-
Αυτό που με ανησυχεί στα πουτσουβου(phev) είναι η συνέπεια της αυξημένης μηχανολογικής πολυπλοκότητας και βάρους στην πράξη.
Όσο πιο πολλές τεχνολογίες παντρεύονται τόσο περισσότερα μπορούν να πάνε στραβά σε αξιοπιστία αλλά και σε οδηγικά χαρακτηριστικά στην πράξη.. Ωραίο το γκάζι πάντα ευπρόσδεκτο, όπως και η οικονομία για τα άλογα του ειδικά σε μικρές καθημερινές μετακινήσεις. Πως όμως συμπεριφερεται ένα τόσο βαρύ όχημα σε στροφοδιαδρομη? Πως είναι το driveability με αυτά τα συστήματα ανάκτησης ενέργειας? Τι αίσθηση αφήνει και αν αλλάζει η εμπειρία σε σχέση με ένα συμβατικό προς το χειρότερο. Εν αναμονή εντυπώσεων από κατόχους λοιπόν..
Στέκομαι στην απλότητα των συμβατικών λύσεων σε σχέση με των εξεζητημένων από μια μικρή προσωπική εμπειρία που παραθέτω..
Στο BF πήρα tv super duper σε τιμή χώμα με πολλές τεχνολογίες σε σχέση με την προηγούμενη 8 ετών.
Η καινούργια σε ποιότητα εικόνας την παλιά την ουρεί αντικειμενικά και αδιαπραγματευτα. Period
Όμως υπάρχουν σενάρια χρήσης που ακριβώς επειδή ενσωματώνει πολύπλοκες τεχνολογίες έχει bugs που είναι 'φυσιολογικά'.
Σε ποδόσφαιρο όταν κουνιέται η κάμερα βλέπεις μια σκιά από πίσω (dse effect)
Σε netflix hdr Content και με υπότιτλους το panel αυξομοιωνει από μόνο του την φωτεινότητα..
Σε gaming αυτά που υπόσχεται τα πετυχαίνει κατά το ήμισυ και έχει drawbacks με τεχνοτροπίες ανώριμες λόγω νεότητας.
Είμαστε σε μεταβατική περίοδο στην αυτοκίνηση και τα οχήματα θα είναι περισσότερο gadget, ελπίζοντας να μη υστερούν και σε ουσία..
-
Ούτε εγω ξέρω το γιατί.
Εγώ καυτηριαζω πως για την ίδια ανάπτυξη ιδεών έχουμε διαφορετική αποδοχή. Εμ ceo σου λέει ο άλλος... Δεν είναι ίσα και όμοια,δεν ξέρεις πότε. Να πονηρευτείς, πολλές φορές το έχω εντοπίσει από πολλούς αλλά τώρα το αναφέρω, διοτι ανέπτυξες κάτι που σχολιάζω και εγω. Στα άλλα δεν μου πέφτει λόγος.
Ααα, τώρα κατάλαβα τι εννοςι για την μετακίνηση. Ίσως υπάρχουν και τότε οδηγό κεντρικά έστω με με επικουρικό manual χειρισμό! Όταν κάτι λείπει από την αγορά θα αποτελέσει selling point από μόνο του.
ρε συ λαπη αναρωτιεσαι μετα γιατι σου τη λενε... τη διαπιστωση σου τη λες και υποτιμητικη για ανθρωπους που πραγματικα ουτε εσυ και ουτε και εγω γνωριζουμε, λες και καποιος καπου καποτε υπαρχει πιθανοτητα να εχει σχεση εξαρτησης ή να την επιδιωξει με ενα ατομο που μπορει να ειναι τσεο ή θυρωρος στο ανωνυμο ιντερνετ που δεν ξερουμε ουτε το μικρο σου ονομα, και τη σχεση αυτη να την επηρεασει μια συμφωνια ή διαφωνια σε ενα αυτοκινητιστικο φορουμ. ασε που δεν κινουνται ετσι τα πραγματα, καθολου. ενας τσεο θα λειτουργησει με ανθρωπους που ενισχυουν την εταιρεια και τα κερδη του, αλλιως δεν ειναι τσεο, ειναι νοτοπουλου. και ενας που γραφει στο φορουμ των 4τροχων δεν το κανει για να γλυψει καποιο κοκκαλακι απο καποιον αγνωστο αλλα γιατι εχει ανοιχτο το φορουμ να ξεφευγει, σαν να κανει τσιγαρο ενα πραμα, απο τη πιεση της ρουτινας. προσπαθησε να μετριασεις το λογο σου και να ζυγιζεις τις επιπτωσεις του πριν ξαναματαλλαξεις το ποστ εβδομηκοστη πεμπτη φορα, εχεις πραγματα τα πεις αλλα οχι τροπο.
