-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Ειναι πολλα χρονια στην αγορα ομως.
Σωστό. Αλλά όποιος ψάχνει ΤΩΡΑ diesel sedan κάτω από 2000cc πόσες καλύτερες επιλογές - τουλάχιστον σε κινητήρα - έχει σε αυτά τα χρήματα ;
peugeot 508
τι λεω... ford mondeo!
Overall καλυτερα αυτοκινητα. -
Όσο μεγαλώνω τόσο με ξενερωνει το στυλ κούρσας...
Μεγάλες ποσότητες λαμαρινας σε αντιλειτουργικη μορφή. Άντε μόνο η 3αρα και η C για το 'ψωνιο' μου οτι κοιταχτε οδηγαω μπεμπα ή μερκα!!!!
Superb και Mondeo το ξέσκισαν σε διαστάσεις... να παρκαρουν σε αλάνες μόνο!From my SMO72HD via Tapatalk
-
Αν δεν κάνω λάθος ο κινητήρας της opel είναι ο πιο αποδοτικός diesel κινητήρας στα 1600cc αυτή τη στιγμή. Με αυτό το κριτήριο έγραψα ότι αποτελεί κίνηση ματ, ενώ προσέθεσα κ την κατηγορία τιμής. Συνολικά, και εγώ δεν θα επελεγα εύκολα το insignia αλλά με τα παραπάνω κριτήρια σίγουρα αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές.
Τα sedan ούτε σε μένα αρέσουν...
-
Σωστα εσυ ανεφερες συγκεκριμενα για τον κινητηρα απο το πρωτο ποστ. Το θεωρω αλμυρο επισης στα χρηματα αυτα... Εμενα τα sed.D μ αρεσουν.. ειχα σταματησει πριν τα Χριστουγεννα μετα τα διοδια της Ελευσινας για τσιγαρο του συνεπιβατη και ξεκινησε ενα λευκο νεο mondeo ν ανηφοριζει.. τι υπεροχο αυτοκινητο
-
Αν δεν κάνω λάθος ο κινητήρας της opel είναι ο πιο αποδοτικός diesel κινητήρας στα 1600cc αυτή τη στιγμή. Με αυτό το κριτήριο έγραψα ότι αποτελεί κίνηση ματ, ενώ προσέθεσα κ την κατηγορία τιμής. Συνολικά, και εγώ δεν θα επελεγα εύκολα το insignia αλλά με τα παραπάνω κριτήρια σίγουρα αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές.Τα sedan ούτε σε μένα αρέσουν...
Εμενα μ αρεσουν
Οσο για τον κινητηρα diesel ,υπαρχει πιο δυνατος, ο 1,6 με 160 αλογα της Honda
Εχει και η Renault εναν παρομοιο με 160 αλογατα -
Κανενας απο τους 2 δεν υπάρχει σε sedan...τουλάχιστον ακόμη!
-
Ααααα, αναφερουσουν σε σενταν? Δεν το καταλαβα, σορρυ
-
Ο χρήστης kostasSC έγραψε:
Που κολλάει το Α3 ? Άλλη κατηγορία...Υπάρχει το A3 sport sedan ,μάλλον αυτό εννοούσε.
Αν δεν κάνω λάθος ο κινητήρας της opel είναι ο πιο αποδοτικός diesel κινητήρας στα 1600cc αυτή τη στιγμή. Με αυτό το κριτήριο έγραψα ότι αποτελεί κίνηση ματ, ενώ προσέθεσα κ την κατηγορία τιμής. Συνολικά, και εγώ δεν θα επελεγα εύκολα το insignia αλλά με τα παραπάνω κριτήρια σίγουρα αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές.
Τα sedan ούτε σε μένα αρέσουν...
Bill,είναι αυτός με τα περισσότερα άλογα αλλά έχοντας οδηγήσει astra,mokka έχω να πω πως μου φάνηκε λιγότερο αποδοτικός συγκριτικά με πολλούς άλλους που οδήγησα ακόμα και με 15-20 ίππους μικρότερη ιπποδύναμη.Δεν ξέρω,ίσως να μου φάνηκε εμένα αλλά ήταν ο βασικότερος λόγος που απέρριψα εξαρχής το mokka.
Όλες πάντως οι κατηγορίες έχουν τη γοητεία τους!Απλά όσοι μένουμε Αθήνα ή Θεσ/κη,ακόμα κι αν υπάρχει parking,θεωρώ αναμενόμενο να αποφεύγουμε τα sedan...που να κυκλοφορήσεις με τη μαούνα,που να την παρκάρεις και πώς να στρίψεις στα στενά των Πατησίων,του Νέου Κόσμου,του Πειραιά,της Κυψέλης κτλ
Στο ταξίδι,στην άνεση και στους χώρους είναι απολαυστικά,ωστόσο αν είχα οικογένεια και έπρεπε να διαλέξω κάποιο αμάξι με χώρους,θα ήταν η δεύτερη κατηγορία που θα κοιτούσα...πιο εύκολα ας πούμε θα έπαιρνα μια xtrailάρα ή ένα crv παρά ένα insignia. -
Εάν το λες εσύ σου έχω τυφλή εμπιστοσύνη!
Πάντως το insignia αποτέλεσε σταθμό την τελευταία δεκαετία για την opel και με την τάση για diesel οικονομικούς κινητήρες νομίζω ότι θα προσελκύσει πολύ κόσμο που θέλει sedan.
