-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Δεν υπάρχουν στην Ελλάδα φορητά που τα τοποθετούν για μία μέρα σε ένα σημείο; Αυτά αυτόματα όπως τα σταθερά ραντάρ, βγάζουν φωτογραφία. Μετά πάει η αστυνομία το παίρνει και βλέπει τις καταγραφές και στέλνει τις κλήσεις.
Φυσικα και υπαρχουν εδω και πολλα χρονια.Το βαζουνε σε τριποδα και απλα θελουν ρευμα,τουλαχιστον αυτα που υπηρχαν πριν αρκετα χρονια.Σημερα θα υπαρχουν πιο συγχρονα και μεσα σε συμβατικα αυτοκινητα της τροχαιας...
Στο εξωτερικό χρησιμοποιούνται πολύ τα φορητά ραντάρ.
-
Βάλτε Waze να βρείτε την υγειά σας.
-
Απόγευμα Παρασκευής, είχε κλιμάκιο απέναντι από τα νεκροταφεία Θεσσαλονίκης στην Πυλαία (οδός Καζαντζίδη), σχεδόν απέναντι από την είσοδο, και είχαν πιάσει 2...
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
ήρθε στον πατέρα μου κλήση από φωτογραφικο ραντάρ (τροχαία Λαμίας) στον περιφερειακό Λαμίας-Λάρισας.
€175 και 2 μήνες δίπλωμα.
όριο 50χλμ.
ξέρει κανείς που βρίσκεται αυτό? γιατί από την φωτογραφία δεν μπορούσε να καταλάβει.ερχόταν από καρδίτσα προς αθήνα
εν τω μεταξύ, ο πατέρας είναι πάντα δεξιά και τον περνάνε και τα ΚΤΕΛ...αυτό πάντως που βάζουν ένα γελοίο όριο σε μια ευθεία και καπάκια μια κάμερα, πιστεύουν ότι βοηθάει στην μείωση των τροχαίων?
επίσης, οι κάμερες δουλεύουν 24ώρες ή τις ανοίγουν κατά βούληση?
σε Λαμιώτικες πινακίδες, στέλνουν κλήσεις?πηγαίνοντας προς Λαμία μετά και την τελευταία στροφή του ελέους (περίπου 5-6km πριν τη Λαμία) και αφού είσαι κανα δεκάλεπτο κολλημένος πίσω από νταλίκα, έχει μια μικρή ευθεία που η ενστικτώδης κίνηση μετά από τόση ταλαίπα είναι να γκαζώσεις λίγο. Εκεί λοιπόν έχουν βάλει κάμερα με όριο 50 επειδή και καλά είναι κατοικημένη περιοχή (έχει 2 σπίτια σε ακτίνα χιλιομέτρου).
Πριν αρκετό καιρό είχα δει τη λάμψη στον καθρέφτη και κατάλαβα οτι την έφαγα.Το έψαξα λίγο κ διαπίστωσα ευτυχώς πως ήταν δοκιμαστική περίοδος λειτουργίας της. -
Αν δεν έρχεται κανένας απο το αντίθετο ρεύμα προσπέρνα την νταλίκα και μείνε στο αντίθετο , προσπέρνα και την κάμερα και μπες στην λωρίδα σου 50-100 μέτρα μετά , είσαι ασφαλής, οι βρόχοι που μετράνε την ταχύτητα είναι στην άσφαλτο μόνο στο ρεύμα που είναι η κάμερα , θα τους δείς σαν παραλληλόγραμμα με λεπτές μαύρες γραμμές . Αυτά βέβαια ισχύουν μέχρι να τις αλλάξουν με άλλες που δουλεύουν με κάποιο ραντάρ λέιζερ.
-
Ο χρήστης Tubarao3 έγραψε:
είχα δει τη λάμψη στον καθρέφτη και κατάλαβα οτι την έφαγαΟι κάμερες είχα την εντύπωση πως δεν χρησιμοποιούν φλας και όταν χρειαστεί, λόγω σκοτεινών συνθηκών, ενεργοποιείτε η υπέρυθρη λειτουργία τους.
-
Ο χρήστης Acceldrag έγραψε:
είχα δει τη λάμψη στον καθρέφτη και κατάλαβα οτι την έφαγα
Οι κάμερες είχα την εντύπωση πως δεν χρησιμοποιούν φλας και όταν χρειαστεί, λόγω σκοτεινών συνθηκών, ενεργοποιείτε η υπέρυθρη λειτουργία τους.
τι να σου πω,εγώ ένιωσα με την άκρη του ματιού μου κάτι να άστραψε.
