-
obd lx bluetooth κάνα κατοστάρικο
και εφαρμογή δωρεάν από το google play -
@a65 said in TOYOTA FORUM:
....Μα και εγώ το ίδιο έγραψα ότι δουλεύουν πιο χαμηλά και για του λόγου το αληθές βάζω από report σε ταξίδι με 145χλμ την ώρα max δούλευε περί τις 5000rpm
Όσο για τα honda καλά είναι δεν λέω αλλά κάνουν κάνα 10χιλιαρο παραπάνω οι αντίστοιχες εκδόσεις.
Τι άλλες επιλογές έχει για plotting ; Μπορεί να κάνει ροπή/στροφές ή engine load/στροφές;
-
@vagnar said in TOYOTA FORUM:
@a65 said in TOYOTA FORUM:
....Μα και εγώ το ίδιο έγραψα ότι δουλεύουν πιο χαμηλά και για του λόγου το αληθές βάζω από report σε ταξίδι με 145χλμ την ώρα max δούλευε περί τις 5000rpm
Όσο για τα honda καλά είναι δεν λέω αλλά κάνουν κάνα 10χιλιαρο παραπάνω οι αντίστοιχες εκδόσεις.
Τι άλλες επιλογές έχει για plotting ; Μπορεί να κάνει ροπή/στροφές ή engine load/στροφές;
Έχει πολλές αλλά για να το κάνω πιο συγκεκριμένο
Το obd link lx που συνδέεις στη θύρα έχει και δικό του πρόγραμμα που δουλεύει στα περισσότερα αυτοκίνητα https://play.google.com/store/apps/details?id=OCTech.Mobile.Applications.OBDLink&hl=en_US
Για υβριδικά Toyota/Lexus δουλεύει πιο καλά το hybrid assistant που δίνει και real time χρήσιμα ΄δεδομένα όπως θερμοκρασίες, αποδοτικότητα συστήματος κλπ και μπορείς να κάνεις report στο τέλος του ταξιδιού
http://hybridassistant.blogspot.com/p/report.html -
Είμαι κάτοχος ενός απλού corolla sedan 1.5 και έχω κάνει περίπου 30000 χιλιόμετρα σε 1,5 χρόνο. Αυτό το διάστημα βρίσκομαι σε αναζήτηση δεύτερου αυτοκινήτου για τη σύζυγο, όχι SUV και όχι μικρό. Αυτή έχει κολλήσει με το vw golf. Αλλά το σοκ ήρθε όταν είδα τις τιμές του. Ξεκινάει από 29000€. Και ρωτάω, είναι τόσο καλύτερο από ένα corolla και ζητάει 8-9000 παραπάνω, ή είναι άλλο ένα παράλογο των καιρών;(Το ίδιο ισχύει και για το ford focus όπου είναι ακόμα πιο ακριβό). Μεγάλο μπέρδεμα τελικά!
-
Μαλλον δεν εχεις δει ποσο πουλιεται το κορολα πλεον
-
@kozani76 said in TOYOTA FORUM:
Είμαι κάτοχος ενός απλού corolla sedan 1.5 και έχω κάνει περίπου 30000 χιλιόμετρα σε 1,5 χρόνο. Αυτό το διάστημα βρίσκομαι σε αναζήτηση δεύτερου αυτοκινήτου για τη σύζυγο, όχι SUV και όχι μικρό. Αυτή έχει κολλήσει με το vw golf. Αλλά το σοκ ήρθε όταν είδα τις τιμές του. Ξεκινάει από 29000€. Και ρωτάω, είναι τόσο καλύτερο από ένα corolla και ζητάει 8-9000 παραπάνω, ή είναι άλλο ένα παράλογο των καιρών;(Το ίδιο ισχύει και για το ford focus όπου είναι ακόμα πιο ακριβό). Μεγάλο μπέρδεμα τελικά!
Το σοκ θα το πάθεις κυρίως, αν τελικά η σύζυγος πάρει το Golf και το συγκρίνεις με το δικό σου Corolla
Έχουν ακριβύνει πολύ τα αυτοκίνητα, Corolla και Golf περίπου ίδια τιμή έχουν. Δες λίγο στους διαμορφωτές. Άσε που ετοιμοπαράδοτο Golf δεν υπάρχει. Και αν το παραγγείλεις μέχρι να έρθει θα έχει πάρει τουλάχιστον 1.5k παραπάνω. -
@andya3 said in TOYOTA FORUM:
Το σοκ θα το πάθεις κυρίως, αν τελικά η σύζυγος πάρει το Golf και το συγκρίνεις με το δικό σου Corolla
Έχουν ακριβύνει πολύ τα αυτοκίνητα, Corolla και Golf περίπου ίδια τιμή έχουν. Δες λίγο στους διαμορφωτές. Άσε που ετοιμοπαράδοτο Golf δεν υπάρχει. Και αν το παραγγείλεις μέχρι να έρθει θα έχει πάρει τουλάχιστον 1.5k παραπάνω.Κοίτα, είμαι σίγουρος ότι το golf είναι πολύ καλύτερο. Αλλά πολλά τα λεφτά. Κοιτάω για παράδειγμα διαμορφωτές και το corolla έχει ακόμα έκδοση με 21500€. Θα μπορούσαν να βάλουν και αυτοί της vw μια πιο φθηνή έκδοση
-
@jammamon said in TOYOTA FORUM:
Μαλλον δεν εχεις δει ποσο πουλιεται το κορολα πλεον
Ε ναι, καλύτερα να μείνουμε με ένα αμάξι δηλαδή.Απίστευτα πράγματα
-
@andya3 said in TOYOTA FORUM:
Έχουν ακριβύνει πολύ τα αυτοκίνητα, Corolla και Golf περίπου ίδια τιμή έχουν. Δες λίγο στους διαμορφωτές. Άσε που ετοιμοπαράδοτο Golf δεν υπάρχει. Και αν το παραγγείλεις μέχρι να έρθει θα έχει πάρει τουλάχιστον 1.5k παραπάνω.Κοίτα, είμαι σίγουρος ότι το golf είναι πολύ καλύτερο. Αλλά πολλά τα λεφτά. Κοιτάω για παράδειγμα διαμορφωτές και το corolla έχει ακόμα έκδοση με 21500€. Θα μπορούσαν να βάλουν και αυτοί της vw μια πιο φθηνή έκδοση
Το golf είναι πολύ ακριβό και θα ακριβύνει κι άλλο. Για να το κοιτάς για 2ο αυτοκίνητο δεν αξίζει λόγω κόστους.
