-
Δεν παλεύεται η ζέστη όμως ρε μάστορα. Σκάω!
-
Νέο παιδί είσαι, θα αντέξεις
-
Ωπ κάτι βρήκα, αλλά μάλλον δεν προστατεύει από τις υπέρυθρες.
https://www.getexoshield.com/blog/how-to-choose-windshield-protection-film
-
Άχου το, πάρα πουλί ουραίο! Δοκίμασε το και μετέφερε μας τις εντυπώσεις σου !
-
Τι;;; μάπα;
-
@lap said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Δεν παλεύεται η ζέστη όμως ρε μάστορα. Σκάω!
Προστασία για το εμπρός παρμπρίζ V-KOOL 70+
https://v-kool.gr/portfolio/solitaire-series/
Είσαι Αθήνα εγω κάποτε είχα ξεκινήσει απο Θεσσαλονίκη για να βάλω τις V-Kool ... και στα 400€ της τοποθέτησης προστέθηκαν αλλα 200€ έξοδα ταξιδίου ...
αλλα τις φωτογραφίες απο το mondeo τις είδες νομίζω ,14 χρόνια μετα ΑΨΟΓΕΣ! -
Ο γιέ του μου πρόσθεσε άλλο ένα άγχος. Δεν θέλω από μέσα. Φοβάμαι τη εφαρμογή
-
Η εφαρμογή ήταν άψογη και στην τοποθέτηση είχαν βάλει μια τεράστια πετσέτα για τα νερά μην φοβάσαι
και εγω μάλλον όταν θα παραλάβω το cross σε αυτούς θα πάω θα μου βγεί και φθηνότερα το ταξίδι
στο φινάλε παρε τηλ . και εξέφρασε τους φόβους σου , ρώτα επίσης αν κόβουν τα σήματα του GPS και της κινητής... -
Έχω βάλει μπροστά 3 φορές. Ποτέ δεν είχα θέμα. Και V-Kool....πεταμένα λεφτά, δεν έκαναν διαφορά από αυτές των €200. Αλλά πλέον σταμάτησα να βάζω μπροστά.
-
Έχει διαφορά Φάνη. Εκείνες που είχες ήταν μόνο uv πλεον οι κεραμικές έχουν 90% προστασία και από τις υπέρυθρες. Τα υπέρυθρα κύματα μεταφέρουν την θερμότητα.
-
Έχει διαφορά Φάνη. Εκείνες που είχες ήταν μόνο uv πλεον οι κεραμικές έχουν 90% από υπέρυθρες. Τα υπέρυθρα κύματα μεταφέρουν την θερμότητα.
Αφού ρε σε ΔΕΝ ξέρεις ποιες είχα, τι απαντάς!! Φυσικά και έκοβαν IR, φηλαφή την ζέστη και για αυτό τις είχα πληρώσει €500. Μάλιστα είχα κάτσει όλη την ημέρα εκεί και είχα μιλήσει με τον εισαγωγέα, για να μας κάνει έκπτωση στο BMW Forum. Ελληνομαερικάνος, μου εξήγησε την τεχνολογία, τα εργοστάσια φιλμ κλπ. V Kool είναι ουσιαστικά μαρκετινγκ, δεν υφίστατια σαν εταιρεία μεμβρανών, είναι το ίδιο εργοστάσιο με τις Llumar, αλλά άλλη τενχολογία. Και ναι κόβουν την ζέστη οι IR, αλλα στην πράξη μικρή διαφορά είχε (αφού και οι απλές κόβουν έναν % IR, δες πίνακες Madic or Xpel) και πλέον υπάρχουν και από άλλες εταιρείες με IR 99% και αρκετά πιο φτηνές.
-
Εγώ διάβασα πως τα τελευταία χρόνια έφτασαν τα διάφορα films της αγοράς σε προστασία IR το 99%. Πιο παλιά ήταν αρκετά μικρότερο το ποσοστό και για αυτό μιας και είπες ότι τις έβαλες παλαιότερα έκανα τον συνειρμό πως λογικά δεν δοκίμασες φιλμ με 99% προστασία από IR.
Αυτές που είχες τι ποσοστό προστασίας είχαν από IR;
-
Αυτές που είχες τι ποσοστό προστασίας είχαν από IR;
Σύμφωνα με την v-kool ηταν στο 99%. Θα κοιτάξω να δω εαν έχω τα στοιχεία από τότε (έχασα τον σκληρό και δεν ξέρω εαν είναι στο bakup). Αυτό πλήρωνες τότε υποτίθεται, ότι ήταν το μοναδικό φιλμ της αγοράς με 99% IR. Σήμερα υπάρχουν πολλά, τότε δεν υπήρχαν.
-
Ε τώρα μας ξενερώσες.
