-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Εχω αναφερ8ει παλι στις ωραιες (αλλα λιγες) στροφες με τον φαρδυ δρομο κ τις 2 φουρκετες στη διαδρομη απο Ναυπλιο, Παραλια Καρα8ωνας. Μια φορα ειχα πετυχει μπροστα μου ενα S2000 με ποδιες κ φτερουγα να πηγαινε γρηγορα. Στην ανηφορα οταν βγαινεις απο Ναυπλιο ειχα 3εσκισει το τζιπακι μου να τον πλησιασω για να δω πως 8α μπει στις στροφες κ το πως 8α παρει τις 2 φουρκετες. Οταν τον πλησιασα τελικα πριν την πρωτη μεγαλη φουρκετα(πριν στριψεις για Παλαμιδι) αυτος εκανε ακρη να περασω!!!Eτσι, respect!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εχω αναφερ8ει παλι στις ωραιες (αλλα λιγες) στροφες με τον φαρδυ δρομο κ τις 2 φουρκετες στη διαδρομη απο Ναυπλιο, Παραλια Καρα8ωνας. Μια φορα ειχα πετυχει μπροστα μου ενα S2000 με ποδιες κ φτερουγα να πηγαινε γρηγορα. Στην ανηφορα οταν βγαινεις απο Ναυπλιο ειχα 3εσκισει το τζιπακι μου να τον πλησιασω για να δω πως 8α μπει στις στροφες κ το πως 8α παρει τις 2 φουρκετες. Οταν τον πλησιασα τελικα πριν την πρωτη μεγαλη φουρκετα(πριν στριψεις για Παλαμιδι) αυτος εκανε ακρη να περασω!!!
Eτσι, respect!
....ή μοναχοφαγάς!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχω αναφερ8ει παλι στις ωραιες (αλλα λιγες) στροφες με τον φαρδυ δρομο κ τις 2 φουρκετες στη διαδρομη απο Ναυπλιο, Παραλια Καρα8ωνας. Μια φορα ειχα πετυχει μπροστα μου ενα S2000 με ποδιες κ φτερουγα να πηγαινε γρηγορα. Στην ανηφορα οταν βγαινεις απο Ναυπλιο ειχα 3εσκισει το τζιπακι μου να τον πλησιασω για να δω πως 8α μπει στις στροφες κ το πως 8α παρει τις 2 φουρκετες. Οταν τον πλησιασα τελικα πριν την πρωτη μεγαλη φουρκετα(πριν στριψεις για Παλαμιδι) αυτος εκανε ακρη να περασω!!!
Eτσι, respect!
....ή μοναχοφαγάς!
Ρε μπες και οι στροφες αυτες δεν ειναι για ταρζανιες και ο τυπος 'τα εκανε' πανω του;
-
Κλιό 1.4 98ΗΡ με Κλιό 1.4 98ΗΡ με δυο άτομα και τα δύο, ίδιου έτους. Στο φανάρι της Μοναστηρίου, μετά το Σιδηροδρομικό Σταθμό, ένα βράδυ, πήγα από δίπλα του για να δω τις ζάντες του και νόμιζε ότι ήθελα άνοιγμα! Ε, δεν τον απογοήτευσα και στο πράσινο...βρουμ! Μια αλλαγή έκανα καλύτερα (πρέπει από 2α προς 3η) και βρέθηκα μπροστά με πολύ μικρή διαφορά που άνοιγε πολύ αργά...ως που στα 130 (ή 140, δεν πρόσεξα ταχύμετρο) άφησα γκάζι και περίμενα να τον χαιρετήσω (σοβαρά, δεν είχα κακό σκοπό!), αλλά όλως περιέργως, χαμήλωσε και αυτός και έστριψε αριστερά, χωρίς να έρθει κοντά μου.
