-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
...το συνεκρινα με την 159 διπλα διπλα...το 159 ειναι πιο απλο στη σχεδιαση του οχι τοσο αρμονικο στην αναλογια ογκων και δεν ειναι συνδθαζει τοσο πολυ οσο η μπεμπα την κομψοτητα με το σπορτιφ χαρακτηρα...Καλή χρονιά και σε σένα!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
...το συνεκρινα με την 159 διπλα διπλα...το 159 ειναι πιο απλο στη σχεδιαση του οχι τοσο αρμονικο στην αναλογια ογκων και δεν ειναι συνδθαζει τοσο πολυ οσο η μπεμπα την κομψοτητα με το σπορτιφ χαρακτηρα...
Καλή χρονιά και σε σένα!
το σημειο αυτο με εντυπωσιασε και μενα...εχω πολυ διαφορετικη αποψη πανω στο θεμα!
για ολα τα υπολοιπα, πολυ χρησιμες παρατηρησεις!
καλη χρονια, καλα χιλιομετρα με τη 320
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ενω σε δρομο με φουρκετες(και στην κερκυρα εχουμε πολλους)ειναι πραγματικη απολαυση να σημαδευεις τον δρομο με το τιμονι και να νιωθεις την πισω κινηση να δινει δυναμη...εξαιρετικο...
i know the feeling..
κανένα αμάξι με κινηση μπροστά δεν μπορέσει ποτε να σου δώσει αυτήν την αίσθηση.. σημάδεμα, κάποια μαγική δύναμη σε σπρώχνει απο πίσω και το χαμόγελο έρχετε απο μόνο στο χείλη ειδικά αν έχεις χαμήλη πρόσφυση στον δρόμοκαλορίζικη!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εν τελει τα 46000Ευρω ειναι πολλα πιο λογικη τιμη θα ηταν τα 42οοο αλλα με τα εξτρα που εχει(εκδοση Εξκλουσιβ με επιπλεον χενον,παντου αισθητηρες παρκινγκ,ηλιοροφη,ΒΤ συναγερμο,17 ζαντες,καθρεπτες ηλ αναδιπλ.σιντιερα)
δεν εχω να πω κατι....αυτα φιλοι μου...τυχον αποριες ευχαριστως να τις λυσω αν εχετε...
να στε παντα καλα και παλι καλη χρονια...
46K για ΔΙΛΙΤΡΟ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ οικογενειακό λογική τιμή;
και λίγα χρεώνουν
-
ευχαριστω Σοκος και Αδης...να ειστε καλα...
βρε ικαρ καλα εισαι φιλαρακι?δεν λεω πολλα ειναι τα χρηματα και το Α4 ΤΦΣι κουατρο ηταν εκει αλλα κακα τα ψεματα η τριαρα ειναι πιο κομψη και στο κατω κατω ειναι καινουρια οχι φεις λιφτ...ασε που δεν καιει κι ολας...(μεταξυ μας εχει και καλυτερο τιμονι απο το Α4...)
τελικα με 42χιλιαρικα εχει καποιος πολυ οχημα πανω κατω απλα πηραμε αυτο με τα πολλα εξτρα γιατι ηταν ετοιμοπαραδοτο μολις το εφερναν για την εκθεση και το τσιμπησαμε(παραλαβη 18 μερες μετα την παραγγελια...)
ευχομαι να βγει αξιοπιστο σαν ενα ΤοΥοτα καρινα που εχουμε ακομα...απο το 1993... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
εν τελει τα 46000Ευρω ειναι πολλα πιο λογικη τιμη θα ηταν τα 42οοο αλλα με τα εξτρα που εχει(εκδοση Εξκλουσιβ με επιπλεον χενον,παντου αισθητηρες παρκινγκ,ηλιοροφη,ΒΤ συναγερμο,17 ζαντες,καθρεπτες ηλ αναδιπλ.σιντιερα)
δεν εχω να πω κατι....αυτα φιλοι μου...τυχον αποριες ευχαριστως να τις λυσω αν εχετε...
να στε παντα καλα και παλι καλη χρονια...
46K για ΔΙΛΙΤΡΟ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ οικογενειακό λογική τιμή;
και λίγα χρεώνουν
Νάτος, πετιέται ξαπλωτός και όρθιος κοιμάται!
-
Koμψη η 3άρα ρε παιδιά??