Δείξε στη σύζυγο το polo ή το t-cross. Τα παίρνεις κοντά στα 22k και σε βεβαιώνω ότι είναι πιο ευρύχωρα από το Corolla. -
Από 29 χήνες για μια γκόλφω, και να περιμένει κιόλας, είναι απλά ένα κακόγουστο αστείο. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις μάζντα cx-5.
Ναι, ξέρω, 2.000 κυβικά. Αλλά ξέρω και κάτι άλλο, ότι κάτι γκόλφ τα κατουράει πατόκορφα. -
Πλάκα κάνεις έτσι?
Το cx-5 στα Αγγλικά review έχει χαμηλότερη βαθμολογία κι απ' το seat Ateca, που αμφιβάλλω αν το αγοράζει κανείς έξω απ' την Ισπανία!
Εντάξει, είπαμε σεβαστά τα γούστα, αλλά να μη χάνουμε και τη μπάλα.. -
Σύγκριση οποιουδήποτε Mazda με οποιοδήποτε vag είναι προσβολή για τη Mazda.
-
Οκ θα στείλω μήνυμα στους Άγγλους να ζητήσουν συγγνώμη απ' τη Mazda, χα, χα, χα
-
Ε ναι, αφού το λένε οι Άγγλοι, δεν μπορεί, θα έχουν δίκιο…όλοι οι άλλοι είναι χαζοί.
-
4 στα 5 δίνουν τα autoexpress, autocar, what car, 7/10 το top gear, και 9/10 το αμερικάνικο car&,driver για το μάζντα. Όλα συμφωνούν στα εξής: Καλά κρατήματα, καλή ποιότητα, αξιοπιστία και σύγχρονο λουκ.
Όμως, ας είμεθα ρεαλιστές, ουδείς αμφιταλαντεύεται μεταξύ μιας γκόλφως και μιας σούβλας 2.000 κυβικών.
Γιατί το ανέφερα τότε; Απλά, ποιητική αδεία. Άμα κάποιος μπει και δει το μαζντικό, και καπάκια τη γκόλφω, όταν ακούσει ότι οι εισαγωγικές εκδόσεις κάνουν τα ίδια λεφτά, θα φύγει τρέχοντας από τους βαγκέουλες. -
Δε σχολιάζω άλλο, είμαστε εκτός του θέματος του νήματος.
Το μόνο που παραδέχομαι στο CX-5 είναι η καλή τιμή του. Πέραν αυτού και με βάση τις βαθμολογίες του, είναι προφανές ότι πρόκειται για αυτοκίνητο κάτω του μετρίου. Κάτι που επίσης προφανώς δικαιολογεί και τη χαμηλή τιμή του.
Και από χώρους φαντάζομαι, με βάση τα στάνταρντ της Mazda, θα έχεις ένα τεράστιο σκάφος που θα χωράνε μετά βίας 4 νοματαίοι.
Προσωπική άποψη για το cx-5 δεν έχω και ούτε μ' ενδιαφέρει ν'αποκτήσω.
-
Σύγκρινε το μάζντα με ένα τιγκουάν, και βγάλε καλύτερο το δεύτερο, δε με νοιάζει. Σε κάθε περίπτωση το γκολφ είναι ανέκδοτο να ξεκινάει από 29 χήνες.
Δεν είναι το μόνο ανέκδοτο της αγοράς, αλλά σίγουρα είναι από τα κρύα. -
Οι τιμές όλων των σημερινών αυτοκινήτων κρύα αστεία είναι.
Δε βλέπω το λόγο το Golf, που είναι ίσως το ιστορικότερο και πιο καλοπουλημένο hatcback (μαζί με το Corolla) να ξεφύγει απ' τον κανόνα. -
Ρε συ κοζανίτη, γιατί δεν πας το αφεντικό στην πεμβέ να δει τη σειρά ένα; θα ξεχάσει τη γκόλφω αυθωρεί.
-
Ο andya δεν έχει πάρει μυρωδιά από αυτοκίνηση τόσα χρόνια...
TOYOTA FORUM