-
Συμφωνώ και εγώ στην απλότητα των μηχανικών εξαρτημάτων αλλά τι να κάνουμε.
Όσο για τις στροφές αν οι μπαταρίες μπουν κατά τον διαμήκη άξονα τέρμα χαμηλά οκ έχεις έξτρα βάρος αλλά εχεις χαμηλό κέντρο βάρους.
Υ. Γ Υπάρχει τοπικό για τηλεοράσεις;;; έχει ενδιαφέρον... Διότι και εγώ τις ίδιες εμπειρίες έχω με τον mastοora και βρήκα κάποιες ψευτο λυσεις....
-
Γατε συγνώμη αλλά διαφωνώ. Όση εμπειρία έχεις στις μπουζινες και όλοι το ξέρουν, ασε να έχω και εγώ. Εχω συμμετάσχει σε πολλα ντηλς έχω κάνει και εγώ ο ιδιος ντηλς και έχω δει πως κινείται η αγορά. Με ψευτοφιλιες που στηρίζονται σε γλυψηματα κάθε είδους ανοίγεις απλά τις πορτες. Έπειτα όντως υπάρχουν συμφέροντα, αλλά έχω διαφορετική άποψη όπως σου ειπα. Και δεν το λέω για έναν ή δυο συγκεκριμένους... Γενικά το λέω, κόβει το μάτι μου πως το λενε, και πολλες φορές εν τέλη βγαίνω σωστός. Τεσπα άσχετο το ποστ μου απλά έχει πλάκα να λες τα ίδια και να έχεις διαφορετική απάντηση. Να σπαμαρεις Οποτε θέλεις χωρίς να τρεχει κασρανο (για εμενα δεν είναι σπαμαρισμα αλλά αντίστοιχα σε αλλους διβαζεται ως σπαμαρισμα κτλ κτλ.) Αυτό σχολίασα. Στα αλλά καντε ότι θέλετε, λογαριασμό θα μου δώσετε;
Σορρυ για το offtopic
-
@Lap έχω αναφέρει πολλές φορές ότι ήμουν ανάμεσα στο C3 Aircross και C5 Aircross και τελικά προτιμήσαμε την μεσαία λύση (και χρήματα και μέγεθος) για να μην πάμε πάλι σε ένα τόσο μαλακό αυτοκίνητο σαν το C3, αλλά και το B max μας έχει κουράσει με το τιμόνι του, οπότε πήγαμε σε μία μέση λύση, οπότε ναι, κοιτάω και τα οδηγικά χαρακτηριστικά, απλά έχουν αλλάξει οι προτεραιότητές μου.
Για τον γάτο, είπα απλά ότι είναι ταμάμ η περίπτωσή του για PHEV, ουσιαστικά του χαρίζουν ένα PHEV, γιατί να μην το πάρει;! Θα είναι τρελή φάση και περιμένω με πολύ ενδιαφέρον τις εμπειρίες του. Θα μας βάλει στο κόλπο, και το βλέπω το 3008 σε κανά βουνό, δεν θα συγκρατηθεί ο Γάτος, θα το κάνει αγροτικό!
Και εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, αλλά με το ζόρι πήραμε το 2008 και δεν ξέρω ακριβώς τι φορολογικές προεκτάσεις θα έχει για φέτος, αλλά έχω ανοιχτά τα αυτιά μου για κάθε τι που μπορεί να βελτιώσει τον οικογενειακό 'στόλο'(sic) και να κάνει πιο εύκολη και παραγωγική τη ζωή μας, γι' αυτό μάλλον θα παρακολουθώ το φόρουμ για λίγο καιρό ακόμη!