Άλλες κόντρες τίποτα, αφού προτιμώ να παίζω μόνος μου...δεν μπορώ να προβλέπω πάντα τι θα συμβεί, δυο αυτοκίνητα είναι πολύ πιο επικίνδυνα από ένα...
-
Ναυπλιο-Καραθωνας...
Μεσα σε 2 χλμ, καμμια 30αρια στροφες με καλη ασφαλτο, ορατοτητα απο πριν την στροφη και φαρδυ δρομο....Οποιος τον σχεδιασε, μπραβο του... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ναυπλιο-Καραθωνας...
Μεσα σε 2 χλμ, καμμια 30αρια στροφες με καλη ασφαλτο, ορατοτητα απο πριν την στροφη και φαρδυ δρομο....Οποιος τον σχεδιασε, μπραβο του...LOL
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ναυπλιο-Καραθωνας...
Μεσα σε 2 χλμ, καμμια 30αρια στροφες με καλη ασφαλτο, ορατοτητα απο πριν την στροφη και φαρδυ δρομο....Οποιος τον σχεδιασε, μπραβο του...Με αυτη την αφορμη θυμηθηκα ενα urban legend για την αναβαση Κυμης. Οι στροφες ειναι 52, συμπτωση διολου τυχαια με την τραπουλα κ τον τζογαδορο μελετητη της οδου (λενε οι ντοπιοι..)
-
Οι καλύτερες κόντρες είναι αυτές που δεν έκανα....
Η πρώτη (2001) πήγαινα σπίτι μου με ένα A6 2.8Q, πάνω στη Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας με κατεύθυνση προς Βούλα, από θεία φώτιση επειδή κάτι είχαν πάρει τα αυτιά μου πήγαινα ακριβώς με 80km/h. Ένα άσπρο xsara ήρθε και αφού κόλλησε από πίσω, μου αναβόσβησε τα φώτα....η πρώτη σκέψη ήταν να πατήσω το γκάζι και να δω αν έχει κιάλια ...αλλά ευτυχώς μου φάνηκε πολύ ύποπτο ένα 1400αρακι ή 1600αρακι στην καλύτερη να θέλει μαγκίτσες , όπότε τον αγνόησα...συνέχισε το ίδιο βιολί αλλά μάταια εγώ πεισματικά κολλημένος με το όριο...το xsara άφησε τα καλαίσθητα οπίσθια του Α6 και με πλεύρισε...εκεί είδα 2 τσαντισμένους ένστολους να με κοιτούν με ύφος μίσους-απορίας...πρέπει να πω ότι και εγώ ήμουν φανερά εκνευρισμένος, αλλά και ανακουφισμένος .Η δεύτερη (2002), -την έχω ξανά-αναφέρει- ήταν όταν ανέβαινα την Συγγρού με κατεύθυνση προς Αθήνα με το Allroad και ήρθαν δίπλα μου δύο gtοειδή και προσπαθούσαν να με παρασύρουν σε ...κοντρα!!! Φυσικά τους αγνόησα (για καλή μου τύχη) επιδεικτικά και συνέχισα αμέριμνος...οι ραλίστες...μαρσάρανε και συνέχισαν την κόντρα μόνοι τους,. Όταν έφτασα στο ύψος του ΦΙΞ, τους είδα να έχουν πέσει σε μπλόκο!!!!
-
Τυχερός ήσουν!!!!
-
γενικώς, αποφεύγετε να 'τα στήνετε' με Xsara και Octavia, ειδικά άσπρου και μπλε χρώματος
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
γενικώς, αποφεύγετε να 'τα στήνετε' με Xsara και Octavia, ειδικά άσπρου και μπλε χρώματοςΣπύρος
Σπύρο αυτά είναι τα συμβατικά συμβατικά!
Υπάρχει μέχρι και Rallye συμβατικό... ...για αυτό μην ψαρώνετε αμέσως για κοντρίτσα!*Χρόνια πολλά Σπύρο σε ξέχασα.
