-
Δεν μας έλεγαν ότι δεν υπάρχουν βίντεο της εμπορικής και ότι έχουν όλα σβηστεί "μυστηριωδώς";
Τούτος εδώ λέει ότι υπάρχουν, είναι διαυγέστατα και δεν φαίνεται να κουβαλάει τίποτε άλλο εκτός από λαμαρίνες στα πρώτα βαγόνια.
https://www.liberal.gr/politiki/kapernaros-gia-tempi-stin-emporiki-amaxostoihia-den-yparhoyn-dexamenes-tria-nea-binteoΝα δούμε τώρα αν όντως είναι αληθινά αυτά, αν είναι όντως "διαυγέστατα", αν είναι όντως από την σωστή χρονική στιγμή, αν δεν έχουν μοντάζ, αν είναι υλικό που δέχεται το δικαστήριο (σε ποιον ανήκουν οι κάμερες αυτές;) κλπ. Τα κίνητρα του συγκεκριμένου είναι να υπερασπιστεί τον πελάτη του, την εταιρία φύλαξης, οπότε μικρό καλάθι εκεί. Άλλωστε έκρηξη υπήρξε, εκτός και αν τελικά το υλικό ήταν στην επιβατική...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Στον πληθωρισμό βλακείας των τελευταίων σχολίων δεν θα απαντήσω.
Έχω πει πολλές φορές τι φταίει για τα τρένα αλλά σε συζητήσεις με κομματική χροιά δεν συμμετέχω.
ειδικα οταν αφορα και ευθυνες των δεξιωνε
ε? -
-
-
Βγήκαν ξαφνικά κάποια βίντεο που δείχνουν τα βαγόνια και τις λαμαρίνες...
Είπαμε δεν μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε εμείς που είμαστε απ΄ έξω, αλλά από την άλλη αν ήθελαν μπορούσαν να είχαν διαμορφώσει μία δεξαμενή μέσα σε αυτές...
Προφανώς δεν θα έπρεπε να είναι τόσο φανερή που να την βλέπουν όλοι.
Από την άλλη δεν θα είχε μεγάλη χωρητικότητα δεδομένου του χαμηλού ύψους που φαίνεται...
Ας αφήσουμε τους ειδικούς να μας πουν.
-
Τι να πουν και οι ειδικοί...
Είμαστε νομίζω στην φάση του επόμενου post truth μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, πάνε πάλι να φτιάξουν το επόμενο αφήγημα τους οι Κουληλιθιοι.
Ανέβασε χθες ο Πορτοσαλτε πρώτος το βίντεο με το εμπορικό τρένο στο τούνελ και άρχισαν από κάτω εκατοντάδες να του λένε μπράβο, και σκιστους και όλα τώρα μπαίνουν στη θέση τους κλπ κλπ , κάποιοι λίγοι σίγουρα πληρώνονται, οι υπόλοιποι;;;;
Και όλα αυτά μετά από την αναδίπλωση του Μητσοτάκη τις προάλλες!
Κάποιοι βρίζουν εντελώς ανοιχτά την Καρυστινού εδώ και πολλούς μήνες με απίστευτες συκοφαντίες και whataboutism σε σημείο που πλέον έχουν τσιμεντωσει μια συγκεκριμένη άποψη για αυτή και πλέον το επεκτείνουν και στους υπόλοιπους συγγενείς που είναι στο προσκήνιο της δημοσιότητας.
Δηλαδή το πράμα ανατροφοδοτειται πλέον μόνο του , έχει γίνει ένας ζωντανός οργανισμός, ένας αλγόριθμος πηχτής μαλακίας με καύσιμο την κάθε μπαρουφα που πετάει καθημερινά σχεδόν ο Άδωνις, χτες κάτι είπε για το λαθρεμπόριο και πως δεν μπορεί καμία κυβέρνηση να το αντιμετωπίσει και αυτό το είπε σαν επιχείρημα υπέρ... ποιού;;; Μιλάμε για παράνοια απόλυτη.
Κάποιος πολιτευτής της ΝΔ είπε κάτι κάπου όπως νεκροί ήταν καλώς η κακώς, ως απάντηση πως σε κάποια από τα μπάζα που μάζεψαν γρήγορα τις πρώτες μέρες μια οικογένεια βρήκε οστά από τον συγγενή τους μετά από μήνες.