Διότι σε βιντεάκια με θερμόμετρο βλέπω τεράστια μείωση στη θερμοκρασία με τα φίλμς που λένε για 99% προστασία από IR ενώ εσύ λες πως δεν έκανε και πολύ καλή δουλειά στην πράξη!
Από σημα στο συστημα πλοήγησης και τα κινητά πως ήταν; Δεν επηρεάζονται όταν έχεις φιλμ στο παρμπρίζ;
-
-
Από σημα στο συστημα πλοήγησης και τα κινητά πως ήταν; Δεν επηρεάζονται όταν έχεις φιλμ στο παρμπρίζ;
Χάλια ήταν, είχα κόψει ένα κομμάτι μόνος μου για να πιάνει το epass. Επίσης, επειδή το πίσω τζάμι της 116 ήταν πολύ περίεργο (καμπύλη οριζόντια και κάθετα), δεν έστρωνε η μεμβράνη (και υποτίθεται μου την έβαλε ο αρχιμάστορας λόγω BMW Forum) και έτσι τελικά μπήκε σε 7 κομμάτια!!
ΥΓ: Βρήκα το αρχείο, αλλά έχει μόνο τιμές, όχι προδιαγραφές. Ομως τις βρήκα στο site: 94% IR.
-
Τόσο είναι και σήμερα σε διάφορες που έψαξα με διαπερατότητα στο νόμιμο 75% .
Άρα, πιο πολύ για μάρκετινγκ μου φαινεται η υπόθεση. Και καλά κεραμικές κτλ.
Μπράβο για την εργασία και τον κόπο να το ψάξεις. Ευχαριστώ πολύ!!!!
Υ.γ Ώστε ούτε σήμα στο σύστημα πλοήγησης. Τα εργοστασιακά δεν διαφέρουν και πολύ από τα παλιά που ήταν εξωτερικά, σωστά;
Υ.γ Εσύ με το 94% είχες αν κατάλαβα σωστά.
Όσο το ψάχνω τόσο απογοητεύομαι.
-
Ναι με το 94% είχα. Όχι δεν είχα εργοστασιακή πλοήγηση, μιλάω για σήμα κινητού και epass. Το χειρότερο όμως ήταν ότι πλέον δεν δούλευε ο ηλεκτροχρωματικός καθρέφτης (που τον είχα πληρώσει αδρά και αφορούσε και τους εξωτερικούς!) και αυτό με ενοχλούσε περισσότερο απο όλα. Δεν ξέρω τι διάολο έκοβε και δεν λειτουργούσε, ποιο φάσμα φωτός. Με τις Madico στο Kuga δούλευε μια χαρά.
-
Πολλοί βάζουν ένα κομμάτι αρκετά σκουρόχρωμο μόνο στο πάνω μέρος του παρμπρίζ καλής ποιότητας και απορρόφησης θερμότητας και IR όπως στα πλαϊνά και πίσω που ουσιαστικά είναι σε πολύ μικρό μέρος του οπτικού πεδίου
Περίπου στο ύψος του εσωτερικού καθρέπτη δηλαδή , σαν μόνιμο αλεξηλιο , λένε ότι κάνει δουλειά σε σχέση με το τίποτα και δεν εμποδίζει καθόλου την ορατότητα. -
@fanis75 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Έχει διαφορά Φάνη. Εκείνες που είχες ήταν μόνο uv πλεον οι κεραμικές έχουν 90% από υπέρυθρες. Τα υπέρυθρα κύματα μεταφέρουν την θερμότητα.
Αφού ρε σε ΔΕΝ ξέρεις ποιες είχα, τι απαντάς!! Φυσικά και έκοβαν IR, φηλαφή την ζέστη και για αυτό τις είχα πληρώσει €500. Μάλιστα είχα κάτσει όλη την ημέρα εκεί και είχα μιλήσει με τον εισαγωγέα, για να μας κάνει έκπτωση στο BMW Forum. Ελληνομαερικάνος, μου εξήγησε την τεχνολογία, τα εργοστάσια φιλμ κλπ. V Kool είναι ουσιαστικά μαρκετινγκ, δεν υφίστατια σαν εταιρεία μεμβρανών, είναι το ίδιο εργοστάσιο με τις Llumar, αλλά άλλη τενχολογία. Και ναι κόβουν την ζέστη οι IR, αλλα στην πράξη μικρή διαφορά είχε (αφού και οι απλές κόβουν έναν % IR, δες πίνακες Madic or Xpel) και πλέον υπάρχουν και από άλλες εταιρείες με IR 99% και αρκετά πιο φτηνές.
@fanis75 επειδή έχω πολύ καλή τίμή για aswf performer στον Κ***ό (που αν έχω καταλάβει καλά τον προτιμάς και εσύ)... αλλά όσο και να ψάχνω δεν βρίσκω ποσοστό IR rejection...
ενω στις madico onyx αναφέρει κατιτις...ποιες άλλες πιο οικονομικές κόβουν IR??
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