-
@antonakis said in Αντιολισθητικές Αλυσίδες:
Κάποιος είχε αναφέρει πάντως ότι στις χιονοκουβέρτες καλό είναι να προτιμάμε μοντέλα που έχουν ιμάντες και στην εξωτερική πλευρά της ζάντας, ώστε να μη γίνει καμιά στραβή και μπουν στο εσωτερικού του τροχού.
ακριβως, ο γατος το φωναζει, οπως ειναι εδω της μισελιν στο δευτερο λινκ.
αλλιως εαν στριψεις και εχει εστω και λιγο καθαρισει ο δρομος φευγουν και τυλιγονται γυρω-γυρω απο το ημιαξονιο και ή θα φτυσεις αιμα να τις κοψεις με φαλτσετα ή αν δεν το παρεις χαμπαρι 1150 οδικη βοηθεια και ημιαξονιο στο χερι. -
Ευχαριστώ πολύ... Μάλλον θα πάρω τις δευτέρες
Καλές και εύκολες φαίνονται για μια στο τόσο...
-
@gtsartsal said in Αντιολισθητικές Αλυσίδες:
Για μια στο τόσο είναι υπερβολικά τα λεφτά, οι autoshocks που λέει ο γάτος είναι στα μισά εκτός και αν πας 10 φορές το χρόνο στα χιόνια...
Βέβαια οι Michelin φαίνονται πιο ανθεκτικές αλλα και πάλι αν τις πάρεις για να υπάρχουν πάρε άλλες -
@yem said in Αντιολισθητικές Αλυσίδες:
Για μια στο τόσο είναι υπερβολικά τα λεφτά, οι autoshocks που λέει ο γάτος είναι στα μισά εκτός και αν πας 10 φορές το χρόνο στα χιόνια...
Βέβαια οι Michelin φαίνονται πιο ανθεκτικές αλλα και πάλι αν τις πάρεις για να υπάρχουν πάρε άλλεςΟ προβληματισμός μου σχετικά με τις αλυσίδες τύπου shocks είναι , αν τις χρησιμοποιήσω σε σημείο που έχει πέτρες και όχι πολύ χιόνι ( το χωριό μου έχει πολλούς χωματόδρομους) μήπως, λόγω υλικού και απειρίας, σκιστουν και μετά μου βγουν πιο ακριβές στο τέλος....
-
Τότε μήπως να έπαιρνες κανονικές αλυσίδες? Οκ κάνουν άβολη την οδήγηση αλλά δεν σπάνε δε χαλάνε ( τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα όσο τα πανιά)
-
Τότε μήπως να έπαιρνες κανονικές αλυσίδες? Οκ κάνουν άβολη την οδήγηση αλλά δεν σπάνε δε χαλάνε ( τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα όσο τα πανιά)
Πάντα με όσα έχω διαβάσει...
Οι απλές φθηνές αλυσίδες πιθανό να κάνουν ζημιά σε ζάντες και λάστιχα + δυσκολία εφαρμογής...
Οπότε μάλλον θα επιλέξω αλυσίδες με σχοινί....
Γεροί να είμαστε το αμάξι θα το κρατήσω πολλά πολλά χρόνια οπότε θα κρατήσω και τις αλυσίδες -
δες μια τι λεει και το manual γιατι μερικα παιρνουν μονο καλτσες και οχι αλυσιδες.
-
Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία
Τί γνώμη έχετε για τις αλυσίδες τύπου αράχνη;
Με λίγο ψάξιμο είδα ότι, ναι μεν είναι ακριβές, αλλά είναι πανεύκολες στην τοποθέτηση. Δεν θέλω να ταλαιπωρηθώ αν χρειαστεί να τις βάλω διότι έχω πρόβλημα με τους ώμους.
