-
Για 1 ετος. Το ξερω γιατι για αμαξι 28,000€ βγαινει περιπου 500€ η μικτη στην HD . Αλλά παιζει ρολο ο τοπος κατοικιας και ποσο απαλλαγη θα βαλεις (μεσα στην τιμη ειναι και η εκπτωση που κανουν)
-
Για 1 ετος. Το ξερω γιατι για αμαξι 28,000€ βγαινει περιπου 500€ η μικτη στην HD . Αλλά παιζει ρολο ο τοπος κατοικιας και ποσο απαλλαγη θα βαλεις (μεσα στην τιμη ειναι και η εκπτωση που κανουν)
295€ /έτος ή μικτή? Ουαου τσάμπα...
-
286€ ετήσιο μικτή, με όλεςτις καλύψεις και την ελάχιστη απαλλαγή (500€ στη μικτή)... το θέμα είναι πως δεν γίνεται να συστήσω την εταιρεία αυτή, θα είχε αξία να τη συστήσει κάποιος που έχει αποζημιωθει. Το θεωρώ δοκιμή από μέρους μου. Στο ασφαλιστήριο γράφει πως είναι Κυπριακή εταιρεία με υποκατάστημα στην Ελλάδα.
Εδώ το αναφέρω ως το περίεργο της μεγάλης διαφοράς τιμής και για να πάρω γνώμες. Υπάρχει κάποιος που να έχει αποζημιωθει κανονικά ή να χει αρνητική εμπειρία;
-
Εχουν αποζημιωθει ναι, γι αυτο σου ειπα ειναι μια χαρα
-
Σήμερα αγόρασα τελικά ασφάλιση από HD....
Κοιτώντας τα χαρτιά του Fiat που μου έδωσαν από τον Σφακ , έχει μικτή ασφάλεια Anytime με ασφαλιζόμενο κεφάλαιο 15,500€ και τον χρεώνει 620€, εγώ στην anytime έχω κεφάλαιο στα 20.760€ και δίνω 438€ και στην ανανέωση θα έχω και μια έκπτωση νομίζω -10%. Σίγουρα εκεί πληρώνουν τα συμβόλαια σε πακέτο όλα μαζί και θα τους κάνουν εκπτώσεις με άλλους τρόπους!
Κοίτα πόσο μεγάλο ρόλο παίζει ο τόπος διαμονής , piliourits έχεις βάλει ως 'έδρα' τον Βόλο ή το χωριό στο Πήλιο?
Το καλοκαίρι που είχα πάει στην Κάντια (Τολό) και μου έκανε νάζια η τρόμπα βενζίνας του φόκους είχα πάρει την οδική βοήθεια για να ξέρω τι να περιμένω , με ρώτησε αν θέλω το αυτοκίνητο να πάει στην έδρα μου ( Αττική) ή σε τοπικό συνεργείο , σε αυτή την περίπτωση νομίζω αν κάνεις μαϊμουδιά και βάλεις κάποιο χωριό εκτός του νομού που κατοικείς θα υπάρχει πρόβλημα αν όντως ισχύει αυτό.
-
Όχι στο Βόλο στη Ν.Ιωνια
-
Χθες ασφάλισα και εγώ, για πρώτη φορά on line, την μηχανή μου μέσο της Insurancemarket στην unique (HD) **ετήσιο **με 66,7 αντί του εξαμηνιαίου στην interlife των 71,6 (η unique - HD) έχει και περισσότερες δευτερευουσες καλύψεις.
Εννοείται και τα δύο αυτοκίνητά μου πλέον θα τα ασφαλίζω on line, δύσκολοι καιροί να τα πετάμε στους αεριτζήδες.
-
Έχει κανείς άποψη για Toyota Insurance? Είναι από πίσω η Interasco. Μου έκαναν προσφορά για μικτή 520 ετήσιο με απαλλαγή 600 ευρώ (600 ετήστιο με απαλλαγή 450). Αρκετά καλές καλύψεις στη βασική ασφάλιση πχ κρύσταλλα εργοστασιακά χωρίς απαλλαγή.
-
Καλησπέρα σε όλους,
Εχω αναλάβει να κάνω την ασφάλιση στο αμάξι της αδερφής μου και σκέφτομαι για hellas direct καθώς είναι αρκετά πιο φθηνή. Αμάξι ένα celerio. Είμαστε οκ με την συγκεκριμένη εταιρεία; επίσης πόσο σας απασχολεί ότι δεν προσφέρει σαν κάλυψη προστασία bonus malus;
Γενικά εσείς το έχετε ψηλά σαν προτεραιότητα;;
-
@nascar1 said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Καλησπέρα σε όλους,
Εχω αναλάβει να κάνω την ασφάλιση στο αμάξι της αδερφής μου και σκέφτομαι για hellas direct καθώς είναι αρκετά πιο φθηνή. Αμάξι ένα celerio. Είμαστε οκ με την συγκεκριμένη εταιρεία; επίσης πόσο σας απασχολεί ότι δεν προσφέρει σαν κάλυψη προστασία bonus malus;
Δεν έχω Hellas Direct , αλλά αρκετά παιδιά εδώ έχουν και δεν έχουν εκφράσει κανένα πρόβλημα , αν προχωρήσεις γράψου στο myPraktiker και θα πάρεις άλλα 15% έκπτωση .
-
@yem said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
@nascar1 said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Καλησπέρα σε όλους,
Δεν έχω Hellas Direct , αλλά αρκετά παιδιά εδώ έχουν και δεν έχουν εκφράσει κανένα πρόβλημα , αν προχωρήσεις γράψου στο myPraktiker και θα πάρεις άλλα 15% έκπτωση .
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία!!
-
@nixon said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Εν τελη έχω πάρει από παντού προσφορές HD μου βγαίνει η ποιο φτηνη , θα έκλεινα σε anytime αλλά το σκέφτομαι ακόμα ανάμεσα σε anytime και minetta (που έχει τσιμπημένη τιμή για Μικτή με έκπτωση. Σε πυρος/ολική μου δίνουν πολύ καλή τιμή) απλά στην minetta έχουν επίσημα συνεργασία με την αντιπροσωπεία και το service που πήρα το αμαξι οπότε σε οτιδήποτε και αν γίνει το παω εκει με την ασφάλεια και τελείωσα, απαλλαγή στα 500
Στα κρύσταλλα απ οτι είδα όλες οι ασφάλειες συνεργάζονται με carglass και φιλης.. οπότε υποθέτω είναι το ίδιο πράγμα.. με διάφορες στις απαλλαγές και τα ποσά
Επίσης κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι για Allianz στο ψάξε ψάξε έχω βρει πολλές, πολλές όμως κακίες κριτικές.. για ποσά που δεν επιστρεφονται και δεν πληρώνονται
Στα συν τις minettas ότι έχει ποιο πολλές ασφάλειες για εξωτερικό απ οτι είδα. Θα αποφασίσω οσονούπω
Εγώ κάνω για τρίτη χρονιά ασφ στην https://www.allianzdirect.gr ένα αυτοκίνητο και μία μότο και έχω χρειαστεί κάλυψη για κλοπή (μηχανης) και κανα δυο φορες οδική και όλα ήταν κομπλε.
-
Σε αυτοκίνητο που δεν κυκλοφορεί για προσωπικούς λόγους του ιδιοκτήτη, πληρώθηκαν τα ΤΚ 2022, αλλά δεν θέλει να πληρώσει την ασφάλεια, οπότε το όχημα τέθηκε σε ψηφιακή ακινησία.
Τις πινακίδες τις βγάζουμε ή όχι; -
@famas said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Σε αυτοκίνητο που δεν κυκλοφορεί για προσωπικούς λόγους του ιδιοκτήτη, πληρώθηκαν τα ΤΚ 2022, αλλά δεν θέλει να πληρώσει την ασφάλεια, οπότε το όχημα τέθηκε σε ψηφιακή ακινησία.
