-
Ο χρήστης kmd έγραψε:
Κάποιος άλλος επίσης μου έγραψε για την τρόμπα συμπλέκτη.
Το θέμα είναι όμως επίσης ποια αλλάζουμε, τη master ή τη slave;Αυτο δεν το γνωριζω φιλε μου παντως για να εχεις τετοιο θεμα νομιζω πως απο εκει πρεπει να ξεκινήσεις αρχικα και μετα βλεπεις.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η ΕΕ λαμβάνει μέτρα **κατά **της Τουρκίας...
ΠΡΟΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
Επένδυση - «μαμούθ» της VW στην Τουρκία: Ετοιμάζει νέο εργοστάσιο στη Σμύρνη
Στο νέο εργοστάσιο της VW έχει ήδη «κλειδώσει» ότι θα παράγονται μοντέλα της Skoda
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 18|07|2019 | 10:44Ετοιμος να προβεί σε μια γιγαντιαία επένδυση στην Τουρκία δείχνει πως είναι ο γερμανικός κολοσσός της αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen (VW).
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το πρακτορείο Reuters, η VW σχεδιάζει την ανέγερση ενός κομβικού εργοστασίου στην Τουρκία, στο οποίο θα κατασκευάζονται διάφορα μοντέλα.
Κατά τις ίδιες πηγές, στο υπό σχεδίαση εργοστάσιο της VW** -που ταυτόχρονα «τρέχει» ένα μεγάλο πλάνο απολύσεων εργαζομένων-** θα κατασκευάζονται μοντέλα διαφορετικών brands του ομίλου. Ενα από αυτά θα είναι τα μοντέλα της Skoda, ενώ εξετάζεται να ενταχθούν στην παραγωγή και μοντέλα της Seat.
Σύμφωνα με το Reuters, τον περασμένο Απρίλιο είχε διαρρεύσει ότι η VW δρομολογούσε την κατασκευή νέου εργοστασίου, για την παραγωγή των Skoda, είτε στη Βουλγαρία είτε στην Τουρκία.
Να σημειωθεί ότι εκπρόσωπος της Volkswagen διευκρίνισε στο Reuters ότι το τελικό σχέδιο δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί. Η μετοχή των αντιπροσώπων της VW στην Τουρκία, ωστόσο, μπήκε ήδη σε ανοδική πορεία, έχοντας καταγράψει άνοδο κατά 11,6% από την περασμένη Παρασκευή.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/oikonomia/i-v ... in-toyrkia
-
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
-
Ο χρήστης kmd έγραψε:
Κάποιος άλλος επίσης μου έγραψε για την τρόμπα συμπλέκτη.
Το θέμα είναι όμως επίσης ποια αλλάζουμε, τη master ή τη slave;Δεν μπορεις να ξερεις. Τα συνεργεία τα αλλαζουν προληπτικά τα τρομπακια και τα 2.
-
Καλημερα παιδια. Θελω να αλλαξω τις βαλβολινες σε vw polo 6r 1.2 tdi. Εχει αλλαξει καποιος για να μου πει τι προτείνει σε λαδι; Απο οσο ξερω περιπου 2 λιτρα χρειάζεται.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν και off topic δεν μπορώ να μην το πω:ΔΕΝ υπάρχει πιο διεφθαρμενη χώρα απο τη γερμανία κυρίως σε πολιτικό επίπεδο....απλά έχουν μάθει να κανουν τους αμεμπτους και να κουνάνε το δάχτυλο στον λαό τους και σε όλους μας.
Να το λέμε αυτό εμείς για την Γερμανία? Έχεις επισκεφτεί την Γερμανία? Είναι μια χώρα που το τελευταίο ευρώ που πληρώνεις σαν φόρο το βλέπεις στην καθημερινότητά σου. Καταπληκτικοί δρόμοι , εξαιρετικές δημόσιες εγκαταστάσεις , δημόσιες συγκοινωνίες, ποδηλατόδρομοι, πάρκα ,μετρό, λεωφορεία στην ώρα τους, δημόσιοι υπάλληλοι που εργάζονται για το κάθε ευρώ που λαμβάνουν . Είναι πραγματικά αστείο να μιλάμε εμείς οι Έλληνες για την γερμανική διαφθορά.Μόνο αφρικανικές χώρες θα έλεγα ότι διαθέτουν τα δικά μας επίπεδα διαφθοράς . Μηδέν σε όλα.
-
Εχθές κανόνισα ραντεβού να πάω το Golfακι στη Karenta για το ετήσιο service.
Όπως πάντα ζήτησα αυτοκίνητο αντικατάστασης γιατί λόγω οικογένειας και δουλειάς χρειάζομαι να έχω πάντα αυτοκίνητο.
Που είπαν ότι πλέον άλλαξε η πολιτική και το αυτοκίνητο αντικατάστασης το χρεώνουν 8€ την ημέρα συν φπα.
Συμβαίνει και σε άλλες αντιπροσωπίες αυτό;
Προσωπικά δεν το έχω ακούσει ξανά. -
Μου είπαν ότι πλέον άλλαξε η πολιτική και το αυτοκίνητο αντικατάστασης το χρεώνουν 8€ την ημέρα συν φπα.
Συμβαίνει και σε άλλες αντιπροσωπίες αυτό;-
Όχι δεν συμβαίνει σε άλλες αντιπροσωπείες, ή έχουν αυτοκίνητο αντικατάστασης δωρεάν ή δεν έχουν.
-
Εφόσον μιλάμε για την Καρέντα (από τις χειρότερες εισαγωγικές έβερ), δεν μου κάνει καμία εντύπωση...και πολύ αργησαν!!
