-
Ολοι αυτοι που μας τα ζαλιζετε με τις πωλησεις,λες και λενε τιποτα , γιατι δε βαζετε οτι πρωτο εξαμηνο εχει παρει τα βρακια ΟΛΩΝ η peugeot εκτος της μονιμης αγαπης του ελληνα μπαρμπα, toyota?
https://www.4troxoi.gr/agora/poliseis/t ... to-examinoΤι εγινε τωρα? Γιναν τα καλυτερα αυτοκινητα τα peugeot τωρα ε? Εριστικο ν αφηνεις τα VW στη 3η θεση..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ολοι αυτοι που μας τα ζαλιζετε με τις πωλησεις,λες και λενε τιποτα , γιατι δε βαζετε οτι πρωτο εξαμηνο εχει παρει τα βρακια ΟΛΩΝ η peugeot εκτος της μονιμης αγαπης του ελληνα μπαρμπα, toyota? [emoji38]
https://www.4troxoi.gr/agora/poliseis/t ... to-examinoΤι εγινε τωρα? Γιναν τα καλυτερα αυτοκινητα τα peugeot τωρα ε? [emoji38] Εριστικο ν αφηνεις τα VW στη 3η θεση..
Μπορώ να μαντέψω ότι τώρα οι πωλήσεις δε λένε τίποτα (που όντως δε λένε). Και κοίτα και κάτι άλλο: Τώρα που οι βαγγεληδες άρχισαν να βάζουν στα αμάξια τους σκληρά πλαστικά (βλέπε troc κλπ), πως ξαφνικά θα το γυρίσουμε σε 'τα μαλακά πλαστικά δεν είναι πανάκεια'.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Το είχα γράψει πολύ καιρό πριν... και μάλιστα απευθυνόμενος στους σιτροενάκηδες πως η peugeot είναι πολύ μεγάλη για να κάτσει να κάνει την seat στο psa group. Αυτοκίνητα ντιζαϊνάτα με κινητήρες αναφοράς και ποιότητα άνω του μέσου όρου που προσφέρονται σε τιμές ολίγον αλμυρές αλλά απόλυτα τίμιες βάση του τι παρέχουν στους ιδιοκτήτες τους. Μπράβο στην πεζω λοιπόν αλλά και στους συμπατριώτες μας που μάλλον δείχνουν ότι άρχισαν να αγνοούν την παραμύθα και να βλέπουν την ουσία.
-
-
Πολύ όμορφο,αν και πίσω μου θυμίζει λίγο Opel Insignia...
-
Ο χρήστης Vagg31 έγραψε:
Youtube VideoΕγώ με αυτούς την τελευταία εβδομάδα είμαι στα μαχαίρια γιατί ο συγκεκριμένος κύριος αποκάλεσε τα σκόπια μακεδονία
-
Ο χρήστης grimm23 έγραψε:
ο συγκεκριμένος κύριος αποκάλεσε τα σκόπια μακεδονία
Δυστυχώς οι ξένοι έτσι τα αποκαλούν.Και σε αεροπορικές εταιρείες ξένων συμφερόντων έτσι τα λένε.Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι'αυτό.Εμείς μια ζωή Σκόπια θα τη λέμε αυτή τη χώρα κατασκεύασμα.
-
Μακεδονομάχοι, το καρυοφύλλι σας μην ξεχάσετε...
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μακεδονομάχοι, το καρυοφύλλι σας μην ξεχάσετε...Εγώ το έχω στο ντουλαπάκι.Εσύ,που είσαι και από τη Θεσσαλονίκη,έχεις ή προτιμάς καμιά μαύρη κουκούλα;
-
Φιρί, φιρί το πας και εσύ για 7ημερες διακοπές...
-
η peugeot είναι πολύ μεγάλη για να κάτσει να κάνει την seat στο psa group.
Βασικά είναι το αφεντικό, η άλλη είναι ένα παράρτημα χωρίς δικαίωμα ψήφου, αυτή είναι και η μεγαλύτερη διαφορά τους ανάμεσα σε πολλές άλλες.
