-
Νομιμότητα ίσον υπακοή στους νταβατζήδες, για να μη γίνουμε ζούγκλα...
Καλά Λαπ, βάλε εσύ 5-6 πλατφόρμες κι άσε με μένα στο στρεμιο να υποσκαπτω τα θεμέλια της κοινωνίας.
-
Και εγώ έχω στρεμιο και τουρκικό Netflix και βλέπω και από site και έβλεπα από lemonwire αλλά ποτέ δεν διακιολογηθηκα ότι πάω κόντρα στο σύστημα.
Και αυτός που θα κάνει την ταινία θα χαλάσει κάποια μυρια για να την φέρει έτοιμη φτιαγμένη στην οθόνη να την ευχαριστηθείς εσύ και εγώ τσάμπα.
Θεάματα δωρεάν στα πειραματικά θέατρα και στον δήμο. -
Λοιπόν, μλκια θα κάνετε, μη βάζετε στρεμιο και γίνεται αντικοινωνικοι τζαμπατζηδες όπως εγώ.
Απλά, όταν ρώτα κάποιος "που το είδες" λάθος που δεν αντιλήφθηκα ότι ρωτούσε που να κάνει συνδρομή.
Υ.Γ.
Ζήτω η ΝΔ κι ο νεοφιλευθερισμος
-
Πηλιουριτη δεν είσαι σε θέση να επιλεγεις το ποτε θα υπακούς το νόμο. Μπορεί να το καταλάβει το μυαλουδάκι σου αυτό το πράγμα;
Εάν δεν συμφωνείς εχες τα κοινωνικά εργαλεία να τους αλλάξεις τους νομους με το να συμμετέχεις στις εκλογές και να ψηφίζεις, να βάλεις υποψηφιότητα, να φτιάξεις κόμμα, να κανεις κοινωνικούς συλλόγους, να κανεις διαμαρτυρίες, να δημοσιοποιείς την αντίθεση σου, να κανεις σωματεία, να συνδικαλιστείς κτλ
Δεν μπορείς όμως να αποφασίζεις για ιδεολογικούς λόγους το ποτε θα υπακούς κάτι που είναι κοινό για όλους.
Αυτομάτως θεωρείς την αφεντιά σου, ελίτ....και διαχωρίζεις τη θέση σου.
Γενικότερα, το έχω ξανα πει, δυο τρια μελη με διάφορες ακραίες δηλώσεις, έχετε πάρει εργολαβία τον όρο αριστερά, προοδευτισμός και δίκαιο, και έχετε καταστρέψει το όνομα τους με τις γεμάτες ελιτισμο και συνάμα ακραίες απόψεις σας.
Βάζετε στα πάντα πολιτικό πρόσημο ακόμα και στις παρανομίες σας, επειδή αυτό σας βολεύει.
Το πρόβλημα είναι πως δεν το καταλαβαίνετε. Δεν μπορείτε να κατανοήσετε το λάθος σας. Θεωρείτε όλους υπόδουλους ενώ στην ουσία είναι δημοκράτες.
-
Ρε ‘σείς , και εδώ τα ίδια ;
-
Γενικα το forum έχει γίνει πολύ δύσκολο για να συζητήσεις καποιο σχετικό θέμα.
Κάθε θέμα μετατρέπεται αφορμή πολιτικής προπαγάνδας.
Κλέβει ο άλλος και αντί να πει το κάνω από οικονομική ανάγκη η τσιγκουνιά, σε αυτο ριπσεκτ λόγω της ειλικρίνειας.... λεει πως πάει εναντια στο σύστημα το οποίο σύστημα (εάν μπορούσε να καταλαβει έστω τα βασικα) οδηγεί τη μετοχή μιας εταιρίες παραγωγής ταινιών να πέφτει, κάτι που θα οδηγήσει το fund να την αγορασει φθηνά με στόχο να δηλωσει πως την αναδιοργανώνει χωρίς να εξετάζει το πως θα επιβιώσουν οι οικογένειες όσων εργάζονται εκεί και στο καπάκι να την πωλήσει μόλις ανεβεί ξανά η μετοχή της βγάζοντας τεράστια κέρδη!
