-
Δεν είδα να έχουμε ξεχωριστό DS θέμα, οπότε ανεβάζω εδώ τα σχετικά με το ds8
https://en.passionnement-citroen.com/post/new-ds-numero-8-2024-here-is-the-preview
-
@criuser said in Citroen DS:
Δεν είδα να έχουμε ξεχωριστό DS θέμα, οπότε ανεβάζω εδώ τα σχετικά με το ds8
https://en.passionnement-citroen.com/post/new-ds-numero-8-2024-here-is-the-preview
Για τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας καλό είναι
-
Για ΤΗΝ πρόεδρο γιατί θέλει λίγους μήνες να βγει στην παραγωγή
-
Ωραίο. Μακάρι να ήταν αξιόπιστα.
-
Και το άρθρο του οικοδεσπότη μας
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/apokalypsi-tora-neo-kai-ilektriko-ds-no-8/?utm_source=onesignal&utm_medium=push -
Και φυσικά στατικό review από τον φίλο μου
Youtube Video@criuser πίσω έχει την ουρά πάνω που έλεγε ο Φάνης ότι δεν μπορεί να βγάλει η Στέλλα μεγάλα αυτοκίνητα....τσουπ
-
@criuser said in Citroen DS:
Για ΤΗΝ πρόεδρο γιατί θέλει λίγους μήνες να βγει στην παραγωγή
Tην ειναι και τωρα(φημες).
-
@a-d-p said in Citroen DS:
@criuser πίσω έχει την ουρά πάνω που έλεγε ο Φάνης ότι δεν μπορεί να βγάλει η Στέλλα μεγάλα αυτοκίνητα....τσουπ
Χαχαχα...
Karma is a bitch -
@katafractos17 said in Citroen DS:
@criuser πίσω έχει την ουρά πάνω που έλεγε ο Φάνης ότι δεν μπορεί να βγάλει η Στέλλα μεγάλα αυτοκίνητα....τσουπ
Χαχαχα...
Karma is a bitchΟύτε συνεννοημένοι να είσαστε
-
Κυρίως για μοτέρ μίλαγα, και αυτό επιβεβαιώνει αυτό που έλεγα αφού το έβγαλαν ηλεκτρικό. Αλλά ακόμα και να βγάλει μεγάλα, κανείς δεν τα αγοράζει (γιατί ειναι μάπα σε σχέση με τον ανταγωνισμό), για αυτό και τα σταμάτησε. Τελευταίο ΚΑΛΟ μεγάλο γαλλικό ήταν η CX (και η XM σε μικρότερο βαθμό όμως, γιατί ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μπροστά τότε).
-
Ηλεκτρικό είναι αυτό πιο πάνω;
-
Και φυσικά στατικό review από τον φίλο μου
4,78 ήταν η C5 μου και είχε και 6κύλινδρους κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης.
Μεγαλύτερη η C6.
Απλά δεν είχε πισωκίνητους που από κάποια κυβικά και πάνω είναι απαραίτητα ή θα έπρεπε να κάνει 4κίνητα σαν την άουντι, αλλά πέραν της Γερμανίας, δεν υπάρχει κοινό για τόσα κυβικά.
-
Τι αμαξάρα είναι αυτή, το πιο όμορφο αυτοκίνητο που εχω δει εδώ και πολύ καιρό. Μπράβο οι Γάλλοι
-
Όντως πανέμορφο
Ασιατίζει λιγάκι, γεγονός πως οι Ασιάτες σχεδιαστές επέβαλαν παγκοσμίως την αισθητική τους αλλά είναι πολύ ωραίο. Δηλαδή δεν θυμίζει με την πρώτη δυτικό αυτοκίνητο.
-
Πολλές ραφές, φλύαρο, το σχήμα είναι ωραίο αλλά χάνει στις λεπτομέρειες.
-
Λες για το c pillar ;
Κάποιος είναι σχεδιαστής εδώ μέσα. Εσυ;;; Δεν θυμάμαι. Μπορείς να του βγάλεις αυτό το μαύρο που ενώνει την πίσω χειρολαβή στο c pillar και την πίσω αεροτομή ?
-
Ναι, τι πιο λογικό να υπήρχε μία ραφή στο σημείο. Σχεδιαστής δεν είμαι, αλλά έχω εξαιρετικό γούστο, όπως και εσύ!
Είχε ο θείος pallas, όταν καθόμασταν πίσω και ανασηκωνόταν το πίσω μέρος νόμιζες οτι ήσουν σε διαστημόπλοιο.
-
Και εμένα μου φαίνεται υπερβολικό.
Ξεκίνησαν από το σχήμα της 4 που όντως είναι έργο τέχνης και εδώ έβαλαν υπερβολικά πράγματα, όπως τα πίσω φώτα, το πόμολο της πίσω πόρτας, ακόμα και η μάσκα μπροστά.
Από την άλλη βλέποντας το πόσο κίτς γίνονται οι μεγάλες μπεμβέ, ίσως τελικά το κοινό που απευθύνονται να έχει άλλη αισθητική από εμας. Μπορεί να είναι Αραβες, ή Ασιάτες γενικά, ή της πρώην Ανατολικής Ευρώπης με λεφτά, που όλοι θέλουν να δείχνουν μούρη.
Γενικά πάντως από την ντιες μόνο το 4 μου αρέσει και δεν με ενοχλεί το 7.
-
Ω ναι. Ο παλιός ο βάτραχος ήταν έρωτας.
Πάντως, ίσως αυτό που λέει ο ταξιδευτής, Να απευθύνονται σε νεόπλουτους βαλκάνιους που θέλουν εντυπωσιακές και υπερβολικές γραμμές
Θα το συνηθίσει το μάτι μας και αυτό, αλλά γενικά δεν είναι άσχημο αυτοκίνητο. Μπαίνει στην κατηγορία των όμορφων. Μαζί με τα swift, vitara κτλ
-
Ω ναι. Ο παλιός ο βάτραχος ήταν έρωτας.
Πάντως, ίσως αυτό που λέει ο ταξιδευτής, Να απευθύνονται σε νεόπλουτους βαλκάνιους που θέλουν εντυπωσιακές και υπερβολικές γραμμές
Θα το συνηθίσει το μάτι μας και αυτό, αλλά γενικά δεν είναι άσχημο αυτοκίνητο. Μπαίνει στην κατηγορία των όμορφων. Μαζί με τα swift, vitara κτλ
Εμ για αυτό είπα ότι είναι υπερβολικό...
Τα τελευταία είχα στο μυαλό μου...
Και τα σ-κρος και ίγκνις βέβαια..
DS Forum