-
@katafractos17 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@cirus said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
εσεις λέτε ότι θελετε , sutzuki fans είστε . Εγω λέω ότι το Puma είναι πολύ καλύτερο στην άσφαλτο και χωρις τετρακίνηση. Η αισθηση στο δρόμο του τιμονιού που έχω οδηγησει vitara ηταν κακή, τεσπα
Δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα δύο, αλλά στα μάτια μου το Puma φαίνεται έτη φωτός μπροστά σε σχέση με τον Ιάπωνα, για χρήση από τον περισσότερο κόσμο.
Τώρα αν είσαι κυνηγός, δασοφύλακας, κατσαβραχοκατακτητής, ranger της ελληνικής υπαίθρου, κτλ, λογικά θα βολέψει το Vitara.Ακριβως
-
Το πρωι τουλάχιστον αυτό βασκανεστε στον καθρέφτη, μη σας ματιάξετε;
-
Αυτό ισχύει με κατεβασμένα παράθυρα έχει λιγότερο θόρυβο κύλισης από ότι με κλειστά!
-
@antonmone said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Αυτό ισχύει με κατεβασμένα παράθυρα έχει λιγότερο θόρυβο κύλισης από ότι με κλειστά!
Άντε πάλι. Οχι ρε συ, δεν ισχύει μάλιστα με κατεβασμένα τα παράθυρα επειδή είναι τετράγωνο κάνει ο αέρας έναν έντονο μπάσο ήχο που σε τρομάζει. Βασικά στα τόσα χρόνια παίζει να άνοιξα τα παράθυρα για λίγα δλ να δω πως είναι. Πάντα με κλειστά είμαι.
-
Το βασικό "πρόβλημα" του Vit είναι αυτή η απορρέουσα "ναιντινοτζαπανίλα", την οποία εκπέμπει μέσα έξω. Κατά τα άλλα είναι vfm τιμιοτατο ενώ είναι βέβαιο ότι θα βγει σκυλί σε βάρος χρόνου αντίθετα με ΚΆΘΕ άλλο!
Αυτός που μπορεί να αποδεχθεί τα ανωτέρω το αγοράζει με κλειστά τα μάτια μου. Έχω δύο συναδέρφους που το πήραν τελευταίους μήνες και τον κουμπάρο μου που το έχει σχεδόν 3 έτη. Είναι και οι 3 απόλυτα ικανοποιημένοι. Μονο ο κουμπάρος μου παραπονιέται για έλλειψη δύναμης στα ρεπριζ όταν θέλει να προσπεράσει αλλά πριν από αυτό είχε c-max diesel οπότε έκατσα και του εξήγησα τι εστί ροπή από diesel. Κανένας εκ των 3 δεν είναι petrolhead ή αν δεν θέλετε δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Εγώ θα το έπαιρνα; Ποτέ. Καλύτερα το ψηλοFiesta!
-
Εντωμεταξύ ο τύπος στο βίντεο έχει ένα μοναδικό βίντεο με db μέτρο και αυτό στο vitara. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε με άλλα.
-
@gatoz said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Πάρε οτι θες δεν μπορώ αλλο, με το καλό ευχομαι
Αν θες να έχεις μουρμούρα από την γυναικα για το ποσο αθλια είναι τα πλαστικά μεσα και ποσο παλιό αμάξι θα φαίνεται απέξω πάρε και το Vitara τι να πω
Εγω μονο λόγο να πάρει κάποιος vitara αλλο από το να πάρει τα βουνά δεν βλέπω. Το θεωρω πολύ καλό αμάξι (το καλύτερο μάλλον) αλλα ειδικού σκοπού και μόνο για 4χ4
Τι λέμε ρε συ τόση ώρα. Η τετρακίνηση λειτουργεί στο πρόγραμμα sport κυρίως στην άσφαλτο. Στα πρότυπα των Quattro Audi
εσεις λέτε ότι θελετε , sutzuki fans είστε . Εγω λέω ότι το Puma είναι πολύ καλύτερο στην άσφαλτο και χωρις τετρακίνηση. Η αισθηση στο δρόμο του τιμονιού που έχω οδηγησει vitara ηταν κακή, τεσπα
ελα τωρα με το φιεστα...