Από την άλλη κάτω από τα 2000cc δεν βλέπω πολλά sedan diesel να κινούνται ιδιαίτερα σβέλτα...Ούτε avensis, ούτε mondeo, ούτε το νέο passat με τα 120 άλογα βάζουν ακριβώς φωτιά στην άσφαλτο...Ακόμη και το Α3 diesel sedan έχει 0-100 σε 10,7...Χειρότερο και από πολλά crossover στα 1600cc...όπως και τα προαναφερθέντα! -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Που κολλάει το Α3 ? Άλλη κατηγορία...
Υπάρχει το A3 sport sedan ,μάλλον αυτό εννοούσε.
Το ξέρω ότι εννοούσε αυτό. Μόνο που το Α3 είναι στην κατηγορία του astra.Στην κατηγορία insignia είναι το Α4.....
-
Εάν το λες εσύ σου έχω τυφλή εμπιστοσύνη!
Πάντως το insignia αποτέλεσε σταθμό την τελευταία δεκαετία για την opel και με την τάση για diesel οικονομικούς κινητήρες νομίζω ότι θα προσελκύσει πολύ κόσμο που θέλει sedan.
Από την άλλη κάτω από τα 2000cc δεν βλέπω πολλά sedan diesel να κινούνται ιδιαίτερα σβέλτα...Ούτε avensis, ούτε mondeo, ούτε το νέο passat με τα 120 άλογα βάζουν ακριβώς φωτιά στην άσφαλτο...Ακόμη και το Α3 diesel sedan έχει 0-100 σε 10,7...Χειρότερο και από πολλά crossover στα 1600cc...όπως και τα προαναφερθέντα!Ευχαριστώ,με σκλαβώνΝεις
Για την Ελλάδα σίγουρα έχει ενδιαφέρον η συγκεκριμένη έκδοση...το insignia αρέσει σε πολύ κόσμο και σίγουρα θα έχει μερίδιο στην αγορά...δε θα το λιμπιστούν μόνο οικογενειάρχες-υποψήφιοι κάτοχοι που ψάχνουν sedan αλλά και ίσως και κάποιοι που κοιτάζουν για suv ή πολυμορφικό. -
καλησπέρα σε όλους.
Έχει πάρει κανείς στα χέρια του το νέο άστρα;
Έχω την απορία που δεν έχω διαβασει πουθενά στο φορουμ εντυπώσεις, -
Για το insignia που λετε, περισσοτερο αποτελεσε σταθμο για την opel γιατι ξεφυγε λιγο απο τη χρυση μετριοτητα που πρεσβευαν τα vectra... εξ ου και η αλλαγη ονοματος.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Για το insignia που λετε, περισσοτερο αποτελεσε σταθμο για την opel γιατι ξεφυγε λιγο απο τη χρυση μετριοτητα που πρεσβευαν τα vectra... εξ ου και η αλλαγη ονοματος.Αυτό ακριβώς γράφω παραπάνω, αν προσέξεις
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Για το insignia που λετε, περισσοτερο αποτελεσε σταθμο για την opel γιατι ξεφυγε λιγο απο τη χρυση μετριοτητα που πρεσβευαν τα vectra... εξ ου και η αλλαγη ονοματος.Νονέ ούτε εγώ δεν πείθομαι για το σταθμό της opel το insignia, το μεσαίο της opel είναι από κάθε άποψη ένα από τα πιο βαρετά μεσαία της κατηγορίας...συνεχίζει την μετριότητα του vectra... πιο πολύ με συναρπάζει μια καλοσυντηρημένη 156 παρά το insignia...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ειναι πολλα χρονια στην αγορα ομως.
Σωστό. Αλλά όποιος ψάχνει ΤΩΡΑ diesel sedan κάτω από 2000cc πόσες καλύτερες επιλογές - τουλάχιστον σε κινητήρα - έχει σε αυτά τα χρήματα ;
peugeot 508
τι λεω... ford mondeo!
Overall καλυτερα αυτοκινητα.+1000
-
είμαι ο μόνος που του ψιλοαρεσε το insignia?
Βέβαια το πιο ωραίο sedan θεωρώ το Α4.
Μήπως με έχουν πάρει τα χρόνια;;;; -
Μπα δεν νομιζω να σε εχουν παρει τα χρονια.. και δεν εισαι ο μονος που του αρεσει το Insignia. Το εχουν 2 συναδελφοι απο τη δουλεια και το ενα με φιμε τζαμια κιολας και πραγματικα με εχει τρελανει..
Οσο για το Α4 οντως δεν υπαρχουν λογια.. Πραγματικο αστερι!! -
Άλλο τι αρέσει στο μάτι και άλλο τι είναι καλό στον δρόμο... Ούτε το Insignia, ούτε το Α4 είναι από τα πολύ καλά στον δρόμο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Άλλο τι αρέσει στο μάτι και άλλο τι είναι καλό στον δρόμο... Ούτε το Insignia, ούτε το Α4 είναι από τα πολύ καλά στον δρόμο.Χωρίς να θέλω να 'την πω' σε κάποιον και επειδή συνέχεια διαβάζω εδώ για την μη ωραία οδηγική συμπεριφορά των opel, τεκμηριώνεται κάπως;
Με ενδιαφέρει και κοιτάω το νέο άστρα, που παντού διαβάζω τα καλύτερα σε reviews (ελαφρύτερο, δυνατός κινητήρας, καλές αποσβέσεις κτλ), ενώ βλέπω μια αρνητική στάση από τους συμφορίτες. Η αρνητική στάση οφείλεται σε προσωπική εμπειρία και εμπειρία τελευταίων χρόνων;
OPEL FORUM