-
Το ποσο ασχολιαστο από τα ιδια τα μελη περνα το 2ο κλεισιμο του περιοδικου, είναι ενδεικτικο πολλων πραγματων.
Το πρωτο κλεισιμο διελυσε το φορουμ, το οποιο τελικα 'κακα τα ψεματα' δεν το εχει σε καμια εκτιμηση το περιοδικο, με αποτέλεσμα, σε συνδιασμο με την κριση βεβαια που δε μας εκοψε απλα τους αγωνες αλλα και την οδηγηση να εχει παρακμασει διχως επιστροφη.Τουλάχιστον, ας μας ενημερωσει καποιος αν υπαρχει καποια προοπτικη/προσπαθεια επανακυκλοφοριας (με άλλη ιδιοκτησια) ή αυτή τη φορα όλα θα τελειωσουν.
Τελος, αυτό το κλεισιμο αφιερώνεται στους υπερασπιστες ολων των καθαρμάτων που μας ρημαξαν. Ο υπερθεματιστης κατά τα αλλα των 61.000.000€ δεν μπορουσε να σπρωξει 700.000€ για να κρατησει ζωντανα τα εντυπα του.
-
Συμφωνώ απολύτως ως προς την πρώτη πρόταση. Βασικά, με όλα συμφωνώ, αλλά θέλω να σταθώ στο γεγονός πως οι χρήστες δεν ασχολούνται μ' αυτό! Γνωρίζουν άραγε όλοι, την υπεραξία του ονόματος 4Τ;...
Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε το πόσο επιφανείς πέννες πέρασαν από το περιοδικό.....
-
Δυστυχώς τα πράγματα είναι τόσο άσχημα όσο τα διαβάζετε. Δεν θέλω να επεκταθώ, αλλά τα περιοδικά μας είναι επισήμως κλειστά πλέον, χωρίς να φταίμε. Συνεχίζουμε όμως την προσπάθεια (αυτή την στιγμή πετάνε συντάκτες μας για δοκιμές στο εξωτερικό) και ευελπιστούμε ότι υπάρχει μια ελπίδα υπό άλλο επιχειρηματικό σχήμα. Η διαδικτυακή μας παρουσία προς το παρόν παραμένει ενεργή αν και αδρανής όσον αφορά στο κομμάτι των ειδήσεων. Για οτιδήποτε νεώτερο θα σας ενημερώσουμε.
-
Εύχομαι να ξεπεραστεί και αυτό το εμπόδιο...
Στάλθηκε από το XOOM 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και κυρίως το εργασιακό κομμάτι τόσων ανθρώπων.
-
Μακάρι να πάνε όλα καλά στο τέλος!
-
Με τις θερμότερες ευχές μου για επιτυχή ευόδωση των προσπαθειών!
-
Εγώ το όλο θέμα το βλέπω λίγο 'Παππάς vs κανάλια'.
Η διαφημιστική πίτα μικρή, η πελατεία λίγη και ρομαντική, ο χώρος δεν χωράει πολλά έντυπα και μεγάλες ποσότητες.
Αμφιβάλλω αν υπάρχει έστω ένα έντυπο, εφημερίδα ή περιοδικό, που να είναι κερδοφορο ή έστω στο όριο της κερδοφορίας.Άσχετο βέβαια αυτό με την συγκεκριμένη περίπτωση που είναι απλά μια απόφαση δικαστηρίου εναντίον ενός χρεωκοπημενου εκδοτικού οίκου που οι επόμενοι ιδιοκτήτες του εξαρχής -όπως φαίνεται- δεν μπορούσαν να καλύψουν τα χρέη του. Και δυστυχώς εξαιτίας αυτού, παραπλευρη απώλεια οι 4Τροχοι...
-
Μεγαλωσαμε με 4Τ, διαβαζα τα αρθρα του Καββαθα και παντα εβλεπα τις φωτο με τα σκυλια του εκει στην ακρη...
Μακαρι να βρεθει λυση και να μεινετε ενεργοι
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σας ευχαριστούμε όλους για την συμπαράσταση! Όπως λέει και ο διευθυντής μας, 'πάμε σανίδα τώρα και χωρίς σημειώσεις!!!'.
-
Από καρδιάς εύχομαι τα καλύτερα.
