-
Συμφωνούμε Δία, για αυτό είπα ότι ό Ecoboost 1.5 ειναι πιο δυνατός από τον Boosterjet 1.4.
-
Δεν καταλαβα, τι ψαχνουμε? Τον πιο δυνατο στα 1,4-1,5 λιτρα?
-
- Honda 1.5 182 HP
- FCA 1.3 180 HP
- Mercedes-Renault 1.33 163 HP
- PSA 1.2 155 HP
- Volvo 1.5 152 HP
- VAG 1.5 150 HP
-
Toyota 1.5 260hp
PSA 1.6 225hp
-
Η Volvo έχει 163 άλογα στον 1,5.
-
Toyota 1.5 260hp
PSA 1.6 225hp
Μιλούσαμε για καθημερινά μοτέρ, όχι hot hatches.
-
H PSA δεν τον βαζει σε hot hatches... Μπαινει στο 508 και στο DS7 . Στο 308 βγαζει 263hp (δεν ξερω αν σταματησε)
-
Τι τέλη πληρώνει η Giulietta κύριοι; Γιατί κάτι πήρε το μάτι μου για θυσθεώρητες τιμές CO2 για μόλις 120 άλογα.
-
H βενζινη 290€
-
Ωχχχ
Πήγαμε σήμερα σε αντιπροσωπείες με τη μικρή μου αδερφή και κλασσικά τη χειρότερη εντύπωση μας έκανε η Fiat-Alfa.
Ενώ τα αμάξια ήταν υπέροχα, ο πωλητής ήταν ότι να ναι μα ότι ναναι! Καταρχάς του είπαμε ότι ήρθαμε για 500Χ και Giulietta και μας έδωσε μια κακοπροσφορά μόνο για το πρώτο! Πάλευε στο πισι κανα 15λεπτο! για να μας τυπώσει τελικά μια generic προσφορά του 500Χ που τη βρίσκεις και στο σαιτ. Καμία κουβέντα για τίποτα. Του τα βγάζαμε με το στανιό. Ε, στο τέλος κλασικά κουραστήκαμε και φύγαμε. Α, τεστ ντραιβ θα μας πάρει τηλέφωνο λέει κάποια στιγμή (εγώ περιμένω να με πάρει ο ίδιος από το 2014 για να κάνω td τη Giulietta...χαχαχαχα).
Μετά από κει πήγαμε Skoda, και μας είχαν στα ώπα ώπα! Μας έδωσαν το αμάξι και φύγαμε ελεύθερα όση ώρα θέλαμε, μας κέρασαν, μας έδωσαν φακέλους, έντυπα, προσφορές και όλα τα είχαν ετοιμάσει όσο λείπαμε για να μη μας έχουν να περιμένουμε.
Α ρε Alfa...
-
Οαεδ
-
Όταν είχα μιλήσει και εγώ με την vw στο Ηράκλειο γιατί είπα να δω και το kodiaq πέτυχα μια πολύ εξυπηρετική και ευγενική πωλήτρια. Μου άφησε πολύ θετική εντύπωση αν και τελικά δεν το προχώρησα.
-
Σε vw και εξυπηρετικός πωλητής? Δεν έχω πετύχει ποτέ και κανέναν.... Μαθητευόμενη θα ήταν....
-
Όταν είχα μιλήσει και εγώ με την vw στο Ηράκλειο γιατί είπα να δω και το kodiaq πέτυχα μια πολύ εξυπηρετική και ευγενική πωλήτρια. Μου άφησε πολύ θετική εντύπωση αν και τελικά δεν το προχώρησα.
Η ίδια είναι λογικά γιατί τη θυμάμαι από πριν 3 χρόνια που ψάχνω. Εξαιρετική! Κάποια στιγμή τη ρώτησα κάτι πιο ψαγμένο (πριν 2 χρόνια ενόσω έψαχνα πριν πάρω το civic) και μου λέει 'αχχ συγνώμη, δεν το ξέρω αυτό! Να σας αφήσω 2 λεπτάκια να πάρω 1-2 τηλέφωνα να μάθω και να σας πω;' χαχαχαα αξιολάτρευτη!
-
-
Γεια χαρά σε όλους.