Σε λίγο είμαι σίγουρος πως θα ακούσουμε πως έχουν ευθύνη και οι ίδιοι οι επιβάτες ενός μαζικού μεταφορικού μέσου, είτε τρένου, είτε αεροπλάνου, είτε λεωφορείου , πάντα υπάρχει πιθανότητα να συμβεί κάτι μοιραίο, αφού το ... λαθρεμπόριο υπάρχει παντού στον πλανήτη, ξυστες βύσματα δημόσιοι υπάλληλοι υπάρχουν παντού, οι συμβάσεις και τα έργα για την ασφάλεια των μέσων μεταφοράς δεν εφαρμόζονται γιατί διεφθαρμένο κράτος διαχρονικά και ΠΑΣΟΚ και Ανδρέας Παπανδρέου, - τώρα που το θυμήθηκα κάποιοι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των πτήσεων στο Ελ.Βενιζελος εδώ και δύο χρόνια φωνάζουν για απαραίτητες αναβαθμίσεις των συστημάτων ασφαλείας που δεν γίνονται, ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ , ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ !!! -
Θα μου πει κάποιος τώρα τι μας λες , ποιο post truth, ο Τραμπαρος εδώ και λίγες εβδομάδες στις ΗΠΑ έχει επαναπροσδιορίσει όλη την ανθρώπινη ιστορία, τους νόμους και τις αρχές αιώνων με απροκάλυπτα ψεύδη με ένα κλικ, ούτε προετοιμασία από Προτοσαλτες ούτε τίποτα, έτσι χύμα, χύμα γάλα , χύμα αυγά, Καναδαδες, Παναμαδες Γροιλανδίες , Νορβηγιες, Γάζα φύγετε να φτιάξουμε real estate, Διεθνή δικαστήρια, ΟΗΕ , WHO , USaid , - ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ Politico!???!!!! - σωπατε ρε που να τα έδινε σε επανέκδοση του Mein Kampf ??? -, DEI τέλος μόνο άσπροι straight άνδρες ΚΚΚ θα διορίζονται οι γυναίκες στην κουζίνα τους, pronouns, τραβελια στα γυναικεία αθλήματα, στις τουαλέτες, Kanye West ζήτω ο Χίτλερ, η Αντζελίνα Τζολί πήρε 2 δισ να πάει στον Ζελένσκι!!!!! , from the heart to the stars, πλαστικά καλαμάκια, ανεμογεννήτριες και ΦΒ είναι προπαγάνδα από το Τσσσάϊνα , they eat the cats and the dogs , καμία 200αρια Έλληνες alien immigrants απελάθηκαν τις προάλλες...
-
+1
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Τι να πουν και οι ειδικοί...
Είμαστε νομίζω στην φάση του επόμενου post truth μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, πάνε πάλι να φτιάξουν το επόμενο αφήγημα τους οι Κουληλιθιοι.
Ανέβασε χθες ο Πορτοσαλτε πρώτος το βίντεο με το εμπορικό τρένο στο τούνελ και άρχισαν από κάτω εκατοντάδες να του λένε μπράβο, και σκιστους και όλα τώρα μπαίνουν στη θέση τους κλπ κλπ , κάποιοι λίγοι σίγουρα πληρώνονται, οι υπόλοιποι;;;;
Και όλα αυτά μετά από την αναδίπλωση του Μητσοτάκη τις προάλλες!
Κάποιοι βρίζουν εντελώς ανοιχτά την Καρυστινού εδώ και πολλούς μήνες με απίστευτες συκοφαντίες και whataboutism σε σημείο που πλέον έχουν τσιμεντωσει μια συγκεκριμένη άποψη για αυτή και πλέον το επεκτείνουν και στους υπόλοιπους συγγενείς που είναι στο προσκήνιο της δημοσιότητας.
Δηλαδή το πράμα ανατροφοδοτειται πλέον μόνο του , έχει γίνει ένας ζωντανός οργανισμός, ένας αλγόριθμος πηχτής μαλακίας με καύσιμο την κάθε μπαρουφα που πετάει καθημερινά σχεδόν ο Άδωνις, χτες κάτι είπε για το λαθρεμπόριο και πως δεν μπορεί καμία κυβέρνηση να το αντιμετωπίσει και αυτό το είπε σαν επιχείρημα υπέρ... ποιού;;; Μιλάμε για παράνοια απόλυτη.
Κάποιος πολιτευτής της ΝΔ είπε κάτι κάπου όπως νεκροί ήταν καλώς η κακώς, ως απάντηση πως σε κάποια από τα μπάζα που μάζεψαν γρήγορα τις πρώτες μέρες μια οικογένεια βρήκε οστά από τον συγγενή τους μετά από μήνες.
Σε λίγο είμαι σίγουρος πως θα ακούσουμε πως έχουν ευθύνη και οι ίδιοι οι επιβάτες ενός μαζικού μεταφορικού μέσου, είτε τρένου, είτε αεροπλάνου, είτε λεωφορείου , πάντα υπάρχει πιθανότητα να συμβεί κάτι μοιραίο, αφού το ... λαθρεμπόριο υπάρχει παντού στον πλανήτη, ξυστες βύσματα δημόσιοι υπάλληλοι υπάρχουν παντού, οι συμβάσεις και τα έργα για την ασφάλεια των μέσων μεταφοράς δεν εφαρμόζονται γιατί διεφθαρμένο κράτος διαχρονικά και ΠΑΣΟΚ και Ανδρέας Παπανδρέου, - τώρα που το θυμήθηκα κάποιοι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των πτήσεων στο Ελ.Βενιζελος εδώ και δύο χρόνια φωνάζουν για απαραίτητες αναβαθμίσεις των συστημάτων ασφαλείας που δεν γίνονται, ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ , ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ !!! -
Θα μου πει κάποιος τώρα τι μας λες , ποιο post truth, ο Τραμπαρος εδώ και λίγες εβδομάδες στις ΗΠΑ έχει επαναπροσδιορίσει όλη την ανθρώπινη ιστορία, τους νόμους και τις αρχές αιώνων με απροκάλυπτα ψεύδη με ένα κλικ, ούτε προετοιμασία από Προτοσαλτες ούτε τίποτα, έτσι χύμα, χύμα γάλα , χύμα αυγά, Καναδαδες, Παναμαδες Γροιλανδίες , Νορβηγιες, Γάζα φύγετε να φτιάξουμε real estate, Διεθνή δικαστήρια, ΟΗΕ , WHO , USaid , - ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ Politico!???!!!! - σωπατε ρε που να τα έδινε σε επανέκδοση του Mein Kampf ??? -, DEI τέλος μόνο άσπροι straight άνδρες ΚΚΚ θα διορίζονται οι γυναίκες στην κουζίνα τους, pronouns, τραβελια στα γυναικεία αθλήματα, στις τουαλέτες, Kanye West ζήτω ο Χίτλερ, η Αντζελίνα Τζολί πήρε 2 δισ να πάει στον Ζελένσκι!!!!! , from the heart to the stars, πλαστικά καλαμάκια, ανεμογεννήτριες και ΦΒ είναι προπαγάνδα από το Τσσσάϊνα , they eat the cats and the dogs , καμία 200αρια Έλληνες alien immigrants απελάθηκαν τις προάλλες...
Με αυτά που εσύ τα γράφεις ως κατάντια, κάποιοι άλλοι δεν χρειάζονται πλέον σιάλις και θαλασσινά για να περιποιηθούν
τη Παναγιώταινα, τους έχει γίνει κάγκελο και την πηγαίνουν μονοκορδοσιά, ξανάνοιωσαν και ζουν δεύτερη εφηβεία και φουρκίζονται που εσεις οι κρυφοκομμουνισταί θέλετε να τα ακυρώσετε όλα αυτά για ένα κωλοτραίνο. -
Πέρα από τα κομματικά που γράφονται συχνά εδώ, επειδή εγώ είμαι διαχρονικά φίλος των τρένων και στενοχωριέμαι για την κατάντια τους, που ουσιαστικά γίνεται τα τελευταία 30 κυρίως χρόνια, όντως σήμερα την επικαιρότητα την μονοπωλούν αυτά τα βίντεο, τα οποία προφανώς και θα ελεγχθούν.
Από την άλλη σε κάποια από τις ομάδες τρενόφιλων που είναι στο ΦΒ, ανέβηκε το παρακάτω σχόλιο :
"η άποψή μου με βάση τις γνώσεις ως σιδηροδρομόφιλος.
Συγκρούστηκαν μετωπικά ένα IC με βάρος περίπου 500 τόννους (μαζί με την HellasSprinter), ταχύτητα 150 χμ/ω, και ένα εμπορικό 1.000 τόννων (με δύο HellasSprinter) που έτρεχε με 100 χμ/ω.
Διαλύθηκαν οι μετασχηματιστές τριών ηλεκτραμαξών και τα λάδια τους δημιούργησαν «συντριβάνι». Αν προσθέσουμε την τριβή μετάλλων από την σφοδρότητα της σύγκρουσης και το βολταϊκό τόξο της ηλεκτροκίνησης, είναι λογική η ΑΝΑΦΛΕΞΗ."Τελικά λέγονται και γράφονται διάφορα. Σε αυτήν την χώρα πληρώνονται καθηγητές σε πολυτεχνεία, στο κράτος, δεν μπορούσαμε να ξέρουμε τι πιθανότητες υπάρχουν να ισχύει η κάθε περίπτωση και ποιές αποκλείονται εντελώς ?
