-
@piliourits said in Corolla cross ή κάτι άλλο;:
Ανεξάρτητα από φεμινισμους, ισότητα κλπ. εκτός κι αν είναι μόνο για προσωπική της χρήση, δεν αφήνουμε γυναίκα να επιλέξει αυτοκίνητο.
Είναι βιολογικοί οι περιορισμοί και οι λόγοι που θα κάνει λάθος.
Είναι σαν να πάει να διαλέξει άντρας τις κουρτίνες ή να τις ματσαρει με τα τραπεζομαντηλα ή να αγοράσει ρούχα για τα παιδιά, ή να πάει να διαλέξει ο άντρας το σπίτι που θα κατοικησουν, επίσης συνταγή αποτυχίας αν τα αναλάβει ο άντρας της οικογένειας.
Δεν το γράφω ως προκατάληψη.
Η βιομηχανία που τα μελετά επιστημονικά αυτά το ξέρει και προσαρμόζει το σχεδιασμό και το μάρκετινγκ.Συμφωνω, κανεις την ερευνα σου και τις δινεις 2 επιλογες, αυτο ή αυτο? Αστην να διαλεξει το χρωμα και παλι ομως αυτο ή αυτο?
-
@ilias-a said in Corolla cross ή κάτι άλλο;:
Συμφωνω, κανεις την ερευνα σου και τις δινεις 2 επιλογες, αυτο ή αυτο? Αστην να διαλεξει το χρωμα και παλι ομως αυτο ή αυτο?
Αυτο ακριβως εκανα και εγω με το Γιαρις Κρος. Εδωσα 3 επιλογες.
ΥΓ με κουρτινες δεν ασχοληθηκα!!
-
Γέμισε σκληρούς άντρες και τεστοστερόνη το φόρουμ....
Μέχρι το ψαρονέφρι φτάνει το λουράκι, ή μπα ?
-
@criuser said in Corolla cross ή κάτι άλλο;:
Βρε ταξιδευτη ο καθενας εχει την ειδικοτητα του, ας πουμε οταν παει για αγορα χυτρας ποτε μα ποτε δεν εχω εκφερει αποψη, ο καθενας ξερει απο τα κουβαδακια του.
Πραγματικα στα μαγαζια που εχω δουλεψει οσα ειχαν και εκθεση τη σαβουρα παντα θα την αγοραζαν οσοι ερχοντουσταν με τις συζυγους τους. -
Τα γράφω και στο άλλο θέμα..
Συμπληρωματικοί είμαστε με αυτές, όχι ανταγωνιστικοί...
-
Ψαρονέφρια και α-λα-κρεμ είναι Αστικές υποθέσεις, μόλις στρίβετε στον κόμβο Βελεστίνου, σας περιμένω για παϊδάκι πρόβειο και χοιρινό σούβλα, απ τη παραγωγή στη κατανάλωση, λαϊκά πράματα Επαναστατικά.
-
Βρε ταξιδευτη ο καθενας εχει την ειδικοτητα του, ας πουμε οταν παει για αγορα χυτρας ποτε μα ποτε δεν εχω εκφερει αποψη, ο καθενας ξερει απο τα κουβαδακια του.
Πραγματικα στα μαγαζια που εχω δουλεψει οσα ειχαν και εκθεση τη σαβουρα παντα θα την αγοραζαν οσοι ερχοντουσταν με τις συζυγους τους.Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, μην είσαι απόλυτος.
πχ. μπορεί ο άνδρας να είναι σεφ/μάγειρας και η γυναίκα μηχανικός αυτοκινήτων ή πωλητής
Ποιος θα διαλέξει χύτρα και ποιος αυτοκίνητο σε αυτή την περίπτωση;;;Ποια η διαφορά εμού και της συζύγου μου;
Απλώς εγώ διαβάζω/βλέπω YouTube δοκιμές και φόρουμ 4troxoi και αυτή μπορεί να το κάνει, αν την ενδιέφερε,
δεν έχω κάποια επαγγελματική ενασχόληση με το αυτοκίνητο
ούτε κάποιο χάρισμα - ταλέντο. -
@a-d-p said in Corolla cross ή κάτι άλλο;:
Πραγματικα στα μαγαζια που εχω δουλεψει οσα ειχαν και εκθεση τη σαβουρα παντα θα την αγοραζαν οσοι ερχοντουσταν με τις συζυγους τους.Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, μην είσαι απόλυτος.
πχ. μπορεί ο άνδρας να είναι σεφ/μάγειρας και η γυναίκα μηχανικός αυτοκινήτων ή πωλητής
Ποιος θα διαλέξει χύτρα και ποιος αυτοκίνητο σε αυτή την περίπτωση;;;Ποια η διαφορά εμού και της συζύγου μου;
Απλώς εγώ διαβάζω/βλέπω YouTube δοκιμές και φόρουμ 4troxoi και αυτή μπορεί να το κάνει, αν την ενδιέφερε,
δεν έχω κάποια επαγγελματική ενασχόληση με το αυτοκίνητο
ούτε κάποιο χάρισμα - ταλέντο.Το ακούω αυτό, αλλά συνήθως οι άντρες ασχολούνται περισσότερο με τα αυτοκίνητα. Τώρα αν πέσεις σε καμιά Ισμήνη Φαμπιάτου, ε εκεί κάνεις τουμπεκί ψιλοκομμένο. Χαχαχα.
Corolla cross ή κάτι άλλο;