-
Εμένα κατάλαβα δεν
-
Παρακαλώ; LAP είσαι καλά;
-
Ωπ, σόρρυ είχα ένα glitch στο συντακτικό
Έκανα reboot, όλα καλά.Χεχε,Δεν είχα καταλάβει τι εννοούσε ο γιατρός....
-
@lap said in HYUNDAI FORUM:
Ωπ, σόρρυ είχα ένα glitch στο συντακτικό
Έκανα reboot, όλα καλά.Χεχε,Δεν είχα καταλάβει τι εννοούσε ο γιατρός....
Γαλλικό συντακτικό έχεις;
-
Γερμανικό είναι. Η άρνηση πάντα στο τέλος.
-
@panormus772 said in HYUNDAI FORUM:
Tέλος από τον τιμοκατάλογο το υπάρχων Hyundai Kona...
Στην αντιπροσωπεία που πήγα σήμερα για να παραλάβω τα λαστιχένια πατάκια που μου έκαναν δώρο, υπήρχε ένα τελευταίο 1.0 120 48v στο γνωστό γαλαζομπλε.
-
Τόσο απλά, τόσο εύκολα... Ανοίξαμε και σας περιμένουμε...
Hyundai: Αύξηση τιμών έως και 3.100 ευρώ σε όλα τα μοντέλα της στην Ελλάδα
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Hyundai ανακοίνωσε νέους τιμοκαταλόγους για όλα τα μοντέλα της, που περιλαμβάνουν αυξήσεις που φθάνουν τα 3.100 ευρώ.Η νέα τιμολογιακή πολιτική της Hyundai έχει χαμηλότερες εκπτώσεις από πριν, οι οποίες σε συνδυασμό με την αύξηση των τιμών προ έκπτωσης μας φέρνει τις νέες τελικές αυξημένες τιμές των μοντέλων της μάρκας.
Ξεκινώντας με το δημοφιλές i20, η έκπτωση μειώνεται από τα 800 ευρώ στα 500 ευρώ και οι τιμές του αυτοκινήτου αυξάνονται σε όλες τις εκδόσεις του κατά 800 ευρώ συγκριτικά με πριν. Έτσι, το Hyundai i20 έχει νέα αρχική τιμή τα 15.890 ευρώ στην έκδοση 1,2 λτ.-84 PS.
Στο μικρομεσαίο i30 ισχύει αύξηση τιμής 700 ευρώ σε όλες τις εκδόσεις hatchback, με το αρχικό κόστος να ορίζεται στα 18.890 ευρώ. Αντίστοιχη αύξηση τιμής έχει σε όλες τις εκδόσεις του και το fastback μοντέλο (από 20.090 ευρώ).
Υψηλότερη αύξηση τιμής (900 ευρώ) έχει το μικρότερο SUV της μάρκας, το Bayon, που κοστίζει από 17.840 ευρώ (1,2 λτ.-84 PS). Στο Tucson η αύξηση είναι 1.000 ευρώ και οι τιμές ξεκινούν από τα 28.590 ευρώ (εκτός από το plug-in υβριδικό που κοστίζει από 47.290 ευρώ, +500 ευρώ).Τέλος, την υψηλότερη αύξηση τιμής έχει το νεοφερμένο αμιγώς ηλεκτρικό Hyundai Ioniq 5, από τη στιγμή που η ελληνική αντιπροσωπεία σταμάτησε και την έκπτωση των 2.000 ευρώ που ίσχυε για το μοντέλο.
Έτσι, το Ioniq 5 κοστίζει πλέον από 39.090 ευρώ (μαζί με το όφελος των 8.000 ευρώ της κρατικής επιδότησης), όντας έτσι ακριβότερο κατά 3.100 ευρώ σε σχέση με πριν. Η αύξηση αυτή αφορά όλες τις εκδόσεις του μοντέλου.Εκτός της αύξησης των τιμών του μένει μόνο το μίνι Hyundai i10, που συνεχίζει να κοστίζει από 14.090 ευρώ (1,0 λτ.-67 PS).
https://www.carandmotor.gr/agora/hyundai-ayxisi-timon-eos-kai-3100-eyro -
Βλέπω να επιστρέφουμε στα κάρα και στα τρίκυκλα στη χώρα μας.
-
@storm said in HYUNDAI FORUM:
Τόσο απλά, τόσο εύκολα... Ανοίξαμε και σας περιμένουμε...
Hyundai: Αύξηση τιμών έως και 3.100 ευρώ σε όλα τα μοντέλα της στην Ελλάδα
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Hyundai ανακοίνωσε νέους τιμοκαταλόγους για όλα τα μοντέλα της, που περιλαμβάνουν αυξήσεις που φθάνουν τα 3.100 ευρώ.> >Στο μικρομεσαίο i30 ισχύει αύξηση τιμής 700 ευρώ σε όλες τις εκδόσεις hatchback, με το αρχικό κόστος να ορίζεται στα 18.890 ευρώ.
Από τέλη Αυγούστου που το έκλεισα εγώ το ι30 έχει πάρει 1.000€.
-
Να λες πάλι καλά που παρέλαβες και το απολαμβάνεις!...
