-
Για σειρά ετών χρησιμοποιώ το παρακάτω, το οποίο είναι αποτελεσματικότατο ακόμα και με τα μυγάκια, χωρίς να επηρεάζει χρώμα, πλαστικά κλπ. Το αναμιγνύω με απιονισμένο νερό
Το χειμώνα χρησιμοποιώ το παρακάτω
-
Και του shell είναι πολύ καλό, έχουν και την προσφορα 5€ τα δύο (αν θυμάμαι καλά η συσκευασία είναι 2L).
-
@ss_76 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Για σειρά ετών χρησιμοποιώ το παρακάτω, το οποίο είναι αποτελεσματικότατο ακόμα και με τα μυγάκια, χωρίς να επηρεάζει χρώμα, πλαστικά κλπ. Το αναμιγνύω με απιονισμένο νερό
Το χειμώνα χρησιμοποιώ το παρακάτω
Σε ευχαριστώ πολύ!
-
@panos2171 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Και του shell είναι πολύ καλό, έχουν και την προσφορα 5€ τα δύο (αν θυμάμαι καλά η συσκευασία είναι 2L).
Σε ευχαριστώ πολύ!
-
@nith1717 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
@a65 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Καλημέρα
Έχετε κάποια προτίμηση και είσαστε ευχαριστημένοι σε κάποια μάρκα για καθαρισμό τζαμιών στο δοχείο πλύσης;
Επίσης βάζετε "καλοκαιρινό" καθαριστικό ή δεν έχει σημασία;
Σας ευχαριστώ εκ των προταίρωνΈνας συμφορουμίτης μου είχε προτείνει το sonax, το δοκίμασα πολύ καλό και φιλικό προς το χρώμα.
Το πλυστικό από το εργοστάσιο έκανε νερολεκέΕυτυχώς δεν είχα πρόβλημα με το εργοστασιακό! Μετά έβαλα της ΕΚΟ και τώρα έχω της Wurth. Θα δοκιμάσω και το Sonax. Σε ευχαριστώ πολύ!
Πίσω εννοώ στο piano black φανάρι κι εσύ yaris έχεις. Με το που το πήρα κούτα μου έκανε νερολεκέ.
-
Καλημέρα
Έχετε κάποια προτίμηση και είσαστε ευχαριστημένοι σε κάποια μάρκα για καθαρισμό τζαμιών στο δοχείο πλύσης;
Επίσης βάζετε "καλοκαιρινό" καθαριστικό ή δεν έχει σημασία;
Σας ευχαριστώ εκ των προταίρωνΈνας συμφορουμίτης μου είχε προτείνει το sonax, το δοκίμασα πολύ καλό και φιλικό προς το χρώμα.
Το πλυστικό από το εργοστάσιο έκανε νερολεκέΕυτυχώς δεν είχα πρόβλημα με το εργοστασιακό! Μετά έβαλα της ΕΚΟ και τώρα έχω της Wurth. Θα δοκιμάσω και το Sonax. Σε ευχαριστώ πολύ!
Πίσω εννοώ στο piano black φανάρι κι εσύ yaris έχεις. Με το που το πήρα κούτα μου έκανε νερολεκέ.
Φαντάζομαι ότι έφυγε ο νερολεκές.
-
Με γυαλιστική αλοιφή meguiar's ultimate polish
-
Με γυαλιστική αλοιφή meguiar's ultimate polish
Είσαι ευχαριστημένος; Εγώ έχω ακόμα την Rexin από το 2005, δεν έχει χαλάσει και με έχει σώσει πολλές φορές Μου την είχε συστήσει φίλος φαναριτζής.
-
Για piano black -μέσα κι έξω- πολύ καλά αποτελέσματα έχω δει και με την Xerapol for plastic acrylic.
-
Πάντα είχα απορία, πόσο θα αντέξουν αυτά τα πλαστικά...
-
@bassstarlet said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Πάντα είχα απορία, πόσο θα αντέξουν αυτά τα πλαστικά...
