-
Καλησπέρα,
τις προάλλες αγόρασα μεταχειρισμένο το 208 allure του 16 με ηλιοροφή. Δυστυχώς αργά ανακάλυψα ένα σημείο στην οροφή που έχει σκιστεί η βαφή και έχει πεταχτεί από μέσα σκουριά. Το σημείο είναι στο άκρο τουτ πανελ. Είναι σύνηθες αυτό το θέμα; Τι θα προτείνατε για αποκατάσταση; Πιο πολύ με ενδιαφέρει να μην εξαπλωθεί και όχι τόσο το αισθητικό αφού είναι σε σημείο που δε φαίνεται εύκολα. Επισυνάπτω φώτο.
Ευχαριστώ
https://drive.google.com/file/d/140oPCv0b0hxA1YlMVEKBXXN02D-dRZC4/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1gOgiBwykmHAi_gSiBgCJNzXLek_fyu7y/view?usp=sharing
-
Το έψαξα αυτό με την αντισκωριακή. Έπρεπε να γίνεται έλεγχος ανα καθορισμένα διαστήματα απο εξουσιοδοτημένο για να είναι σε ισχύ και δυστυχώς το περασμένο νοέμβρη που ήταν ο πρώτος δεν έγινε. Αν και νομίζω αυτό εμπίπτει στην εγγύηση χρώματος που είναι 3 χρόνια.
-
Δεν εχει αντισκωριακη εγγυηαη; για ψαξε το
Γενικα ωραιο αυτοκίνητο, πταισμα αυτο με τη σκουριά
-
Δηλαδη σου λενε οτι ισως φταις εσυ;;;
Δεν πηγαινε σε εξουσιοδότημενο απο το 2016; πως ειναι αυτος ο ελεγχος;;; Πρωτη φορα το ακουω. Πες τωρα παρουσιάστηκε.
Κατι δεν μου κολλα σε αυτα που σου λενε. Ψαχνουν να γλυτωσουν κοστος μου φαίνεται
-
Το βιβλίο σερβις έχει ειδικό μέρος για αυτόν τον έλεγχο που δεν είναι συμπληρωμένο. Θα κάνω μια προσπάθεια μήπως βγάλω άκρη αλλά δε το βλέπω
-
Νομιζω εχει ξαναπαρουσιαστει σε 208 σκουρια Οντως πρεπει να γινεται ελεγχος υποτιθεται στο αμαξωμα και να σου σφραγιζουν το βιβλιο , αλλά κανεις δεν το κανει. Απο Ελληνικη αντιπροσωπεια ειναι αγορασμενο ή απο εξωτερικο?
-
Θα με κάνετε βραδιάτικα να πάω να δω το δικό μου.....
Έλεγχος για σκουριά δεν έχω δει ποτέ να γίνεται πάντως.....
-
Μα και εγω για αυτο παραξενευτηκα .. Πιο πολυ πανε να κανουν την πάπια πιστευω.
-
Οντως πρεπει να γινεται ελεγχος υποτιθεται στο αμαξωμα και να σου σφραγιζουν το βιβλιο , αλλά κανεις δεν το κανει.
Ισχύει αυτό στα περισσότερα αυτοκίνητα, άσχετα τι κάνουν στην Ελλάδα. Στο Ford Kuga κάθε χρόνο σημείωναν στην ειδική σελίδα στο βιβλιαράκι του σέρβις ότι έγινε ο έλεγχος αμαξώματος και σημείωναν τα διάφορα σημεία ότι ήταν ΟΚ. Δεν ξέρω εαν το έλεγχαν ή όχι, αλλά τυπικά ήμουν καλυμμένος.
-
Το σημαντικό είναι από πού είναι το αυτοκίνητο, αν είναι Ελλάδα και έκανε τα προβλεπόμενα service σε επίσημο, τότε φυσικά ισχύει εγγύηση. Νομίζω πρέπει να κάνεις μια φορά το χρόνο.
Αν όμως δεν ισχύει κάτι από τα προηγούμενα (είναι εξωτερικού, δεν έχει γίνει service σε επίσημο, έχει κάνει μόνο 1 από το 2016), τότε δυστυχώς έχουν καταπατηθεί οι όροι εγγύησης.
-
Το έψαξα αυτό με την αντισκωριακή. Έπρεπε να γίνεται έλεγχος ανα καθορισμένα διαστήματα απο εξουσιοδοτημένο για να είναι σε ισχύ και δυστυχώς το περασμένο νοέμβρη που ήταν ο πρώτος δεν έγινε. Αν και νομίζω αυτό εμπίπτει στην εγγύηση χρώματος που είναι 3 χρόνια.
