-
@fanis75 said in CITROËN FORUM:
@criuser said in CITROËN FORUM:
Θα βγάλω την δικιά μου για πώληση σε λίγες μέρες.
Θέλουμε Activa, οχι γιαλατζί!
Άμα ήταν ακτίνα θα την πούλαγα μέσω του Sotheby's
-
Ακτίβα....Ακτίνα είναι άλλο πράγμα!
-
Ακτίβα....Ακτίνα είναι άλλο πράγμα!
Γράφω ellinoαγγλικα
-
Όσοι δεν πήγαμε στην έκθεση υπάρχει κάπου να δούμε το c3 και το c3 aircross ή πρέπει να πάμε στην έκθεση Γαλλίας; (Το c3 λέει θα έρθει εδώ μέσα στον Νοέμβριο και το aircross αρχές 2025). Ένα αμαξι έχουν οι Γάλλοι από το καθένα και το περιφέρουν στις εκθέσεις;
-
@jamesd said in CITROËN FORUM:
Όσοι δεν πήγαμε στην έκθεση υπάρχει κάπου να δούμε το c3 και το c3 aircross ή πρέπει να πάμε στην έκθεση Γαλλίας; (Το c3 λέει θα έρθει εδώ μέσα στον Νοέμβριο και το aircross αρχές 2025). Ένα αμαξι έχουν οι Γάλλοι από το καθένα και το περιφέρουν στις εκθέσεις;
Πολλά έχουν, αλλά ένα κάθε φορά δεν έχει διαλύσει!
ΥΓ: Μπορείς να τα δείς στο γκαράζ του Κρούζερ, του τα στέλνουν όλα!!
-
Εδώ παραγγέλνατε τα Τογιότα χωρίς να τα δείτε με 14 μήνες αναμονή και σας πειράζουν δύο μήνες ;
-
Πάντως η άφιξη έστω και τιμολογιακά των 3 - 3 αιρκρος και φροντέρα κούνησε λίγο την αγορά και θα αρχίσουν και οι άλλοι να μειώνουν τις τιμές.
Γιατί με 19500 την πλούσια έκδοση του χειροκίνητου 3 και με 2 και 3000 παραπάνω αυτές του υβριδικού και ανάμεσα τις πλούσιες εκδόσεις του ηλεκτρικού, πολλοί θα σκεφτούν διάφορα, ειδικά αν το λήζινγκ δώσει τιμές ανάλογες αυτών που δίνει για την υπάρχουσα C4
-
Πάντως η άφιξη έστω και τιμολογιακά των 3 - 3 αιρκρος και φροντέρα κούνησε λίγο την αγορά και θα αρχίσουν και οι άλλοι να μειώνουν τις τιμές.
Ποια αγορά....Καμιά Dacia το πολύ πολύ να εκλογικεύσει τις τιμές της
Ποια αγορά που το 70% ειναι Toyota (Τα @@ μου κουνιούνται, 14 μήνες περιμένουν και θα ρίξω τις τιμές) και Συγγελίδης ( προτιμώ να ασχολούμαι με το άλλο μισό της αγοράς, τα εταιρικά) -
ειδικά αν το λήζινγκ δώσει τιμές ανάλογες αυτών που δίνει για την υπάρχουσα C4
Δεν θα δώσει, γιατί οι τιμές σε αυτά ειναι χαμηλές, επειδή ειναι παλιό στοκ και ουσιαστικά καταργημένο μοντέλο το οποίο δεν πούλαγε ούτε όταν ήταν καινούργιο λόγω τιμής. Τα Σε τριο ηελχτρικά ειναι φτηνά, οπότε θα πουλήσουν χωρίς 50% στις ληζινγκ.
-
Σήμερα είχα μία δουλειά σε κάποιο γραφείο και δίπλα ήταν η Τογιότα.
Είπα να μπω μέσα και μπήκα.
Το γράφω εδώ, ώστε οι συγκρίσεις να γίνονται εδώ και να μην στενοχωριούνται οι τογιοταίοι...
Κάθισα πρώτα στο ΚΚ.
Αυτή είναι η θέση οδήγησης σε αυτοκίνητο 4,45 μ μήκος με το κάθισμα τέρμα πίσω και τέρμα κάτω...Βέβαια αφού κινείται καλά στο μποτιλιάρισμα, σαν καλό ταξί, έχει αυτό το ωραίο ταξίμετρο. Την διπλή ταρίφα, την βάζει το αριστερό, ή το δεξιό κουμπί ?
