-
@agpr said in TOYOTA FORUM:
@iceman7 said in TOYOTA FORUM:
Κατά τη γνώμη σου τα τελευταία corolla είναι χειρότερα σε απτή ποιότητα από το yaris του 2014; Ποια σημεία του corolla τρίζουν ή ποια πλαστικά του δεν σου φάνηκαν ποιοτικά;
Εγώ για το γιαρις και γιαρις κρος μιλάω.
Το κορολα είναι σαφώς πιο ποιοτικό αλλά σε απτή ποιότητα υπολείπεται της κορολας του 2003 που είχα. Καλά για το ραβ δεν υπάρχει σύγκριση. Αλλα και αυτό είναι άλλη κατηγορία.Πάντα θα συγκρίνω ίδιες κατηγορίες.
Γιατί κακο το κορολλα αλλά αδικείται συγκρινόμενο με το γιαρις.
Ασε που δεν είναι όλα για την ίδια δουλειά.
Ενα κορολλα δεν κάνει το ίδιο για καθημερινό όπως το γιαρις. Και το Κορολα είναι αχρείαστα μεγάλο για τους μικρούς χώρους που έχει. Και αρκετά χαμηλό.Με μπερδεύεις, γιατί στο προηγούμενο ποστ έγραφες "Οταν γράφω για τα Τογιότα δεν τα γράφω λόγω του απαράδεκτου γιαρις κρος."
Μπορείς, σε παρακαλώ, να μου προσδιορίσεις πού ακριβώς υστερεί σε απτή ποιότητα η τωρινή corolla από αυτή του 2003;Γενικά η ποιότητα έχει πέσει. Το ίδιο και οι χώροι.
Δεν μπορεί η ένα κορολλα να μην έχει φωτιζόμενους διακόπτες στα παράθυρα.
Ούτε να είναι 4,30+ και οι χώροι να υπολείπονται του tcross της γυναίκας που είναι 4.12.
Η κορολλα του 2003 είχε μαλακά πλαστικά, 11 χρόνια δεν ακούστηκε τσικ, δεν έσκασε τίποτα, είχε άπλετους χώρους, αέρα και ανοίγματα.
Τωρα έχουν βελτιωθεί κινητήρες αναρτήσεις και στήσιμο αλλά είδα βάρος όλων των άλλων.
Οικογενειακά αυτοκίνητα είναι. -
Κατά τη γνώμη σου τα τελευταία corolla είναι χειρότερα σε απτή ποιότητα από το yaris του 2014; Ποια σημεία του corolla τρίζουν ή ποια πλαστικά του δεν σου φάνηκαν ποιοτικά;
Το κορολα είναι σαφώς πιο ποιοτικό αλλά σε απτή ποιότητα υπολείπεται της κορολας του 2003 που είχα. Καλά για το ραβ δεν υπάρχει σύγκριση. Αλλα και αυτό είναι άλλη κατηγορία.Πάντα θα συγκρίνω ίδιες κατηγορίες.
Ενα κορολλα δεν κάνει το ίδιο για καθημερινό όπως το γιαρις. Και το Κορολα είναι αχρείαστα μεγάλο για τους μικρούς χώρους που έχει. Και αρκετά χαμηλό.Με μπερδεύεις, γιατί στο προηγούμενο ποστ έγραφες "Οταν γράφω για τα Τογιότα δεν τα γράφω λόγω του απαράδεκτου γιαρις κρος."
Μπορείς, σε παρακαλώ, να μου προσδιορίσεις πού ακριβώς υστερεί σε απτή ποιότητα η τωρινή corolla από αυτή του 2003;Γενικά η ποιότητα έχει πέσει. Το ίδιο και οι χώροι.
Ούτε να είναι 4,30+ και οι χώροι να υπολείπονται του tcross της γυναίκας που είναι 4.12.
Η κορολλα του 2003 είχε μαλακά πλαστικά, 11 χρόνια δεν ακούστηκε τσικ, δεν έσκασε τίποτα, είχε άπλετους χώρους, αέρα και ανοίγματα.
Τωρα έχουν βελτιωθεί κινητήρες αναρτήσεις και στήσιμο αλλά είδα βάρος όλων των άλλων.
