-
Ειναι μη μετρησιμες οι διαφορες.Εγω οταν ειπα στον προγραμματιστη μου οτι βαζω 98αρα,μου απαντησε:"...δηλαδη 95αρα..."...
-
@accentwizard said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????:
Ειναι μη μετρησιμες οι διαφορες.Εγω οταν ειπα στον προγραμματιστη μου οτι βαζω 98αρα,μου απαντησε:"...δηλαδη 95αρα..."...
Λιγο πολυ οι περισσοτεροι κυκλοφορουμε σε στανταρ διαδρομες τις ιδιες ωρες, οταν στη δεξαμενη βλεπεις 30-50 χιλιομετρα παραπανω η διαφορα ειναι μετρησιμη.
-
95/98αρα απο εταιρικα βενζιναδικα και τελος.
Εχω την εφαρμογη (fuelgr) και γενικα οπουδηποτε ειμαι στην Ελλαδα θα ανοιξω να δω ποιο μου κανει και βαζω. Δεν νομιζω οτι θα δει καποιος τρομερες διαφορες αν δεν τεσταριστει στις ιδιες συνθηκες με τον ιδιο τροπο οδηγησης κλπ κλπ. -
Γεμίζω μόνο με το ενισχυμένο ρεύμα της ΔΕΗ στο σπίτι και της ΔΕΗ μπλε στον αυτοκινητόδρομο. Νιώθω το αυτοκίνητο να τραβάει καλύτερο με το αυθεντικό ρεύμα με τα διαλεγμένα πρόσθετα
-
Διάφορα είδα μόνο σε 100αρα, τόσο σε απόκριση στο γκάζι όσο και κατανάλωση. Δεν δικαιολογεί την διαφορά στην τιμή πάντως.
Μεταξύ 95 κ 98 δεν κατάλαβα ποτέ διαφορά. -
Η μόνη διαφορά που είδα μεταξύ shell v power 98 και της απλής 95αρας, είναι ότι με την 95αρα είχα μεγαλύτερη οικονομία!!! Σε επίπεδο επιδόσεων κλπ δεν κατάλαβα κάτι!
Μεταξύ της 95αρας της shell, της 95αρας της Ελιν και την 95αρα της Avin, δεν εχω δεί καμία διαφορά σε κανένα επίπεδο!!!
Για 100αρες (έχουν μπει μόνο σε ταξίδια shell και Avin) σίγουρα δεν εχω δει κάποια διαφορά σε κατανάλωση και δεν θυμάμαι κάποια διαφορά σε επιδόσεις! -
Μήπως δεν είσαι αρκετά αισθάντης ?
-
@red_monster said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????:
Μήπως δεν είσαι αρκετά αισθάντης ?
Μεταξύ 95 και 98 είμαι σίγουρος!!!
Για την 100αρα μπορεί να κάνω λάθος γιατί δεν είναι όλα τα ταξίδια ίδια (βάρος ταχύτητα οδήγησης κλπ) αλλά νομίζω ότι εχω αναφέρει ότι δεν θυμάμαι για διαφορά σε επίπεδο επιδόσεων!
Αν ήταν ακόμα ο παλιός δρόμος από Αντίρριο μέχρι Άρτα, θα θυμόμουν!!!
Τώρα έχουμε σταθερή ταχύτητα ταξιδίου, πριν έπρεπε να προσπεράσεις!!!
TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????