Σας στέλνω για να δείτε κι εσείς και να μου πείτε τη γνώμη σας και ελπίζω κάποιος απ' όλους σας να έχει αλυσίδα αράχνη.Έχω επιλέξει αυτή:
https://www.skroutz.gr/s/10466525/Weissenfels-Clack-Go-Quatro-M90-F20-CHionoalysides-Typou-Arachnis-gia-Epivatiko-Aytokinito-2tmch.htmlΒίντεο τοποθέτησης:
Youtube Video -
Είχε γνωστός παλιά τις Spyke Spider, αλλά έπρεπε να έχει τον αντάπτορα μόνιμα πάνω στα μπουλόνια. Τον έβαζε μόλις άρχισε η χιονοδρομική περίοδος και τον έβγαζε στο τέλος της. Πήγαινε παντού βέβαια.
-
Οι απλές φθηνές αλυσίδες πιθανό να κάνουν ζημιά σε ζάντες και λάστιχα + δυσκολία εφαρμογής...
Γεροί να είμαστε το αμάξι θα το κρατήσω πολλά πολλά χρόνια οπότε θα κρατήσω και τις αλυσίδεςΤελικα τις αγορασες?
Αν ναι κανα feedback? -
@chrisk6 said in Αντιολισθητικές Αλυσίδες:
Γεροί να είμαστε το αμάξι θα το κρατήσω πολλά πολλά χρόνια οπότε θα κρατήσω και τις αλυσίδεςΤελικα τις αγορασες?
Αν ναι κανα feedback?Τις έχω αγοράσει αλλά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ουτε μια φορά!
Από πέρσι που τις πήρα, Ξάνθη Θεσσαλονίκη δεν έριξε χιόνι -
@nith1717 said in Αντιολισθητικές Αλυσίδες:
Με λίγο ψάξιμο είδα ότι, ναι μεν είναι ακριβές, αλλά είναι πανεύκολες στην τοποθέτηση. Δεν θέλω να ταλαιπωρηθώ αν χρειαστεί να τις βάλω διότι έχω πρόβλημα με τους ώμους.
Σας στέλνω για να δείτε κι εσείς και να μου πείτε τη γνώμη σας και ελπίζω κάποιος απ' όλους σας να έχει αλυσίδα αράχνη.Έχω επιλέξει αυτή:
https://www.skroutz.gr/s/10466525/Weissenfels-Clack-Go-Quatro-M90-F20-CHionoalysides-Typou-Arachnis-gia-Epivatiko-Aytokinito-2tmch.htmlΒίντεο τοποθέτησης:
Youtube Videoεχω της Thule που τωρα τις εχει παρει η Konig
https://www.konigchain.com/uk-en/configurator/configurator-consumer/
μπαινουν ευκολα, απλα θελει ενα κανονικο μπουλόνι (μην τα εχεις ολα ασφαλείας)
δες το video
-
Φέτος τελικά τι ισχύει;
Πρέπει να κυκλοφορούμε με τις αλυσίδες μέσα στο αυτοκίνητο συνεχώς; -
@piliourits said in Αντιολισθητικές Αλυσίδες:
Φέτος τελικά τι ισχύει;
Πρέπει να κυκλοφορούμε με τις αλυσίδες μέσα στο αυτοκίνητο συνεχώς;Αν εκδοθεί σχετική απόφαση μόνο. Άλλιως δεν υποχρεούσαι.
-
@k-m said in Αντιολισθητικές Αλυσίδες:
@nith1717 said in Αντιολισθητικές Αλυσίδες:
Youtube Videoεχω της Thule που τωρα τις εχει παρει η Konig
https://www.konigchain.com/uk-en/configurator/configurator-consumer/
μπαινουν ευκολα, απλα θελει ενα κανονικο μπουλόνι (μην τα εχεις ολα ασφαλείας)
δες το video
Οκ. Τις αγόρασα τελικά γιατί φεύγω από βδομάδα και ήθελα να τις έχω εγκαίρως. Ελπίζω να αξίζουν τα λεφτά τους.
Αντιολισθητικές Αλυσίδες