Οικογενειακά αυτοκίνητα είναι.Έχει φωτιζόμενους δίσκους διακόπτες, έχει μαλακά πλαστικά και από το 2019 που την έχω δεν έχει τρίξει ακόμα τίποτα. Οι χώροι της είναι λιγότεροι από την corolla του 2003, αλλά αυτό δεν εμπίπτει στην κατηγορία « απτή ποιότητα», έτσι δεν είναι;
Δεν είναι υποχρεωτικό να σου αρέσε και έχω πολύ σεβασμό απέναντι σε κάποιον που νιώθει πως τα χρήματα, τα οποία δαπάνησε, δεν έχουν πιάσει τόπο. Νιώθω, όμως, πως υπερβάλεις και γενικεύεις κρίνοντας μόνο από το yaris cross. Το νέο rav4 πού υστερεί σε ποιότητα σε σχέση με το προηγούμενο; -
Οικογενειακά αυτοκίνητα είναι.Έχει φωτιζόμενους δίσκους διακόπτες, έχει μαλακά πλαστικά και από το 2019 που την έχω δεν έχει τρίξει ακόμα τίποτα. Οι χώροι της είναι λιγότεροι από την corolla του 2003, αλλά αυτό δεν εμπίπτει στην κατηγορία « απτή ποιότητα», έτσι δεν είναι;
Δεν είναι υποχρεωτικό να σου αρέσε και έχω πολύ σεβασμό απέναντι σε κάποιον που νιώθει πως τα χρήματα, τα οποία δαπάνησε, δεν έχουν πιάσει τόπο. Νιώθω, όμως, πως υπερβάλεις και γενικεύεις κρίνοντας μόνο από το yaris cross. Το νέο rav4 πού υστερεί σε ποιότητα σε σχέση με το προηγούμενο;Το f/l δεν έχει. Τους έβγαλαν. Ψάξτο! Αυτή τη στιγμή μόνο το Chr έχει φωτιζομενους κάτω από το ραβ.
Εγώ δεν είπα πάντως ότι η κορολλα είναι κακό αμάξι.
Απλα είναι αχρείαστα μεγάλο για τους χώρους και τον αέρα του. Και χαμηλό. Επισης ως ηχομόνωση δεν θα το έβαζα ψηλά. Πολύ λεπτά κρύσταλλα στα τζάμια.
Λεπτομέρειες ίσως αλλά γούστα είναι αυτά.
Αλλά γενικά καλή και ποιοτική για Τογιότα επιλογή.
Πάντως πραγματικά δεν κρίνω τα Τογιότα μόνο από το γιαρις κρος. Εδώ και μαζντογιαρις και είναι πιο ανεκτή η κατάσταση λόγω ύψους σε επίπεδο θορύβου στο μικρό.
Επισης είχα αγοράσει και ακύρωσα μετά την εξόφληση το νέο chr συν ότι είχα φτάσει κοντά στο παλιό 2 φορές. Τα έχω οδηγήσει και δοκιμάσει πληρέστατα.
Σαφώς πιο ποιοτικό το chr αλλά και πάλι χαμηλότερα από ευρωπαϊκά μοντέλα συν φυσικά η περίεργη κατανομή χωρών και η έλλειψη αέρα.
Ενα αμάξι έχει πια η Τογιότα με κανονικό αέρα (αν και πάλι μικρότερους χώρους) το κορολλα κρος αλλά είναι τόσο παλιομοδίτικο μέσα και χοντροκομμένο που αισθάνεσαι σαν να γύρισες πίσω μια δεκαετία.Γενικά παντως σε απτη ποιότητα χάνουν όλα τα νέα αυτοκίνητα μόνο και μόνο λόγω ανακυκλωμένων πλαστικών.
Την ίδια άποψη έχω και για άλλες εταιρείες και αυτοκίνητα.
Το έχω ξαναγράψει ότι η νέα Χ1 πχ έχει σαφώς χειρότερα πλαστικά από την προηγούμενη που είχα και είναι ένας λόγος που ακύρωσα παραγγελία της νέας.
Μιλάω πάντα για ποιότητα υλικών και συναρμογής.
Τα νέα αμάξια δείχνουν πιο εντυπωσιακά με τις οθόνες, τους ατμοσφαιρικούς και τα φώτα.
Αλλά τα πλαστικά είναι από ανακυκλωμένες σερβιέτες οπότε πάντα χειρότερα από τα παλιότερα θα είναι στον τομέα αυτό. -
Δεν είναι υποχρεωτικό να σου αρέσε και έχω πολύ σεβασμό απέναντι σε κάποιον που νιώθει πως τα χρήματα, τα οποία δαπάνησε, δεν έχουν πιάσει τόπο. Νιώθω, όμως, πως υπερβάλεις και γενικεύεις κρίνοντας μόνο από το yaris cross. Το νέο rav4 πού υστερεί σε ποιότητα σε σχέση με το προηγούμενο;Το f/l δεν έχει. Τους έβγαλαν. Ψάξτο! Αυτή τη στιγμή μόνο το Chr έχει φωτιζομενους κάτω από το ραβ.