Θα μου επιτρέψετε να εκφράσω με την σειρά μου την άποψή μου για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Xρήστης απ΄το 2017 με leasing μιας 1.6 diesel 120ps τσιπαρισμένης σχεδόν απ΄την αρχή +26ps +55Nm και αισίως στα 170 χιλ χλμ. Μονίμως με τον διακόπτη D.N.A. στη θέση D.
Τα θετικά: απίστευτο πάτημα και σταθερότητα, εξαιρετική αυτοπεποίθηση στην στροφή (συνεχώς σου ψιθυρίζει στ΄ αυτί οτι θα μπορούσες να στρίψεις με περισσότερα χιλιόμετρα) φοβερά φρένα και τιμόνι. Είχα οδηγήσει αρκετά 'νορμάλ' αυτοκίνητα μέχρι την Giulietta αλλά αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Πρέπει να το οδηγήσεις για να καταλάβεις. Κανένας τριγμός ή θόρυβος απ΄το ταμπλό ή το εσωτερικό, κανένα μηχανολογικό, ηλεκτρικό ή ηλεκτρονικό πρόβλημα. Βέβαια πρέπει να πω ότι το 90% των χιλιομέτρων είναι σε εθνική οδό. Στα θετικά επίσης το εξωτερικό της design, νομίζω πολύ πιο όμορφη από πολλά σημερινά μοντέλα.
Στα αρνητικά: χτυπάει η ανάρτηση και ακούγεται στους Ελληνικούς καρόδρομους. Σαν να 'κουράστηκε' η ανάρτηση. Δεν ήταν έτσι στην αρχή. Πρέπει να είναι θέμα σινεμπλόκ ή/και αμορτισέρ. Λίγοι χώροι και μικροί για μικροπράγματα, περιορισμένοι οι χώροι για τους πίσω επιβάτες και αποσκευές αλλά αυτά τα ήξερα όταν την επέλεξα. Τώρα στις διακοπές ειδικά η έλλειψη χώρων είναι έντονη. Τέλος μου έχει ανάψει λόγω νοθευμένου; diesel ή βακτηρίων του βιοντίζελ; το λαμπάκι του κινητήρα αλλά με την προσθήκη κατάλληλου καθαριστικού το πρόβλημα λύθηκε άμεσα.
Λυπάμαι που δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης της, θα ήταν σίγουρα το επόμενο αυτοκίνητο μου. Συγνώμη για το σεντόνι.
Υ.Σ. Σε λίγο καιρό παραδίδω την Giulietta, το tuning box δεν θα μου είναι χρήσιμο πια, αν κάποιος φίλος το θέλει μπορούμε να το συζητήσουμε με μήνυμα
-
Ποιό Tuning box έχεις βάλει?
-
-
Πόσο μου αρέσει όταν βλέπουμε αντικειμενικές κριτικές με τα καλώς και κακώς κείμενα του κάθε αυτοκινήτου.. Φίλε miltkar μια ερώτηση.. με το box καταλαβαίνεις τη διαφορά στην ιπποδύναμη ? Η κατανάλωση ανέβηκε πολύ ?
-
Ακριβώς αυτό το μοντέλο είχα κάνει τεστ ντραιβ και ερωτεύτηκα την εταιρία με...την πρώτη ματιά! Αμάξι για... οδήγηση! Ακριβώς όπως τα γράφει ο συμφορουμίτης παραπάνω!
Από την άλλη πλευρά το αμάξι υστερεί λόγω κ των χρόνων του πια σε όλα τα άλλα που τυχόν ενδιαφέρουν κάποιον οδηγό σήμερα. Το σαλόνι είναι ξεκάθαρα ξεπερασμένο, αν θέλεις μπλιμπλικια και οθόνες ...δεν..., οι χώροι υστερούν έναντι του ανταγωνισμού.
Ωστόσο το πάτημα, το κράτημα, η πληροφόρηση από το τιμόνι και η συμπεριφορά του αυτοκινήτου είναι απολαυστικά κ κρατούν το αμάξι με άνεση στις κορυφαίες θέσεις της κατηγορίας ακόμη κ τόσα χρόνια μετά...
ΥΓ: μια άλφα πρέπει να περάσει από τα χέρια μου πριν φύγω από το μάταιο τούτο κόσμο!!
Alfa Romeo Giulietta