-
Έκανε 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα σε 9 χρόνια με με τον "μάπα" puretch 1,2
-
@gianniss07 said in CITROËN FORUM:
να το πει στην αδελφη μου αυτο
-
@gatoz said in CITROËN FORUM:
@gianniss07 said in CITROËN FORUM:
να το πει στην αδελφη μου αυτο
Αμα ήταν λίγο πιο νέος θα τον ερωτευόταν εκείνη...
-
Δεν τον πιστεύω με τίποτα τον παπουλη, στην καλύτερη επειδή είναι το ατμοσφαιρικό απλό 1.2 να έχει αλλάξει τουλάχιστον 3 φορές κινητήρα.
-
Το ατμοσφαιρικό είναι. Έμμεσου ψεκασμού.
-
Τον ίδιο ιμάντα δεν έχουν με τον τούρμπο;
-
Σας ενοχλεί που χαλάει το αφήγημα για τα πανάσχημα και αρχαίας σχεδίασης χρέπια σας ?
-
Στο σέρβις τετραετίας μέσα στο μήνα σε ένα c4 βενζίνη 131 άλογα,μου είπαν τηλεφωνικώς ότι επειδή τα χιλιόμετρα είναι λίγα πέριξ των 26000 μπορεί να μην αλλάξουμε μπουζί..το θέμα είναι ότι αν στραβωσει μηχανικά κάτι στον ένα χρόνο εγγύηση που έχει ακόμα μπορεί να το βρουν σαν πάτημα να μην το περάσουν στην εγγύηση..?
-
Από τα μπουζί τι βλαβει μπορεί να προκληθεί κατα τη γνωμη σου?
-
@criuser said in CITROËN FORUM:
Σας ενοχλεί που χαλάει το αφήγημα για τα πανάσχημα και αρχαίας σχεδίασης χρέπια σας ?
Η αλλαγη στην εμφανιση δεν αποτελεί απο μονη της προοδο. Η εξελιξη στους κινητηρες, την αναρτηση, τα κράματα και τις πλατφορμες είναι που μετράει.
-
@alex99 said in CITROËN FORUM:
Στο σέρβις τετραετίας μέσα στο μήνα σε ένα c4 βενζίνη 131 άλογα,μου είπαν τηλεφωνικώς ότι επειδή τα χιλιόμετρα είναι λίγα πέριξ των 26000 μπορεί να μην αλλάξουμε μπουζί..το θέμα είναι ότι αν στραβωσει μηχανικά κάτι στον ένα χρόνο εγγύηση που έχει ακόμα μπορεί να το βρουν σαν πάτημα να μην το περάσουν στην εγγύηση..?
Τα μπουζί αλλάζουν χιλιομετρικα, όχι με τα χρόνια.
-
@vagkirk said in CITROËN FORUM:
Δεν τον πιστεύω με τίποτα τον παπουλη, στην καλύτερη επειδή είναι το ατμοσφαιρικό απλό 1.2 να έχει αλλάξει τουλάχιστον 3 φορές κινητήρα.
Υπολογίζει ότι έχει ξοδέψει 100.000 ευρώ για καύσιμα και 50.000 ευρώ για συντήρηση σε λιγότερο από δέκα χρόνια.
CITROËN FORUM