-
Για το πίσω μέρος συμφωνώ ,θα μπορούσε να είναι μια σωστή τζούλια και όχι αυτή που έχει τώρα .
-
Το οτι ειναι πιο premium απο premium και πρεπει να το χαριζουν δε το καταλαβα.. Γιατι γράφτηκε και αλλου απο αλλον.
-
-
Το λες και όμορφο....
-
Πανέμορφο μέσα έξω. Το μόνο που με χαλάει...........το 508 πάνω από τη μάσκα!!!!!!!
Δεν ξέρω πως,αλλά σενταν και να μη μου αρέσει, λιγάκι δύσκολο. Για μένα βγάζουν τα πιο ελκυστικά σχήματα και μπορούν οι σχεδιαστές να παίξουν με ακμές και καμπύλες. -
Έτσι ήταν στα παλιά μοντέλα της Peugeot. Ο τριψήφιος πάνω στο καπώ.
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Το έγραψα και παραπάνω , αλλά με το βίντεο θέλω να το ξαναπώ.
Το εσωτερικό του απλά δεν υπάρχει!!!!
Η κεντρική κονσόλα , το μικρό τιμόνι , η τέλεια θέση της κεντρικής οθόνης , η θέση της οθόνης μπροστά από τα μάτια του οδηγού που είναι επίσης σε τέλεια θέση για να μην παίρνεις τα μάτια σου από το δρόμο.
Νομίζω πως είναι καλύτερο ακόμα και από το τέλειο 3008 καθώς λόγω χαμηλότερης θέσης οδήγησης θα νιώθεις σαν να το φοράς.Πραγματικά προσπαθώ να σκεφτώ κάποιο premium , πολυτελές , ακόμα και supercar που να μου αρέσει περισσότερο μέσα.
Μάλιστα αν και εξωτερικά μου αρέσει ίσως περισσότερο το arteon λόγω δυναμικής σχεδίασης , μόλις σκέφτομαι πως είναι μέσα ... σε σχέση με το 508 είναι σαν Datsun αγροτικό!
Κάντε τώρα search το arteon αφού είδατε το παραπάνω βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοώ!!! (Εγώ το έκανα γιατί ήθελα να το συγκρίνω άμεσα εξωτερικά , αλλά μόλις εμφανίστηκαν φωτό του εσωτερικού του ξενέρωσα)
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Συγκρίνεις το Πασσάτ του 85 με το μέλλον? Τι arteon και χαζομάρες....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το οτι ειναι πιο premium απο premium και πρεπει να το χαριζουν δε το καταλαβα.. Γιατι γράφτηκε και αλλου απο αλλον.Δεν έγραψα οτι πρεπει να το χαρίζουν.
Να προσέξουν την τιμολόγηση ειπα, να μην ειναι τύπου πριμιουμ οπως το 3008 ,τουλαχιστον στην Ελλάδα.
Τοσο απλα. -
Πιστεύει κανείς ότι τους ενδιαφέρει πόσες πωλήσεις θα κάνουν στην μπανανία?
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Πιστεύει κανείς ότι τους ενδιαφέρει πόσες πωλήσεις θα κάνουν στην μπανανία?Σίγουρα οχι.
Αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι εδώ δεν πρεπει να εχει μια λογική τιμολόγηση.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Το οτι ειναι πιο premium απο premium και πρεπει να το χαριζουν δε το καταλαβα.. Γιατι γράφτηκε και αλλου απο αλλον.
Δεν έγραψα οτι πρεπει να το χαρίζουν.
Να προσέξουν την τιμολόγηση ειπα, να μην ειναι τύπου πριμιουμ οπως το 3008 ,τουλαχιστον στην Ελλάδα.
Τοσο απλα.Πάντως όλα τα ΜΗ premium είναι τετρακύλινδρα.
-
Ισως δεν έχετε κατανοήσει ότι πλέον θα έχει κινητήρες 1,6 βενζίνης με 180 και 225 αλόγατα με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και ακόμα και αν είναι στα 35000 εκεί θα έχει να αντιμετωπίσει κάτι γκίλι είτε βόλβο είτε μέρκ με 1.5 τρικύλινδρους...
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... daimler-ag
-
Μη γελάς. Οι Κινέζοι είναι γνωστοί για τις premium καταβολές τους εδώ και χρόνια...
-
Προφανώς έτσι είναι . Γιατί οι Κινέζοι υπήρξαν αυτοκρατορίες εδώ και χιλιετίες , ενώ οι άλλοι για κάποια χρονάκια μόνο..
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Πιστεύει κανείς ότι τους ενδιαφέρει πόσες πωλήσεις θα κάνουν στην μπανανία?Όσο τους ενδιαφέρουν και οι άλλες αγορές εκτός Γαλλίας. Γενικά μια αγωνία σίγουρα την έχουν για παντού.
Δεν έχει να κάνει με το αν είναι καλό ή κακό αυτοκίνητο (ΙΜΟ εξαιρετικό αυτοκίνητο) αλλά ότι ιδίως τα τελευταία χρόνια το γερμανικό τρίο ακόμα και σαν μεταχειρισμένο τους 'κόβει' την φόρα...
Και αναφέρομαι στο συγκεκριμένο τρίο [emoji41] το οποίο κάνει την ζημιά του και σε άλλους ομογενείς τους (Mondeo, Insignia)
Παράλληλη πορεία με το Renault Talisman θα έχει (δυστυχώς)! -
Έχει κανείς 5008 η το μικρότερο 3008 γιατί από ότι διαβάζω έχουνε πολλά κοινά.
Από άποψη θορύβου μέσα και άνεσης ανάρτησης πως είναι; -
Το 5008 αδυνατώ να θυμηθώ κάποιον που να το έχει και να το έχει αναφέρει εδώ μέσα. Το 3008 έχει δικό του σχετικό νήμα αλλά θα σε συμβούλευα να απομονώσεις τα κείμενα των 2-3 κατόχων (θα καταλάβεις ποιοι είναι... ) από τα υπόλοιπα τα οποία είναι... για τα θηρία, στην πλειοψηφία τους. Καλό είναι μάλιστα να απευθυνθείς στους κατόχους μέσω ΠΜ.
-
Αφου μπορουν, και το ξερουν και το ξερουμε, να φτιαξουν εξαιρετικα αυτοκινητα τι το καθυστερουσαν τοσα χρονια. Τουλαχιστον στις φωτο και στις προδιαγραφες φαινεται να εχει αυτο το κατι που ειχαν τα παλια πεζο πριν 20 κατι χρονια.
Κατα τα αλλα και σημαντικα. Το αυτοκινητο λενε θα εχει διαφορετικο τροπο συναρμολογησης του σασι λογικα με εξτρα συγκολλησεις κολλας για ενισχυση της ακαμψιας και βελτιωσης του nvh. Προτυπα κατασκευης αλα Volvo κ.α premium εταιριων. (εδω που τα λεμε και ο ομιλος Hyundai kia με αυτο τον τροπο συναρμολογει τα αμαξωματα)
Σημαντικο επισης πως σε αυτο το ευρος χρηματων που (λογικα) θα προσφερεται , θα εφοδιαζεται (λογικα) ως εξτρα και με νυχτερινη oραση στο i-cockpit -
Καλημέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα peugeot 308 2018. Θέλω να ακούσω γνώμες κατόχων και μη.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
PEUGEOT FORUM