ελα τωρα ρε γάτε με το ψηλο swift
το FIESTA είναι ότι καλύτερο έχει βγει σε αυτοκινητο στην κατηγορία. Είναι τιμη να είσαι το ψηλό fiesta
αρκει η ομολογια σου
πραγματικα...μα είναι το ψηλο fiesta το puma δεν αντιλέγω. Είναι το ίδιο καλό με χώρους
Το Vitara τι είναι?
τετρακινητο σουβ, ο λογος για να παρει καποιος ψηλο αντι για φιεστα σε τσιμεντολιθους
αχαχαχααν θες αισθητική περασμένης δεκαετίας εξω, ασχημο σχεδιασμό μέσα με ασχημα σε αισθηση αλλα ποιοτικά πλαστικά και αισθηση οτι είσαι μεσα σε lada
αλλα θες οτι καλύτερο σε εκτος δρόμου διαδρομες θα συμφωνήσω
Και γω το προτεινω το vitara είναι οτι καλύτερο για 4χ4
Αλλα σε ολα τα αλλα το ψηλο fiesta είναι πολύ πολύ καλύτερο. Και σε οδηγηση και σε εμφανιση μεσα έξω και σε ολα
Υγ κακως καθομαι και το συζηταμε , αν το δει μια γυναίκα το απορρίπτει στο λεπτό πάνω
-
@sabas_thess said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Το βασικό "πρόβλημα" του Vit είναι αυτή η απορρέουσα "ναιντινοτζαπανίλα", την οποία εκπέμπει μέσα έξω. Κατά τα άλλα είναι vfm τιμιοτατο ενώ είναι βέβαιο ότι θα βγει σκυλί σε βάρος χρόνου αντίθετα με ΚΆΘΕ άλλο!
Αυτός που μπορεί να αποδεχθεί τα ανωτέρω το αγοράζει με κλειστά τα μάτια μου. Έχω δύο συναδέρφους που το πήραν τελευταίους μήνες και τον κουμπάρο μου που το έχει σχεδόν 3 έτη. Είναι και οι 3 απόλυτα ικανοποιημένοι. Μονο ο κουμπάρος μου παραπονιέται για έλλειψη δύναμης στα ρεπριζ όταν θέλει να προσπεράσει αλλά πριν από αυτό είχε c-max diesel οπότε έκατσα και του εξήγησα τι εστί ροπή από diesel. Κανένας εκ των 3 δεν είναι petrolhead ή αν δεν θέλετε δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Εγώ θα το έπαιρνα; Ποτέ. Καλύτερα το ψηλοFiesta!
Δεν μας κάνεις ούτε εσύ,
Εάν δεν σας αρέσει το σχέδιο υπάρχει και το όμορφο s cross.
-
@a-d-p said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Οχι μου το θύμισε! Εγω δεν έχω να δώσω τώρα 26κ! Μαζεύω! Αν είχα όμως με κλειστά μάτια! Και όπως σου λέω!!! Μόλις βγει κάτι πιο μοντέρνο σε vitara (είναι λίγο μουντό εσωτερικά αυτή είναι η αλήθεια) το δίνεις και φεύγει την ίδια μέρα!
Αυτό το φεύγει την ίδια μέρα πες το και στον πατριώτη μου που το έχει αγγελία από τον Απρίλιο
https://www.car.gr/s/trb128ax/μονο που εχει τιμη καινουργιου, ε, ενα θεματακι θα υπαρχει
Συν ότι πάει για τρίτο ιδιοκτήτη μέσα σε 3 χρόνια
-
Τα ίδια ισχύουν ακριβώς και για το S-cross, ακόμα και αν είναι λίγο πιο όμορφο @lap
-
Βγάλτο ρε Suzuki σε θερμικό να τους εξηγήσουμε το όνειρο
https://www.autobild.de/marken-modelle/suzuki/e-vitara/#ausstattung
-
Υγ κακως καθομαι και το συζηταμε , αν το δει μια γυναίκα το απορρίπτει στο λεπτό πάνω
Όχι μόνο.
Κι ο πεθερός μου που τον πήγα να το δει πριν πάρει το Yaris Cross το απέριψε από τα 10 μέτρα μακριά που το είδε μέσα στην έκθεση.
Μπήκε και κάθισε μέσα, μόνο και μόνο επειδή είχαμε κάνει τον κόπο να πάμε μέχρι εκεί.
