-
Εγώ βλέπω συχνά. Προχτές είδα δύο με διαφορά 10λεπτου...
Ηταν στην ίδια πορεία και τα δύο, για να μην ακούσω κακεντρέχειες ότι γυρίζει γύρω γύρω...
Ετσι και αλλιώς δεν θα προλάβαινε...
-
@criuser said in CITROËN FORUM:
Ηταν στην ίδια πορεία και τα δύο, για να μην ακούσω κακεντρέχειες ότι γυρίζει γύρω γύρω...
Μούρη-κώλο ξεχωρίζεις η σε μπερδεύει?
-
Από τα φώτα...
-
@mastoras78 said in CITROËN FORUM:
Μούρη-κώλο ξεχωρίζεις η σε μπερδεύει?
Τρύπα να΄ναι και ότι να'ναι...
-
Εγώ πάντως πέτυχα ένα μεταξύ Ναυπλίου-Άργους πριν κάνα 10 ήμερο...που είχε 37 βαθμούς ακόμη...πήγανε με 45χλμ. τελικιασμενο με ανοιχτά παράθυρα και να προσπαθεί να κάτσει δεξιά όσο γίνεται να μην εμποδίζει την κίνηση.
Τον λυπήθηκε η καρδιά μου...εγώ πάντως θα αισθανόμουν πολύ μειονεκτικά σε αυτές τις συνθήκες...
Ελπίζω να μην είχε έρθει από Αθήνα με αυτό... -
Προκαλώ τον Κρούζερ να προσπαθήσει να καθίσει μέσα σε Αμι και να μας πει εντυπώσεις...
Εγώ το έκανα ήδη.
Δεν έχω να πω εντυπώσεις γιατί κράτησε μερικά δευτερόλεπτα. Δεν άντεχα παραπάνω. -
Εγω ακόμη δεν... Ευτυχώς δηλαδή γιατί κινούμαι συχνά ΑΟ. Εκεί που παπάκια με μεγαλύτερη τελική δεν επιτρέπονται.
Αντε να βγάλει η ΦΑΟΥ κανα τέτοιο ανταγωνιστικό να γελάσουμε. Ευτυχώς οι περισσότεροι σιτρονελάκηδες δεν τα χουν στα χαμένα. -
Τι γίνεται με τα πολυμορφικά της citroen ξέρουμε; εννοώ τα νυν spacetourer πρώην Picasso.
Δε φέρνουν πια το 5θεσιο; μόνο το 7θεσιο;
Επισης, ξέρει κανείς αν θα υπάρξει νέο μοντέλο κάποια στιγμή; -
Με πρόλαβες .....
Ωραία τότε θα πω ότι μάλλον ήταν σε ειδική διαδρομή και ξεκινούσαν με 10 λεπτά διαφορά. Μη τυχόν και πάει πιο γρήγορα ο τελευταίος και φτάσει τον πρώτο ... Λέμε τώρα...
-
@piliourits said in CITROËN FORUM:
Προκαλώ τον Κρούζερ να προσπαθήσει να καθίσει μέσα σε Αμι και να μας πει εντυπώσεις...
Εγώ το έκανα ήδη.
Δεν έχω να πω εντυπώσεις γιατί κράτησε μερικά δευτερόλεπτα. Δεν άντεχα παραπάνω.Δεν τόλμησα να μπω μέσα, γιατί από το νέο 308 δυσκολεύτηκα να βγω, προσπαθώντας να βρω την κατάλληλη γωνία στριψίματος του λαιμού.
Στο ΑΜΙ φαινόταν ακόμα μεγαλύτερο το ρίσκο...
-
@sargus said in CITROËN FORUM:
Τι γίνεται με τα πολυμορφικά της citroen ξέρουμε; εννοώ τα νυν spacetourer πρώην Picasso.
Δε φέρνουν πια το 5θεσιο; μόνο το 7θεσιο;
Επισης, ξέρει κανείς αν θα υπάρξει νέο μοντέλο κάποια στιγμή;Μόνο ηλεκτρικά πλέον .
Επίσης παίζει 9θέσιο, όχι 7θέσιο...
7θέσιο/5θέσιο είναι οι δύο εκδόσεις διαφορετικού μήκους του Μπερλίνγκο
-
Τι 9 θεσιο ρε συ; 7 θεσιο
-
Το spacetourer βγαίνει 9θέσιο για βανάκι και σε κάτι λούξουρι σε 6θέσιο.
https://www.citroen.gr/vehicle/e-spacetourer/
Αλλά τώρα διάβασα ότι μιλάει για τα Πικάσο.
Το 5θέσιο Πικάσο έχει καταργηθεί εδώ και 2 χρόνια σχεδόν και το 7θέσιο καταργήθηκε από την αρχή της χρονιάς. -
-
Από το προφίλ,μπροστά μοιάζει με Hummer και πίσω με Ignis.
-
Εμένα αυτό μου θυμίζει...
Το όνομα Oli βγαίνει απο το (ψ)αροντουφεκοστ(oli)???
-
Τώρα θέλετε να σας βάλω βιντάκια να καταπιείτε την γλωσσίτσα σας και τα αστειάκια σας ?
-
-
Τώρα θέλετε να σας βάλω βιντάκια να καταπιείτε την γλωσσίτσα σας και τα αστειάκια σας ?
Τσίμπησες αμέσως...πάντως το εσωτερικό έχει πολύ ωραία και πρωτοποριακή σχεδίαση με έξυπνες λύσεις...που στην πορεία ελπίζω να περάσουν στην παραγωγή…έτσι όπως αρμόζει στην παλιά καλή Citroen.
-
Εδώ έχουμε μια κλεφτή μάτια στα εργαστήρια ιδεών τις Citroen.......
CITROËN FORUM