-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Εσυ δηλαδη κοινως θελεις ενα Leopard! Εγω απο την αλλη ειμαι πιο ολιγαρκης, ενα Hamvy με ενα πενηνταρι πανω μου ειναι αρκετο..
Τι μου θύμισες τώρα!!!! Η απόλυτη ευχαρίστηση όταν πυροβολείς με το 0.50!!! Μαυροσκούφης γαρ στην Ξάνθη όταν είχαμε πάει για βολές και στο Λιτόχωρο βγάλαμε το άχτι μας!!! Πλάκα πλάκα ενα τέτοιο πάνω στο αυτοκίνητο και θα σε σέβονται όλοι!!!
-
LEOPARD μέ πενηντάρι;
Πώς-πού-πότε;
εκτός καί άν εννοείς τόν 'Κένταυρο' -
Δεν μίλησα για Λεο! Αλλα για M48A5-MOLF αν και στην Ξανθη είχαν τα παλιότερα τα Α3! Και στο Λιτόχωρο ρίξαμε απο Τ.Ο.Μ.Π.
-
Μια από τις ελάχιστες φορές που πίεσα το polaκι στα 4.5 χρόνια που το έχω ήταν το περασμένο Σάββατο καθώς πήγαινα Αθήνα και πρίν φτάσω Μαλακάσα και ενώ ακούω στο ηχοσύστημα το ''you could be mine'' από Guns n Roses σε μία καμπή διαρκείας αποφασίζω να μπω με παραπάνω χλμ απ'ότι συνήθως!Παίρνω την σωστή γραμμή και με αμείωτο γκάζι την διαγράφω πάρα πολύ ωραία και πολύ πορωτικά!Έλα όμως που το μπτοστινό sierra(σάν το πρώτο cosworth)με τεράστεια αεροτομή πίσω αλλά κατά τα άλλα φαινόταν εντελώς μαμά(μέχρι μάυρους πλαστικούς προφυλαχτήρες είχε)που το έφτασα μετά την έξοδο της καμπής το θεώρησε σαν πρόκληση και κατέβασε μία και έφυγε!Τι να κάνω και εγώ είχα πορωθεί από το τραγούδι,είχα πορωθεί από την στροφή,βάζω το κομμάτι από την αρχή κατεβάζω μία κάτω και ξεκινώ το κυνηγητό!Έλα όμως που πρέπει να το είχε γαργαλήσει το μοτερ του(το είχε κάνει και πιταδούρα)!Αποτέλεσμα?Τον έφτάνα στις στροφές εγώ,μου έφευγε στις ευθείες αυτός!Αλλά μου έφευγε πολύ!Μέχρι τον κόφτη το πίέζα εγώ πάλι έφευγε αυτός!Τι κι αν ήπια τσαγάκι!Αυτό που γουστάρισα και με έφτιαξε ήταν που έκανα μια σβέλτη αναβασούλα και ένα κυνηγητό(που πιο πολύ με παιχνίδι έμοιαζε παρα με κόντρα)με πολύ ωραία μουσική(Guns n Roses από τα καλύτερα hard rock συγκροτήματα!)Γενικά δεν μου αρέσει να στήνομαι σε φανάρια και να ανοίγω με άλλους(μια φορά το έχω κάνει στον Λα'ι'νόπουλο με ένα golf)!Αν τύχει όμως και με πιέσει κάποιος ή φύγει γρήγορα μπροστά,σε μορφή παιχνιδιού και μόνο,δεν θα πω όχι!
-
Δεν ξέρω αν το είδατε αλλά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star σήμερα είχε μεσόκοπο τύπο που διαφήμιζε ουσιαστικά τις κόντρες και έδειχνε με περηφάνια τις μπουκάλες στο χώρο αποσκευών. Μάλιστα έκανε φιγούρες και οχτάρια σε κάποιο στενό με τον παρουσιαστή να εκστασιάζεται που όλα αυτά τα κάνει με το ένα χέρι!!!
Το αποκορύφωμα ήταν στο τέλος που κατακεραύνωσε όσους πάνε στα λιμανάκια μια και το σωστό είναι η κόντρα στα φανάρια.