Με στοργή και προδερμ πολλά χρόνια , οταν θα αρχίσει να μην σου αρέσει η εικόνα ή θέλεις να το ετοιμάσεις για πώληση μια γυαλιστική αλοιφή όπως αυτές που αναφέρθηκαν και έτοιμος.
-
Καλησπέρα.
Εντόπισα 7-8 μικρές κηλίδες στο καπό (σαν θαμπαδα), οι οποίες δεν βγαίνουν με το πλύσιμο.
Προφανώς κάτι έπεσε (μάλλον απο δέντρο).
Τις έδειξα σε έναν φανοποιο και μου πρότεινε να πάρω μια ψιλή αλοιφή για να τις βγάλω.
Στα γρήγορα εξαφάνισε κάνα δυο με μια αλοιφή δικιά του.
Εάν πρόσεξα καλά, έβαλε κάποια από τις παρακάτω (μάλλον την πρώτη):
https://mastercolor.gr/detailing/diorthosi-vafhs/aloifes-gualismatos/koch-chemie-f601-aloifi-fine-cut-250ml
https://mastercolor.gr/detailing/diorthosi-vafhs/aloifes-gualismatos/koch-chemie-m302-aloifi-micro-cut-250ml
Πέραν των παραπάνω, έχετε στα υπόψιν καμία αντίστοιχη, που θα μπορούσα να βρω στο Praktiker; -
Πάρε μια οποιαδήποτε που να γράφει «ψιλή», δηλαδή να μην είναι για βαθιές γρατζουνιές, αλλά για τελικό γυάλισμα.
-
Πάρε μια οποιαδήποτε που να γράφει «ψιλή», δηλαδή να μην είναι για βαθιές γρατζουνιές, αλλά για τελικό γυάλισμα.
Επειδή δεν χρησιμοποιούν όλες οι εταιρείες αυτήν την ορολογία, γνωρίζουμε τι γράφουν στα αγγλικά οι λεγόμενες ψιλες; Πώς δηλαδή χαρακτηρίζονται.
-
@n-k-9 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Επειδή δεν χρησιμοποιούν όλες οι εταιρείες αυτήν την ορολογία, γνωρίζουμε τι γράφουν στα αγγλικά οι λεγόμενες ψιλες; Πώς δηλαδή χαρακτηρίζονται.
Οι ψιλές αλοιφές αναφέρονται συχνά σαν finishing, fine κτλ. Γενικά μη το πολυψυρίζεις.. πάρε μια επώνυμη (ή και όχι) και κάνε τη δουλειά σου
-
@mastoras78 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Οι ψιλές αλοιφές αναφέρονται συχνά σαν finishing, fine κτλ. Γενικά μη το πολυψυρίζεις.. πάρε μια επώνυμη (ή και όχι) και κάνε τη δουλειά σου
Να πάρω, τότε, μία από αυτές που έκαναν δουλειά;
https://mastercolor.gr/detailing/diorthosi-vafhs/aloifes-gualismatos/koch-chemie-f601-aloifi-fine-cut-250ml
https://mastercolor.gr/detailing/diorthosi-vafhs/aloifes-gualismatos/koch-chemie-m302-aloifi-micro-cut-250ml -
Η F6 μια χαρά μου φαίνεται και είναι και καλή μάρκα γενικά
-
Η F6 μια χαρά μου φαίνεται και είναι και καλή μάρκα γενικά
Ευχαριστώ.
-
Έχεις αλοιφαδόρο ή θα πέσει τρίψιμο με το χέρι;
Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι καιρό τώρα για έναν DA αλοιφαδόρο...
-
@babisstinson said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Έχεις αλοιφαδόρο ή θα πέσει τρίψιμο με το χέρι;
Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι καιρό τώρα για έναν DA αλοιφαδόρο...
Και πολύ καλά θα κάνεις αν έχεις χρόνο και όρεξη
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