Το Focus (όπως και το Captur) του άρεσαν αρκετά αλλά έβγαιναν πολύ ακριβότερα από αυτά που ήταν διατεθημένος να δώσει. -
το πιο απλο και ταυτοχρονα γαματο χαρακτηριστικο του βιτ ειναι οτι μπαινεις μεσα και δεν καταριεσαι τη τυχη σου που πηρες φιεστα, ειναι πολυ ευχαριστο στην μετακινηση, πας αερα μεχρι το βουνο ή τη παραλια που παντα αναρωτιοσουνα πως ειναι, χωνεσαι στο χωμα αφοβα και γουσταρεις φυση, μετα ξαναπατας ασφαλτος και γυρνας σπιτι αερα
κανενα αλλο οχημα σε λογικα γιουρα δεν κανει τετοια γουστα...μπορει ενας μαστορας, απων απο τη διαδικασια, να σας περιγραψει ενα συμβαν, μολις ειχε παρει το βιτ και ηθελε να παει προς γκουρα μεσα απο το χιονοδρομικο και βουνο ενα σουκου με πολυ χιονι και την αλληνα φουσκωμενη. επειδης εβλεπε και πουμα ακομη, εμπαινε στο φουμπου του οπου ενας απιθανος τυπος περιεγραφε πριν ακριβως να πιασει η χιονοθυελλα οτι πηγε να κανει την ιδια διαδρομη μισοστεγνη και του κοστισε κατι μαρσπιε και το μισο πατωμα ξηλωμενο, εδινε συσταση να μην πλησιασει κανεις. εγω του ειπα να παει αατο-αφοβα.
περασε με χιονι μπολικο και λασπη και φυσικα ηταν μια μερα σαν ολες τις αλλες, απλα ασπρη.οι πεζουλαιοι καλυτερα να γραφτουν στο φουμπου στην ομαδα '#ti_piga_kaikana'
ενα μηνα θα ειμαι και παλι εκτος, οπως επισης και παμπολλα γαλλοχρεπα σε ολες τις αντιπροσωπειες που περιμενουν κινητηρες, καδενες, ιμαντες, αντμπλου, ηλεκτρονικα και σερβιετες.... -
@katafractos17 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Όχι μόνο.
Κι ο πεθερός μου που τον πήγα να το δει πριν πάρει το Yaris Cross το απέριψε από τα 10 μέτρα μακριά που το είδε μέσα στην έκθεση.
Μπήκε και κάθισε μέσα, μόνο και μόνο επειδή είχαμε κάνει τον κόπο να πάμε μέχρι εκεί.
Το Focus (όπως και το Captur) του άρεσαν αρκετά αλλά έβγαιναν πολύ ακριβότερα από αυτά που ήταν διατεθημένος να δώσει.Αν δεν ταιριαζατε δεν θα συμπεθεριάζατε. Ούτε αυτός μας κάνει. next.
-
το πιο απλο και ταυτοχρονα γαματο χαρακτηριστικο του βιτ ειναι οτι μπαινεις μεσα και δεν καταριεσαι τη τυχη σου που πηρες φιεστα, ειναι πολυ ευχαριστο στην μετακινηση, πας αερα μεχρι το βουνο ή τη παραλια που παντα αναρωτιοσουνα πως ειναι, χωνεσαι στο χωμα αφοβα και γουσταρεις φυση, μετα ξαναπατας ασφαλτος και γυρνας σπιτι αερα
κανενα αλλο οχημα σε λογικα γιουρα δεν κανει τετοια γουστα...μπορει ενας μαστορας, απων απο τη διαδικασια, να σας περιγραψει ενα συμβαν, μολις ειχε παρει το βιτ και ηθελε να παει προς γκουρα μεσα απο το χιονοδρομικο και βουνο ενα σουκου με πολυ χιονι και την αλληνα φουσκωμενη. επειδης εβλεπε και πουμα ακομη, εμπαινε στο φουμπου του οπου ενας απιθανος τυπος περιεγραφε πριν ακριβως να πιασει η χιονοθυελλα οτι πηγε να κανει την ιδια διαδρομη μισοστεγνη και του κοστισε κατι μαρσπιε και το μισο πατωμα ξηλωμενο, εδινε συσταση να μην πλησιασει κανεις. εγω του ειπα να παει αατο-αφοβα.