Ήθελα να ήξερα ποιος εγκέφαλος και για ποιο λόγο έβαλε αυτό το «ρεπορτάζ» στις ειδήσεις. -
Το είδα , ήταν ο περίφημος 'Καταραμένος'
θρύλος στους κοντράκηδες ...Η πλάκα είναι ότι ο παρουσιαστής είχε αυτό το χαζό ύφος όταν του μίλαγε
σα να έβλεπε το είδωλό του
Και το STAR υποτίθεται ότι έκανε το ρεπορτάζ για να αποτρέψει τον κόσμο από τις κόντρες ....... το αντίθετο το πέτυχε πάντως -
Το αποκορύφωμα για μένα ήταν πέρα από την παραίνεση του παρουσιαστή να μην κάνουμε τα ίδια στους δρόμους πιθανός γιατί δεν έχουμε τις ικανότητες του ειδώλου του η αναφορά στα λιμανάκια. Είπε κάτι σαν «δεν πάω ποτέ εκεί που με τις τρέλες τους βάζουν σε κίνδυνο τον κόσμο και μπορεί να τον σκοτώσουν. Για μένα όλα είναι η κόντρα στο φανάρι αυτά τα 700 μέτρα». Τα φανάρια ήθελα να ήξερα τα βάζουν σε δρόμους που δεν κινούνται αμάξια; Μάλλον αυτό συμβαίνει ώστε να μην κινδυνεύει κανείς από τις κόντρες του απερίγραπτου αυτού τύπου.
-
Ναι , τα λιμανάκια είναι σκοτώστρα αλλά η αγαπημένη του Βούτα είναι ΟΚ ... να περνά με 300
Τα 300 χλμ/ώρα αυτός τα είπε σαν το ρεκόρ του -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ναι , τα λιμανάκια είναι σκοτώστρα αλλά η αγαπημένη του Βούτα είναι ΟΚ ... να περνά με 300
Τα 300 χλμ/ώρα αυτός τα είπε σαν το ρεκόρ τουεντελώς 'άρρωστο' εκείνο το Σιέρρα όμως
Σπύρος
-
Το 'Star' εχει ως γνωστον ξεφυγει εδω κ καιρο με τις παρανομες κοντρες θανατου και αδειων αυτοκινητου και εκ/ριων € στους δημοσιους δρομους....
Αλλο ενα ρεπορταζ(ο Θεος να το κανει) λοιπον απο αυτο το γεματο ποιοτητα καναλι.... -
Γενικώς οι ειδήσεις του Star είναι για τα μπάζα!!! Τα περισσότερα θέματα είναι γελεία!!!
-
Σας παρακαλω! Τι λασπολογιες ειναι αυτες; Υπαρχει πιο ενημερωτικη, σφαιρικη, λαϊκη κ συναμα διασκεδαστικη εκπομπη κοσμικων νεων κ κουτσομπολιων στην ελλ. TV; Τυφλα να'χουν Στεφανιδου, Λαμπιρη, Ρουλα κ Μενεγακη μαζι! Λιατσος rules! Σε λιγο θα μου πειτε οτι βλεπετε το δελτιο για τις ειδησεις!
-
Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:
Όχι,δεν είναι!100%
Είναι παρακίνηση/πρόκληση σε αδίκημα και απαγορεύεται σαφώς.Έτσι είναι. Επίσης, η αλλαγή λωρίδας με φλας πολύ δύσκολα μπορεί να θεωρηθεί σφήνα.
-
Κατεβασιά που συνήθως την πάω μαλλιοκούβαρα είναι η κατηφόρα του Βλητέ (Πιθάρι - Σούδα). Ρωτήστε τον fiestapower να σας πει πόσες φορές την έχουμε κατεβεί μαζί και πώς.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Γενικώς οι ειδήσεις του Star είναι για τα μπάζα!!! Τα περισσότερα θέματα είναι γελεία!!!Ακούγωνατας τον Α.Λιάτσο σε μια συνέντευξη τόνισε πως το γενικότερο πρόγραμμα στο κανάλι είναι ψυχαχωγικό και από αυτό δεν ξεφεύγουν και οι 'ειδήσεις' του, οπότε κάτω από αυτό το πρίσμα δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά απ'το δελτίο του star, επιλογές είναι αυτές και απευθύνονται σε ένα κοινό που θέλει να ακούει σαχλαμάρες.
