-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Προσωπικά μου αρέσει πολύ το (3).
Ένα ωραίο το είχε πει γνωστός μου με ΕΒΟ όταν του κόλλησε ένας 'επιτυχημένος' με Καγιέν τούρμπο και τον ρωτούσε 'πόσα είναι': 'Τι πόσα? Α, άλογα, που λένε? Δεν ξέρω από αμάξια, της γυναίκας μου είναι. Εγώ τα φοβάμαι τα άλογα γενικά. Μια φορά όταν ήμουν μικρός στο κτήμα μας είχα πέσει από ένα. Μου κόπηκε η αναπνοή. Πώς δεν έσπασα τίποτα ένας Θεός ξέρει. Από τότε έχω πρόβλημα με τα άλογα. Μια άλλη φορά, μου πρότειναν να πάμε βόλτα με ένα αμαξάκι. Ξέρεις, αυτά που έχουν το κάρο από πίσω... Και μόνο που με πλησίασε το άλογο, χέστηκα πάνω μου. Πάμε, λέω, γιατί το βλέπω λίγο ζωηρό......... 'Κάπου εκεί ο τύπος με το Καγιέν την έκανε (μάλλον σαστισμένος από το ούφο που συνάντησε!!!)...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Προσωπικά μου αρέσει πολύ το (3).
Ένα ωραίο το είχε πει γνωστός μου με ΕΒΟ όταν του κόλλησε ένας 'επιτυχημένος' με Καγιέν τούρμπο και τον ρωτούσε 'πόσα είναι': 'Τι πόσα? Α, άλογα, που λένε? Δεν ξέρω από αμάξια, της γυναίκας μου είναι. Εγώ τα φοβάμαι τα άλογα γενικά. Μια φορά όταν ήμουν μικρός στο κτήμα μας είχα πέσει από ένα. Μου κόπηκε η αναπνοή. Πώς δεν έσπασα τίποτα ένας Θεός ξέρει. Από τότε έχω πρόβλημα με τα άλογα. Μια άλλη φορά, μου πρότειναν να πάμε βόλτα με ένα αμαξάκι. Ξέρεις, αυτά που έχουν το κάρο από πίσω... Και μόνο που με πλησίασε το άλογο, χέστηκα πάνω μου. Πάμε, λέω, γιατί το βλέπω λίγο ζωηρό......... 'Κάπου εκεί ο τύπος με το Καγιέν την έκανε (μάλλον σαστισμένος από το ούφο που συνάντησε!!!)...
Εσείς ποια προσέγγιση προτιμάτε?... Καμιά καλή ιδέα (εκτός από κόντρα)?...
Τώρα θυμήθηκα κάτι παρόμοιο που είχα κάνει πιτσιρικάς με το παπί.
Σταματημένος σε φανάρι της βουλιαγμένης,ερχεται ενας τύπος με ενα ψιλοπειραγμένο δίπλα μου και αρχίζει να με ρωτάει αν είναι μαμά.Τον κοιτάω με κάπως απορημένο ηλίθιο ύφος,οπότε με ξαναρωτάει,φίλε είναι μαμά;Και του απαντάω σοβαρός σοβαρός,οχι ρε φίλε του πατέρα μου είναι και εγω απλά το πήρα για μια βόλτα.
Με το που άναψε το φανάρι έφυγα σπασμένος με καρφωτές και η φάτσα του μετά όταν με ξαναπλησίασε ήταν ολα τα λεφτά. -
επιστρέφω μια μέρα με το παλιό μου το sunnάκι ( μεγάλος έρωτας - 1600 sgx ) από διακοπές , τίγκα στα πράγματα ( σχεδόν δεν έβλεπες από τον καθρέφτη ) και με συνοδηγό και φτάνω στα φανάρια της ΕΛΑΙΣ στον Πειραιά . Το αμάξι λασπωμένο και ταλαιπωρημένο και σκάει δίπλα μου πορσικό απαστράπτων...... κατεβάζω το παράθυρο , ψιλοκορνάρω , γυρνάει με κοιτάει και του λέω ..... ' Τα πάμε ???' ....... η έκφραση του προσώπου του ΟΛΑ τα λεφτά .... μόλις συνήλθε από το σοκ χαμογέλασε και μου είπε ' όχι όχι ...δεν κάνω κόντρες' .....αφού έσκασα στα γέλια του λέω ' ούτε και γω ....πλάκα κάνω ' ....χαιρετηθήκαμε και φύγαμε
Με τον πετεινό τώρα , το καλύτερο μου έχει τύχει στην επιστροφή από Σερβία , με -4 -5 βαθμούς και χιονισμένο δρόμο , να με προσπερνάει ένας άλλος πετεινός και να κυνηγηθούμε άγρια σε όλο το Φυρομ ...(Φυρομ , όχι Φόρουμ.. )...στο τέλος , περίπου 20 χιλιόμετρα πριν τα διόδια , τον σταμάτησαν οι σκοπιοτσέοι αλλά δεν μάσησε και σε 3 λεπτά ήταν πίσω μου ...... Τα είπαμε στα Duty Free.... καρντάσι που γύρναγε από Αυστρία με την γυναίκα και την πεθερά ...... τους βγάζω το καπέλο γιατί πήγαινε γ@μι@ντας και πολύ πολύ μάγκικα χωρίς να κάνει ταρζανιές και η γυναίκα του και η πεθερά του δεν μάσησαν ....
-
Εγώ ν'απαντήσω;
-
ναι, πες μας εμπειριες με Αλφα Ρομεο.