-
Πολύ σωστα dstou! Για εμένα είναι η πιο εξωστρεφής από τις Γαλλικες εταιρείες αυτοκινήτου.
-
Η Peugeot είναι σε πλ κάλο δρόμο αν συνεχίσουν ετσι στην επόμενη γενιά των μοντέλων τους θα στέκονταν επάξια απέναντι στα premium Γερμανικα! Όπως και να το δούμε ειναι εντυπωσιακό οτι σε μια γενιά κάνανε τόσο μεγάλο άλμα σε όλους τους τομείς.
-
Να πω την σαχλαμάρα μου μιας και δεν πιστεύω στις μεταμορφώσεις του δευτερολέπτου φίλε Vagg? Η πεζώ εκεί ίσως να ήταν από καιρό. Μάλλον χρειάστηκε να συμβούν πράγματα και να δούμε πως τα εδώ και δεκαετίες πρίμιουμ δεν ήταν πια τόσο σιγουράκια και με χαώδη διαφορά από κάποια άλλα κοινά, τάχα μου αυτοκίνητα. Με πεζώ σιτροέν ρενώ οι Γάλλοι παίζοντας σε κάθε πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού κέρδισαν τρόπαια που κάποια πρίμιουμ δεν ... ούτε απ'έξω. Στην Ελλάδα όμως είπαμε... Ξέρουμε πολύ περισσότερα όντας με μεγάλη παράδοση στην αυτοκίνηση και έτσι τους είχαμε πάντα για δεύτερους. Στον τόπο που μεγάλωσα κυκλοφορούσε πάντα η τελευταία λέξη της Γαλλικής αυτοκίνησης. Διευθυνταράδες πολυεθνικής κυκλοφορούσαν με ναυαρχίδες ρενω σιτροέν πεζώ και κάποιοι απλοί εργαζόμενοι με εφάπαξ μιας ζωής έπαιρναν κάτι τριάρες που ανάθεμα και αν μπορούσαν να σταθούν στις στροφές. Πολλοί αγόρασαν κολόνες και μέτρησαν οικόπεδα αλλά το έκαναν με αρχοντιά πρίμιουμ. Προσωπικά πιστεύω πως οι Γάλλοι πάντα μπροστά μας ήταν με τους νεωτερισμούς τους, τις ανέσεις τους (όντας σχεδιασμένα για τις ανάγκες των μεταξωτών τους κώλων), τα κρατήματά τους και το ντιζάιν τους. Εμείς δεν τους βλέπαμε... Το 3008, το 308 και πόσα άλλα... δεν είναι προϊόντα παρθενογένεσης. Αμαξάρες προιοντα εξέλιξης και μόνο.
-
Η πεζο ηταν μπροστα στην δεκαετια του 90. Με τα πολυ καλα 106,206,306.406
Μετα ξαφνικα αποφασισαν πως θα προσφερουν αυτοκινητα με μεγαλους εσωτερικους χωρους και πιο πλαδαρη οδηγηκη συμπεριφορα, μιας και πολλες φορες η συμμετοχικη τους ουρα ηταν λογος απορρηψης απο τους καταναλωτες.
Αργοτερα ενσωματωθηκε το προγραμμα ευσταθειας στα αυτοκινητα και προσεφεραν την απαιτουμενη ασφαλεια και ξαφνικα η περιφημη γαλλικη σχολη της πεζο, (η σιτροεν εχει αλλη σχολη), δεν ειχε αντικειμενο. Ουτε τιμονια ειχε οπως στο παρελθον, ουτε συμμετοχικη ουρα, ουτε κατι εξτρα οπως π.χ η φορντ.
Κολλησε και με τους ημιακαμπτους που στα πρωτα χρονια δεν τους ειχε μελετησει και πολυ σωστα και δημιουργησε μια εικονα πως εχασε τον προσανατολισμο της.
Σημερα οπου αλλαξε το ανωτατο προσωπικο αποφασισε να το συνεχισει απο τη δεκαετια του 90.Ετσι ηταν η πεζο με εξαιρεση τη δεκαετια του 2000, αντε και λιγο παραπανω.
