-
@sabas_thess said in VW FORUM:
Άντε να ρωτήσω και αυτό. Σε Tiguan μόλις ξεκλειδώσω και ανοίξω πόρτα το πεντάλ του φρένου μαζεύει κάνα δύο πόντους και επανέρχεται. Τι φάση; Είναι κάποια υδραυλική συμπίεση/αποσυμπίεση; Ρωτάω εδώ μήπως γενικά συσχετίζεται με το mh ή το dsg.
Στο δικό μου μόλις ανοίξω πόρτα μπαίνει το ηλεκτρικό χειρόφρενο
Νομίζω ότι μιλάει για την είσοδο στο αυτοκίνητο
-
Και πως το αντιλαμβάνεστε, αφού είστε έξω από το αυτοκίνητο;
-
-
Και πως το αντιλαμβάνεστε, αφού είστε έξω από το αυτοκίνητο;
Μάλλον θα έχουν ανοίξει την πόρτα...
Δλδ θα πρέπει να ανοίξω πόρτα και να παρατηρήσω αν υποχωρεί 1-2 πόντους το πεντάλ του φρένου;
Εγώ το νιώθω να υποχωρεί όταν βάζω χειρόφρενο, δεν παρατηρώ τα πεντάλ όταν ανοίγω την πόρτα
-
Ακούγεται πρώτον (λίγο) και δεύτερον είναι κίνηση στο άμεσο οπτικό μου πεδίο. Πώς είναι δυνατόν να μην το αντιληφθώ;
-
Ακούγεται πρώτον (λίγο) και δεύτερον είναι κίνηση στο άμεσο οπτικό μου πεδίο. Πώς είναι δυνατόν να μην το αντιληφθώ;
Θα το παρατηρήσω το μεσημέρι
-
Άντε να ρωτήσω και αυτό. Σε Tiguan μόλις ξεκλειδώσω και ανοίξω πόρτα το πεντάλ του φρένου μαζεύει κάνα δύο πόντους και επανέρχεται. Τι φάση; Είναι κάποια υδραυλική συμπίεση/αποσυμπίεση; Ρωτάω εδώ μήπως γενικά συσχετίζεται με το mh ή το dsg.
Στο δικό μου μόλις ανοίξω πόρτα μπαίνει το ηλεκτρικό χειρόφρενο
Adp ειναι φυσιολογικο αυτο που σου κάνει επειδή εισαι σταματημένος με το φρενο το απλό που στο κρατάει πατημενο (εχω κολλήσει τωρα και δε θυμάμαι την ορολογία του).
Όταν κατεβαίνεις θεωρεί πως φεύγεις και για ασφάλεια μπαίνει το χειροφρενοΥ.Σ. auto hold το θυμήθηκα
-
Εμένα μου κάηκε το μπροστά δεξιά ηχείο λιγο πριν τις διακοπές που ειναι όλοι κλειστά.
Εν τω μεταξυ πρπει να αλλαξεις και τα δύο μαζί γιατι ειναι ζευγάρι και κανένας δε σπάει ενα σετ για να σου πουλήσει το ενα. Σωστό βέβαια και το καταλαβαίνω.
Όλοι λενε για focal και hertz -
Το Tiguan φοράει λογισμικό MOI4 σωστά; Ρωτάω γιατί παρακολουθώ το νήμα του Formentor και έχει βγάλει major update το 3.
-
-
Σημαντικό ορόσημο για τη VW – Έφτασε τα 1,5 εκατ. οχήματα η οικογένεια ID.
-
Λογικό υπάρχουν αρκετοί ID..iots
...
-
-
Μόνο που δεν έχουν ως σήμα μοντέλου του τύπου XR-e 2008, οπότε να το δικαιολογήσεις, ενώ το ID δικαιολογεί...
-
Η Volkswagen μηνήθηκε εξαιτίας των κουμπιών αφής στο τιμόνι
https://www.autoblog.gr/2025/08/18/i-volkswagen-minythike-exaitias-ton-koubion-afis-sto-timoni/
-
Το έχει εδώ και 3 μέρες το οτομπλόγκ κύρια είδηση, αλλά δεν μου αρέσει να ανεβάζω τέτοιες ειδήσεις...
Προτιμώ να τις σχολιάζω μετά...
-
Σιγά την είδηση. Οι Αμερικάνοι θα έκαναν και στον εαυτό τους αγωγή αν μπορούσαν έτσι να βγάλουν λεφτά.
-
-
-
Εσύ όχι, άλλοι ?
VW FORUM