περασε με χιονι μπολικο και λασπη και φυσικα ηταν μια μερα σαν ολες τις αλλες, απλα ασπρη.οι πεζουλαιοι καλυτερα να γραφτουν στο φουμπου στην ομαδα '#ti_piga_kaikana'
ενα μηνα θα ειμαι και παλι εκτος, οπως επισης και παμπολλα γαλλοχρεπα σε ολες τις αντιπροσωπειες που περιμενουν κινητηρες, καδενες, ιμαντες, αντμπλου, ηλεκτρονικα και σερβιετες....Κάτσε εδώ ρε. Μην γράφεις για πολιτική και σου σπάνε τα νεύρα, τουλάχιστον γράφε για αυτοκίνητα που τα κατέχεις.
Ενα μήνα πάλι θα μαλώνουμε
-
@antonmone said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Άντε πάλι. Οχι ρε συ, δεν ισχύει μάλιστα με κατεβασμένα τα παράθυρα επειδή είναι τετράγωνο κάνει ο αέρας έναν έντονο μπάσο ήχο που σε τρομάζει. Βασικά στα τόσα χρόνια παίζει να άνοιξα τα παράθυρα για λίγα δλ να δω πως είναι. Πάντα με κλειστά είμαι.
Τρολαρισμα ήταν έλεος!!!!!
-
Βγάλτο ρε Suzuki σε θερμικό να τους εξηγήσουμε το όνειρο
https://www.autobild.de/marken-modelle/suzuki/e-vitara/#ausstattung
Μπορεί να οδηγήσει και με τη μύτη το παληκαρι!
-
Δεν χρειάζεται gps, βρίσκει την διαδρομή δια της όσφρησης.
Συγνώμη.... αι κομμουνισται φταίνε και γίνομαι προσβλητικός, μας παρασέρνουν.
Μια χαρά είσαι παλικάρι μου, δεν σε φτάνουν ούτε μέχρι τη μύτη σου...... Να το πάλι....
-
πας αερα μεχρι το βουνο ή τη παραλια που παντα αναρωτιοσουνα πως ειναι, χωνεσαι στο χωμα αφοβα και γουσταρεις φυση, μετα ξαναπατας ασφαλτος και γυρνας σπιτι αερα
κανενα αλλο οχημα σε λογικα γιουρα δεν κανει τετοια γουσταμεσα απο το χιονοδρομικο και βουνο ενα σουκου με πολυ χιονι και την αλληνα φουσκωμενη. επειδης εβλεπε και πουμα ακομη, εμπαινε στο φουμπου του οπου ενας απιθανος τυπος περιεγραφε πριν ακριβως να πιασει η χιονοθυελλα οτι πηγε να κανει την ιδια διαδρομη μισοστεγνη και του κοστισε κατι μαρσπιε και το μισο πατωμα ξηλωμενο, εδινε συσταση να μην πλησιασει κανεις. εγω του ειπα να παει αατο-αφοβα.
περασε με χιονι μπολικο και λασπη και φυσικα ηταν μια μερα σαν ολες τις αλλες, απλα ασπρη.μεχρι και συ γραφεις που υπερέχει σε χιονοθυελες, αμοθυελες, κατσαβραχα, χιονι και λασπη
Ρε θα μας τρελανεις. Αν θελει να ειναι συνεχεια σε λασπες και αμοθυελλες ας παρει το βιτάρα δεν λεμε οχι
το puma θελει αγαπη και προδερμ. Δεν είναι για πολλα. Ναι σε χιονι με αλυσιδες παει οπως ολα τα αμαξια
ναι σε κανεναν ευκολο χωματοδρομο για παραλία πάει λόγω αυξημενου υψους καλύτερα από ότι ενα χαμηλό αμαξι
μεχρι εκεί. ασφαλτινο αμαξακι είναι τι συγκρίνεις
Για τον indiana jones είναι καλύτερο το βιταρα. Για τους υπολοιπους κοινους θνητους σε νορμαλ συνθήκες το Puma είναι πολύ καλύτερο
-
Ναι αλλά στο πρόγραμμα sport η τετρακίνηση είναι παντα εκεί, στην στεγνή και υγρη άσφαλτο και αλλάζει τους όρους των φυσικών νόμων ως προς την στροφορμή
Για αυτό και τα πραγματικά pemium αυτοκίνητα προσφέρουν τέτοια πρόσφυση αλλά με δεκάδες χιλιάδες ευρώ παραπάνω.
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