Μετά πήγα στο ΓΚ
Αυτή είναι η θέση οδήγησης στο ΓΚ με το κάθισμα τέρμα πίσω και τέρμα κάτω...Και το δικό του ταξίμετρο, εδώ με ένα κουμπί, για να μην έχουμε απορίες...
Αρα για τα τογιότα υπάρχει ένα όριο...
Υψους. Μέχρι 180 εκ. Παραπάνω όχι...Επέστρεψα στο αμάξι μου και κάθισα στην θέση οδήγησης μου.
Κάθομαι 3 θέσεις πριν το τέρμα που μπορεί να πάει το κάθισμα.
Είδαμε και το τέρμα.
Αυτά σε ένα αυτοκίνητο 4,15 μήκος και για το ύψος είναι 10 εκ πιο μεγάλος ο χώρος πάνω από το κεφάλι μου σε σχέση με τα τογιότα...
Οσο για την ποιότητα κατασκευής και τα υλικά τους, τίποτα το ιδιαίτερο.
Για την ΚΚ που είχε 36500 το έκθεμα που κάθισα, η σύγκριση με το 3008, είναι αδύνατη.
Επίσης με το νέο αιρκρός, μάλλον θα συμφέρει να το πάρει κάποιος και με τα 5-9000 που έχει διαφορά η ΚΚ, να μην το κινεί στην κίνηση και να πληρώνει ταξί. Για 15 ευρώ την μέρα, θέλει πολλές μέρες για να τα καλύψει και θα έχει καλύτερο και πιο άνετο αυτοκίνητο.
Είπαμε τα γράφω εδώ για να μην τους στενοχωρήσω.
Αν και ξέρω ότι δεν αφήνουν κανένα θέμα χωρίς να πουν κάτι για το τογιότα τους...
Τι πάθος και αυτό ?
Λέτε να τους έχει φτιάξει η γνωστή μυρωδιά που εκπέμπουν τα σαλόνια των τογιότα ?
-
Κάλτσες να βάλεις!
-
@lap said in CITROËN FORUM:
Κάλτσες να βάλεις!
Είμαι οικοδομικός εγώ και αντέχω καθότι εκεί πρέπει να είσαι παντός καιρού...
-
Κσι εγώ παπούτσι των 30 ευρώ φοράω! Κλάιν!
Πάντως οντως καλο το Σιτροέν!
-
Εμένα κάνει 90, γιατί είναι 48 νούμερο...
-
Όταν μάθεις να κάθεσαι σωστά στην θέση οδήγησης, ξανασυζητάμε!
-
Είπαμε ότι θέλω άνεση. Για αυτό επιλέγω Σιτροέν. Μου ταιριάζει.
Αν οδηγούσα όπως οι γερμανοί με τεντωμένα πόδια, θα έπρεπε να παίρνω μόνο 5μετρα αμάξια..Εμένα μου αρέσει αυτό το στυλ οδηγήματος, χαλαρό και βγάζω πολλά χλμ έτσι ξεκούραστα.
-
Είπαμε ότι θέλω άνεση. Για αυτό επιλέγω Σιτροέν. Μου ταιριάζει.
Αν οδηγούσα όπως οι γερμανοί με τεντωμένα πόδια, θα έπρεπε να παίρνω μόνο 5μετρα αμάξια..Εμένα μου αρέσει αυτό το στυλ οδηγήματος, χαλαρό και βγάζω πολλά χλμ έτσι ξεκούραστα.
σιτροεν ειναι για σενα! Παμ!
-
Πού να παμ;
-
Είδα βρε παιδιά τώρα που κοίταζα τις φωτό, την τρελή εργονομία που έχουν τα κουμπιά στο τιμόνι του ΓΚ...
Και μετά έκραζαν τα δικά μας που είναι έργα τέχνης...
Και είπαμε ότι μόνο η στεφάνη έστριβε, οπότε δεν μπερδευόσουν...
Τελικά το πρόβλημα, είναι ότι για πάρεις σιτροέν, πρέπει να κάνεις εξομολόγηση, μετάνοια και να καθαρίσει το μυαλό σου, από τις αμαρτίες των άλλων αυτοκινήτων, ώστε καθαρός να απολαύσεις ύψιστες και άνετες απολαύσεις...
-
Τελικά το πρόβλημα, είναι ότι για πάρεις σιτροέν, πρέπει να κάνεις εξομολόγηση, μετάνοια
ή απλά λοβοτομή....!
CITROËN FORUM