-
@dimitrioskosmas said in PEUGEOT FORUM:
@gatoz said in PEUGEOT FORUM:
@katafractos17 said in PEUGEOT FORUM:
@teo-mak said in PEUGEOT FORUM:
Να πω την αλήθεια, περίμενα τον γάτο να ανεβάσει αυτήν την είδηση.
μου εχει απαγορευσει ο νομικος μου συμβουλος....
χαχαχασοβαρα τωρα, ειμαι σε σταδιο μηνυσεων
#gia_petama
#gallohrepaΚαι άργησες νομίζω.
Μήπως όμως το πρόβλημα είναι στο service και στις διαδικασίες εδώ στην Ελλάδα και όχι γενικά στην Peugeot?
Είναι δυνατόν να μην μπορεί να βρει η μαμά Peugeot λύση τόσο καιρό;δεν εχει σημασια για εμενα
η ουσια ειναι οτι δεν εχω το αυτοκινητο για το οποιο ναι μεν ληζινγκ, αλλα εχω πληρωσει και 28000 πρωτη δοση, χωρις τις επομενες που συνεχιζονται κανονικα χωρις να το εχω εδω και 6 μηνες. και χωρις να εχει ενδιαφερθει η πεζω να μου δωσει αντικατασταση. ειναι δικη μου και πληρωμενη απο εμενα η λυση να εχω οχημα ολο αυτο το διαστημα.
εαν ειναι θεμα αντιπροσωπου ελλαδας, ο γατος αδιαφορει....Μήπως πρέπει να βάλεις κάποιον δικηγόρο να τους βάλει την ουρα του γάτου στον κ...ο τους; απαράδεκτη αντιμετώπιση
Και εγώ έχω πάθει πλάκα...εν το μεταξύ δεν σου δίνουν αυτοκίνητο αντικατάστασης από την εταιρεία leasing;
-
@dublin said in PEUGEOT FORUM:
@dimitrioskosmas said in PEUGEOT FORUM:
@teo-mak said in PEUGEOT FORUM:
Να πω την αλήθεια, περίμενα τον γάτο να ανεβάσει αυτήν την είδηση.
μου εχει απαγορευσει ο νομικος μου συμβουλος....
χαχαχασοβαρα τωρα, ειμαι σε σταδιο μηνυσεων
#gia_petama
#gallohrepaΚαι άργησες νομίζω.
Μήπως όμως το πρόβλημα είναι στο service και στις διαδικασίες εδώ στην Ελλάδα και όχι γενικά στην Peugeot?
Είναι δυνατόν να μην μπορεί να βρει η μαμά Peugeot λύση τόσο καιρό;δεν εχει σημασια για εμενα
η ουσια ειναι οτι δεν εχω το αυτοκινητο για το οποιο ναι μεν ληζινγκ, αλλα εχω πληρωσει και 28000 πρωτη δοση, χωρις τις επομενες που συνεχιζονται κανονικα χωρις να το εχω εδω και 6 μηνες. και χωρις να εχει ενδιαφερθει η πεζω να μου δωσει αντικατασταση. ειναι δικη μου και πληρωμενη απο εμενα η λυση να εχω οχημα ολο αυτο το διαστημα.
εαν ειναι θεμα αντιπροσωπου ελλαδας, ο γατος αδιαφορει....Μήπως πρέπει να βάλεις κάποιον δικηγόρο να τους βάλει την ουρα του γάτου στον κ...ο τους; απαράδεκτη αντιμετώπιση
Και εγώ έχω πάθει πλάκα...εν το μεταξύ δεν σου δίνουν αυτοκίνητο αντικατάστασης από την εταιρεία leasing;
ναι. και?
πληρωνεται η ληζινγκ για αυτο.
εχω εχω αγορασει αλλο αμαξι. με τοσα μπροστα.