-
Τυχερός όποιος κάνει ενδιαφέρουσα διαδρομή καθημερινά για να πάει στη δουλειά του... τι να πω εγώ που σε καθημερινή βάση πηγαινοέρχομαι μία Αθηνών - Λαμίας από Λένορμαν μέχρι Μεταμόρφωση και μία Αττική Οδό μέχρι την Κηφισίας... όλη μου η διαδρομή είναι δύο στροφές.. η έξοδος της ΑΟ την Κηφισίας και (πάλι) η έξοδος της ΑΟ στην εθνική προς Αθήνα! Όλη η υπόλοιπη διαδρομή χάλια μαύρα.. τουλάχιστον κάνω ένα άνοιγμα στην ΑΟ..
Αλλά αυτές τις δύο στροφές τις ευχαριστιέμαι δεόντως!!
Το προσωπικό ρεκόρ μου είναι στην έξοδο της Μεταμόρφωσης, σε 'αψιμαχία' με προηγούμενης γενιάς Celica, να την πάρω με 150+.. ο Σέλικας με πέρασε με σεβασμό μετά στην εθνική...
-
αν και ποτέ δεν εκανα κοντρα... το ευχαριστιομουνα οταν πατουσα με το φιατ128 1.3L 72HP 5ταχυτο, καποιους που απλα πατουσαν το γκαζι στα φαναρια!!! Βλεπετε δεν με υπολογιζαν... αλλα τα 850 περιπου κιλακια με τα 72 αλογακια του νευρικου κινητηρα ηταν killers
Τωρα με το ματριξ και το τζιμνυ... απλα ξεκιναω... τερμα τα πατηματα
ρε τι θυμηθηκαμε.... -
Επαναφέρω το αραχνιασμένο τούτο τόπικ για να μην ανοίξω καινούριο (ή μήπως θα έπρεπε?) με το ερώτημα πώς προτιμάτε να αντιμετωπίζετε κάποιον που σας ζητάει να κοντραριστείτε σε δημόσιο (προφανώς) δρόμο...
Οι πιθανές απαντήσεις πολλές - π.χ. (1) τον αγνοώ μη κατεβάζοντας ούτε το τζάμι μου, (2) του πιάνω συζήτηση από περιέργεια να δω τι έχει κάνει στο αμάξι του, αφήνοντας τον να 'κορδωθεί', και στη συνέχεια του λέω 'χάρηκα, τα λέμε', (3) του κάνω πλάκα (διάφοροι τρόποι...), και βέβαια (4) τσιμπάω... αφού ο αλήτης τόλμησε να αμφισβητήσει την 'κουρσάρα' μου κι ενδεχομένως και τις ικανότητες μου στο τιμόνι, κλπ.
Προσωπικά μου αρέσει πολύ το (3).
Ένα ωραίο το είχε πει γνωστός μου με ΕΒΟ όταν του κόλλησε ένας 'επιτυχημένος' με Καγιέν τούρμπο και τον ρωτούσε 'πόσα είναι': 'Τι πόσα? Α, άλογα, που λένε? Δεν ξέρω από αμάξια, της γυναίκας μου είναι. Εγώ τα φοβάμαι τα άλογα γενικά. Μια φορά όταν ήμουν μικρός στο κτήμα μας είχα πέσει από ένα. Μου κόπηκε η αναπνοή. Πώς δεν έσπασα τίποτα ένας Θεός ξέρει. Από τότε έχω πρόβλημα με τα άλογα. Μια άλλη φορά, μου πρότειναν να πάμε βόλτα με ένα αμαξάκι. Ξέρεις, αυτά που έχουν το κάρο από πίσω... Και μόνο που με πλησίασε το άλογο, χέστηκα πάνω μου. Πάμε, λέω, γιατί το βλέπω λίγο ζωηρό......... 'Κάπου εκεί ο τύπος με το Καγιέν την έκανε (μάλλον σαστισμένος από το ούφο που συνάντησε!!!)...
Εσείς ποια προσέγγιση προτιμάτε?... Καμιά καλή ιδέα (εκτός από κόντρα)?...
-
-
Εγω δεν κανω τιποτα!
Γιατι ειμαι αυτος που ζηταει να γινει η κοντρα...
ΚΟΝΤΡΙΤΣΕΣ , ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ , ΤΡΕΛΛΙΤΣΕΣ Κ' ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ..........