Εγώ δεν είπα πάντως ότι η κορολλα είναι κακό αμάξι.
Απλα είναι αχρείαστα μεγάλο για τους χώρους και τον αέρα του. Και χαμηλό. Επισης ως ηχομόνωση δεν θα το έβαζα ψηλά. Πολύ λεπτά κρύσταλλα στα τζάμια.
Λεπτομέρειες ίσως αλλά γούστα είναι αυτά.
Αλλά γενικά καλή και ποιοτική για Τογιότα επιλογή.
Πάντως πραγματικά δεν κρίνω τα Τογιότα μόνο από το γιαρις κρος. Εδώ και μαζντογιαρις και είναι πιο ανεκτή η κατάσταση λόγω ύψους σε επίπεδο θορύβου στο μικρό.
Επισης είχα αγοράσει και ακύρωσα μετά την εξόφληση το νέο chr συν ότι είχα φτάσει κοντά στο παλιό 2 φορές. Τα έχω οδηγήσει και δοκιμάσει πληρέστατα.
Σαφώς πιο ποιοτικό το chr αλλά και πάλι χαμηλότερα από ευρωπαϊκά μοντέλα συν φυσικά η περίεργη κατανομή χωρών και η έλλειψη αέρα.
Ενα αμάξι έχει πια η Τογιότα με κανονικό αέρα (αν και πάλι μικρότερους χώρους) το κορολλα κρος αλλά είναι τόσο παλιομοδίτικο μέσα και χοντροκομμένο που αισθάνεσαι σαν να γύρισες πίσω μια δεκαετία.Γενικά παντως σε απτη ποιότητα χάνουν όλα τα νέα αυτοκίνητα μόνο και μόνο λόγω ανακυκλωμένων πλαστικών.
Την ίδια άποψη έχω και για άλλες εταιρείες και αυτοκίνητα.
Το έχω ξαναγράψει ότι η νέα Χ1 πχ έχει σαφώς χειρότερα πλαστικά από την προηγούμενη που είχα και είναι ένας λόγος που ακύρωσα παραγγελία της νέας.
Μιλάω πάντα για ποιότητα υλικών και συναρμογής.
Τα νέα αμάξια δείχνουν πιο εντυπωσιακά με τις οθόνες, τους ατμοσφαιρικούς και τα φώτα.
Αλλά τα πλαστικά είναι από ανακυκλωμένες σερβιέτες οπότε πάντα χειρότερα από τα παλιότερα θα είναι στον τομέα αυτό.Η Mazda χρησιμοποιεί και αυτή ανακυκλωμένα πλαστικά; Αν ναι, τ΄τοε σίγουρα υπάρχουν διαβαθμίσεις ακόαμ και σε αυτά..
-
καποιος ειπε για το ραβ
ναι, το νεο ειναι πιγιοτητας κατασκευης απο αρπαχτη εργολαβου οικοδομων πρωην ταξιτζη
ψευτικα ολα πανω του, κακοσχεδιασμενα και βασικα ντροπης
ας πουμε το acc ειναι τοσο αποτομο που τρομαζεις πως φρεναρει, λες και ξυπνησε απο ληθαργο και ειδε τον Ιησου... ασε που δεν επανερχεται στην προηγουμενη ρυθμιση ταχυτητας σε καθε ακυρωση ή φρενακι, θελει ολο απο την αρχη και δεν ειναι και ευκολο καθως ξεκιναει με πατημα 2 κουμπιωνε και μαλιστα αναποδων πχ μπαινει ενεργο με πατημα το κατεβασμα χιλιομετρων ταχυτητας
το συστημα που σε κραταει στη λωριδα ακολουθει οτι ειναι κιτρινο βαμενο στο δρομο, οπου ειχε εργα πριν και εχουν μεινει σημαδια, σε παει για θυσια στη μπαριερα καθετα
τα αυτοματα φωτα αναβουν οταν εκεινα θελουν ή και όχι. και η αλλαγη στην αυτοματη σκαλα ειναι αιτια να πανε στην κολαση οι απεναντι, δεν σβηνει παρα μονο στα 2-3 μετρα
τριζουν τα παντα και μολις μπεις σε χωμα ψαχνεις.