-
Το ότι το τιμόνι που είναι απόλυτο κουράζει, όντως ισχύει αυτό που λες. Εχω δει πολλους να το λένε όχι μόνο εσυ. Δεν το ειχα σκεφτεί ποτε έτσι αλλά όντως ισχυει.
Τα πραγματα ειναι παρα πολυ δυσκολα για όλους μας. Ελπίζω να πανε καλύτερα. Μιας και δεν έχεις σταθερό εισόδημα το dacia είναι εξαιρετική επιλογή. Να το φορτώνεις αυτό χιλιόμετρα και να κίνησε τζάμπα... Το κυκλοφορουν ενεργητικό που λένε οι μπουζνεςμαν είναι το αλφα και το ωμέγα και όχι τόσο το υψος των κέρδων οπότε και αν έρθουν.
Ξέρω είναι χρονοβόρο το forum. Ασε πουβσε επηρεάζει και χάνεις την δουλειά σου με χαζομάρες.
Αν θες την αποψη μου κανεις εξαιρετικές εκτιμήσεις στο εμπορικό κομμάτι, και μαθαίνουμε πολλα, αλλά στα τεχνικά κομμτια των διαφόρωντεχνολογιων κτλ έχεις αρκετά μαθήματα ακόμη να κανεις, όποτε τα τεχνικά αστα σε άλλους μη μπαινεις σε χωραφια που δεν μπορεις να περπατησεις...
-
Το ότι το τιμόνι που είναι απόλυτο κουράζει, όντως ισχύει αυτό που λες. Εχω δει πολλους να το λένε όχι μόνο εσυ. Δεν το ειχα σκεφτεί ποτε έτσι αλλά όντως ισχυει.
Τα πραγματα ειναι παρα πολυ δυσκολα για όλους μας. Ελπίζω να πανε καλύτερα. Μιας και δεν έχεις σταθερό εισόδημα το dacia είναι εξαιρετική επιλογή. Να το φορτώνεις αυτό χιλιόμετρα και να κίνησε τζάμπα... Το κυκλοφορουν ενεργητικό που λένε οι μπουζνεςμαν είναι το αλφα και το ωμέγα και όχι τόσο το υψος των κέρδων οπότε και αν έρθουν.
Ξέρω είναι χρονοβόρο το forum. Ασε πουβσε επηρεάζει και χάνεις την δουλειά σου με χαζομάρες.
Αν θες την αποψη μου κανεις εξαιρετικές εκτιμήσεις στο εμπορικό κομμάτι, και μαθαίνουμε πολλα, αλλά στα τεχνικά κομμτια των διαφόρωντεχνολογιων κτλ έχεις αρκετά μαθήματα ακόμη να κανεις, όποτε τα τεχνικά αστα σε άλλους μη μπαινεις σε χωραφια που δεν μπορεις να περπατησεις...
Χαχα! Μηχανολόγος ΤΕΙ από οικογένεια μηχανικών, ναι, δεν καταλαβαίνω πολλά! Το τι μουτζούρα και χημικά έχω φάει πιτσιρικάς δεν μπορείς να το φανταστείς!
Απλά ακολούθησα ανθρωπιστική καριέρα και τα βλέπω τα πράγματα από την πλευρά των πραγματικών ανθρώπων (πολιτών και καταναλωτών).
Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε, απλά να προσπαθείς να καταλάβεις και την πλευρά του άλλου, άλλωστε προσωπικές εκτιμήσεις κάνουμε όλοι, και ξέρεις, οι γνώμες είναι όσες και οι...
-
Αααα ώστε έτσι, (Ζονγκ!!!! Το θυμάσαι το τηλεπαιχνίδι!!!
Απορώ τότε γιατί δεν μας λες και καποια τεχνικά.
Εγώ το αντίθετο από εσένα, ανθρωπιστικα σπούδασα αλλά έχω μια τάση να ψάχνω τα τεχνικά..
Απο μικρός περνούσα από συνεργεια οικογενειακων φίλων και έχω φίλους μηχανολόγους οπότε ρωτούσα όλη μέρα και μάθαινα κάποια βασικά πράγματα.