-
Θα είναι πραγματικά λυπηρό να σταματήσει να κυκλοφορεί το ιστορικότερο περιοδικό αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα βρεθεί λύση. Κι αν και η ενότητα της F1 έχει σταματήσει ουσιαστικά να λειτουργεί πάντα επισκέπτομαι το φόρουμ των 4 Τροχών.
-
Είχε διαλυθεί ποτέ το φόρουμ;
Εγώ το μόνο που θυμάμαι είναι ότι αποχώρησε μία μικρή ομάδα μελών για τους δικούς της λόγους.
Αν συζητάμε για αυτό, δεν νομίζω να αφορά διάλυση. Αποχώρηση ναι, διάλυση όχι. -
Μαλλον αλλου εγραφες εσυ, ή μαλλον σ αρεσει καλυτερα τωρα...
Δε το λες και 'μικρη ομαδα μελων'' το βασικο πυρηνα ενεργων μελων μαζι με τη παρελθουσα διαχειριση, η οποια και κατα περιπτωσεις ΜΠΑΝΑΡΙΣΤΗΚΕ χωρις λογο...
Τωρα εαν θελεις να το πουμε διαλυση ή ''διαλυση'' δεν εχει και μεγαλη διαφορα. Kαι η καθημερινη θεματολογια αλλαξε απο εκεινη την ημερα και προσωπικη μου αποψη και ο μεσος ορος μεταδιδομενης γνωσης επεσε και ο ορος που η πλειονοτητα των μελων αντιλαμβανεται την αυτοκινηση... Και φυσικα εχει αλλαξει και μεση τσεπη εδω μεσα με τη κριση οποτε και υπαρχει και αυτο το ελαφρυντικο βεβαια, δε το παραβλεπω. Το κλασσικο επισης αυτοκινητο ειναι ουσιαστικα πλεον ανυπαρκτο εδω μεσα. Ενω τις καλες εποχες ειχε βασικo πυρηνα μελων! Προσωπικη μου αποψη οτι σα χωρος οσο παει φθινει και μη με ρωτατε γιατι παραμενω, τα χω πει πολλακις. Και δεν ειναι μομφη αυτα για τη παρουσα διαχειριση, αυτη κληθηκε ν αναλαβει μια κατασταση. Αυτη τη δουλεια της κανει και σ οτι με αφορα τη κανει καλα. -
Γιατί παραμένεις;
Αστειεύομαι...Αλλά όντως θα ήθελα να ξέρω (δεδομένου ότι πολλοί έφυγαν-τα διάβαζα τις προάλλες και εδώ και στο άλλο φόρουμ).
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μαλλον αλλου εγραφες εσυ, ή μαλλον σ αρεσει καλυτερα τωρα...
Δε το λες και 'μικρη ομαδα μελων'' το βασικο πυρηνα ενεργων μελων μαζι με τη παρελθουσα διαχειριση, η οποια και κατα περιπτωσεις ΜΠΑΝΑΡΙΣΤΗΚΕ χωρις λογο...
Τωρα εαν θελεις να το πουμε διαλυση ή ''διαλυση'' δεν εχει και μεγαλη διαφορα.Εγώ το μόνο που θυμάμαι είναι καμιά 20αριά άτομα που είχαν πάρει υπεργολαβία τον 'Αντίλογο' και σε θέματα 'Αυτοκίνησης' είχαν πάντα το αλάθητο.
Θυμάμαι ειρωνικά σχόλια, προσωπικές επιθέσεις, παρεάκια πόλεων και ορισμένους χρήστες που γούσταραν να κάνουν άνω/κάτω το φόρουμ.Επίσης θυμάμαι να προπαγανδίζεται συγκεκριμένη πολιτική ιδεολογία, όπως επίσης οι κανόνες λειτουργίας του φόρουμ να τηρούνται κατά το δοκούν και επιλεκτικά και με βάση το υπόβαθρο του εκάστοτε nickname.
Είμαι από το 2003 εδώ, είσαι από το 2009... Εγώ φυσικά δεν έχω τα δεκάδες χιλιάδες ποστς, αλλά ξέρω να διαβάζω και να καταλαβαίνω τι γίνεται σε ένα χώρο συζήτησης και το τι πρεσβεύει τελικά ο καθένας εδώ μέσα.
