-
Αν δε κάνω λάθος ο 1.4 120 έχει γύρω στο 400αρι τέλη. Για ψαξτο.
-
Αν δε κάνω λάθος ο 1.4 120 έχει γύρω στο 400αρι τέλη. Για ψαξτο.
Σήμερα που θα πάω να το δω θα μάθω για τα τέλη και θα σας πω.
-
Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω gulieta diesel ποιες οι διαφορές του 2014 με του 2016 μοντέλο ? Λένε για διάφορες στο σύστημα ανάρτησης . Βρήκα από Ελλάδα στα 9000 του 14 και από εξωτερικό του 15 στα 10000 qv line και του 16 στ 9500 από Ελλάδα ποια η γνώμη σας ?
-
@grigoriskon said in Alfa Romeo Giulietta:
Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω gulieta diesel ποιες οι διαφορές του 2014 με του 2016 μοντέλο ? Λένε για διάφορες στο σύστημα ανάρτησης . Βρήκα από Ελλάδα στα 9000 του 14 και από εξωτερικό του 15 στα 10000 qv line και του 16 στ 9500 από Ελλάδα ποια η γνώμη σας ?
Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τα 105 άλογα έγιναν 120. Νομίζω τότε που γράφεις (2016). Δεν ξέρω κάτι άλλο. Ωραίο αμάξι.
-
@manast said in Alfa Romeo Giulietta:
Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τα 105 άλογα έγιναν 120. Νομίζω τότε που γράφεις (2016). Δεν ξέρω κάτι άλλο. Ωραίο αμάξι.
Λένε και για πιο άνετη ανάρτηση δεν κάνει θόρυβο μέσα και μεταβλητά πτερύγια στην τουρμπίνα
-
Λένε και για πιο άνετη ανάρτηση δεν κάνει θόρυβο μέσα και μεταβλητά πτερύγια στην τουρμπίνα
Τα μεταβλητά πτερύγια, είναι είναι η μέθοδος που ανέβηκε η ισχύ στα 120 και η ροπή στα 32. Για την ανάρτηση δεν έχω ακούσει κάτι αλλά, μπορεί να έχουν καλύτερη ηχομόνωση.
-
Τα μεταβλητά πτερύγια, είναι είναι η μέθοδος που ανέβηκε η ισχύ στα 120 και η ροπή στα 32. Για την ανάρτηση δεν έχω ακούσει κάτι αλλά, μπορεί να έχουν καλύτερη ηχομόνωση.
Βρήκα μια από Ελλάδα στ 9000 του 14 από πρώτο χέρι με 100000 χιλιόμετρα αλλά με υφασμάτινα καθίσματα που είναι τραγικά κ ένα ωραίο κόκκινο δεν πουλάνε εδω
-
Ενδιαφέρομαι για αγορά μτχ Giulietta 1.6 diesel από 2016 και μετά.
Πρώτη φορά σε ιταλικό και θα ήθελα να μάθω που "πονάνε" αυτά τα μοντέλα. Έχω διαβάσει για εσωτερικά χερούλια θυρών και φουσκωμα αεροσάκου. Αυτό το φούσκωμα μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει πως να το προσέξω γιατί δεν το καταλαβαίνω.
Κάτι άλλο να κοιτάξω?
Επίσης αν βρω μοντέλο με πανοραμική οροφή τι να προσέξω? Τυχόν τσιμούχες?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! -
@gv2000 said in Alfa Romeo Giulietta:
Ενδιαφέρομαι για αγορά μτχ Giulietta 1.6 diesel από 2016 και μετά.
Πρώτη φορά σε ιταλικό και θα ήθελα να μάθω που "πονάνε" αυτά τα μοντέλα. Έχω διαβάσει για εσωτερικά χερούλια θυρών και φουσκωμα αεροσάκου. Αυτό το φούσκωμα μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει πως να το προσέξω γιατί δεν το καταλαβαίνω.
Κάτι άλλο να κοιτάξω?
Επίσης αν βρω μοντέλο με πανοραμική οροφή τι να προσέξω? Τυχόν τσιμούχες?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!Αυτό είναι το θέμα στο ταμπλό...
Γενικά καλά λόγια ακούγονται για την αξιοπιστία του συγκεκριμένου μοντέλου...δεν είμαι κάτοχος βέβαια...