Εσυ είσαι καλός εκεί που θα έπρεπε να ήμουν εγώ και εγω ( σε ερασιτεχνικό επίπεδο φυσικά) εκεί που θα έπρεπε να ήσουν εσύ. Μα τι στο καλο!!!!
-
Αααα ώστε έτσι, (Ζονγκ!!!! Το θυμάσαι το τηλεπαιχνίδι!!!
Απορώ τότε γιατί δεν μας λες και καποια τεχνικά.
Εγώ το αντίθετο από εσένα, ανθρωπιστικα σπούδασα αλλά έχω μια τάση να ψάχνω τα τεχνικά..
Απο μικρός περνούσα από συνεργεια οικογενειακων φίλων και έχω φίλους μηχανολόγους οπότε ρωτούσα όλη μέρα και μάθαινα κάποια βασικά πράγματα.
Εσυ είσαι καλός εκεί που θα έπρεπε να ήμουν εγώ και εγω ( σε ερασιτεχνικό επίπεδο φυσικά) εκεί που θα έπρεπε να ήσουν εσύ. Μα τι στο καλο!!!!
Δεν πειράζει, όλοι μαθαίνουμε από όλους, αρκεί να έχουμε διάθεση να ακούσουμε κυρίως. Ο καθένας έχει την αλήθεια του και παίζει σίγουρα κάποιο ρόλο.
(Τον ήξερα προσωπικά τον άνθρωπο για ένα διάστημα: Ζον(γ)κ. Χρυσό παιδί, πραγματικά ασύλληπτα καλός άνθρωπος.)
-
Είδατε τελικά που μαζί δεν κάνετε και χωριά δεν μπορειτε
-
Αυτό που σας κουράζουν τα γρήγορα και ακριβή τιμόνια πραγματικά με ξεπερνάει πάντως...
-
Να αναφέρω ένα ακόμα μειονέκτημα των Φευ: θα βγάλει ζημιά η μπαταρία τους. Γιατί; Αν υποθέσουμε ότι στους 1.000 κύκλους φόρτισης, υπάρχει μια 20% πτώση της αυτονομίας και στους 3.000 κύκλους είναι άχρηστη, σε ένα Tesla Model 3 Long Range, τα παραπάνω νούμερα αντιστοιχούν σε 450.000 και σε 1.350.000 χιλιόμετρα. Κλάιν δηλαδή, μόνο ταρίφας ενδέχεται να πληγεί.
Σε ένα Φευ όμως, τα παραπάνω νούμερα αντιστοιχούν σε 40.000 και 120.000 χιλιόμετρα ηλεκτρικής μετακίνησης.
Είναι δεδομένο αυτό; Όχι ακριβώς. Το παράδειγμα του Opel Ampera πρώτης γενιάς δείχνει ότι όχι. Να θυμίσω ότι αυτό έχει μια σχετικά μικρή αυτονομία (60-80 χιλιόμετρα) και μετά ένας ατμοσφαιρικός 1.4 γίνεται γεννήτρια. Πότε ο βενζινοκινητήρας δε δίνει κίνηση στους τροχούς.
Κι όμως, πολλά Ampera έχουν πάρα πολλά χιλιόμετρα χωρίς πρόβλημα στην μπαταρία. Αυτό γίνεται γιατί από τις 15+ kWh της μπαταρίας, ωφέλιμες είναι κάπου στις 9,5. Δηλαδή σε αναγκάζει να τη λειτουργείς μονίμως στο 20-80%. Φαίνεται ότι αυτό είναι εξαιρετικά ευεργετικό, αφού δεν υπάρχει κάποιο άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τής μπαταρίας που να την κάνει εξωτική. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για παλιό μοντέλο, από τα πρώτα τού χώρου.
-
Αυτό που σας κουράζουν τα γρήγορα και ακριβή τιμόνια πραγματικά με ξεπερνάει πάντως...
Δία να σου πω γιατί μπορεί να μας κουράζουν τα γρήγορα και ακριβή τιμόνια και τα σκληρά στησίματα .