Δηλαδή στο ετήσιο service δεν κάνουν προγραμματισμένο έλεγχο βαφής και σκουριάς? Είναι μία διαδικασία που γίνεται με ξεχωριστό κόστος ή απλά αποφεύγουν να την κάνουν και να συμπληρώσουν το βιβλιαράκι?
-
Το αμάξι είναι ελληνικό. Αυριο θα κανω καποια τηλεφωνα για να ρωτησω για την εγγυηση. Απλα στο βιβλιο σερβις δε βλεπω σφραγισμένα τα σημεία για τον ελεγχο σκουριας. Και ειναι σε διαφορετικες σελιδες απο το ετησιο σερβις. Γενικα αμφιβαλλω αν θα μπορεσω να κανω χρηση της αντισκωριακης για αυτο το θεμα.. Γνωριζετε αν φτιαχτει εκτος εγγυησης στο περιπου τι εργασια θα χρειαστει και ποσο παει το μαλλι στο περιπου;
-
Καλησπέρα,
επανέρχομαι με ένα ακόμα θέμα που δεν ξέρω άν ειναι πρόβλημα η φυσιολογική λειτουργία του κινηρήρα.
Δείτε το παρκάτω βίντεο.
-
Καλησπέρα,
επανέρχομαι με ένα ακόμα θέμα που δεν ξέρω άν ειναι πρόβλημα η φυσιολογική λειτουργία του κινηρήρα.
Δείτε το παρκάτω βίντεο.
Φυσιολογικό.
-
Καλησπέρα. Ερώτηση προς ιδιόκτητες 1,5 T blueHDI. Πήραμε στην δουλειά 308 καινούργια με τα ανωτέρω μοτέρ σε όλη την πόλη. Έχουμε πολλές περιπτώσεις που στα 5κ χιλιόμετρα περίπου μας έβγαλαν ένδειξη για συμπλήρωμα ad-blue. Είναι φυσιολογικό; Πολύ νωρίς δεν είναι; Παίζει ρόλο ότι δεν έχουν ανοίξει τα μοτέρ και δουλεύουν πολύ εντός πόλης 1η/2α;
-
Καλησπέρα. Ερώτηση προς ιδιόκτητες 1,5 T blueHDI. Πήραμε στην δουλειά 308 καινούργια με τα ανωτέρω μοτέρ σε όλη την πόλη. Έχουμε πολλές περιπτώσεις που στα 5κ χιλιόμετρα περίπου μας έβγαλαν ένδειξη για συμπλήρωμα ad-blue. Είναι φυσιολογικό; Πολύ νωρίς δεν είναι; Παίζει ρόλο ότι δεν έχουν ανοίξει τα μοτέρ και δουλεύουν πολύ εντός πόλης 1η/2α;
Απλως δεν ερχονται γεματα απο το εργοστασιο οπως και με την βενζινη που τρεχεις να βρεις πρατηριο οταν παραλαβεις καινουργιο αμαξι
-
Προφανώς είναι ακόμα στην εγγύηση, τι λέει το συνεργείο επί αυτού; από εκεί ξεκινάμε
-
Τίποτα πήγαμε συμπλήρωσαν σε όλα ad-blue και βάσει εγχειρήδιου κάθε 6κ λέει ενδέχεται να θέλουν συμπλήρωμα. Δεν είχα δικό μου Diesel παρά μόνο 11 μήνες ένα μεταχειρισμένο fiesta 1,4TD '12 αλλά μου φαίνεται υπερβολικό να θες συμπλήρωμα κάθε 6κ!
-
Στον 1.6 diesel του PSA που έχουμε στην οικογένεια κάθε 15κ συμπληρώνουμε adblue προληπτικά. Αν δε κάνω λάθος κάθε 24κ λέει η citroen. Το αλλάζουμε νωρίτερα γιατί αν ανάψει η ένδειξη πρέπει να πάει συνεργείο να το σβήσουν.
Ίσως να ήταν άδειο εξ αρχής όπως λέει παραπάνω ο dr
-
Το εχουν αναφερει και κατοχοι PSA σε αλλα forum οτι ερχονται αδεια...εγω στο Kona βαζω ad-blue καθε 30000 χλμ αλλα κανω ανοιχτο δρομο....
PEUGEOT FORUM