-
-
Παιδιά χωρα δεν είναι αυτό που βλέπουν μονό οι τουρίστες... Η Γερμανια ειναι όντως η χωρα των ολιγαρχων και των διεφθαρμένων μεγαλοαστών > Το σύστημα νομοι κτλ υπηρετεί τους, βιομηχάνους - μεγαλοαστους, με την κατάσταση στις κατώτερες/μεσες τάξεις να επιδεινώνεται (αυτοι τωρα βγαζουν τους ακροδεξιους) - Τα κέρδη τα πλούτη και τις ευκαιρίες τα καρπώνονται λίγοι - οποιος το ψάχνει το καταλαβαίνει εύκολα- Έχουν και τους χειρότερους νομους στην Ευρώπη για τους καταναλωτές, διόλου περίεργο αφού πριμοδοτούν αυτούς που θέλουν και η απορία η δικη μου είναι γιατί ο απλός Έλληνας να παίρνει αυτοκίνητα ....made in germany ή made in spain ...οεο - λες και παίρνουμε τίποτε άλλο απο εκει - και όποιος κατάλαβε κατάλαβε
-
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι σοαβάρα για το ID.3, πολύ μου άρεσε, έχει κάποιος κάποια άποψη?
-
Κατα αρχας, μπραβο που ενδιαφερεσαι να εισαι πρωτοπόρος ως καταναλωτης... ενισχυεις οικονομικα το μελλον για τους επόμενους..
Στα αλλα οντως φαινεται εξαιρειτκο, οπως το ειδα και εγω.
Μου περασε και εμενα φευγαλαια απο το μυαλο η επιλογη του... αλλα η πολυκατοικια που μενω δεν ενδείκνυται για ηλεκτρικο κάρο και μια μονοκατοικια που μπορω παλι δεν ενδείκνυται για μονιμη κατοικια και εργασια.
Τι εννοεις αν εχει καποιος καποια αποψη;;;
Υ.γ Ο Ζήκος που ναι ρε παιδια.....ειναι τουλαχιστον καλα;;;;;
-
Παρα πολύ καλό!!
-
Βασικά είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε αν είναι καλό ή όχι. Εμφανίζει ενδιαφέρον πάντως, αν και έχω πολλές επιφυλάξεις λόγω του χρόνου φόρτισης (πρόβλημα όλων των ηλεκτρικών φυσικά).
Το άρθρο των 4Τ, που περάσανε 'Οδύσσεια' στην Γερμανία, το διαβάσατε;
Και όλα αυτά στην Γερμανία... φανταστείτε στην Ελλάδα...
-
Καλησπέρα, παρακολουθά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα γενικά αρκετά καιρό με άρθρα στο ιντερνετ κτλ, κ είμαι fan της tesla αλλά κ της jaguar i-pace. Μου άρεσε παρα πολύ σχεδιαστικά το ID.3, αλλά κ τα χαρακτηριστικά του ήταν αρκετά καλά για τα δεδομένα της τιμής του. Γνωρίζει κάποιος την τιμή του που θα έρθει στην Ελλάδα κ αν αξίζει μακροπρόθεσμα μία τέτοια αγορά, έχω αρχίσει κ το ψήνω πάρα πολύ να πω την αλήθεια.
-
Είσαι απλό τρολλ, ή χαζό τρολλ;
-
Βασικά είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε αν είναι καλό ή όχι. Εμφανίζει ενδιαφέρον πάντως, αν και έχω πολλές επιφυλάξεις λόγω του χρόνου φόρτισης (πρόβλημα όλων των ηλεκτρικών φυσικά).
Το άρθρο των 4Τ, που περάσανε 'Οδύσσεια' στην Γερμανία, το διαβάσατε;
Και όλα αυτά στην Γερμανία... φανταστείτε στην Ελλάδα...
Πω ρε φίλε...Αλεξανδρε μου είχε ξεφύγει αυτο...
Τραγικό.
-
LOL....!!!
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
-
Σημερα πηγα στο live vw στα γιαννενα. Td 15min και σκοπος μου arteon kai tiguan 1.5 κινητηρες.
Arteon: αφου εχω πορωθει εξωτερικως του κανω βγαινει σε 1.5 πλεον; οχι μου λεει (τρωω ενα ξενερωμα). Αυτο ειναι το διλιτρο 280ps r design....
Πρωτη φορα αυτοματο, πρωτη φορα οδηγησα τοσα πολλα αλογα.. οπως καταλαβαινετε δν ειμαι εξπερ για να εχω αποψη για το στησιμο του αυτοκινητου. Εσωτερικα ολα στην εντελεια, το τιμονι εξαιρετικο οπως και το infotainment που εχουν στηβ εταιρια τους.εντυπωασιακη και η ρυθμιση της ανασρτησης. Ε μετα πως να μπεις στο tiguan?
Tiguan: ειχαν το 1.5 150 αλογα r design. Κατεβαινοντας λοιπον σε μικροτερο οικονομικο μεγεθος, αν εξαιρεσω την αρχοντικη θεση οδηγησης, ολα δειχνουν αρκετα συντηρητικα με δοσεις hi tech (info ktl). Για το μεγεθος/κιλα ο κινητηρας δν συναρπαζει θα ελεγα. Εξαιρετικο απο χωρους.
Προερχομενος απο το απλο golf 5 του 2007 που εχω, ολα φαινονταν γνωστα πανω κατω, ειδικα στο tiguan και ισως γιαυτο δν ξετρελαθηκα
-
To μεγαλύτερο μειονέκτημα της VW στην Ελλάδα είναι η Καρέντα! Έχω κάνει αίτημα για test drive μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους, σε 3 διαφορετικούς εμπόρους...μετά από 1 εβδομάδα ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου...αχαχα!! Εξυπηρέτηση επιπέδου!
VW FORUM