Οι απλοί χρήστες, οι απλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, αυτοί που τους αρέσει να διαβάζουν και να γράφουν σε θέματα αυτοκίνησης και όχι μόνο, με ελευθερία λόγου και άποψης χωρίς το φόβο ομαδικής επίθεσης απλά παραμένουν στο χώρο. Ποτέ δεν έφυγαν. Και γιατί να φύγουν άλλωστε;
-
Εγω θυμαμαι kon5 και αρκετους ακομα να εχουμε το 'Ατμοσφαιρικα κομματια' στις επαλξεις και γενικα να εχει πολυ μουσικο ενδιαφερων σα φορουμ. Θυμαμαι το 'Βαλτε μια φωτογραφια απο το αυτοκινητο σας' να γινεται χαμος.. Θυμαμαι 'Ιδανικες διαδρομες' ,θυμαμαι 'Ποσταρε μια φωτογραφια σου' να γινεται επισης χαμος και ενα καρο θεματα στην επικαιροτητα. Τοπικ φωτογραφιας, μουσικης, αθλητισμου,πολιτικης, επικαιροτητας,χαλαρης κουβεντας και ενα σορο αλλα ζωνταντα.Θυμαμαι ΙΚΕ ,οσο και να μου την εσπαγε ακομα κι εμενα ωρες ωρες , να προσφερει πολλα κανταρια γνωσεις. Θυμαμαι 21quadra να γραφει καθημερινα και να προσφερει γνωση.Θυμαμαι Qsisvts και pasxos να κανουν καλης ποιοτητας χαβαλε. Θυμαμαι διαδικτυακες φιγουρες τυπου GiorgosFocus και Thomas_C200K. Θυμαμαι drdino και mirage και rx8drifter ,σπουδασμενα παλικαρια με πολλα κανταρια γνωσεις. Θυμαμαι Jimclark να κρατα το φορουμ μονος του φωτογραφικα Θυμαμαι citrovag,NIGA,Kp60 και ΚΑΡΟ αλλους να κραταμε το 'Κλασσικα αυτοκινητα' ζωντανο με αφιερωματα, 'Classic Safary'. Θυμαμαι bibendum, Stefan147, markvag, GeoF1, Scotch, onyx, famas, kotetsi, τον Ιασωνα, τον Obelix και ΑΠΕΙΡΟΥΣ ακομα που ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ και ουδεποτε δημιουργουσαν προβλημα! Θυμαμαι εξαιρετικο κλιμα και ζωντανια τα οποια εμπεριεχουν και τσακωμο και χαβαλε βεβαια. Θυμαμαι απειρα θεματα πραγματικης αυτοκινησης και οχι ενα φορουμ ν αχολειται με 10 θεματα συνολο εκ των οποιων τα 9 ειναι για suv. Το φορουμ εχει πεσει σε περιορισμενη θεματολογια πλεον ασχετα απο το οτι δε βρισκω ενδιαφερων στα suv, αυτο ειναι υποκειμενικο και δεν αφορα και κανεναν εκτος απο εμενα.
Αμφισβητω ΚΑΘΕΤΑ οτι προπαγανδιζοταν πολιτικη ιδεολογια εδω μεσα γιατι συνειδητα διαβαζα και δε συμμετειχα οποτε και εχω αποψη σ αυτο που λες. ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ γιατι σε χαλαγε που οι Θεσσαλονικεις την ειχαν βρει μεταξυ τους και συναντιοντουσαν ή οτι ηταν παρεακι και επισης αμφισβητω οτι η παρελθουσα διαχειριση ασκουσε καθηκοντα οπως γουσταρε.
Το τι πρεσβευει καθενας εδω και τι ξερεις να διαβαζεις και σε τι ποσοστο μαλακας ειναι ο καθενας στη πραγματικη ζωη απο τα γραπτα του (δε παει σ εσενα αυτο) δεν εχεις κανα ταλεντο να το διακρινεις. Το ιδιο θα μπορουσα να γραψω κι εγω.
Απλοι χρηστες-κατοχοι, περαστικοι, ανθρωποι που γραφτηκαν για να λυσουν το προβλημα τους ή να πουλησουν παντα υπηρχαν.