#gia_petama -
Δεν έχω καταλάβει. Τι έχει πάθει το φιβ σου και δεν λειτουργεί;
-
@lap said in PEUGEOT FORUM:
ουτε και εγω εχω καταλαβει
αλλα ουτε και η pug -
αλλα ουτε και η pugΟ επιθεωρητής πήγε;
-
Κλουζό;
-
ναι
-
ναι
Και;
-
ναι
Και;
τιποτε - κενο - αφωνια
θα μιλησουν οι γουαναμπι κουγιες -
Χωρίς να θέλω να γυρίσω τα μυαλά του φίλου Γάτου (που δεν θέλουν και πολύ από ότι καταλαβαίνω) τις τελευταίες δυο φορές που πήγα αντιπροσωπεία (Αύγουστο - Νοέμβριο για ετήσιο σερβίς και έλεγχο στα τακάκια αντίστοιχα) επειδή τους έχω βάλει τρελά γκάζια με τις π@@στιές που μου έχουν κάνει μου κάνουν τους "φίλους" πλέον όταν πάω.
Και τις δύο τελευταίες φορές λοιπόν όταν ρώτησα αν θα αργήσουμε, για να πεταχτώ για άλλες δουλειές μην χάνω χρόνο, ο υπεύθυνος του συνεργείου ήρθε και μου είπε "εμπιστευτικά" ότι θα αργήσουνε αρκετά γιατί "έχουμε μπλέξει με ένα hybrid και είναι όλοι απο πάνω του"...
-
https://www.newsauto.gr/news/pos-i-peugeot-tha-katargisi-ta-metachirismena/
@gatoz
Η πεζό μάλλον ξεκίνησε από το δικό σου με λίγο διαφορετικη μεθοδολογία.
Θα το κρατήσει 2-3χρονια και θα είναι σαν καινούργιο για αμάξι 4 χρόνων. -
@sabas_thess said in PEUGEOT FORUM:
Χωρίς να θέλω να γυρίσω τα μυαλά του φίλου Γάτου (που δεν θέλουν και πολύ από ότι καταλαβαίνω) τις τελευταίες δυο φορές που πήγα αντιπροσωπεία (Αύγουστο - Νοέμβριο για ετήσιο σερβίς και έλεγχο στα τακάκια αντίστοιχα) επειδή τους έχω βάλει τρελά γκάζια με τις π@@στιές που μου έχουν κάνει μου κάνουν τους "φίλους" πλέον όταν πάω.
Και τις δύο τελευταίες φορές λοιπόν όταν ρώτησα αν θα αργήσουμε, για να πεταχτώ για άλλες δουλειές μην χάνω χρόνο, ο υπεύθυνος του συνεργείου ήρθε και μου είπε "εμπιστευτικά" ότι θα αργήσουνε αρκετά γιατί "έχουμε μπλέξει με ένα hybrid και είναι όλοι απο πάνω του"...
Δεν στο είπαν έτσι ακριβώς...
"έχουμε μπλέξει με ένα π.... με ένα
hybrid και είναι όλοι από πάνω του" -
https://www.newsauto.gr/news/h-peugeot-allazei-to-topio-sta-ybridika/#Echobox=1675313884
"Καλώς τα παιδιά καλώς το 3-0"
Από το f/l του 2008 λοιπόν θα ξεκινήσει (τελευταία από τον ανταγωνισμό) η Peugeot τις εφαρμογές mh. Άρα πρακτικά κόβει το 8αρι με μετατροπέα ροπής και βάζει 6αρι (όχι 7αρι) διπλού συμπλέκτη. Ε, δεν θα φάει και καμιά 50αρια λίτρα από τον χώρο αποσκευών; Άντε πες αυτό κλάιν εφόσον ήδη δεν βάζει ρεζέρβα αλλά rk. Ε, δεν θα σηκώσει κάνα 1,5k την τιμή ελέω "εξηλεκτρισμού"; Εγώ λέω οποίος γουστάρει 2008 να βάλει άμεσα παραγγελία γιατί η τιμολόγησή του θα είναι πλέον γέλια (όπως της υπόλοιπης γκάμας) και θα χάσει το κατ'εμε σημαντικότερο έως τώρα πλεονέκτημά του, ήτοι το EAT8...
