-
@fanis75 said in TOYOTA FORUM:
@azmo said in TOYOTA FORUM:
Υπάρχει καποιος σοβαρός λόγος να προτιμήσω το Toyota;
οι μόνοι λόγοι (όχι σοβαροί για εμένα, αλλά ειναι καθαρά υποκειμενικό) είναι α) μεταπώληση και β) δίκτυο συνεργείων (καθώς και η εμπειρία τους).
Ευχαριστώ. Εχει κάποιο θέμα με τα συνεργεία η Mazda; Υπαρχει μηπως η δυνατότητα να το συντηρώ στο δικτυο της Toyota αφου είναι το ιδιο αυτοκινητο;
-
@azmo said in TOYOTA FORUM:
Ευχαριστώ. Εχει κάποιο θέμα με τα συνεργεία η Mazda; Υπαρχει μηπως η δυνατότητα να το συντηρώ στο δικτυο της Toyota αφου είναι το ιδιο αυτοκινητο;
-
Δεν γνωρίζω να έχει θέμα, αλλά α) έχει πολύ λιγότερα από την Τογιότα και β) δεν έχουν ιδέα από υβριδικά, ενώ στην Τογιότα τα δουλεύουν εδώ και 25 χρόνια.
-
Λογικά δεν μπορείς να πας στο δίκτυο της Τογιότα χωρίς να χάσεις την εγγύηση. Πρακτικά ναι μπορείς, αλλά η εγγύηση δεν ξέρω εαν θα ισχύει, αφού ειναι και άλλος ο εισαγωγέας, δεν ειναι ίδια εταιρεία.
-
-
Θα προτιμούσα το μαζντα, αν είχε κάποια σοβαρή διαφορά τιμής με το κανονικό yaris, 600 € διαφορά στις αρχικές εκδόσεις δεν μου λένε (προσωπικά) κάτι.
Συν τους λόγους φυσικά που σου παρέθεσε ο Φάνης.
Και κάτι για τους χρόνους παράδοσης.
Αν τελικά το αποφασίσεις και κάνεις μια γύρα όλες τις αντιπροσωπείες, σε φάση "έχετε ετοιμοπαράδοτο ή γεια σας" πιστεύω θα βρεις, αν όχι το χρώμα που θέλεις, την έκδοση σίγουρα.. -
Δεν έχει πολλά συνεργεία η Μάζντα, ούτε πρόκειται να αποκτήσει στο ορατό μέλλον.
Από το άλλο χέρι, είναι απλό αυτοκίνητο με εμπεδωμένη τεχνολογία 25 ετών, δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.
Αν λοιπόν έχει συνεργείο Μάζντα κοντά σου, προχώρα άφοβα. -
Επίσης το Mazda έχει κάποιες μικροδιαφορές στις ρυθμίσεις αναρτήσεων που το κάνουν σπορτίβικο.
-
Η σημαντικότερη διαφορά για εμένα είναι η εγγύηση.
Αν δεν κάνω λάθος το Mazda έχει λιγότερα χρόνια. -
@gtsartsal said in TOYOTA FORUM:
Αν δεν κάνω λάθος το Mazda έχει λιγότερα χρόνια.6 χρόνια ή 150.000χλμ Mazda
6 χρόνια ή 180.000χλμ Toyota -
@a-d-p said in TOYOTA FORUM:
6 χρόνια ή 180.000χλμ ToyotaΣτην μπαταρία νομίζω έχουν διαφορά.
-
@a-d-p said in TOYOTA FORUM:
6 χρόνια ή 180.000χλμ ToyotaΣτην μπαταρία νομίζω έχουν διαφορά.
Ναι
TOYOTA FORUM