Γιατί άλλοι παραγγέλνουν και μένουν στο περίμενε.
Τυχεροί όσοι αγόρασαν πριν εκτιναχθούν οι τιμές και υπήρχαν μικροί χρόνοι παραλαβής.
-
Καλησπερα
Ειμαι σε φαση αγορας αυτοκινητου και συγκεκριμενα του i30. Οποτε εχω ξεκινησει να ζηταω προσφορες απο αντιπροσωπειες της δυτικης και βορειοδυτικης Ελλαδας με εξτρα εξοπλισμο τους αισθητηρες βροχης. Κι ενω απο μια αντιπροσωπεια μου εστειλαν την προσφορα επισημαινοντας στο τελος το κοστος του εξτρα, οταν μιλησα με αλλον εμπορο μου ειπε οτι δεν μπορει να μπει εξτρα εξοπλισμος γιατι "εχει κλειδωσει" το εργοστασιο (ή κατι τετοιο) και δεν βαζουν γενικα εξτρα εξαιτιας ελλειψης τσιπ. Επειδη εχω ψαξει και διαβασει αρκετα και εδω μεσα και στο φμπ, βλεπω οτι αρκετοι εχουν παραλαβει το i30 με εξτρα εξοπλισμο. Ξερουμε αν ισχυει κατι τετοιο ή μου λεει παπατζες;
-
Δε το γνωρίζω, πάντως γενικά θα απέφευγα να βάλω το οτιδήποτε γιατί η αναμονή εκτοξεύεται στους 12 μήνες και αν μετανιώσεις για το αμάξι δε μπορείς να ακυρώσεις παρά μόνο αν βρεθεί νέος αγοραστής.
Όταν παρέλαβα, στους 3,5 μήνες, παρέδιδαν και ένα ίδιο ακριβώς ακόμα και στο χρώμα με μοναδικό έξτρα το ηλ. χειρόφρενο και τα συρταράκια στη κονσόλα, ο ιδιοκτήτης του οποίου περίμενε 1 χρόνο. Δε νομίζω ότι άξιζε. -
Νέος αγοραστής βρίσκεται άμεσα. Οι αισθητήρες βροχής είναι πολύ καλό έξτρα, αν αγόραζα καινούργιο αυτοκίνητο θα τους ήθελα.
-
@panos2171 said in HYUNDAI FORUM:
Νέος αγοραστής βρίσκεται άμεσα. Οι αισθητήρες βροχής είναι πολύ καλό έξτρα, αν αγόραζα καινούργιο αυτοκίνητο θα τους ήθελα.
AN δουλευουν σωστα , καλοι ειναι
-
Πως φαίνεται ο πεζακιας!!!!!
-
Και στο Εβο το ιδιο μετρια δουλευουν . Αλλοτε πιο συχνα, αλλοτε πιο αραια
-
Είχα αισθητήρα βροχής στην BMW, αλλά με εκνεύριζε και το είχα στο χειροκίνητο. Εκεί που δεν το περιμένεις απλά σου ανοίγει τους καθαριστήρες και αν πηγαίνεις και λίγο σβέλτα σε αποσυντονίζει. Η μόνη χρησιμότητα που είδα ήταν όταν το διπλανό αυτοκίνητο πατούσε καμία λακκούβα με νερό και ξαφνικά τυφλωνόσουν. Σε νορμάλ βροχή πιο φυσικό σου έρχεται να κουνήσεις το λεβιεδάκι με το χεράκι σου, όταν εσύ αποφασίσεις ότι θέλεις. Δεν κουλαθήκαμε ακόμα...
-
@panos2171 said in HYUNDAI FORUM:
Δεν αμφιβάλλω, βέβαια εκεί που δίνεις 1 χιλιάρικο για να το κλείσεις, αν βάλεις εξτρα σου ζητάνε μπροστά το 30% πριν καν δεις το αυτοκίνητο.
Τεσπα, δε τους είχα ποτέ και δε νομίζω ότι μου χρειάζονται. Όχι να περιμένω και 12 μήνες για δαύτους. Όπως και τα αυτόματα φώτα. Μου είναι παντελώς άχρηστα, τα δουλεύω στο χειροκίνητο. -
Λογικό. Τα είχα κάποτε το 2005 στην C4 μου και ήταν ότι πιο άχρηστο είχε. Μιλάμε για έναν διακόπτη που είναι μπροστά σου στα 30 εκ? Δεν είμαστε τόσο κουλοί πραγματικά.
-
H χρησιμοτητα τους, δεν ειναι στο να αρχισουν να λειτουργουν μονοι τους, αντι να τους ανοιξεις εσυ.
Το κυριο ατου τους ειναι οτι ρυθμιζουν μονοι τους το ρυθμο σαρωσης. Δηλαδη ποσο γρηγορα και καθε πότε θα ανοιγοκλεινουν . Γιατι η βροχη δεν ειναι σταθερη, πότε βρεχει πιο πολυ, πότε πιο λιγο. Αν δουλευουν σωστα , λειτουργουν αναλογα με την ενταση της βροχης.
HYUNDAI FORUM