-
-
Δηλαδή εδώ στην Αλεξανδρούπολη που έβγαλαν εκτός την αντιπροσωπεία τι εννοούν; Αν έχεις καινούργιο αυτοκίνητο, το service τους πλέον δεν θεωρείται εξουσιοδοτημένο;
Ακριβώς, δεν ειναι εξουσιοδοτημένο πλέον.
και άρα αν έχεις εγγύηση πρέπει να πας σε άλλο νομό που έχει (φαντάζομαι) εξουσιοδοτημένο;
τι άλλο θα δούμε...άραγε αν πας να ρωτήσεις για αυτοκίνητο θα στο πουν ή θα το κάνουν αβαβα, για να μαντέψω...
-
άραγε αν πας να ρωτήσεις για αυτοκίνητο θα στο πουν ή θα το κάνουν αβαβα, για να μαντέψω...
Λογικά δεν θα έχουν και αυτοκίνητα, αφού λύθηκε η συνεργασία, θα πρέπει να αφαιρέσουν και τα σήματα κλπ. Τώρα εαν θα πρέπει να πας σε άλλο νομό, δεν ξέρω γιατί μπορεί να συνάψουν συνεργασία με άλλη εμπορία για εξουσιοδότηση. Μπορεί και όχι βέβαια.
-
-
Έχει "καθαρίσει" πολλούς εξουσιοδοτημένους η Kosmocar μετά το καλοκαίρι. Και με το Φιλοσίδη σταμάτησε τη συνεργασία, που είναι από τους πιο γνωστούς και πιο παλιούς στην Αθήνα. Άλλους τους αναβάθμισε, όπως τον Κοιλάκο, που ήταν μόνο για Skoda και τον έκανε και για vw/audi.
Κάτι τρέχει εκεί γενικώς, τώρα τι, τρέχα-γύρευε... -
Θα της ζήταγαν μερίδιο από τα λεφτά που έβγαλε από το ντίζελγκειτ...
-
Δηλαδή εδώ στην Αλεξανδρούπολη που έβγαλαν εκτός την αντιπροσωπεία τι εννοούν; Αν έχεις καινούργιο αυτοκίνητο, το service τους πλέον δεν θεωρείται εξουσιοδοτημένο;
Αλεξανδρούπολη έχει κάποιον Καραλελεκη
Άνοιξε αυτός πριν κανένα εξάμηνο, νομίζω έχει αντιπροσωπεία στην Ορεστιάδα και κατέβηκε κατά δω. Μου ήρθε φλασιά όταν το είδα, αλλά είναι σε σημείο που περνάω σπάνια και δεν τον παίρνει το μάτι και το είχα ξεχάσει. Εκεί που άνοιξε, παλιά πρέπει να ήταν skoda αντιπροσωπεία η οποία έκλεισε κάπου στις καραντίνες.
-
Άνοιξε αυτός πριν κανένα εξάμηνο, νομίζω έχει αντιπροσωπεία στην Ορεστιάδα και κατέβηκε κατά δω. Μου ήρθε φλασιά όταν το είδα, αλλά είναι σε σημείο που περνάω σπάνια και δεν τον παίρνει το μάτι και το είχα ξεχάσει. Εκεί που άνοιξε, παλιά πρέπει να ήταν skoda αντιπροσωπεία η οποία έκλεισε κάπου στις καραντίνες.
Ο Καραλελέκης εχει αρκετά χρόνια την αντιπροσωπεία της Skoda στο Διδυμότειχο...Εγώ και δύο γνωστοί μου πριν χρόνια δεν είχαμε καλή εμπειρία αλλά ρώτα και κάποιον ντόπιο αν μπορείς γιατί μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα
-
Ο Καραλελέκης εχει αρκετά χρόνια την αντιπροσωπεία της Skoda στο Διδυμότειχο...Εγώ και δύο γνωστοί μου πριν χρόνια δεν είχαμε καλή εμπειρία αλλά ρώτα και κάποιον ντόπιο αν μπορείς γιατί μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα
Είναι και κεντρικός χορηγός στην Αλεξανδρούπολη FC , όλα ένα ένα μου σκάνε.
Μάλλον ήταν προδιαγεγραμμένο ότι θα κλέισει ο Τερζενίδης για αυτό κατέβηκε, γιατί θυμάμαι μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση να έχει 2 αντιπροσωπείες ίδιας φίρμας σε μια επαρχιακή πόλη.
Δεν ξέρω αν ενδιαφέρομαι άμεσα για VW προσωπικά αλλά έχω γνωστούς για αυτό μου κέντησε το ενδιαφέρον η είδηση.
VW FORUM