είναι αυτό της Giulietta, όχι της AR γενικά. Έχεις πρόβλημα με το ότι είναι παλιό αυτοκίνητο, δεκτό. Παραμένει όμως το πιο οδηγοκεντρικό της κατηγορίας και για κάποιους από εμάς αυτό λέει πολλά!!! Κανείς δεν σε αναγκάζει να το πάρεις.
Θυμάσαι επιλεκτικά Αλέξανδρε.
Ειχα γράψει ότι είχα τρομάξει αλλά και το αμάξι είχε θέματα τότε ελλειψει σωστής συντήρησης τα οποία τα έχει παραδεχτεί και ο αδελφός μου που με την ευκαιρία της έχει πιει το αίμα και την έχει κάνει και υγραέριο και ακόμα τσουλάει παρότι αισίως πάει γι 15ετια.Για τη τζουλιεττα γράφω έναν αντίλογο προς τον υποψήφιο αγοραστή. Ενημερωτικό φορουμ είναι εδώ καλό να ακούγονται εκατερωθεν απόψεις αφού ζητούνται.
Δεν είναι ούτε οπαδικό ούτε μονοπαντο.Άλλωστε ψέματα δεν γράφω ούτε στο θέμα της παλαιότητας της τζουλιεττας ούτε στα περί Alfa.
Με δυο μοντέλα και ένα τρίτο 12ετιας δεν πας πουθενά με ότι σημαίνει αυτό και για τους φανατικούς φίλους της και για υποψήφιους αγοραστές. -
Έχεις αδελφό Αλφίστα, αλλά μόνος σου έχεις πει ότι όταν την οδήγησες τρόμαξες, μάλλον μαθημένος από τα καράβια που οδηγούσες ως τότε.
Η εταιρεία έχει μικρή γκάμα και απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, σε όσους τους αρέσει η οδήγηση. Εσύ μας ρώτησες γιατί ασχολούμαστε. Το ερώτημα είναι εσύ γιατί ασχολείσαι, αφού δεν καταλαβαίνεις την φιλοσοφία της. Επίσης το συγκεκριμένο θέμα είναι αυτό της Giulietta, όχι της AR γενικά. Έχεις πρόβλημα με το ότι είναι παλιό αυτοκίνητο, δεκτό. Παραμένει όμως το πιο οδηγοκεντρικό της κατηγορίας και για κάποιους από εμάς αυτό λέει πολλά!!! Κανείς δεν σε αναγκάζει να το πάρεις.
-
Ειδα προσφατα μια κοκκινη στο πλυντηριο της γειτονιας μου. Αν εξαιρέσεις το ελαφρως παρωχημενο εσωτερικο, το αυτοκινητο νομιζεις οτι βγηκε χθες και οχι πριν 10 χρονια. Ευκολα θα την αγοραζα στη τιμη που τη δινουν τωρα, αν εψαχνα για καινούργιο hatchback
-
Επιλεγετε αυτοκινητο συμφωνα με τα στανταρ ασφαλειας ή με την καρδια σας;Εαν ειστε απ τους πρωτους μαλλον δεν εχετε χομπυ το αυτοκινητο εαν ειστε στη δευτερη ομαδα τοτε ειστε petrolheads.Και δεν αναφερομαι μονο στην Αλφα Ρομεο (που δεν ειχα/εχω λογω οικονομικων κυριως).
Εγω δηλαδη μετα απο 20 χρονια VW επρεπε να παρω ξσνα το ιδιο;Οχι....,ψωνισα με συναισθημα.Και εκει δεν χωραει κστι αλλο.
Επειδη η Τζουλιεττα εχει μεινει πισω στσ σημερινα στανταρ ασφαλειας,δεν σημαινει οτι δεν ειναι ασφαλες αυτοκινητο.
.Και οσον αφορα οτι η Αλφα εχει μεινει πισω σε γκαμα και τεχνολογιες αυτο ισχυει.Φυσικα.στον ιδιο βαθμο που ισχυει και για την Φιατ και για την Λαντσιακαι γενικα για την Ιταλικη αυτοκινητοβιομηχανια
Δεν εχουμε χασει μονο τις Αλφα αλλα και τα νεα Πουντο τις νεες Δελτα και ου το καθ εξεις.Μας λειπουν τα προσιτα Ιταλικα αυτοκινητα με τις οποιες ιδιοτροπιες τους.Κανεις δεν ειναι τελειος σ συτον τον κοσμο.
-
Εξαρτάται πως ορίζει ο καθένας τα 'συστήματα' ασφαλείας. Γιατί ναι ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια δεν έχει πολλά, αλλά έχει τόσο καλό στήσιμο και φρένα, δηλαδή ενεργητική ασφάλεια που σε βοηθάει να μην εμπλακείς σε ατύχημα. Σε ηλεκτρονικά όμως ναι υστερεί.
-
Φανη η ασφάλεια δεν είναι μόνο τα ηλεκτρονικά μπλιμπλικια αλλά το πλαίσιο, η ακαμψία, οι ζώνες παραμόρφωσης, τα κράματα.
Ενα αμάξι σχεδιασμένο πριν από 15 χρονια δεν είναι το ίδιο ασφαλές με ένα σημερινό.
Και αυτό ασχετο με τις Άλφα. -
Παιδιά είναι ένα πολύ διασκεδαστικό αυτοκίνητο, όντως προηγούμενης πλέον γενιάς αλλά όπως όλοι βλέπουμε αυτό αντικατοπτρίζεται στην τιμή. Θεωρώ πως σε αυτά τα χρήματα για κάποιον που ψάχνει κάτι διασκεδαστικό και δεν θέλει να πάρει μεταχειρισμένο είναι μια πολύ τίμια επιλογή.
Εδώ αγοράζουν άτομα ακόμα rx7 fc fd s2000 200sx και διαφορους άλλους δεινόσαυρους πλέον μόνο και μόνο για την εμπειρία που προσφέρουν.
Είναι πολύ θετικό να έχουμε κάθε είδους επιλογές στην αγορά!
-
Παιδιά είναι ένα πολύ διασκεδαστικό αυτοκίνητο, όντως προηγούμενης πλέον γενιάς αλλά όπως όλοι βλέπουμε αυτό αντικατοπτρίζεται στην τιμή. Θεωρώ πως σε αυτά τα χρήματα για κάποιον που ψάχνει κάτι διασκεδαστικό και δεν θέλει να πάρει μεταχειρισμένο είναι μια πολύ τίμια επιλογή.
Εδώ αγοράζουν άτομα ακόμα rx7 fc fd s2000 200sx και διαφορους άλλους δεινόσαυρους πλέον μόνο και μόνο για την εμπειρία που προσφέρουν.
Είναι πολύ θετικό να έχουμε κάθε είδους επιλογές στην αγορά!
σε αυτό το συνειδητοποιημένο πλαίσιο και εγώ επικροτώ και ειδικά καινούργιο αντί μτχ.
αλλα να ξέρουμε τι λέμε και τι προτείνουμε ! -
Ε ναι, RX8, S2000 κ.τ.λ. ίδια περίπτωση με την Giulietta.
Alfa Romeo Giulietta