Εκείνη την εποχή που είχα αναφερθεί για την 325, πριν 2 δεκαετίες , η δουλειά μου ξεκίναγε στις 8 το πρωί , τελείωνε στις 8.30 το βράδυ και βγαίναμε με τον συνέταιρο και 1-2 φίλους , ομοίως σκληρά εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα για ποτάκι μέχρι τις 10.30 , για να χαλαρώσουμε από την ένταση της ημέρας.
Μετά γύριζα σπίτι και ο γιός μου είχε ήδη κοιμηθεί .
Το Σάββατο είχα δουλειά μέχρι το μεσημέρι , βγαίναμε μετά η αντρική παρέα για φαγητό και καφέ μέχρι το απόγευμα για να ξαναβγούμε ως ζευγάρια το βράδυ . Και την Κυριακή πιθανόν να είχα δουλίτσα 10-12 και μετά είχαμε την Κυριακάτικη οικογενειακή έξοδο .
Οπως βλέπεις ο χρόνος για βόλτες σπορτίβικες ήταν μηδενικός . Συχνά τις Παρασκευές , επειδή ο γιος μας γύριζε από το σχολείο στις 17.30, κανόνιζα να μην έχω πολύ δουλειά μετά τις 10 το πρωί και έπαιρνα την γυναίκα μου και πηγαίναμε οι δυο μας ,μια κοντινή εκδρομούλα , συχνά Ναύπλιο , ή Χαλκίδα , ή Λειβαδιά , Λουτράκι , Ξυλόκαστρο , γενικά διαδρομές διάρκειας από 45 λεπτά έως 1.30 ώρα και 80-150 χλμ απόσταση , οπότε προφανώς αυτό που με ενδιέφερε ήταν να ταξιδεύω ξεκούραστος αυτά τα 160-300 χλμ που θα έκανα σε λίγο χρόνο και να έχω και τον χρόνο να κάτσω στο μέρος που πήγαινα.
Τότε η βενζίνα ήταν 70 λεπτά και τα χρήματα πιο εύκολα , οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν μου προσέφερε κάτι το στημένο αμάξι.
Αν πήγαινα 40 χρόνια πίσω , τότε που μόνος μου με τα 1100 κυβικά εκείνης της εποχής , ανεβοκατέβαινα τα έρημα βουνά για να μάθω να οδηγώ , προφανώς δεν θα με πείραζε να έχω ένα πιο ισχυρό και στριφτερό και σκληρό αμάξι.
Οπότε όπως καταλαβαίνεις είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων τι σου αρέσει και τι δεν σου αρέσει.
-
Μερικοι απο εσας. Ο Διας λεει κατι το αυτονοητο σε ενα αυτοκινηστικο φορουμ και καποιοι καμωνεστε πως δεν καταλαβατε. Ακομη χειροτερο να μη καταλαβαινετε τι λεει πραγματικα. Μπαινει ο αλλος και γραφει θελω σουβ και συγκρινει 3 κρος οβερ της σειρας. Μπαινει ο αλλος και αναζητα το acc που θα χρησιμοποιει εντος αστικου ιστου σε νημα αυτοκινητου του 1,5 τονου. Γραφει ο αλλος ως να ηταν εγκριτος δοκιμαστης οχηματων και καταληγει πως ενταξει δεν ειναι απαραιτητο να ειναι κοφτερο το τιμονι του αυτοκινητου. Γραφει αλλος πως θελει σουβ χωμα και λασπες πετρες αλλα δεν παιρνει νταστερ γιατι δε θα του μιλουν οι φιλοι του. Γραφει ο αλλος για οφ και αγνοει τι γωνιες ραμπας εχει το αμαξι του. Γραφονται πολλες παπαριες κοινως και το χειροτερο ειναι πως καποιοι λαλιστατοι καμωνονται πως δεν καταλαβαινουν. Οσο σπορ ειναι ενσ 208 των 80 ιππων αλλο τοσο ενα σιτροεν κακτους ή κονα στονικ κροσλαντ και αλλα οχηματα πουθεναδες ειναι για το χωμα.