-
Αυτά με τους ημιάκαμπτους και τις συμμετοχικές ουρές απασχολούν και επηρεάζουν πολύ λίγους. Τρανή απόδειξη η Alfa Romeo που πότε δεν έπαψε να τα προσφέρει απλόχερα και βρέθηκε στα αζήτητα.
Εγώ αυτό που είδα στην Peugeot και την προτίμησα με το 208 το 2016, ήταν μία στροφή στην ποιότητα ( ). Είτε αυτό λέγεται σχεδίαση, είτε συναρμογή-υλικά στο εσωτερικό, είτε κύλιση, είτε τεχνολογία κτλ. Έφτιαξε δηλαδή ένα αξιόλογο πακέτο σε αρκετά από τα μοντέλα της οπότε αυτομάτως έγινε εναλλακτική για τους υποψήφιους πελάτες που δεν ήθελαν τα ίδια και τα ίδια τύπου VW, Toyota, Opel που πουλάνε με το κιλό και είναι τουλάχιστον αδιάφορα σε πολλούς τομείς.
Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία της σε πολλές κατηγορίες με τοπ προτάσεις. Δε μπορώ να πω ας πούμε ότι δεν επηρεάστηκα θετικά βλέποντας το εξαιρετικό 3008 κι μην είμαι υποψήφιος αγοραστής της κατηγορίας. Σου δίνει μια εικόνα τέλος πάντων ότι η εταιρία βρίσκεται σε ανοδική πορεία και έχει μία συνέχεια και μία συνέπεια.
-
Και το 309 ήταν εξαιρετικό αυτοκίνητο.Το είχε πάρει ένας θείος μου καινούριο,και αν εξαιρέσουμε ότι δεν είχε κλιματισμό,ήταν σκυλί.Παρόλο που ήταν καινούριος οδηγός και το πρώτο του αμάξι.Και σε μεγάλη ηλικία νέος οδηγός με ότι συνεπάγεται.Το είχε πάρει κάπου το 1992 και το έδωσε στον κουνιάδο του το 2004.Αν δεν τράκαρε θα το είχε ακόμα.Μηδέν βλάβες.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Κολλησε και με τους ημιακαμπτους που στα πρωτα χρονια δεν τους ειχε μελετησει και πολυ σωστα και δημιουργησε μια εικονα πως εχασε τον προσανατολισμο της.+1.000
H Γάλλοι ΔΕΝ έβαζαν ΠΟΤΕ ημιάκαμπτο...πάτνα ανεξάρητη ανάρτηση (δεν μιλάω για την ιδιαίτερη Citroen), συνήθως με ράβδους στρέψης. Και μετά 'κόλλησαν' την μ@αλακία από τους Γερμανούς για χώρους και ποιότητα και για να κρατήσουν χαμηλά το κόστος αντικατέστησαν την πίσω ανεξάρτητη ανάρτηση με ημιάκαμπτο άξονα για οικονομία (για να περισσέψουν χρήματα για μαλακά πλαστικά) και χώρο. Δηλαδή έκαναν 10 βήματα πίσω και για να καταφέρουν να πετύχουν την απόδοση των αναρτήσεων του '80 και '90, χρειάστηκαν πάνω από 10 χρόνια.
-
Και ποιοι δεν κόλλησαν αντιγράφοντας τους γερμανούς? Έβλεπαν ότι αυτοί πουλάνε οπότε λογικά έσπευσαν να τους αντιγράψουν. Έκαναν το λάθος όμως να τους αντιγράψουν στα χαρακτηριστικά του προϊόντος (που στις mainstream κατηγορίες είναι μετριότατο) και όχι στο branding τους που κάνει τη διαφορά.
Έτσι είδαμε Peugeot με ημιάκαμπτους, Alfa Romeo κασόνια (159, Brera κτλ), Renault με ζουλιχτά πλαστικά κτλ κτλ. Με άλλα λόγια έχασαν οι περισσότεροι τα χαρακτηριστικά που τους διαφοροποιούσαν στην προσπάθεια να πουλήσουν όπως οι Γερμανοί αλλά 'ξέχασαν' να χρησιμοποιήσουν το βασικότερο όπλο σ' αυτή την προσπάθεια.
PEUGEOT FORUM