23 days ago

Λοιπον επειτα απο ωριμου σκεψεως και βαζοντας στην ακρη το συναισθημα και σαν 1ο παραγοντα την τσεπη.
Ηρθε η ωρα νομιζω...Νομιζω...λεω...να παρω αυτοκινητο και να ησυχασουν και οι αντιπροσωποι για πολυ ή λιγο καιρο.
Ο ερωτας ο μεγαλος ειναι το chr club bitone αλλα θεωρω πολλα τα χρημματα 33500 με καπου 15000 προκαταβολη βγαινει η δοση χοντρικα στα 300 για 84 μηνες.Πολλα παρα πολλα .Η απλη η εκδοση η cult στα 28900 καπως τρωγεται αλλα με πολλες ελειψεις.
Οποτε σκεφτηκα ποιο οικονομικα
Οι υποψηφιοι ειναι οι εξης
1)Renault captur lpg εκδοση tecno 26600 με 13χιλ προκαταβολη βγαινει 200 οπτικα μου αρεσε οδηγηση μου αρεσε(δε βαζει φωτια στο δρομο αλλα τιμιο) και καδενα(απο lpg ξερω εχω 10 χρονια)
2) ford puma st line 125, δοση 185 μου αρεσει αλλα μειον μεγαλο τα χρωμματα που εχει,το μονο που μου αρεσει σε χρωμμα ειναι το μαυρο και δεν θελω να ξαναπαρω μαυρο,αν υπηρχε το γκρι θα το επαιρνα.
3) δεν το χω οδηγησει nissan juke θεωρω τιμια λεφτα στα 22κατι νομιζω,θα πηγαινα και παραπανω αλλα εχουν κανει την μ....κια και απο κει και πανω εχουν 19ρες ζαντες.
4)opel mokka με 130 αλογα στα 25500 με δωρο ρεζερβα πατακια λαστιχενια φιμε τιμιο και αυτο στην τιμη.Αλλα κατι με φοβιζει ομορφο αλλα κατι κατι
5)2008 αλλα δυστηχως με τα 130 αλογα δηλαδη καδενα αλλα αυτοματο δυστηχως(μονο toyota αυτοματο για μενα)με την εκπτωση μεχρι αυριο στα 28κατι δεν θυμαμαι ,σε γκρι.
Για πειτε τωρα γατακια 😁😁😁.
Υ.Γ δεκτες και αλλες αποψεις σε σχετικες τιμες εκτος απο suzuki γιατι παμε για διαζυγιο .
Ειναι τρελλος ειναι τρελλος ο Αρτινος 🤣🤣🤣🤣🤣