Εχουν τα καλα τους αλλα καμια σχεση με τις παπαριες για τις οποιες ταχα μου τα προτιματε καποιοι. Αν θελετε πια τοση ανεση ομορφια ανηχοικες καταστασεις σας ευχομαι να βρειτε αυτα τα σαιτς που πραγματικα θσ σας κσλυψουν. Αυτο το μαμησατε. Αντι να μυριζει γκαζολινη μυριζει προδερμ. Εμπαινε ενα παλικαρι με εβο μιτσ. Χαθηκε. Εμπαινε αλλος με τα λαδια να σταζουν στο πληκτρολογιο απο τις βελτιωσεις που εκανε. Εξαφανιστηκε. Υπηρχε αλλος που εγραφε για την τρελα του με τα 400 κατω απο τον αυτον που καθεται. Χαθηκε. Εβαλε ο αλλος ερωτηση που ειναι πλημνες και μιση μερα απαντηση δεν πηρε. Για γελια και για κλαματα. Αυτο ειναι η πλεμπα . Να μη ξερει που παν τα 4 και να γραφει ως να ηξερε τα παντα. Καμια σχεση με το χρημα δηλαδη. Παντως σημερα που υπηρξε διλημα εγω κρατησα το ντουστ και το φχαριστηθηκα. Το αυτοματο full extra που παιρνει και πιπες αν εχω διαθεση, το αφησα στην κορη μου. Σιγα τα οα . Να οδηγησω ηθελα. Οχι να δω τηλεοραση. Καλη ανοιξη. Ωραια μερα η σημερινη.
-
Αν σταμάτησαν να γράφουν αυτά τα παιδιά επειδή μπήκαν μερικοί μαλθακοι υποψήφιοι αγοραστές δήθεν αυτοκινήτου που τους ενδιεφερε ο κωλος τους να κάθετε σε αφρωδη καθίσματα τύπου c5 aircross και όχι να μυρίζουν καμένο λάστιχο από τα χειροφρενιδια τότε υπάρχει και το ξυδακι.
Αν και λογικά βαρέθηκαν ή βρήκαν κάτι άλλο πιο ενδιαφέρον για αυτούς στη ζωή τους.
-
Αντι να μυριζει γκαζολινη μυριζει προδερμ. Εμπαινε ενα παλικαρι με εβο μιτσ. Χαθηκε. Εμπαινε αλλος με τα λαδια να σταζουν στο πληκτρολογιο απο τις βελτιωσεις που εκανε. Εξαφανιστηκε. Υπηρχε αλλος που εγραφε για την τρελα του με τα 400 κατω απο τον αυτον που καθεται. Χαθηκε. Εβαλε ο αλλος ερωτηση που ειναι πλημνες και μιση μερα απαντηση δεν πηρε. Για γελια και για κλαματα. Αυτο ειναι η πλεμπα . Να μη ξερει που παν τα 4 και να γραφει ως να ηξερε τα παντα. Καμια σχεση με το χρημα δηλαδη.
Αυτόν με τα λάδια που έσταζαν στο πληκτρολόγιο τον ξέρω, θα ξαναμπει μόλις φτιάξει τον υπολογιστή του, χάλασε από τα λάδια.
-
Δηλαδή Σπύρο εκεί στο θέμα που ρωτάνε για τα σπίτια , να τους ρωτάω τι βαθμό είχαν στην Αντοχή Υλικών και στην Εδαφομηχανική ?
Για καταναλωτικά προιόντα γράφουμε και στο τέλος έχουν περάσει οι εποχές που ανεβοκατέβαινες Διόνυσο , Πάρνηθα ή Ριτσώνα και δεν υπήρχε ψυχή και μπορούσες να παίξεις...
Από κάθε άποψη έχουν περάσει για όλους .
-
SPI_duster wrote:
Αντι να μυριζει γκαζολινη μυριζει προδερμ. Εμπαινε ενα παλικαρι με εβο μιτσ. Χαθηκε. Εμπαινε αλλος με τα λαδια να σταζουν στο πληκτρολογιο απο τις βελτιωσεις που εκανε. Εξαφανιστηκε. Υπηρχε αλλος που εγραφε για την τρελα του με τα 400 κατω απο τον αυτον που καθεται. Χαθηκε. Εβαλε ο αλλος ερωτηση που ειναι πλημνες και μιση μερα απαντηση δεν πηρε. Για γελια και για κλαματα. Αυτο ειναι η πλεμπα . Να μη ξερει που παν τα 4 και να γραφει ως να ηξερε τα παντα. Καμια σχεση με το χρημα δηλαδη.