Πρέπει να καταστρέψουμε τα τρένα ?
Αλλη φίλη κάθε μέρα γράφει γιατί ταξιδεύει ο κόσμος ακόμα με το τρένο.
Δεν της λέω τίποτα, αλλά με στενοχωρεί αυτή η απαξίωση του μέσου.
-
Αφού πιστεύουν κάποιοι κεντροαριστεροί ότι ο Κυριάκος συγκαλύπτει τα Τέμπη και καταστρέφει τη χώρα και ο Τραμπ είναι ένας τεράστιος καραγκιόζης έτσι πρέπει να είναι.
Είναι "κλασσική αριστερή" συμπεριφορά να μην γίνονται αποδεκτές οι αντίθετες απόψεις, να λοιδορούνται και να θεωρούν ότι κρύβονται θεωρίες συνωμοσίας πίσω τους.
Δεν τους βγαίνει σε καλό στη συνείδηση του κόσμου, αυτές είναι απολυταρχικές αντιλήψεις και τρόπος σκέψης, αλλά οκ, Όπως στρώνουν θα κοιμηθούν, πολιτικά εννοώ.
Αγαπητέ @criuser η απαξίωση των τρένων έχει επέλθει εδώ και δεκαετίες. Αλήθεια ποιός ταξίδευε με τρένο; Θυμάμαι τη δεκαετία του '90 ήθελες 6 ώρες για το Αθήνα-Πάτρα! Επιλογή κυρίως για φοιτητές που είχαν άφθονο χρόνο και λίγα χρήματα.
Ε, απ' ότι φαίνεται πλησιάζουμε στην τελική πράξη του δράματος. Αν δεν μπορούν να λειτουργήσουν όπως πρέπει ή δεν υπάρχουν τα χρήματα για να λειτουργήσουν όπως πρέπει, ας κλείσουν το επιβατικό κομμάτι να παραμείνει το εμπορικό. Σιγά μη χάσει η Βενετιά βελόνι...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Διαλύθηκαν οι μετασχηματιστές τριών ηλεκτραμαξών και τα λάδια τους δημιούργησαν «συντριβάνι». Αν προσθέσουμε την τριβή μετάλλων από την σφοδρότητα της σύγκρουσης και το βολταϊκό τόξο της ηλεκτροκίνησης, είναι λογική η ΑΝΑΦΛΕΞΗ."
Μα οι ειδικοί λένε πως οι 2 μετασχηματιστές των μηχανών της εμπορικής αμαξοστοιχίας ήταν εντελώς άθικτοι, δεν είχαν ούτε ίχνος πυρκαγιάς, και ο μετασχηματιστής της επιβατικής αμαξοστοιχίας είχε πεταχτεί μακριά με ζημιά μια τρύπα μόνο 5 πόντων και χύθηκαν τα λάδια του στο σημείο εκείνο μόνο.
Ακόμη και όλα τα λάδια να έπαιρναν φωτιά λέει δεν κάνουν τέτοια έκρηξη αλλά στατική και λιμναζουσα.
Τι ισχύει πραγματικά πάντως μέσα σε αυτό τον καταιγισμό πληροφόρησης και παραπληροφόρησης δύσκολα θα μάθουμε.
(Καλή του ώρα ο φιλτατος @andya3 όσο γράφω εγώ αυτά έβγαλε το συμπέρασμα περί συνομωσίας και αριστερής νοοτροπίας απολυταρχισμού απέναντι στην αντίθετη άποψη κλπ.)
Για τα τρένα που λες και ως πιο ειδικός που είσαι εγώ το πιο πρόσφατο που θυμάμαι είναι της ανακοινώσεις της τωρινής διακυβέρνησης πριν μερικά χρόνια πως πήραμε νέες μηχανές και φτιάξαμε καλύτερες γραμμές για να γίνει το Αθήνα Θεσσαλονίκη 3.5 ή 3 ώρες με τα τρένα να κινούνται με 160 και 180 χλμ .
Τι έγινε με αυτό.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Είναι "κλασσική αριστερή" συμπεριφορά να μην γίνονται αποδεκτές οι αντίθετες απόψεις, να λοιδορούνται και να θεωρούν ότι κρύβονται θεωρίες συνωμοσίας πίσω τους.