Αν λοιπον εσενα σου ταιριαζει η παρουσα 'μουχλα' ,προβλημα σου. Και για να το γενικευσω με το νεο καθεστως κλασσικοι δικαιωματικα 'καρπαζοεισπρακτορες' και ανθρωποι χωρις κανενα ενδιαφερων για ενα καρο ζωντατα θεματα που εξεμπεμπαν διαθεση για ζωη,ταξιδι και εμπειριες στο παρελθον απλα εχουν βρει προσφορο εδαφος αυτη τη στιγμη που δε κινειται φυλλο. Και φυσικα τυποι που πιστευαν οτι η παλια διαχειριση τους ειχε στο ματι, λες και ο Ντινος ,με το Βασιλη δεν ειχαν αλλη δουλεια ή οι καινουργιοι παλι αλλη δουλεια δεν εχουν απο το ν ασχολουνται προσωπικα με τον καθενα..
-
Δεν νομιζω οτι υπαρχει λόγος να σχολιάζουμε πράγματα που έγιναν στο παρελθόν. Ευελπιστούμε να βρεθεί λύση για το περιοδικό και κατ'επέκταση το forum. Ειναι ευχάριστο οι χρήστες να νιώθουν οτι η διαχειριστική ομάδα κάνει σωστά την δουλειά της και αυτο μας δίνει την δύναμη να προσπαθήσουμε τουλάχιστον να αλλάξουμε το forum προς το καλύτερο. Θεωρώ ομως πως ειναι άτοπο να γράφονται πράγματα, θετικά ή αρνητικά για ανθρώπους που επέλεξαν να μην συμμετέχουν πλέον.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μιας και το έφερε η κουβέντα και δεδομένης της καταστασης θεωρώ ότι κάνετε μεν καλά τη δουλειά σας εδώ αλλά έχετε υποπεσει σε μερικά φάουλ και έχουμε κακώς χαλάσει τις καρδιές μας.
Όταν είσαι η διαδικτυακή παρουσία του ιστορικότερου περιοδικού στη χώρα αντιμετωπίζεις κάθε αναφορά σε τρίτο ειδικό φόρουμ ως είδηση και το μνημονευεις ακόμα και στην έντυπη έκδοση. Είσαι portal και όχι απλά ένα φόρουμ. Δεν μοιράζεις μπαν για αναφορές σε ειδικά φορά. -
Ως σποραδικός αναγνώστης του περιοδικού από τον Απρίλιο του 1989 και μόνιμος από το 1993, νομίζω ότι δικαιούμαι να γράψω δυο αράδες...
Το περιοδικό εξελίχθηκε και γιγαντώθηκε γιατί:- Το ευνόησε η ανάπτυξη της αγοράς αυτοκινήτου κατά τις δεκαετίες '90 και '00.
- Επικεφαλής του ήταν ο δημιουργός του.
- Δεν ήταν απλά ένα περιοδικό αυτοκινήτου, αλλά ήταν και περιοδικό αυτοκινήτου.
Δυστυχώς, οι γνωστές ιστορίες, οδήγησαν σε αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του περιοδικού, ενώ ο άκρατος νεοπλουτισμός της χρυσής δεκαετίας '00 έφερε μοιραία και την μετάλλαξή του. Ταυτόχρονα, η άνθιση του ηλεκτρονικού τύπου είχε σαν επακόλουθο τον μαρασμό του έντυπου, ενώ σαν κερασάκι στην τούρτα ήρθαν και τα μνημόνια...
Το περιοδικό δεν είναι αυτό που ήταν, ενώ του είναι αδύνατον να υπερνικήσει το διαδίκτυο.
Προσωπικά, κάποτε δεν άφηνα άρθρο αδιάβαστο, ενώ πάντα ξεκινούσα την ανάγνωση από τον Αντίλογο. Σήμερα, μάλλον το αγοράζω από συνήθεια, καθώς υπάρχουν μήνες που δεν δαπανώ άνω της μισής ώρας για την ανάγνωσή του. Πιθανόν, βέβαια, απλά να μεγάλωσα και να μην μπορώ να εναρμονιστώ με τα ζητούμενα της εποχής...
Στο forum είμαι εγγεγραμμένος εδώ και έξι χρόνια. Το διαβάζω συχνά, αλλά γράφω ελάχιστα. Ίσως γιατί διαπίστωσα ότι ουδεμία σχέση έχει με την θεωρία που ενστερνιζόταν το περιοδικό το πάλαι ποτέ. Λογικό βέβαια, καθώς μεγάλος αριθμός των μελών του forum δεν είναι και αναγνώστες του περιοδικού...
Εύχομαι το περιοδικό να τα καταφέρει. Και για τους ανθρώπους του και για την ιστορία του...
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό