-
εγω ημουν κατοχος του1.3 diesel ecoflex mod''11 με πενταταχυτο 190Νm ροπη κ 98 co2
το καινουργιο διαφημιζοταν με 85 co2 k καλυτερες επιδοσεις..οντως κ ετσι συνεβη
ομως παραλληλα κυκλοφορησε το εξαταχυτο DTR με 210Νm ..το οποιο αγορασα και το οποιο τελικως ειχε 99co2 κ χειροτερες επιδοσεις
απογοητευση κ νευρα -
Έχει κάποιος να προτείνει εξειδικευμένο (όχι εξουσιοδοτημένο) συνεργείο, νότια κατά προτίμηση. Για απλά πράγματα (λάδια, φίλτρα, κλπ).
-
καλησπέρα παιδιά.
Σκοπευω να πάρω ενα μεταχειρισμένο οπελ κορσα του 2005 1400 βενζίνα με περασμένο αέριο το οποιό έχει 1 χρονο που το φοράει με όλα τα σερβος στην ωρα τους στην οπελ με σφραγιδες κτλ..
υπάρχει κάτι που να πρέπει να προσεξω πριν το πάρω?
Θα το πάμε σε κτεο για να του κάνουν γενικο ελενχο πριν το παρω (οχι να περάσει κτεο απλο ελενχο)
Τι λέτε ειναι καλή επιλογή το όπελ???
Το θέλω να κάνω κανα ταξιδάκι που και που να πηγαινω για σκι που και που αυτα..(λευτα για τζιπ δέν παιζουν κατι σε αυτην τη κατηγορία θα πάω αναγκαστικα)
ξερουμε ποσο κατανάλωση έχει ? -
Η Opel ανακοίνωσε τις νέες προτεινόμενες ελάχιστες εκπτώσεις που ισχύουν για τα περισσότερα μοντέλα της και φτάνουν έως τις 2.000 ευρώ ανάλογα με το μοντέλο.Όλα τα εκπτωτικά προγράμματα ισχύουν μέχρι 31/12/2015.
Πιο αναλυτικά:Corsa: Δώρο το μεταλλικό χρώμα αξίας 450 ευρώ, δωρεάν ασφάλιση 6 μηνών αξίας 150 ευρώ.
Mokka: Προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση 500 ευρώ.
Astra GTC: Προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση 2.000 ευρώ.
Astra 5θυρο/Sports Tourer: Προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση 1.000 ευρώ.
Astra 4θυρο: Προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση 2.000 ευρώ.
Insignia: Δώρο το μεταλλικό χρώμα αξίας 570 ευρώ, δώρο τα μεταφορικά αξίας 249 ευρώ
Meriva: Προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση 1.000 ευρώ.
Zafira Tourer: Προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση 2.000 ευρώ.
-
O 1,6 του astra g τι λέει από από αξιοπιστία και κατανάλωση;
-
Σε φίλου opel corsa 2014 1.3 diesel με 14000 χλμ περιπου στην πορεία ταξιδιού με ανηφορική διαδρομή ο οδηγός και οι επιβατες διαμαρτύρονται για καπνό από μπροστά, απο τον χώρο του κινητήρα, σταματουν και ανοίγουν το καπό, βλεπουν να βγαίνει καπνος απο τον χωρο του κιβωτιου όπως μου περιεγραψαν, σταματουν, και ακυρωνουν το ταξιδακι, το αυτοκινητο δεν εχει κανενα σημαδι φθορας στο σημειο, ουτε προβλημα με την συμπλεξη-αποσύμπλεξη το κιβώτιο λειτουργεί όπως την πρώτη μερα, το βάρος του συμπλέκτη το ίδιο όπως καθε μερα, το κιβωτιο περνει τις ταχυτητες κανενα σημαδι βλάβης κατα την επιστροφη... να σημειωθεί ότι δεν γνωρίζουν καθόλου από αυτοκίνητο, απλά μου έδειξαν το σημείο από οπου εβγαινε ο καπνός πάνω από το κιβωτιο στον χώρο του κινητήρα
σπαω το κεφάλι μου παιδες τι μπορει να τους συνέβει;;;;
το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι πως πάτησαν νερό έβρεχε την ώρα εκεινη μούσκεψε ενα μέρος από κατω και υδρατμοί ανεβηκαν πάνω και οχι καπνός... απλά φοβηθήκαν και η άγνοια ακύρωσαν το ταξιδάκι... τι άλλο μπορεί να έφταιξε παιδιά;σορρυ για το σεντονάκι...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
O 1,6 του astra g τι λέει από από αξιοπιστία και κατανάλωση;Νορμάλ ευρωπαϊκός κινητήρας. Μην περιμένεις βέβαια επιδόσεις κλπ. Σε φίλο μου χρειάστηκε ρεκτιφιέ στα 220.000 χλμ.
τι άλλο μπορεί να έφταιξε παιδιά;
Έλα ντε. Λάδια και νερά είναι ΟΚ ή έχασε τίποτα;
-
**Giorellis **μηπως ειχε γινει αλλαγη λαδιων πριν το ταξιδι?
-
τίποτα απο τα δυο ούτε έχασε νερα λάδια ιδια στάθμη...ούτε άλλαξε λάδια...
θα δουμε οταν ξαναεπαναλάβει παρομοια ανηφορικη διαδρομη πιο θα ειναι το αποτελεσμα...
-
Τι άποψη έχουμε για το astra του 2012-2014 σε 5 θυρο πετρελαιο με τον κινητήρα των 1300 κυβικών?
Βρίσκω με 40-60000 χλμ με 13-14000. Τι λέει από αξιοπιστία? -
Αξιόπιστο αλλά τάφος από άποψη επιδόσεων και ύπνος από άποψη συμπεριφοράς. Ανθρωπομεταφορέας απλά αντί για ταξί...
-
Δυστυχώς τα ίδια διαβάζω σε διάφορα τεστ για τις επιδόσεις. Ίσως πρεπει να δω κάποιο corsa νέο με τον ίδιο κινητήρα αλλά αναφέρουν ότι είναι γρηγορότερο. Ίδια τιμή περίπου παίζει, βέβαια θα θυσιάσω τους χώρους.
-
Καλησπέρα σας,
Ενδιαφέρομαι για το corsa diesel 1.3, το οποίο διατίθεται και με 5άρι και με 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων. Κι ενώ ήμουν έτοιμη να παραγγείλω το 6άρι, σαν πιο νέο και εξελιγμένο, διάβασα τα στοιχεία του κατασκευαστή βάσει των οποίων το 5άρι έχει χαμηλότερη κατανάλωση, χαμηλότερους ρίπους και καλύτερη επιτάχυνση. Γνωρίζετε κάτι σχετικό?
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Jeny30 έγραψε:
Καλησπέρα σας,Ενδιαφέρομαι για το corsa diesel 1.3, το οποίο διατίθεται και με 5άρι και με 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων. Κι ενώ ήμουν έτοιμη να παραγγείλω το 6άρι, σαν πιο νέο και εξελιγμένο, διάβασα τα στοιχεία του κατασκευαστή βάσει των οποίων το 5άρι έχει χαμηλότερη κατανάλωση, χαμηλότερους ρίπους και καλύτερη επιτάχυνση. Γνωρίζετε κάτι σχετικό?
Ευχαριστώ.
Δεν θα βρεις ακρη. Με την ιδια λογικη, το 5αρι αυτοματο κιβωτιο εχει ακομα χαμηλοτερη καταναλωση.
Αν κανεις μεγαλα ταξιδια και συχνα, ναι να πας στο 6αρι.
Αν οχι και η χρηση ειναι περισσοτερο μες την πολη, τοτε παρε το 5αρι. -
To insignia εφοδιάζεται πλέον όχι μόνο με δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα αλλά και με τον 1.6 cdti της Οpel...136 άλογα η ισχύς του και τιμή 25.070€ για την business και 26.870€ για την cosmo(τιμές με όφελος απόσυρσης).
Πηγή -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
To insignia εφοδιάζεται πλέον όχι μόνο με δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα αλλά και με τον 1.6 cdti της Οpel...136 άλογα η ισχύς του και τιμή 25.070€ για την business και 26.870€ για την cosmo(τιμές με όφελος απόσυρσης).
ΠηγήMε τον κινητήρα αυτόν κ με το επιτυχημένο σουλουπι νομίζω ότι κανει κινηση ματ στην κατηγορία..Και δεν είμαι καθόλου οπαδός της εταιρίας...
-
Ειναι πολλα χρονια στην αγορα ομως.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ειναι πολλα χρονια στην αγορα ομως.Σωστό. Αλλά όποιος ψάχνει ΤΩΡΑ diesel sedan κάτω από 2000cc πόσες καλύτερες επιλογές - τουλάχιστον σε κινητήρα - έχει σε αυτά τα χρήματα ;
-
Θα προτιμουσα A3 TDI
-
Που κολλάει το Α3 ? Άλλη κατηγορία...
OPEL FORUM