-
Ραντάρ σταθερό στην Εγνατία στο 184, ρεύμα προς Ιωάννινα αστραψε πρωί πρωί...δεν ήξερα ότι λειτουργούν... ευτυχώς είχα απαγορευτική ταχύτητα για να με πιάσει...στη μερκ όμως που αστραψε θα της έρθει το ραβασάκι....
Καλή χρονιά -
Τι εννοεις απαγορευτικη? Και με 250 να πας, σε πιανει
Το 184 απο που το μετραμε?Απο Ηγουμενιτσα , απο Κηπους,απο που? -
Απαγορευτική για ραντάρ Εννοώ τα 120 που πήγαινα
ότι δεν σε πιάνει δηλαδή.
Το 184 προς Ηγουμενίτσα είναι περίπου στο ύψος της Σιάτιστας -
Καλημερα. Τωρα ησουν κατανοητός
Καλη χρονια !!!! -
Ο χρήστης futurist έγραψε:
Βάλτε Waze να βρείτε την υγειά σας.Έγκυρη εφαρμογή;
Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς άλλος; -
Καλησπερα στην παρεα και χρονια πολλα με υγεια σε ολους!!!Περνωντας απο τον δρομο που πηγαινει προς ριμπας(ΕΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΣΟΥΝΙΟΥ) ειδα κατι ταμπελες που αναγραφουν οτι υπαρχουν καμερες ταχυτητας αλλα δεν ειδα καμερες οσο κοιταξα...Ξερει κανεις αν υπαρχουν οντως καμερες η ειναι μονο εφε οι πινακιδες?
-
Οι πινακίδες είναι υποχρεωτικές (προστασία προσωπικών δεδομένω κι έτσι). Στην πράξη είναι σε πολλά σημεία (πχ σε κάθε είσοδο αυτοκινητοδρόμου), ώστε να βάζουν το ραντάρ όπου θέλουν.
-
Καλησπερα στην παρεα και χρονια πολλα με υγεια σε ολους!!!Περνωντας απο τον δρομο που πηγαινει προς ριμπας(ΕΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΣΟΥΝΙΟΥ) ειδα κατι ταμπελες που αναγραφουν οτι υπαρχουν καμερες ταχυτητας αλλα δεν ειδα καμερες οσο κοιταξα...Ξερει κανεις αν υπαρχουν οντως καμερες η ειναι μονο εφε οι πινακιδες?
Περνάω πολύ συχνά, δε ξέρω αν έχει κάμερες αλλά δεν νομίζω μιας και εδώ και ένα μήνα δε μου έχει έρθει κλήση..
-
Sfak wrote:
Περνάω πολύ συχνά, δε ξέρω αν έχει κάμερες αλλά δεν νομίζω μιας και εδώ και ένα μήνα δε μου έχει έρθει κλήση..
Περίμενε 3-4 μήνες ακομα. εμέμα μου ήρθε μετά απο 5μηνο.
επίσης εξαρτάται ποσο πανω από το όριο πας. πχ δεν στέλνουν κλήση για 100 σε δρόμο με όριο 60.
Google maps και ενεργοποίηση της επιλογής για κάμερες (αποδεδειγμένα είναι ακριβής, άλλο που εγώ βιαζόμουν τόσο που δεν υπάκουσα)
-
Google maps και ενεργοποίηση της επιλογής για κάμερες (αποδεδειγμένα είναι ακριβής, άλλο που εγώ βιαζόμουν τόσο που δεν υπάκουσα)
Μήπως μπορείς να μας πεις πώς γίνεται αυτή η ενεργοποίηση;
-
Δεν θυμάμαι !
Το είχα ενεργοποιήσει σε παλιότερο κινητό και τώρα τις εμφανίζει αφού πατήσω directions για να επιλέξω την διαδρομή και προφανώς κατά την διάρκειά της.
ΥΓ έχω επιλέξει στα layers το default στο map type kai to traffic στο map details.
