@gatoz said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
@dettol said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
@gatoz said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
αυτος ητανε φτηνος ρε συ πριν μια δεκαετια, μιλαμε για τσαμπα και καλα γλυκα, διπλα στα αγγλικα των παιδιων μου ειχε ενα φουρνο, καποια στιγμη το εκλεισε. ειδικα σε σχεση με τη μελισσα στο περιστερι που ειναι το σημειο αναφορας δυτικα επαιζε στο 1/2 σε τιμες (αν και βρισκεις τα ιδια ακριβως γλυκα φτιαγμενα απο τη μελισσα ή μαλλον για την μελισσα στη μιση τιμη ακομη και σημερα στην ετερη οικογενειακη,κρυφα, επιχειρηση....)
Δεν μπορεί να είναι τόσο παλιός! Την ξέρω την περιοχή και δεν θυμάμαι ζαχαροπλαστείο εκεί.
Μελίσσα έχω πάει, καλά ήταν, αλλά δεν με ενθουσίασε τόσο όσο αυτό. Το έγραψα γιατί πραγματικά είχε ΠΟΛΥ καιρό να μου αρέσει ζαχαροπλαστείο τόσο.
Αυτό και το sweet Beirut, αλλά αυτού τα γλυκά είναι ενός είδους μόνο.
φουρνος 'η κασσιανη' (=η ιδιοκτητρια και μαλλον μανα του τυπου!)
αναμεσα στα κατω σκολαρς πετρουπολη και στο ωδειο, που ακομη παει η κορακλα για ντραμς
https://www.tovima.gr/wp-content/uploads/2012/07/11/IMG_8341.jpg
...εκει που το εχει το μαγαζι τωρα συναδελφος σου...
χαχαχαχα
και να ξερεις ναι, το μελισσα ειναι υπερβολικο. ειδικα σε τιμες. και σε ΄γλυκα'0τα προτιμω ελαφρια. αλλα θα ξερεις και που βρισκεις τα ιδια γλυκα μισοτιμης....
βρηκα αρθρο που αναφερει οτι ξεκινησε να ασχολειται με γλυκα στο ζαχαροπλαστειο της μητερας του, οποτε δεν αμφισβητω αυτα που ειπες.
δεν καταλαβα τι εννοεις με αυτο ομως
"και να ξερεις ναι, το μελισσα ειναι υπερβολικο. ειδικα σε τιμες. και σε ΄γλυκα'0τα προτιμω ελαφρια. αλλα θα ξερεις και που βρισκεις τα ιδια γλυκα μισοτιμης...."
οτι η κασσιανη εχει τα ιδια γλυκα με το μαγαζι του στην κηφισιας, αλλα σε μιση τιμη;
Στο μελισσα παντως δεν με προβληματισαν οι τιμες. Γενικα δεν εχω θεμα να πληρωνω αρκει να ειναι κατι διαφορετικο απο τον σωρο. Δεν ηταν ασχημα τα γλυκα της, απλα δεν ηταν κατι που ειπα "wow! θελω αυριο να ξαναερθω!"