Αυτόν με τα λάδια που έσταζαν στο πληκτρολόγιο τον ξέρω, θα ξαναμπει μόλις φτιάξει τον υπολογιστή του, χάλασε από τα λάδια.
Χαχα!
Ποια λάδια;!
Καταλαβαίνετε ότι το 2030-35 θα απαγορευτούν οι πωλήσεις Μ.Ε.Κ σε όλη την Ευρώπη;! Όσοι αγοράζουν για 8-10 χρόνια όπως η πλειονότητα των Ελλήνων, πάρτε κάτι που γουστάρετε τώρα, γιατί μπορεί να είναι το τελευταίο σας 'πραγματικό αυτοκίνητο.
Θα γίνουν κινητά με ροδες, επεξεργαστή, οθόνη, και πόση ώρα κάνει να φορτίσει θα μας νοιάζει, άσε που μέχρι τότε θα έχει προχωρήσει και η αυτόνομη οδήγηση..
-
Θα συμφωνήσω με τον Δία, διαδρομές υπάρχουν, χρόνος δεν υπάρχει μάλλον για τις προσωπικές ωραίες βόλτες και χρήμα για τα αυτοκίνητα που θέλει ο περισσότερος κόσμος (συνδυασμός αύξησης τιμών αυτοκινήτων και μείωσης μέσου μισθού του Έλληνα).
Επίσης, και με τον Dublin συμφωνώ, ότι προλάβουμε να πάρουμε τώρα, μέχρι το 2030-2035. Ιδανικά όποιος έχει garage και άνεση οικονομική παίρνει μία garage queen, βενζινάτη, να έχει να περιποιείται και να χαζεύει τα ΣΚ για 15-20 χρόνια
Ένα Supra 2.0 για παράδειγμα
Για να επανέλθουμε στο Θέμα μας, στο 2008 έχει παρατηρήσει κανείς άλλος τέτοιες αστοχίες στην κατασκευή σαν αυτές που αναφέρθηκαν νωρίτερα; Το 2008 είναι ένα από αυτά που προσφέρει η εταιρεία για leasing και είναι στην λίστα για τσεκάρισμα..
-
Θα συμφωνήσω με τον Δία, διαδρομές υπάρχουν, χρόνος δεν υπάρχει μάλλον για τις προσωπικές ωραίες βόλτες και χρήμα για τα αυτοκίνητα που θέλει ο περισσότερος κόσμος (συνδυασμός αύξησης τιμών αυτοκινήτων και μείωσης μέσου μισθού του Έλληνα).
Επίσης, και με τον Dublin συμφωνώ, ότι προλάβουμε να πάρουμε τώρα, μέχρι το 2030-2035. Ιδανικά όποιος έχει garage και άνεση οικονομική παίρνει μία garage queen, βενζινάτη, να έχει να περιποιείται και να χαζεύει τα ΣΚ για 15-20 χρόνια
Έα Supra 2.0 για παράδειγμα
Για να επανέλθουμε στο Θέμα μας, στο 2008 έχει παρατηρήσει κανείς άλλος τέτοιες αστοχίες στην κατασκευή σαν αυτές που αναφέρθηκαν νωρίτερα; Το 2008 είναι ένα από αυτά που προσφέρει η εταιρεία για leasing και είναι στην λίστα για τσεκάρισμα..
Υπάρχουν αναφορές, και εξωτερικό που παρακολουθώ, για το Πορτ μπαγκαζ, ότι δεν κάθεται τέλεια σε κάποια, και εδώ αναφέρθηκε ένα 3D cockpit που έπρεπε να αλλαχθεί. Επίσης κάποιες δισκοπλακες που έκαναν δόντι νωρίς.
Εγώ δεν είχα κάποιο θέμα.
PEUGEOT FORUM