-
στην αρχή νόμιζα πως μου έδειχνες το a3 και πήγα να απαντήσω πως δεν με ενδιαφέρει καν.
ok, τώρα κατάλαβα πως είναι! ευχαριστώ πολύ για την επεξήγηση! -
Εχει ο bro του 2015, τα χερουλια οντως εσπασαν και τα αλλαξε και ο αεροσακος φουσκωσε σε εκεινο το σημειο αλλα οχι τοσο εντονα οσο στην πανω φωτο. Τωρα χαλαρωσαν οι ταπετσαριες στις χειρολαβες, γενικα το εσωτερικο του δεν..βεβαια οδηγικα σε αποζημιωνει.
-
Ειναι γενικότερο αυτό το θέμα με τον αερόσακο συνοδηγού στο γκρούπ. Και το 500ακι μας το παρουσίασε και αλλάχτηκε δωρεάν εκτός εγγύησης (μοντέλο 2015 και αλλάχτηκε το 2021).
-
στην αρχή νόμιζα πως μου έδειχνες το a3 και πήγα να απαντήσω πως δεν με ενδιαφέρει καν.
ok, τώρα κατάλαβα πως είναι! ευχαριστώ πολύ για την επεξήγηση!Είσαι Θεός ρε φίλε γέλασα!!!
-
@fanis75 said in Alfa Romeo Giulietta:
Ειναι γενικότερο αυτό το θέμα με τον αερόσακο συνοδηγού στο γκρούπ. Και το 500ακι μας το παρουσίασε και αλλάχτηκε δωρεάν εκτός εγγύησης (μοντέλο 2015 και αλλάχτηκε το 2021).
Και στην 156 συνέβαινε αυτό και νομίζω και στην 147.
-
Κι εγώ το 'χω ακούσει για τον αερόσακο συνοδηγού αν και δεν μου είχε συμβεί (σε 147 4μησι χρόνια και giulietta 6μησι χρόνια).
Το μόνο που μου είχε συμβεί στην giulietta -κοντά στην 4ετία- ήταν να ξεκολλήσει η μπίλια του λεβιέ ταχυτήτων (επίσης γνωστό fail). -
καλημέρα σε όλους.
ok από αυτά που μου λέτε λοιπόν καταλαβαίνω πως πρόκεται για ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο με πταίσματα σε ποιότητα συναρμογόγησης εσωτερικού. αν και βλέπω πως από το f/l (2016+) διορθώσανε αρκετά τέτοια fails. όπως και να έχει πιστεύω θα ζήσω με αυτά αφού ένα giulietta που είχα για 2 μέρες '19 diesel μου άρεσε πολύ σαν οδήγηση και δεδομένου ότι πάντα μου αρέσανε σε εμφάνιση λέω να κάνω το next step. όταν με το καλό πουληθεί το qq που έχω τώρα θα τα λέμε από εδώ! χαιρετώ! -
καλημέρα σε όλους.
ok από αυτά που μου λέτε λοιπόν καταλαβαίνω πως πρόκεται για ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο με πταίσματα σε ποιότητα συναρμογόγησης εσωτερικού. αν και βλέπω πως από το f/l (2016+) διορθώσανε αρκετά τέτοια fails. όπως και να έχει πιστεύω θα ζήσω με αυτά αφού ένα giulietta που είχα για 2 μέρες '19 diesel μου άρεσε πολύ σαν οδήγηση και δεδομένου ότι πάντα μου αρέσανε σε εμφάνιση λέω να κάνω το next step. όταν με το καλό πουληθεί το qq που έχω τώρα θα τα λέμε από εδώ! χαιρετώ!να προσέξεις γιατί νομίζω πως μόνο στο facelift του 2018 τα είχανε διορθώσει αυτά. Εγώ, σε facelift του 2014 με 100.000 χλμ έχω χρυσοπληρώσει πολλά από τα πλαστικά. Πταίσματα μεν σε επίπεδο βλάβης σε σχέση με το μοτέρ (το οποίο είναι αλεξίσφαιρο), αλλά οι επισκευές (ειδικά στην αντιπροσωπεία) πονάνε πολύ. Το σπασμένο πόμολο αλλάζει μαζί με το πάνελ της πόρτας στα περίπου 400 ευρώ. Τη δεύτερη φορά βρήκα ένα παλικάρι που μου το άλλαξε με 100. Το λάστιχο γύρω από το παρμπρίζ που μου σκίστηκε αλλάζει μαζί με το παρμπρίζ στα 400 ευρώ. Το καπάκι από το ντουλαπάκι της κονσόλας 90 ευρώ. Ταπετσαρία πόρτας που "κρεμάει" μεταχειρισμένη 50-100 ευρώ. Το ταμπλό αν σου σκιστεί θα πονέσεις πάρα πολύ και θέλει πολύ ψάξιμο για να πέσεις από το χιλιάρικο. Εγώ μετάνιωσα που το πήρα με 2ετή εγγύηση και δεν περίμενα όταν την αλλάξανε στα 4 χρόνια. Πανέμορφο αμάξι, πολύ καλό στον δρόμο (το ντίζελ λίγο υποδεέστερο από τη βενζίνη λόγω βάρους στον μπροστά άξονα), ανθεκτικότατο μοτέρ, αλλά μέσα η ποιότητα πλαστικών (αν και στο μάτι είναι ωραία) είναι επιπέδου lego. Εγώ τώρα που έχω παιδιά τρέμω ειλικρινά. Ψάξε πάρα πολύ την κατάσταση του εσωτερικού αν θες τη γνώμη μου
-
@vigilantius__1985 said in Alfa Romeo Giulietta:
καλημέρα σε όλους.