οι τζαμοκαθαριστηρες φτυνουν λιγο-λιγο νερακι μην στερεψει ο μαραθωνας. δεν καθαριζει ετσι ομως.
το καθισμα οδηγου ειναι προδοτης κλανιας, το πριτς γινεται σκρατς. και υποστηρικτης των κοινωνικων διαφορων, ψηλωνει ηλεκτροκινητα του οδηγου ενω στο συνοδηγου μενει εκει στα χαμηλα, ουτε με το χερι, ουτε τπτ.
καντραν με ενδειξεις ματσουντα του 90, τοτε με τα πρωτα καταλυτικα
εσωτερικος φωτισμος με λαμπιτσες απο πανυγηρι στην Λαμπεια το 83
πισω καμερα που λερωνεται επειδη υπαρχει, λειτουργει μονο οταν βγεις απο το πλυντηριο, μετα αχταρμας ειδωλων
θορυβος αερα στα 130+0.0001. μεχρι εκει οκ, αλλα ειναι θρεσχολντ, μολις το περασεις ερχεται ο στρατηγος ανεμος
συστημα ξεκλειδωματος απο εφευρεση του καθηγητη στο μπλεκ, ξεκλειδωνεις απο το χειριστηριο και μολις ακουμπας το πομολο, ξανακλειδωνει, ετσι για καψωνι
μπαινεις χωματοδρομο ή πατας βρωμονερα και μαζευονται ολα μεσα στη πισω πορτα, περισσοτερη λασπη εχει η πορτα απο τον μαρσπιε, λες και οι σχιστοματηδες εχουν καθαριστριες στους δρομουςοκ, γενικα το λες ενα καλουτσικο αμαξι και αρκετα οικονομικο αλλα ας πουμε μπρος στο γαλλοχρεπο 3008 ειναι 17 κατηγοριες κατω απο απτη πιγιοτητα, καθισματα, πλαστικα, λειτουργικοτητα. αν δεν εμενε ο γαλλος απο το μυρια οσα βιτσια του....
-
@realzeus said in TOYOTA FORUM:
Από εσένα δεν το περίμενα αυτό. Δεν είναι προπέλα, είναι η σημαία της Βαβαρίας.
Το ξέρω. Αλλά προπέλα (λανθασμένα) ειναι η αργκό και το έγραψα για την ροή του λόγου.
-
@gatoz said in TOYOTA FORUM:
ας πουμε το acc ειναι τοσο αποτομο που τρομαζεις πως φρεναρει, λες και ξυπνησε απο ληθαργο και ειδε τον Ιησου... ασε που δεν επανερχεται στην προηγουμενη ρυθμιση ταχυτητας σε καθε ακυρωση ή φρενακι, θελει ολο απο την αρχη και δεν ειναι και ευκολο καθως ξεκιναει με πατημα 2 κουμπιωνε και μαλιστα αναποδων πχ μπαινει ενεργο με πατημα το κατεβασμα χιλιομετρων ταχυτητας
Το κάτω είναι το set το πάνω το reset, δίνεις cancel, αναλαμβάνεις για να μην φρενάρει απότομα, και μετά reset για να επανέλθει στα 130, είναι γέρικο και δεν βλέπει τριγύρω καλά.
-
@ataim said in TOYOTA FORUM:
Το κάτω είναι το set το πάνω το reset, δίνεις cancel, αναλαμβάνεις για να μην φρενάρει απότομα, και μετά reset για να επανέλθει στα 130
set το κατω στο rav αλλα το πανω δεν ειναι reset, μολις κοψει μηδενιζει η ενδειξη στο καντραν και χανει τη ρυθμιση. αν ειναι να παταω cancel για να κοβει και να μην φρεναρει αποτομα πουλανε acc μουφεξ
παντως το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι οπου βρει κιτρινο παει απο πισω, ντουγρου στη μπαριερα στη μεση! λιγο να εχεις χαλαρωσει και θα μαθεις τη κατασκευαστικη ιστορια της εο στις θερμοπυλες -
@ataim said in TOYOTA FORUM:
Το κάτω είναι το set το πάνω το reset, δίνεις cancel, αναλαμβάνεις για να μην φρενάρει απότομα, και μετά reset για να επανέλθει στα 130
set το κατω στο rav αλλα το πανω δεν ειναι reset, μολις κοψει μηδενιζει η ενδειξη στο καντραν και χανει τη ρυθμιση. αν ειναι να παταω cancel για να κοβει και να μην φρεναρει αποτομα πουλανε acc μουφεξ
manual automatic cc
TOYOTA FORUM