Και ο μπροστινός μου που γενικά πήγαινε γρήγορα, πάτησε φρένο ελάχιστα νωρίτερα χωρίς λόγο, άρα κατά 99% όντως λειτουργούσε η κάμερα -
Ραντάρ σταθερό στην Εγνατία στο 184, ρεύμα προς Ιωάννινα αστραψε πρωί πρωί...δεν ήξερα ότι λειτουργούν... ευτυχώς είχα απαγορευτική ταχύτητα για να με πιάσει...στη μερκ όμως που αστραψε θα της έρθει το ραβασάκι....
Καλή χρονιά -
Τι εννοεις απαγορευτικη? Και με 250 να πας, σε πιανει
Το 184 απο που το μετραμε?Απο Ηγουμενιτσα , απο Κηπους,απο που? -
Απαγορευτική για ραντάρ Εννοώ τα 120 που πήγαινα
ότι δεν σε πιάνει δηλαδή.
Το 184 προς Ηγουμενίτσα είναι περίπου στο ύψος της Σιάτιστας -
Καλημερα. Τωρα ησουν κατανοητός
Καλη χρονια !!!! -
Ο χρήστης futurist έγραψε:
Βάλτε Waze να βρείτε την υγειά σας.Έγκυρη εφαρμογή;
Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς άλλος; -
Καλησπερα στην παρεα και χρονια πολλα με υγεια σε ολους!!!Περνωντας απο τον δρομο που πηγαινει προς ριμπας(ΕΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΣΟΥΝΙΟΥ) ειδα κατι ταμπελες που αναγραφουν οτι υπαρχουν καμερες ταχυτητας αλλα δεν ειδα καμερες οσο κοιταξα...Ξερει κανεις αν υπαρχουν οντως καμερες η ειναι μονο εφε οι πινακιδες?
-
Οι πινακίδες είναι υποχρεωτικές (προστασία προσωπικών δεδομένω κι έτσι). Στην πράξη είναι σε πολλά σημεία (πχ σε κάθε είσοδο αυτοκινητοδρόμου), ώστε να βάζουν το ραντάρ όπου θέλουν.
-
Καλησπερα στην παρεα και χρονια πολλα με υγεια σε ολους!!!Περνωντας απο τον δρομο που πηγαινει προς ριμπας(ΕΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΣΟΥΝΙΟΥ) ειδα κατι ταμπελες που αναγραφουν οτι υπαρχουν καμερες ταχυτητας αλλα δεν ειδα καμερες οσο κοιταξα...Ξερει κανεις αν υπαρχουν οντως καμερες η ειναι μονο εφε οι πινακιδες?
Περνάω πολύ συχνά, δε ξέρω αν έχει κάμερες αλλά δεν νομίζω μιας και εδώ και ένα μήνα δε μου έχει έρθει κλήση..
-
Sfak wrote:
Περνάω πολύ συχνά, δε ξέρω αν έχει κάμερες αλλά δεν νομίζω μιας και εδώ και ένα μήνα δε μου έχει έρθει κλήση..
Περίμενε 3-4 μήνες ακομα. εμέμα μου ήρθε μετά απο 5μηνο.
επίσης εξαρτάται ποσο πανω από το όριο πας. πχ δεν στέλνουν κλήση για 100 σε δρόμο με όριο 60.
Google maps και ενεργοποίηση της επιλογής για κάμερες (αποδεδειγμένα είναι ακριβής, άλλο που εγώ βιαζόμουν τόσο που δεν υπάκουσα)
-
Google maps και ενεργοποίηση της επιλογής για κάμερες (αποδεδειγμένα είναι ακριβής, άλλο που εγώ βιαζόμουν τόσο που δεν υπάκουσα)
Μήπως μπορείς να μας πεις πώς γίνεται αυτή η ενεργοποίηση;
-
Δεν θυμάμαι !
Το είχα ενεργοποιήσει σε παλιότερο κινητό και τώρα τις εμφανίζει αφού πατήσω directions για να επιλέξω την διαδρομή και προφανώς κατά την διάρκειά της.
ΥΓ έχω επιλέξει στα layers το default στο map type kai to traffic στο map details.
-
Mastoras78 wrote:
Sfak wrote:
Περίμενε 3-4 μήνες ακομα. εμέμα μου ήρθε μετά απο 5μηνο.
επίσης εξαρτάται ποσο πανω από το όριο πας. πχ δεν στέλνουν κλήση για 100 σε δρόμο με όριο 60.
Σου ηρθε κληση για αυτον τον δρομο η για καπου αλλου?Γιατι με αγχωσες λιγο φιλε...
-
Έπεσε κλήση (όχι σε εμένα) από φωτογραφία η οποία προβλήθηκε σε μπλόκο από το όργανο. Η φωτογραφία είχε τραβηχτεί στην ΕΟ και το αυτοκίνητο το σταμάτησαν στην Κατερίνη για αυτό το λόγο.
Κάμερα δεν έχω εντοπίσει σε κανένα σημείο, παίζει να ήταν από κινούμενο όχημα;
Radar και πού βρίσκονται.