Νταξ' το όμορφο και το άσχημο είναι υποκειμενικό, αλλά το κομψό όχι και τόσο...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ευχαριστω Σοκος και Αδης...να ειστε καλα...βρε ικαρ καλα εισαι φιλαρακι?δεν λεω πολλα ειναι τα χρηματα και το** Α4 ΤΦΣι κουατρο ηταν εκει** αλλα κακα τα ψεματα η τριαρα ειναι πιο κομψη και στο κατω κατω ειναι καινουρια οχι φεις λιφτ...ασε που δεν καιει κι ολας...(μεταξυ μας εχει και καλυτερο τιμονι απο το Α4...)
τελικα με 42χιλιαρικα εχει καποιος πολυ οχημα πανω κατω απλα πηραμε αυτο με τα πολλα εξτρα γιατι ηταν ετοιμοπαραδοτο μολις το εφερναν για την εκθεση και το τσιμπησαμε(παραλαβη 18 μερες μετα την παραγγελια...)
ευχομαι να βγει αξιοπιστο σαν ενα ΤοΥοτα καρινα που εχουμε ακομα...απο το 1993...Turbo FSI Quattro (δεν σχολίασα πουθενά καμία εμφάνιση)
+50 ίπποι + δύο διαφορικά
πάσο
@kyan: δεν θάβουμε την Alfa εδώ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
@kyan: δεν θάβουμε την Alfa εδώΤότε θα είχα άλλο smiley.
-
η νέα 3άρα από εμπρός και πλάι είναι πολύ όμορφη. Απο πίσω.......
Σε σκουρο χρώμα είναι άκομα πιο όμορφη, και ψιλοσυμαζέυεται από πίσω.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ευχαριστω Σοκος και Αδης...να ειστε καλα...
βρε ικαρ καλα εισαι φιλαρακι?δεν λεω πολλα ειναι τα χρηματα και το** Α4 ΤΦΣι κουατρο ηταν εκει** αλλα κακα τα ψεματα η τριαρα ειναι πιο κομψη και στο κατω κατω ειναι καινουρια οχι φεις λιφτ...ασε που δεν καιει κι ολας...(μεταξυ μας εχει και καλυτερο τιμονι απο το Α4...)
ευχομαι να βγει αξιοπιστο σαν ενα ΤοΥοτα καρινα που εχουμε ακομα...απο το 1993...Turbo FSI Quattro (δεν σχολίασα πουθενά καμία εμφάνιση)
+50 ίπποι + δύο διαφορικά
πάσο
- πιο γρήγορο παντού.
Βέβαια, η ομορφιά της 3αρας είναι απαράμιλλη (σε εμένα )
-
-
Πάει, 'δεινοσαύρεψε' κι η 3άρα...
-
Προσπαθεί να γίνει μια μικρή σειρά 6 η coupe 3άρα;Κρίμα...Ελπίζω να αλλάξει μέχρι να βγει στην παραγωγή,αλλιώς προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι η πρώτη 3άρα coupe που δεν θα πουλήσει.
-
Στο site της BMW υπάρχει αναφορά για BMW 320si. Από ότι είδα ο δίλιτρος κινητήρας αποδίδει 173 ίππους και φαίνεται έχει αρκετά καλύτερες επιδόσεις από την 'απλή' 320.
-
Μιλάει καθόλου περί LSD στον εξοπλισμό της έκδοσης?
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Μιλάει καθόλου περί LSD στον εξοπλισμό της έκδοσης?γιατι νικολαε???? ψηνεσαι???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
γιατι νικολαε???? ψηνεσαι???
Όχι ο Νίκος, κάποιος άλλος είναι ψημένος αλλά έχει κολλήσει στο lsd
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Μιλάει καθόλου περί LSD στον εξοπλισμό της έκδοσης?Νομίζω οτι τα έχουν ξεχάσει πια αυτά.....
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Νομίζω οτι τα έχουν ξεχάσει πια αυτά.....
Eμ,είναι 'χίπικες' συνήθειες αυτές,δεν ταιριάζουν σε σύγχρονους οδηγούς
υ.γ Σε θεωρητικό επίπεδο δεν καίγομαι απλώς,Γιάννη,αλλά ψήνομαι σε δυνατή φωτιά!
Σε πρακτικό όμως,νομίζω ότι θα καταντήσω καρβουνιασμένο κάστανο από το ψήσιμο...
Νέα BMW Σειρά 3