ΥΓ: Δεν θέλω να φανταστώ που θα φτάσουν οι τιμές στα 308/3008 όταν περάσει εκεί η mh εφαρμογή...
-
https://www.motor1.com/news/640961/2024-peugeot-2008-spy-photos/
Από εδώ πάντως φαίνεται να είναι backlift και μόνο τα φώτα φαίνεται θα αλλάξουν.
Εν τω μεταξύ έχω απορία αν είναι τόσο απλό να βάλουν ένα 48v σύστημα σε έναν κινητήρα που λογικά δε φτιάχτηκε με τέτοιες προδιαγραφές πριν καμιά 10αριά χρόνια.
Να αναμένουμε προβλήματα άραγε; -
This post is deleted! -
H στιγμή που όλοι οι κάτοχοι οχημάτων ξενερώνουν. Του fl!
Σχέδιο είναι, μπορεί να μην έχει καμία σχέση με το τελικό, απλά αυτός είναι κορυφαίος σχεδιαστής και πετυχαίνει αρκετά. Βλέπουμε επιρροές από το 308 εδώ και το fl 3008. Τα πίσω φώτα δεν με τρελαίνουν, προτιμώ αυτά που έχει (δεν ξέρω γιατί πρέπει να είναι πλάγια, υποτίθεται είναι νυχιες!)
https://www.latestcarnews.net/2023-peugeot-2008/
Έλεγα μήπως το καθυστερούσαν κάνα χρόνο λόγω covid και Ουκρανίας, αλλά τίποτα, στην πίεση ο όμιλος!
Ίσως πάρει και την καινούργια οθόνη, δεν είμαι σίγουρος για την έκδοση infotainment αλλά η τωρινή έχει μείνει πολύ πίσω σε σχέση με άλλες και χάνει λίγο σε ανάλυση και γραφικά. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος καθώς τα βασικά τα κάνει πολύ καλά και ξεκάθαρα. Δεν είναι tablet να κάθεσαι να χαζεύεις, θέλει πολύ εξειδικευμένη λειτουργία και μινιμαλιστική κατά τη γνώμη μου.
Σίγουρα μειονέκτημα που δεν έχει περιστροφικους διακόπτες για τον κλιματισμό, αλλά έχω μάθει έναν τρόπο χρησιμοποιώντας τα shortcuts και μειώνω στο ελάχιστο τη χρήση της touch, αλλά νομίζω οι κλασικοί 2 περιστροφικοί είναι ότι πρέπει. Ευτυχώς έχει περιστροφικό για την μουσική που είναι ακόμη περισσότερο must!
Κάνα 1.0000 λέει θα πάρει πάνω.
-
Δεν έχει πολλά να αλλάξει στο εσωτερικό. Όπως λες ίσως καμια οθόνη. Αλλά αν βάλει μεγαλύτερη δεν θα μπορείς να δεις μπροστά λόγω καθρέφτη.
Το σημαντικότερο θα είναι τα κινητήρια σύνολα. Για να δούμε. Έχω καλό προαίσθημα ότι θα είναι καλά.
-
@dublin said in PEUGEOT FORUM:
Σίγουρα μειονέκτημα που δεν έχει περιστροφικους διακόπτες για τον κλιματισμό,
Εμένα που έχει φωνητική εντολή, μέχρι τώρα δουλεύει μια χαρά, οπότε η απουσία περιστροφικών διακοπτών δεν μου είναι αισθητή.
-
Δηλαδή του λες την θερμοκρασία και το επίπεδο αέρα και το ρυθμίζει μόνο του;
-
Δηλαδή του λες την θερμοκρασία και το επίπεδο αέρα και το ρυθμίζει μόνο του;
Τη θερμοκρασία.
Το επίπεδο αέρα το βάζει αυτόματο. Αν θες να το αλλάξεις πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα.
PEUGEOT FORUM