-
@wantone said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Aυτο με το οριο χρονου μονο το εχω ακουσει δεν μου εχει συμβει ποτε ουτε στο εξωτερικο.
Ολα τα καλά εστιατόρια ετσι λειτουργουν, δεν ειναι κατι καινουργιο. Πας, τρως φευγεις. Τι να κατσεις να κανεις?
-
@fanis75 said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Aυτο με το οριο χρονου μονο το εχω ακουσει δεν μου εχει συμβει ποτε ουτε στο εξωτερικο.
Ολα τα καλά εστιατόρια ετσι λειτουργουν, δεν ειναι κατι καινουργιο. Πας, τρως φευγεις. Τι να κατσεις να κανεις?
Να κάτσετε να μπεκρουλιάσετε και να πείτε όλες τις μ@λ@κιες που έχεις κάνει με τους ανθρώπους που κάθεσαι μαζί στο τραπέζι!!!
Μιλάμε αυτό μπορεί να κρατήσει μέχρι το βράδυ, αν έχετε πάει μεσημέρι, και να παραγγείλετε και για βράδυ!
Done that!!! Αλλά το βράδυ δεν μας έφεραν αλκοόλ! -
@nickthetrib said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Να κάτσετε να μπεκρουλιάσετε και να πείτε όλες τις μ@λ@κιες που έχεις κάνει με τους ανθρώπους που κάθεσαι μαζί στο τραπέζι!!!
Μιλάμε αυτό μπορεί να κρατήσει μέχρι το βράδυ, αν έχετε πάει μεσημέρι, και να παραγγείλετε και για βράδυ!
Done that!!! Αλλά το βράδυ δεν μας έφεραν αλκοόλ!Το είχαμε κάνει σε Χριστουγεννιάτικη συνάντηση του φόρουμ πριν μερικά χρόνια. Πήγαμε για μεσημεριανό, ήπιαμε όλην την κάβα και παραγγείλαμε πάλι για βραδινό. Φυσικά πήραμε και αλκοόλ το βράδυ. Βασικά δεν σταματήσαμε ποτέ να πίνουμε...
-
@limited_one said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Την Τρίτη βράδυ φάγαμε εδώ https://www.google.com/maps/place/Manári+Taverna/@37.9792534,23.7270639,860m/data=!3m2!1e3!4b1!4m6!3m5!1s0x14a1bdef592a4a55:0x12f7f4ba104bc230!8m2!3d37.9792492!4d23.7296388!16s%2Fg%2F11wbp15m2d?authuser=0&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MTEwNi4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
Ήταν επιλογή μιας κοπέλας στην παρέα η οποία είναι chef σε δικό της μαγαζί στην Ρόδο. Καλό ήταν αλλά ακριβό με εξαίρεση το συκώτι που ήταν εξαιρετικό.Την Τετάρτη βράδυ φάγαμε εδώ https://www.google.com/maps/place/Σεϋχέλλες/@37.9822424,23.7153793,860m/data=!3m1!1e3!4m16!1m9!3m8!1s0x14a1bd268d6dcd17:0x3f2f7aea74dd8cf9!2zzqPOtc-Lz4fOrc67zrvOtc-C!8m2!3d37.9822383!4d23.7202502!9m1!1b1!16s%2Fg%2F11b701fl_g!3m5!1s0x14a1bd268d6dcd17:0x3f2f7aea74dd8cf9!8m2!3d37.9822383!4d23.7202502!16s%2Fg%2F11b701fl_g?authuser=0&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MTEwNi4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
Πολύ νόστιμο το φαγητό, πολύ ωραίος ο ταραμάς τους, νόστιμη η παλαμίδα με το κουνουπίδι, και τα χοιρινά μπριζολάκια είχαν μια πάρα πολύ ωραία μαρινάδα.Δεν ήθελε η παρέα να πάμε εδώ https://www.google.com/maps/place/Το+Παλιό+Ποδήλατο/@37.9749045,23.704393,17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x14a1bce6f285e51f:0x5262fcf161c8ff2b!8m2!3d37.9749003!4d23.7069679!16s%2Fg%2F11dxj0vw_7?authuser=0&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MTEwNi4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
Όποτε μπορώ το επισκέπτομαι!Το καλύτερο φίλε μου είναι το δικό σου το μαγαζί! Καλά να περνάς!
-
Ανήμερα αγίου Δημητρίου,βρεθήκαμε στον παλαιό παντελεημωνα Πιερίας! Κόσμος φουλάρει από το πρωί, για καφέ και βολτούλα στα γραφικά σοκάκια! Μετά γυρνώντας για Θεσσαλονίκη στάση για φαγητό στο Λιτόχωρο
https://maps.app.goo.gl/d1yFwGbr6StchmJu7?g_st=com.google.maps.preview.copy Το συγκεκριμένο το είδα ως προτεινόμενο στις αξιολογήσεις του google maps!
Εξαιρετικό και δικαίωση την φήμη του, και την επιλογή μου. Άψογο service πολύ καλή ποιότητα κρεατικών και λογικές τιμές. Και παρότι είχε πάρα πολύ κόσμο,η εξυπηρέτηση ήταν γρήγορη! -
Done that!!! Αλλά το βράδυ δεν μας έφεραν αλκοόλ!Για αυτο θα πας σε μια ταβερνα. Σε ενα αστερατο εστιατοριο θα πας για αλλο λογο, οποτε 2-3 ωρες ειναι υπερ-αρκετες. Ασε που με παιδια και οικογενεια, δεν εχω χρονο για τετοιες «πολυτελειες» να κατσω 8 ωρες για φαγοποτι!
-
Done that!!! Αλλά το βράδυ δεν μας έφεραν αλκοόλ!Για αυτο θα πας σε μια ταβερνα. Σε ενα αστερατο εστιατοριο θα πας για αλλο λογο, οποτε 2-3 ωρες ειναι υπερ-αρκετες. Ασε που με παιδια και οικογενεια, δεν εχω χρονο για τετοιες «πολυτελειες» να κατσω 8 ωρες για φαγοποτι!
Καλά με παιδιά πάνω από 3ωρο σε ταβέρνα δεν παίζει!!!
Επίσης λεφτά για καλό εστιατόριο δεν παίζουν!!
Οπότε μιλάμε για φάση τύπου "μάνα κρατά τα παιδιά θα βγούμε με συμφοιτητές σήμερα"
Να έχει κανονιστεί κάπου κεντρικά ώστε να μην χρειάζεται αυτοκίνητο και να συνδυαστεί φαγητό πιώμα και ανασκόπηση γεγονότων του παρελθόντος -
@atari70 said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Ανήμερα αγίου Δημητρίου,βρεθήκαμε στον παλαιό παντελεημωνα Πιερίας! Κόσμος φουλάρει από το πρωί, για καφέ και βολτούλα στα γραφικά σοκάκια! Μετά γυρνώντας για Θεσσαλονίκη στάση για φαγητό στο Λιτόχωρο
https://maps.app.goo.gl/d1yFwGbr6StchmJu7?g_st=com.google.maps.preview.copy Το συγκεκριμένο το είδα ως προτεινόμενο στις αξιολογήσεις του google maps!
Εξαιρετικό και δικαίωση την φήμη του, και την επιλογή μου. Άψογο service πολύ καλή ποιότητα κρεατικών και λογικές τιμές. Και παρότι είχε πάρα πολύ κόσμο,η εξυπηρέτηση ήταν γρήγορη!1636 κριτικες και αριστα 5αρι δεν παιζει με τιποτα .
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)