Εγω θυμαμαι kon5 και αρκετους ακομα να εχουμε το 'Ατμοσφαιρικα κομματια' στις επαλξεις και γενικα να εχει πολυ μουσικο ενδιαφερων σα φορουμ. Θυμαμαι το 'Βαλτε μια φωτογραφια απο το αυτοκινητο σας' να γινεται χαμος.. Θυμαμαι 'Ιδανικες διαδρομες' ,θυμαμαι 'Ποσταρε μια φωτογραφια σου' να γινεται επισης χαμος και ενα καρο θεματα στην επικαιροτητα. Τοπικ φωτογραφιας, μουσικης, αθλητισμου,πολιτικης, επικαιροτητας,χαλαρης κουβεντας και ενα σορο αλλα ζωνταντα.Θυμαμαι ΙΚΕ ,οσο και να μου την εσπαγε ακομα κι εμενα ωρες ωρες , να προσφερει πολλα κανταρια γνωσεις. Θυμαμαι 21quadra να γραφει καθημερινα και να προσφερει γνωση.Θυμαμαι Qsisvts και pasxos να κανουν καλης ποιοτητας χαβαλε. Θυμαμαι διαδικτυακες φιγουρες τυπου GiorgosFocus και Thomas_C200K. Θυμαμαι drdino και mirage και rx8drifter ,σπουδασμενα παλικαρια με πολλα κανταρια γνωσεις. Θυμαμαι Jimclark να κρατα το φορουμ μονος του φωτογραφικα Θυμαμαι citrovag,NIGA,Kp60 και ΚΑΡΟ αλλους να κραταμε το 'Κλασσικα αυτοκινητα' ζωντανο με αφιερωματα, 'Classic Safary'. Θυμαμαι bibendum, Stefan147, markvag, GeoF1, Scotch, onyx, famas, kotetsi, τον Ιασωνα, τον Obelix και ΑΠΕΙΡΟΥΣ ακομα που ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ και ουδεποτε δημιουργουσαν προβλημα! Θυμαμαι εξαιρετικο κλιμα και ζωντανια τα οποια εμπεριεχουν και τσακωμο και χαβαλε βεβαια. Θυμαμαι απειρα θεματα πραγματικης αυτοκινησης και οχι ενα φορουμ ν αχολειται με 10 θεματα συνολο εκ των οποιων τα 9 ειναι για suv. Το φορουμ εχει πεσει σε περιορισμενη θεματολογια πλεον ασχετα απο το οτι δε βρισκω ενδιαφερων στα suv, αυτο ειναι υποκειμενικο και δεν αφορα και κανεναν εκτος απο εμενα.
Αμφισβητω ΚΑΘΕΤΑ οτι προπαγανδιζοταν πολιτικη ιδεολογια εδω μεσα γιατι συνειδητα διαβαζα και δε συμμετειχα οποτε και εχω αποψη σ αυτο που λες. ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ γιατι σε χαλαγε που οι Θεσσαλονικεις την ειχαν βρει μεταξυ τους και συναντιοντουσαν ή οτι ηταν παρεακι και επισης αμφισβητω οτι η παρελθουσα διαχειριση ασκουσε καθηκοντα οπως γουσταρε.
Το τι πρεσβευει καθενας εδω και τι ξερεις να διαβαζεις και σε τι ποσοστο μαλακας ειναι ο καθενας στη πραγματικη ζωη απο τα γραπτα του (δε παει σ εσενα αυτο) δεν εχεις κανα ταλεντο να το διακρινεις. Το ιδιο θα μπορουσα να γραψω κι εγω.
Απλοι χρηστες-κατοχοι, περαστικοι, ανθρωποι που γραφτηκαν για να λυσουν το προβλημα τους ή να πουλησουν παντα υπηρχαν.
Αν λοιπον εσενα σου ταιριαζει η παρουσα 'μουχλα' ,προβλημα σου. Και για να το γενικευσω με το νεο καθεστως κλασσικοι δικαιωματικα 'καρπαζοεισπρακτορες' και ανθρωποι χωρις κανενα ενδιαφερων για ενα καρο ζωντατα θεματα που εξεμπεμπαν διαθεση για ζωη,ταξιδι και εμπειριες στο παρελθον απλα εχουν βρει προσφορο εδαφος αυτη τη στιγμη που δε κινειται φυλλο. Και φυσικα τυποι που πιστευαν οτι η παλια διαχειριση τους ειχε στο ματι, λες και ο Ντινος ,με το Βασιλη δεν ειχαν αλλη δουλεια ή οι καινουργιοι παλι αλλη δουλεια δεν εχουν απο το ν ασχολουνται προσωπικα με τον καθενα..