ok από αυτά που μου λέτε λοιπόν καταλαβαίνω πως πρόκεται για ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο με πταίσματα σε ποιότητα συναρμογόγησης εσωτερικού. αν και βλέπω πως από το f/l (2016+) διορθώσανε αρκετά τέτοια fails. όπως και να έχει πιστεύω θα ζήσω με αυτά αφού ένα giulietta που είχα για 2 μέρες '19 diesel μου άρεσε πολύ σαν οδήγηση και δεδομένου ότι πάντα μου αρέσανε σε εμφάνιση λέω να κάνω το next step. όταν με το καλό πουληθεί το qq που έχω τώρα θα τα λέμε από εδώ! χαιρετώ!να προσέξεις γιατί νομίζω πως μόνο στο facelift του 2018 τα είχανε διορθώσει αυτά. Εγώ, σε facelift του 2014 με 100.000 χλμ έχω χρυσοπληρώσει πολλά από τα πλαστικά. Πταίσματα μεν σε επίπεδο βλάβης σε σχέση με το μοτέρ (το οποίο είναι αλεξίσφαιρο), αλλά οι επισκευές (ειδικά στην αντιπροσωπεία) πονάνε πολύ. Το σπασμένο πόμολο αλλάζει μαζί με το πάνελ της πόρτας στα περίπου 400 ευρώ. Τη δεύτερη φορά βρήκα ένα παλικάρι που μου το άλλαξε με 100. Το λάστιχο γύρω από το παρμπρίζ που μου σκίστηκε αλλάζει μαζί με το παρμπρίζ στα 400 ευρώ. Το καπάκι από το ντουλαπάκι της κονσόλας 90 ευρώ. Ταπετσαρία πόρτας που "κρεμάει" μεταχειρισμένη 50-100 ευρώ. Το ταμπλό αν σου σκιστεί θα πονέσεις πάρα πολύ και θέλει πολύ ψάξιμο για να πέσεις από το χιλιάρικο. Εγώ μετάνιωσα που το πήρα με 2ετή εγγύηση και δεν περίμενα όταν την αλλάξανε στα 4 χρόνια. Πανέμορφο αμάξι, πολύ καλό στον δρόμο (το ντίζελ λίγο υποδεέστερο από τη βενζίνη λόγω βάρους στον μπροστά άξονα), ανθεκτικότατο μοτέρ, αλλά μέσα η ποιότητα πλαστικών (αν και στο μάτι είναι ωραία) είναι επιπέδου lego. Εγώ τώρα που έχω παιδιά τρέμω ειλικρινά. Ψάξε πάρα πολύ την κατάσταση του εσωτερικού αν θες τη γνώμη μου
σε ευχαριστώ για την επισημανση. δεν γνώριζα ότι υπάρχει f/l του 2018. είχα την εντύπωση πως από το 2016 και μετά δεν αλλάξανε τίποτα! αυτό που κοιτάζω τώρα (και είμαι πολύ κοντά στην αγορά) είναι ένα τέλη του 2017. θα κοιτάξω αυτά που λες.
-
Κανω καποιες σκεψεις για αγορα giulietta diesel και euro 6.
Εχει νοημα να κοιταξω για εξωτερικο η μονο Ελλαδα? Ξερω φυσικα οτι το κοστος εκτελωνισμου ειναι αναλογα την εκδοση αλλα τι περιπου θα πληρωσει?
-
Απειροελάχιστα πουλήθηκαν εδώ.
Alfa Romeo Giulietta