Στο facelift φετος καποια στιγμη που θα δειξουν αφου γραφει τριετια ηδη θα το ανανεωσουν εμφανισιακα...αφου εχει μεινει πισω στον τομεα αυτο..τα φωτα σιγουρα μπροστα πισω και καμμια τσαχπινια στους προφυλακτηρες , προβολια κλπ...στον ξενο τυπο γραφουν οτι το εχουν λαβει υποψιν απο την τογιοτα...παραδειγματα πχ
Best posts made by Alex99
-
RE: Toyota Corolla Cross
-
Ο φόρος πολυτελείας είναι μια ακόμα χονδρή παγαποντια του κουτοπόνηρου ελληνικού κράτους..ίδια τιμή περίπου το 1.8 με το 2.0 και ομως οποίος πάρει το δεύτερο ζει μέσα στον πλούτο και στην χλιδή και στην πολυτέλεια!! Πάνω από 2.500 κυβικά τα αυτοκίνητα ανεβαίνουν σε διαφορετική κατηγορία για έχοντες και κατέχοντες...οποίος αγοράζει 2.0 να προσθέτει στην τιμή από κάτω που του βγάζει και τα 5 Χιλ του φορου που απλά τα πληρώνει με δόσεις..τεσπα
Μπανανοκρατος Μπανανοκαταστασεις ,μπανανολαος -
Επικο τρολλαρισμα και πισωγυρισμα βουτια σε κενο απο ανεξαρτητη αναρτηση πισω με διπλα ψαλιδια να παει σε ημιακαμπτο....μου αρεσει που διαβαζω πιο πισω δεν καταλαβαινει λεει ο οδηγος και μεγαλες διαφορες...για ρωτα τους πισω..χαχαχ
Latest posts made by Alex99
-
RE: CITROEN C4 III mod 2021
Μια ερώτηση σε c4 του 2021 μου έβγαλε λαμπάκι κινητήρα και κλειδί όταν πήγα να το βάλω μπροστά ενώ μια εβδομάδα πριν που το άφησα ήταν μια χαρά...κάπου έγραψε ξεπεράστηκε η συντήρηση κάτι τέτοιο...το σέρβις το ετήσιο ήταν να γίνει 22 Φλεβάρη...θα πήγαινα μέσα στην εβδομάδα δεν προλάβαινα...βγαίνει προειδοποίηση τέτοια?
-
RE: CITROËN FORUM
Στο σέρβις τετραετίας μέσα στο μήνα σε ένα c4 βενζίνη 131 άλογα,μου είπαν τηλεφωνικώς ότι επειδή τα χιλιόμετρα είναι λίγα πέριξ των 26000 μπορεί να μην αλλάξουμε μπουζί..το θέμα είναι ότι αν στραβωσει μηχανικά κάτι στον ένα χρόνο εγγύηση που έχει ακόμα μπορεί να το βρουν σαν πάτημα να μην το περάσουν στην εγγύηση..?
-
Στο facelift φετος καποια στιγμη που θα δειξουν αφου γραφει τριετια ηδη θα το ανανεωσουν εμφανισιακα...αφου εχει μεινει πισω στον τομεα αυτο..τα φωτα σιγουρα μπροστα πισω και καμμια τσαχπινια στους προφυλακτηρες , προβολια κλπ...στον ξενο τυπο γραφουν οτι το εχουν λαβει υποψιν απο την τογιοτα...παραδειγματα πχ
-
Για καποιους που γραφουν ποσο ειχαν τα αυτοκινητα προ τριων ετων αυτο παει περασε ονειρο ηταν..οι σημερινες τιμες ειναι η βαση για παιρετερω αυξησεις στο μελλον...το ποταμι δεν γυριζει πισω...
100000%.. -
Citroen μου θυμιζει μαζντα και φιατ παλαιοτερα...για κλαμματα λεμε...εχει το αμαξι με 4000 χιλ εκπτωση δεν ξερω ποσο καιρο τωρα..δικαιολογια τους εμειναν κομματια ταχα μου,για ετοιμοπαραδοτα μονο που δεν τελειωνουν ομως ποτε...βαλτε του μονιμη τιμη νεα να τελειωνουμε...
το εχει ξεφτυλισει...το αγοραζεις και ξερεις οτι θα απαξιωθει η αγορα σου soon... -
Επικο τρολλαρισμα και πισωγυρισμα βουτια σε κενο απο ανεξαρτητη αναρτηση πισω με διπλα ψαλιδια να παει σε ημιακαμπτο....μου αρεσει που διαβαζω πιο πισω δεν καταλαβαινει λεει ο οδηγος και μεγαλες διαφορες...για ρωτα τους πισω..χαχαχ
-
Ο φόρος πολυτελείας είναι μια ακόμα χονδρή παγαποντια του κουτοπόνηρου ελληνικού κράτους..ίδια τιμή περίπου το 1.8 με το 2.0 και ομως οποίος πάρει το δεύτερο ζει μέσα στον πλούτο και στην χλιδή και στην πολυτέλεια!! Πάνω από 2.500 κυβικά τα αυτοκίνητα ανεβαίνουν σε διαφορετική κατηγορία για έχοντες και κατέχοντες...οποίος αγοράζει 2.0 να προσθέτει στην τιμή από κάτω που του βγάζει και τα 5 Χιλ του φορου που απλά τα πληρώνει με δόσεις..τεσπα
Μπανανοκρατος Μπανανοκαταστασεις ,μπανανολαος -
Μια ερωτηση στο σερβις το δευτερο διετιας με 13 χιλ χιλιομ το αμαξι ,δινει αλλαγη λαδια φιλτρο λαδιου ,φιλτρο καμπινας και υγρα φρενων. Σε 1.2, 130ps..γιατι στη μια αντιπροσωπεια σου λενε υποχρεωτικα τα υγρα φρενων και σε αλλη ελεγχος και συμπληρωμα και αν χρειαστει αλλαγη?και αν δεν χρειαστει θα γραψουν οτι δεν ηταν αναγκαιο στον ελεγχο...οπως και για το φιλτρο καμπινας..τελος τα υγρα φρενων επηρεαζουν την εγγυηση στα μηχανικα μερη κινητηρας κιβωτιο κλπ αν δεν θελεις να αλλαχθουν...?μπορουν να πατησουν πανω σε αυτο οτι δεν εγινε το σερβις οπως οριζει ο κατασκευααστης ακομα και αν δεν εχει σχεση το υγρο φρενων με τον κινητηρα πχ ,αν γινει κατι στο μελλον μεσα στην εγγυηση?