-
....όπως κι εγώ στη δική σου γιορτή φίλε δεν πειράζει, καλά να είμαστε
Σπύρος
-
Είναι νόμιμη αυτή η 'πρόκληση' των αστυνομικών οργάνων με σκοπό να κάνεις παράβαση???
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Είναι νόμιμη αυτή η 'πρόκληση' των αστυνομικών οργάνων με σκοπό να κάνεις παράβαση???Φυσικά και όχι Απέδειξέ το!
Απέδειξε επίσης ότι η αλλαγή λωρίδας δεν είναι σφήνα
τα αυτοκίνητά μας χρειάζονται κάμερες, όχι οι δρόμοι
-
Όχι,δεν είναι!100%
Είναι παρακίνηση/πρόκληση σε αδίκημα και απαγορεύεται σαφώς. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
τα αυτοκίνητά μας χρειάζονται κάμερες, όχι οι δρόμοιπροτείνω Agent Q car development co. !!!
κάμερες, οπλοπολυβόλα, ρουκέτες, πύραυλοι εδάφους-αέρος, wireless, αντίμετρα + δώρο αντιαρματική θωράκιση! Τινάζεις το περιπολικό στον αέρα και άστους να ψάχνουν αποδείξεις!
Σπύρος
-
Οντως δεν μπορείς να το αποδείξεις!!! Εσένα τον κοντράκια θα πιστέψουν ή τους ευγενικούς και καθώς πρέπει αστυνομικούς???
Πάντως και να το κάνουν σε μένα δεν θα βρούν ανταπόκριση!!! Την άλλη φορά πήγαινα Λουτράκι και πέρασα μια Ξαντια Τροχαίας με +5χλμ. Αν καθόμουν λίγο παραπάνω μπορεί να πιάναμε και κουβέντα στο προσπέρασμα!!!
Και αφού τους πέρασα πηγαίνω τέρμα δεξιά και με -20 χλμ απο το επιτρεπόμενο!
Το καλοκαίρι όμως είχα δώσει ρέστα όταν γύρναγα απο μπάνιο στην παραλιακή. Ε και όταν έβλεπα καμια σφήνα καλή να γίνεται ακολουθούσα και εγώ στο κυνηγητό!!! -
Krusenstern για εγκληματικό στοιχείο μου φαίνεσαι!!! Με όλες αυτές τις ιδεες σου!!! **Ευγε!!!! **:lol:
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
προτείνω Agent Q car development co. !!!κάμερες, οπλοπολυβόλα, ρουκέτες, πύραυλοι εδάφους-αέρος, wireless, αντίμετρα + δώρο αντιαρματική θωράκιση! Τινάζεις το περιπολικό στον αέρα και άστους να ψάχνουν αποδείξεις!
Σπύρος
Εσυ δηλαδη κοινως θελεις ενα Leopard! Εγω απο την αλλη ειμαι πιο ολιγαρκης, ενα Hamvy με ενα πενηνταρι πανω μου ειναι αρκετο..
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
προτείνω Agent Q car development co. !!!
κάμερες, οπλοπολυβόλα, ρουκέτες, πύραυλοι εδάφους-αέρος, wireless, αντίμετρα + δώρο αντιαρματική θωράκιση! Τινάζεις το περιπολικό στον αέρα και άστους να ψάχνουν αποδείξεις!
Σπύρος
Εσυ δηλαδη κοινως θελεις ενα Leopard! Εγω απο την αλλη ειμαι πιο ολιγαρκης, ενα Hamvy με ενα πενηνταρι πανω μου ειναι αρκετο..
για την ακρίβεια θα προτιμούσα την Άστον Μάρτιν που ετοιμάζει ο Agent Q για τον 'νταμπλ όου σέβεν'
Σπύρος
ΚΟΝΤΡΙΤΣΕΣ , ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ , ΤΡΕΛΛΙΤΣΕΣ Κ' ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ..........