-
Σχεδόν όλοι είμαι βέβαιος ότι έχουμε υπάρξει "τζαμπατζήδες" κάποια στιγμή της ζωής μας, είτε από ανάγκη είτε λόγω χαρακτήρα. Το να προσπαθούμε όμως να ωραιοποιήσουμε την "τζαμπαρία", δηλαδή στη συγκεκριμένη περίπτωση την κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας, ονομάζοντας την αντίσταση στο καπιταλιστικό σύστημα είναι απλώς αστειότητα και προσπάθεια να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.
Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας, είδα το Holdovers (Τα παιδιά του χειμώνα) και μου άρεσε. Πολύ καλές ερμηνείες από τους πρωταγωνιστές.
-
Όλοι ρε σύ. Φοιτητές που την βγάζουν δύσκολα κατεβάζουν καμία ταινία να δουν με την παρέα τους πίνοντας κάποιο κουτάκι μπυρας γελώντας και κάνοντας χαβαλέ.
Σιγά.... αυτό ναι είναι δικαιολογημένο ως έναν βαθμό από όλους μας.
Η αντίστοιχα ο οικογενειάρχης με δέκα δάνεια στην πλάτη του θέλει να κατεβάσει μια παιδική ταινία για τα παιδάκια του να τη δουν όλοι μαζί οικογενειακά το Σάββατοβραδο
Αλλά το να έχεις την οικονομική δυνατότητα για εύκολη με καλή ποιότητα θέαση και να λες θα μπω από εκεί, θα κατεβάσω από εδώ, θα βρω τους τάδε υπότιτλους, θα αντιγράψω το άλλο γιατί πάω κόντρα στο σύστημα....εντάξει.....πάμε σε θέματα ψυχισμού.
Τεσπα....
Κάντε ότι γουστάρετε....
-
@piliourits said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Η πολιτεία που ονειρεύομαι δεν έχει νόμους που αδικούν τους πολλούς για να κερδίζουν λίγοι εις βάρος τους.
Δηλαδή δεν είναι Ολιγαρχία.
Αν η συμμόρφωση στο άδικο και τους ολιγαρχες, επειδή αυτοί κέρδισαν την εξουσία θεωρείται για κάποιους αρετή, για άλλους θεωρείται αλλοτρίωση, τι να κάνουμε...
Υπήρχε ζωή πριν το νετφλιξ, θα υπάρξει και μετά.
Για να μην πούμε για το πολλές φορές καλύτερο σινεμά πριν...
> Σκέψου ένα κόσμο χωρίς νετφλιξ, ουμπερ, ερμπιενμπι, ρεκρουτερς, μεσίτες, αναδοχους διοδιων, νταβατζήδες γενικότερα, είναι ένας καλύτερος κόσμος.Είναι το νετφλιξ και το ουμπερ νταβατζήδες ?
-
@harisma23 said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας, είδα το Holdovers (Τα παιδιά του χειμώνα) και μου άρεσε. Πολύ καλές ερμηνείες από τους πρωταγωνιστές.
ταινιαρα, την εχω στο προγραμμα. Επαιζε δυνατα ο τζιαματι για το οσκαρ αλλα το εχασε.
-
@lap said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
οδηγεί τη μετοχή μιας εταιρίες παραγωγής ταινιών να πέφτει
Αν μιλάς σοβαρά και τεκμηριωμένα όπως μας έχεις συνηθίσει, τρέχω σπίτι να στήσω τορρεντ σέρβερ κι ό,τι καταφέρω με 100αρα βιντιεσελ...
Θα μπορούσε μια μέρα να γίνει σενάριο για σειρά...
-
Φυσικά και συμβαίνει λόγω πειρατείας! Σε μικρογραφία και στην χωρα μας!
Απλά δεν έχεις καταλάβει ποιος ζημειωνετσι!
Αν και πιστεύω πως γνωρίζεις, αλλά δίνεις στην μικρόλαμογια μια εσάνς ιδεολογίας μη σε πουν και τζαμπατζη!
Οι μέτοχοι λοιπόν που έχουν έναν ευρύ διαμερισμό των επενδύσεων τους καλύπτουν την χασούρα των μειωμένων πωλήσεων λόγω πειρατείας κατά πολλές φορές, μη σου πω πως επενδύουν ταυτόχρονα και σε αυτό που ίσως βοηθά στην πειρατεία όπως οι σκληροί δίσκοι!
Εσυ ως άλλος ιδεολόγος αυτό που επιφέρεις με τις εξυπνάδες που μας πετάς είναι να φέρεις ακυρώσεις σε παραγωγές που εργάζονται άνθρωποι με οικογένειες!
