-
Ναι στις φωτογραφίες είναι τόσο όμορφο και αρμονικό που πλέον το κοιτάς όχι λόγω των μηχανικών μερών και της τεχνολογίας που έχει αλλά λόγω της αισθητικής του. Είναι σαν αυτοκίνητο από ταινία επιστημονικής φαντασίας.
Στην έκδοση με τον 1,8 Hev απευθύνεται και στην Ελλάδα.
-
-
Ωραίο είναι, αλλά 4.60μ. αμάξι για καθημερινές αστικές μετακινήσεις και παρκάρισμα στους δρόμους της Αθήνας, είναι ανέκδοτο...
-
@panormus772 said in TOYOTA FORUM:
Ωραίο είναι, αλλά 4.60μ. αμάξι για καθημερινές αστικές μετακινήσεις και παρκάρισμα στους δρόμους της Αθήνας, είναι ανέκδοτο...
Παράδειγμα (προς αποφυγήν):
Πήρε ένας στη γειτονιά μου (Βύρωνας) ένα ολοκαίνουργιο 308 - αμάξι κόσμημα. Στο μήνα πάνω, χτυπημένος προφυλακτηρας + γρατζουνιές περιμετρικά... Μετακίνηση με 4.5m όχημα στα κ@λ@στενα της Αθήνας = αξία ανεκτίμητη ! -
Γαμ@το το prius όντως! Κρίμα που θα θέλει μια περιουσία. Ίσως δούμε λίγα στα βόρεια/νότια προάστεια.
Για τα toyota κοροιδεύετε, όποιος θέλει να του πω τι έχει πληρώσει συγγενής μου σε παλιότερο 3008 (του 2009), να του πέσουν όσα μαλλιά έχει. -
Με την έκδοση του 1,8 hev κάτι μου λέει πως δεν θα είναι και τόσο ακριβό όσο φανταζόμαστε.
Πλασάρεται ως καλό vfm -
To Prius πάντα ήταν το top-tech υβριδικό της τουότα, με κύριο χαρακτηριστικό την οικονομία. Γιαυτό και τα παράξενα σχήματα για χαμηλή οπισθέλκουσα.
Βέβαια, το κάναν μόδα τα uber στην Ευρώπη.
Στην ελληνική αγορά, λίγοι θα το προτιμήσουν από μια Corolla sedan π.χ. -
@antonakis said in TOYOTA FORUM:
To Prius πάντα ήταν το top-tech υβριδικό της τουότα, με κύριο χαρακτηριστικό την οικονομία. Γιαυτό και τα παράξενα σχήματα για χαμηλή οπισθέλκουσα.
Βέβαια, το κάναν μόδα τα uber στην Ευρώπη.
Στην ελληνική αγορά, λίγοι θα το προτιμήσουν από μια Corolla sedan π.χ.Πιστεψε με, αν έρθει 1,8 με τα 140 άλογα πολλοί θα το προτιμήσουν...
-
Σε σχέση με το Cross ή το απλό Corolla (αν βγουν με τον 1,8); Γιατί;
-
Design, νέα πακέτα adas, ίσως πιο προσεγμένη ποιότητα, ηχομόνωση και μεγαλύτερους χώρους.
-
@v_a said in TOYOTA FORUM:
Παράδειγμα (προς αποφυγήν):
Πήρε ένας στη γειτονιά μου (Βύρωνας) ένα ολοκαίνουργιο 308 - αμάξι κόσμημα. Στο μήνα πάνω, χτυπημένος προφυλακτηρας + γρατζουνιές περιμετρικά... Μετακίνηση με 4.5m όχημα στα κ@λ@στενα της Αθήνας = αξία ανεκτίμητη !Συμφωνώ,αλλά το 308 ή το 3008 πήρε ο γείτονας;
To 308 είναι ~4.36μ, το 3008 αγγίζει τα 4.5μ. Βέβαια,παίζει ρόλο και το πλάτος,αλλά στο 90% των περιπτώσεων αυξημένο μήκος συνεπάγεται κι αύξηση πλάτους. -
@lap said in TOYOTA FORUM:
Design, νέα πακέτα adas, ίσως πιο προσεγμένη ποιότητα, ηχομόνωση και μεγαλύτερους χώρους.
Aκριβώς, εγώ πχ που είμαι λάτρης των ''κουπέ'' αμαξωμάτων και περιμένοντας κορολα χατσμπακ, άνετα έκανα την υπέρβαση να το τσιμπήσω με 1,8/140 . Κορολα κρος δεν θα έπαιρνα, δεν γίνομαι φίλος με τα σουβ εκτός αν είναι cayenne ή Χ6
-
-
Το prius prime δηλαδή το phev, 0-100 σε 6,6"
Χαχαχα. Μέση κατανάλωση πολυ καλύτερη εως και μισή από diesel με 120 άλογα, κατανάλωση πόλης ίση με σκούτερ ή αν το φορτίζεις σαν ηλεκτρικό και επιδόσεις ενός πολύ καλού hot hatch.
Design από ταινία επιστημονικής φαντασίας.
Καποιος δεν έχει μιλήσει ακομα....καποιος που κάνει τον αδιάφορο.....και άνετα μπορεί να το αποκτήσει και να το φορτίζει ως phev
@gatoz;;;;
-
Το prius prime δηλαδή το phev, 0-100 σε 6,6"
Χαχαχα. Μέση κατανάλωση πολυ καλύτερη εως και μισή από diesel με 120 άλογα, κατανάλωση πόλης ίση με σκούτερ ή αν το φορτίζεις σαν ηλεκτρικό και επιδόσεις ενός πολύ καλού hot hatch.
Design από ταινία επιστημονικής φαντασίας.
Καποιος δεν έχει μιλήσει ακομα....καποιος που κάνει τον αδιάφορο.....και άνετα μπορεί να το αποκτήσει και να το φορτίζει ως phev
@gatoz;;;;
αργο ειναι....
και τουοτα
α παπα -
Ναι καλά.......
-
@v_a said in TOYOTA FORUM:
To 308 είναι ~4.36μ, το 3008 αγγίζει τα 4.5μ. Βέβαια,παίζει ρόλο και το πλάτος,αλλά στο 90% των περιπτώσεων αυξημένο μήκος συνεπάγεται κι αύξηση πλάτους.
Το 308, αλλά άντε στριψε στα στενά με το θεόρατο καπό..
-
-
Υπερυψωμένο sedan. Πάντρεμα δύο κόσμων.
Toyota crown
340 άλογα tutbo υβριδικό.
Σκέψου να σκας μύτη με αυτό το χωριό... Έτσι να σκάσει και η Παρασκευουλα που δεν σου καθόταν μικρή
Αμαξαρα -
TOYOTA FORUM