Τις πινακίδες τις βγάζουμε ή όχι;Είναι σε πυλωτή ή Parking? Νομίζω μόνο τότε έχεις δικαίωμα για ακινησία . Αν ναι τότε δεν βρίσκω λόγο να έχει/να μην έχει τις πινακίδες πάνω . Αν δεν κάνω λάθος με τκ αλλά χωρίς ασφάλεια είναι παράνομη η στάθμευση σε δημόσιο δρόμο
-
Βασικά, το θέμα είναι να μην πιαστεί σαν ανασφάλιστο το όχημα, για αυτό έγινε ψηφιακή ακινησία, ασχέτως που έχουν πληρωθεί τα ΤΚ.
-
Καλησπέρα σ'όλους, όσον αφορά ασφάλεια ,έψαχνα μια οικονομική αλλά να είναι και αξιόπιστη, έκανα hellas direct και έβαλα πρώτη φορά οδική βοήθεια, έκλεισε 10ετια το αμαξάκι και είπα να βάλω, και ευτυχώς γιατί μέσα σε λιγότερο από ένα μηνα που είχα κάνει το συμβόλαιο χρειάστηκα 2 φορες και με εξυπηρέτησαν χωρίς να μου που κάτι, ευγενική τηλεφωνική εξυπηρέτηση άμεση & αποτελεσματική, οπότε τη συστήνω ανεπιφύλακτα,
Αν θέλετε ΚΩΔΙΚΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ 20 ευρω ΖΧΜ 3308 -
Παιδιά καλησπέρα, είμαι ασφαλισμένη σε μία εταιρεία δε την ξέρει ούτε η μάνα της δυστυχώς και έχει κλείσει αυτή τώρα, ξέρει κανείς επειδή λήγει σε 1 μήνα αν θα με αφήσει ακάλυπτη σε περίπτωση ατυχήματος; Να μπω δηλαδή σε διαδικασία να ασφαλιστώ από τώρα;
-
Ψάξε την ασφαλιστική σου εδώ: http://www.epikef.gr/members.aspx?menu=9
Ψάξε στις κατηγορίες. Αν την βρεις σημαίνει ότι καλύπτεσαι για ένα μήνα (από την ημέρα που έκλεισε η ασφαλιστική σου) από το επικουρικό. Διαφορετικά δεν καλύπτεσαι.Αν όμως η ασφαλιστική σου έκλεισε πριν ένα χρόνο ή πριν έξι μήνες ή πριν τρεις μήνες ή πριν δύο μήνες τότε κυκλοφορείς με ανασφάλιστικο όχημα.
Αυτά θα τα βρεις και στο διαδίκτυο εύκολα. Π.χ. http://www.infinancial.gr/blog/44-ekleise-i-asfalistiki-mou
-
@storm said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Ψάξε την ασφαλιστική σου εδώ: http://www.epikef.gr/members.aspx?menu=9
Ψάξε στις κατηγορίες. Αν την βρεις σημαίνει ότι καλύπτεσαι για ένα μήνα (από την ημέρα που έκλεισε η ασφαλιστική σου) από το επικουρικό. Διαφορετικά δεν καλύπτεσαι.Αν όμως η ασφαλιστική σου έκλεισε πριν ένα χρόνο ή πριν έξι μήνες ή πριν τρεις μήνες ή πριν δύο μήνες τότε κυκλοφορείς με ανασφάλιστικο όχημα.
Αυτά θα τα βρεις και στο διαδίκτυο εύκολα. Π.χ. http://www.infinancial.gr/blog/44-ekleise-i-asfalistiki-mou
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, θα το κοιτάξω
-
Αν θελετε κωδικο εκπτωσης στην Hellas Direct , μπορειτε να βαλετε το:
ΙΜΟ6925
ή ΙΝΙ2761Δινουν 10% εκπτωση
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