-
Mastoras78 wrote:
Sfak wrote:
Περίμενε 3-4 μήνες ακομα. εμέμα μου ήρθε μετά απο 5μηνο.
επίσης εξαρτάται ποσο πανω από το όριο πας. πχ δεν στέλνουν κλήση για 100 σε δρόμο με όριο 60.
Σου ηρθε κληση για αυτον τον δρομο η για καπου αλλου?Γιατι με αγχωσες λιγο φιλε...
-
Έπεσε κλήση (όχι σε εμένα) από φωτογραφία η οποία προβλήθηκε σε μπλόκο από το όργανο. Η φωτογραφία είχε τραβηχτεί στην ΕΟ και το αυτοκίνητο το σταμάτησαν στην Κατερίνη για αυτό το λόγο.
Κάμερα δεν έχω εντοπίσει σε κανένα σημείο, παίζει να ήταν από κινούμενο όχημα; -
Απαραίτητο είναι να μπουν περισσότερες κάμερες ειδικά στον νομό Αττικής που υπάρχει τεράστια κίνηση αυτοκινήτων και φυσικά να ενημερώνονται οι οδηγοί για να μην πατάνε πολύ το γκάζι.
-
@panos2171 said in Radar και πού βρίσκονται.:
Κάμερα δεν έχω εντοπίσει σε κανένα σημείο, παίζει να ήταν από κινούμενο όχημα;
Αφού λες ότι του έδειξαν τη φωτογραφία, δεν είδε αν ήταν από αμάξι ή από ψηλά;
Από όσο είχε τρέξει είδηση πάντως, πήραν νέα φορητά radar.
-
Δε μπορούσε να καταλάβει, φαινόταν μόνο το πίσω μέρος χωρίς πολλά πολλά περιφερειακά.
-
Έχω πετύχει Αθηνών Κορίνθου κάμερα σε τριποδο και απλά τους τροχαίους να εποπτευουν τη λειτουργία της. Νομίζω δεν σταματούσαν παρακάτω. Λογικά θα της έστελναν σε δεύτερο χρόνο
https://www.carandmotor.gr/nea/aorata-rantar-stin-ethniki-odo
-
Αν υπήρχαν radar σήμερα πρωί πρωί από Άρτα για Αθήνα (το google maps, που είναι ακριβές σε αυτό, δεν έλεγε κάτι), εχω χάσει το δίπλωμα για ένα δίμηνο!!!
Μακάρι να μην χρειαζόταν αυτό το πήγαινε - έλα!!!
-
@nickthetrib said in Radar και πού βρίσκονται.:
Αν υπήρχαν radar σήμερα πρωί πρωί από Άρτα για Αθήνα (το google maps, που είναι ακριβές σε αυτό, δεν έλεγε κάτι), εχω χάσει το δίπλωμα για ένα δίμηνο!!!
Στο Google Maps όπως έχω καταλάβει τα τοποθετούν οι χρήστες ανεξάρτητα ο καθένας, ο διαχειριστής δεν γνωρίζει τα πάντα ούτε θα μπει στον κόπο να τα βρει.
-
@zithos said in Radar και πού βρίσκονται.:
Στο Google Maps όπως έχω καταλάβει τα τοποθετούν οι χρήστες ανεξάρτητα ο καθένας, ο διαχειριστής δεν γνωρίζει τα πάντα ούτε θα μπει στον κόπο να τα βρει.
Ισχύει, αλλά πάντα είναι ακριβές!
Μιλάω από προσωπική εμπειρία, δες λίγο παραπάνω! -
@zithos said in Radar και πού βρίσκονται.:
Ισχύει, αλλά πάντα είναι ακριβές!
Μιλάω από προσωπική εμπειρία, δες λίγο παραπάνω!Άν εννοείς το Google Street View αυτό το έχουν βιντεοσκοπήσει κάποια χρονική στιγμή που ίσως είναι ακόμα και πριν από 10-20 χρόνια και προφανώς θα έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Τα υπόλοιπα με τους χάρτες τα τοποθετούν οι χρήστες.
Radar και πού βρίσκονται.