Και να έλεγα πως οι ακυρώσεις είναι λόγω της κακής τους απόδοσης και τελικου προϊόντος άντε να το δεχτώ ! Το γαμωτο είναι ότι τους κλέβεις την εργασία τους ενω μπορεις να πληρώσεις τα 10 ευρώ και τους πουλάς ιδεολογία!
Για αυτό λέω, όλα τα έχεις κάνει σαλάτα και στην ουσία προσβάλεις την ιδεολογία σου!
-
Μπράβο Λαπ. Δε σου το χα μα μετά κάτι γκολακια που φαγες στην αρχή, το γύρισες το ματσάκι.
-
Δεν έχω σκοπό να βάλω γκολ! Μόνα τους μπαίνουν!!! Με του που αγγίξω τη μπάλα, αυτή σκίζει τα δίχτυα!!! Ανεξήγητο!
Τεσπα την έχετε δει την ταινία αυτή;;;;
Εδώ χαρακτηριστική σκηνη!
-
Αν δεν υπήρχαν οι νταβατζήδες, θα πρεπε να τους δημιουργήσουμε για να αυγατίζει το μποξ οφις, να βγάζουν και κάνα μεροκάματο κι οι κηπουροί που κλαδευουν τις φοινικιές στις Κάννες...
Πολύ ντρίμπλα ο Λαπ, αλλά έχει στραβώσει τα δοκάρια, εγώ φταίω που του δίνω οδηγίες για το στρεμιο...Καμιά ταινία της προκοπής να στριμάρουμε απόψε δωρεάν κι ας πεινάσουν τα παιδάκια των κομπάρσων, έχουμε;
-
Καμιά ταινία της προκοπής να στριμάρουμε απόψε δωρεάν κι ας πεινάσουν τα παιδάκια των κομπάρσων, έχουμε;
oppenheimer, dune 1, anatomy of a fall, past lives, promising young woman
εχω και αλλες που θα μπορουσα να αραδιασω αλλα δεν ξερω τι ακριβως ψαχνεις
-
This post is deleted! -
Αν δεν υπήρχαν οι νταβατζήδες, θα πρεπε να τους δημιουργήσουμε για να αυγατίζει το μποξ οφις, να βγάζουν και κάνα μεροκάματο κι οι κηπουροί που κλαδευουν τις φοινικιές στις Κάννες...
Πολύ ντρίμπλα ο Λαπ, αλλά έχει στραβώσει τα δοκάρια, εγώ φταίω που του δίνω οδηγίες για το στρεμιο...Καμιά ταινία της προκοπής να στριμάρουμε απόψε δωρεάν κι ας πεινάσουν τα παιδάκια των κομπάρσων,
-
@antonmone said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Πολύ ντρίμπλα ο Λαπ, αλλά έχει στραβώσει τα δοκάρια, εγώ φταίω που του δίνω οδηγίες για το στρεμιο...Καμιά ταινία της προκοπής να στριμάρουμε απόψε δωρεάν κι ας πεινάσουν τα παιδάκια των κομπάρσων,
να προσθεσω το "the rescue" που ειναι το ντοκυμαντερ σχετικα με το θεμα αυτο. Το εχει το disney plus. Την ταινια δεν την εχω δει, γιατι με συγκλονισε τοσο το ντοκυμαντερ της γνωστης ιστοριας, που δεν ξερω τι παραπανω θα μπορουσε να δωσει η ταινια.
-
Ευχαριστώ, την έχω δει την ταινία της διάσωσης. Ευχαριστώ και για τις υπόλοιπες προτάσεις, θα τις ψάξω.
Επειδή από πιστολιδια και κλωτσομπουνίδια χορτάσαμε (χθες είδαμε τον αυτόν να δέρνει τον McGregor) θα ψάξω το Perfect Days, τώρα που η καλή μας ντιζνεη μας έβαλε σε γιαπωνέζικο μουντ...Κάτι αξιοσημείωτο που να αξίζει να συστήσω, δεν θυμάμαι τελευταία (εκτός απο Σογκουν που είναι καλοφτιαγμένο).
Μάλλον δεν εισπράττουν αρκετά οι παραγωγοί/προαγωγοί, επειδή τους κλέβουμε στριμάροντας, και δεν τους φτάνουν τα λεφτά να μας δώσουν αξιόλογα έργα.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]