-
nidosan και nos1
Θεοι.... -
Φιλαράκι με Polo 60αρι, τάσι και μπόλικο ύφος: 'Είσαι για μια ψιλή ή φοβάσαι;'
...δίπλα του στεκόταν Lamborghini Gallardo...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Φιλαράκι με Polo 60αρι, τάσι και μπόλικο ύφος: 'Είσαι για μια ψιλή ή φοβάσαι;'...δίπλα του στεκόταν Lamborghini Gallardo...
Οικογενειακή υπόθεση!...
Πέραν της πλάκας, η ψυχολογία της κόντρας μεταξύ αγνώστων είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Προτιμότερο το γρήγορο 'τραινάκι', ευγενικά και συναδελφικά. Αν είμαι ο 'πίσω' της υπόθεσης, ποτέ δεν πλησιάζω πολύ, για να μην αγχώσω τον μπροστινό και κάνει καμιά ανοησία.
-
Με άτομα που ψάχνονται για κόντρες συνήθως δεν ασχολούμαι...Εκεί όμως που θα ασχοληθώ είναι όταν με προσπεράσουν ενώ εγώ κινούμαι πιο αργά από αυτούς στη δεξιά λωρίδα και με κοιτάξουν με το υφάκι:'ρε φίλε,πέταξέ το το χρέπι σου!Πιάνεις χώρο στο δρόμο μου!'
Και να πεις ότι έχω κανένα αμάξι 15ετίας? Ένα απλό Golf-άκι 4...
Το ευχαριστιέμαι όταν τους πετύχω σε στροφές και τους...κεράσω 1-2-3 τσάγια... Εννοείται ότι ανάβω και 1 φορά τα αλάρμ έτσι για σπάσιμο νεύρων.
Αν και μια φορά δεν μπόρεσα να ΚΑΝ να πλησιάσω στα 100μέτρα ένα Ατος σε στροφές από Νεμέα->Ναύπλιο από τον παλιό δρόμο (για όσους ξέρουν στο κομμάτι που έχει πολλές στροφές που ο γκρεμός κι εσένα σε χωρίζουν μόνο κάτι μπαριέρες-και όχι παντού -) το οποίο όσο και να πίεζα αυτός χανόταν! ...βέβαια πινακίδες τοπικές αλλά καράφλιασα...
Χαμένο ταλέντο ο τύπος. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Αν και μια φορά δεν μπόρεσα να ΚΑΝ να πλησιάσω στα 100μέτρα ένα Ατος σε στροφές από Νεμέα->Ναύπλιο από τον παλιό δρόμο (για όσους ξέρουν στο κομμάτι που έχει πολλές στροφές που ο γκρεμός κι εσένα σε χωρίζουν μόνο κάτι μπαριέρες-και όχι παντού -) το οποίο όσο και να πίεζα αυτός χανόταν! ...βέβαια πινακίδες τοπικές αλλά καράφλιασα...
Χαμένο ταλέντο ο τύπος.Δεν μπορείς να τα βάλεις ΠΟΤΕ με ντόπιο που έχει αποφασίσει να πάει γρήγορα, Ο,ΤΙ κι αν οδηγεί.-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Χαμένο ταλέντο ο τύπος.Δεν μπορείς να τα βάλεις ΠΟΤΕ με ντόπιο που έχει αποφασίσει να πάει γρήγορα, Ο,ΤΙ κι αν οδηγεί.-
Με έχει κεράσει τσάι suzuki alto ή κάτι παρόμοιο (από κεινα τα κουτάκια 15ετίας με 600άρι μοτέρ)...
Κατηφόρα μεν, αλλά μιλάμε για μεγάλο ρεζιλίκι!
-
Εκτος αν εισαι μοντ στο 4τφ με 1000ρι γιαρις και εχεις μπροστα τον καλυτερο οδηγό της πελλοπονήσου
-
Έεετσιι!!
-
-
:oops:Ναι ναι, σε πιάσανε οι ντροπές. Τώρα με την Μερκ να δω πως θα σε προλαβαίνουμε..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:oops:
Ναι ναι, σε πιάσανε οι ντροπές. Τώρα με την Μερκ να δω πως θα σε προλαβαίνουμε..
σιγά το βρωμόγκαζο ρε
Αποκλείεται να μπορώ να κινηθώ με την Merc όπως με τη γιάρδα. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι ναι, σε πιάσανε οι ντροπές. Τώρα με την Μερκ να δω πως θα σε προλαβαίνουμε..
Πάρε yaris.
-
σιγά το βρωμόγκαζο ρε
Αποκλείεται να μπορώ να κινηθώ με την Merc όπως με τη γιάρδα.Γιατί ρε συ? Περισσότερο γκάζι έχεις, καλύτερο στήσιμο έχεις, μόνο το μέγεθος βλέπω ως μειονέκτημα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
σιγά το βρωμόγκαζο ρε
Αποκλείεται να μπορώ να κινηθώ με την Merc όπως με τη γιάρδα.Γιατί ρε συ? Περισσότερο γκάζι έχεις, καλύτερο στήσιμο έχεις,** μόνο το μέγεθος βλέπω ως μειονέκτημα**..
Τότε δε βλέπεις καλά.
-
σιγά το βρωμόγκαζο ρε
Αποκλείεται να μπορώ να κινηθώ με την Merc όπως με τη γιάρδα.Τα ίδια έλεγε κι Αγγελίδης όταν πρωτοπήρε 190Ε
ΚΟΝΤΡΙΤΣΕΣ , ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ , ΤΡΕΛΛΙΤΣΕΣ Κ' ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ..........