Όπως μόλις κάνεις και εσύ στο ποστ σου.
Δεν τους βγαίνει σε καλό στη συνείδηση του κόσμου, αυτές είναι απολυταρχικές αντιλήψεις και τρόπος σκέψης, αλλά οκ, Όπως στρώνουν θα κοιμηθούν, πολιτικά εννοώ.
Για ποιον κόσμο μιλάς; Αυτόν που ειναι αηδιασμένος και διαδηλώνει θέλοντας να εξωτερικευσει την απογοήτευση του. Ή τους άλλους σαν εσένα.
Σου έχω πει, δεν μπορείς. Άστο καλέ μου, άλλα τα κυβικά της πολιτικής αντιπαράθεσης.
Το παίζεις και Αστός και υπεράνω. Ξεχνάμε νομίζεις το ρατσιστικό σου κρεσεντο με ασυναρτησίες ενάντια σε πόσους αλλους έχουν διαφορετική άποψη. Νομικά κολάσιμο κιολας. Έγινες και comme il faut της δημοκρατικής έκφρασης και κρίνεις τις αντιδράσεις των διαφωνουντωνΑπό πίσω σαν εσένα διάφορες σιγανοπαπαδιες.
Είπαμε,αποδείξεις να κόβεις και να διαβάζεις να μας ενημερώνεις και εμας. Άσε τα ο κόσμος και ο κόσμος. Οι μισοί απαταιωνες είναι και οι άλλοι μισοί φοροφυγαδες. Αυτός είναι ο κόσμος στην Ελλάδα.
Υ.γ
Ε;;;; Σου άρεσε; Μήπως ήθελε λίγο παραπάνω χάσμα γενεών;;
-
(Καλή του ώρα ο φιλτατος @andya3 όσο γράφω εγώ αυτά έβγαλε το συμπέρασμα περί συνομωσίας και αριστερής νοοτροπίας απολυταρχισμού απέναντι στην αντίθετη άποψη κλπ.)
Αφού το είπε ο andy έτσι πρέπει να ναι. Το λέει και ο κόσμος. Ότι πει ο andy.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Αφού το είπε ο andy έτσι πρέπει να ναι. Το λέει και ο κόσμος. Ότι πει ο andy.
Εγώ από εδώ πήρα τα στοιχεία πάντως
https://www.antenna.gr/Politics/article/4/947111/tempi-to-porisma-gia-tis-ekrixeis-kai-tin-fotia-meta-tin-sygkroysi-ton-trenon
και από ένα βιντεάκι που είχα ανεβάσει τις προάλλες δεν το βρίσκω τώρα."Η μικρή διαρροή ελαίων σιλικόνης που περιείχαν οι μετασχηματιστές στα δύο πρώτα βαγόνια του εμπορικού συρμού δεν είναι ικανή, σύμφωνα με πληροφορίες, για την πρόκληση της έκρηξης που σημειώθηκε. Αυτό ενισχύεται και από το γεγονός ότι οι μετασχηματιστές δεν έχουν υποστεί παρά ελάχιστες ρωγμές."
...........
"Πρόκειται για τη μέθοδο της «υπολογιστικής ρευστοδυναμικής» (Computational Fluid Dynamics – CFD), "
............
"Ειδικά για τα έλαια σιλικόνης οι ερευνητές της Γάνδης έσπευσαν να τα αφαιρέσουν νωρίς από το κάδρο των ευθυνών, ακριβώς χάρη στο CFD."
...........
"Στην τρίτη φάση, δύο ξεχωριστές πυρκαγιές συνεχίζουν να καίνε στο επίπεδο του εδάφους, η μία κοντά στις μηχανές του εμπορικού τρένου, που πιθανόν θερμαίνει και τα έλαια σιλικόνης. Δημιουργείται εκεί εστία που σβήνει μόνη της πριν καταναλώσει όλη την ποσότητα λαδιού στον μετασχηματιστή. " -
Δεν έχω ιδέα vagkirk. Δεν μου αρέσει ομως το όλο σκηνικό.
Όλο αυτό που ο δημόσιος διάλογος έχει κατακλυστεί από διάφορες τεχνικές απόψεις (η άλλη έγραφε εαν καίγεται ή όχι το λάδι από τους μετασχηματιστές) πάνω σε ένα άκρως τραγικό γεγονός με γεμίζει άγχος και απροσδιόριστες ενοχές. Δεν ξέρω πως να το εκφράσω αλλιώς.
Καθόμαστε όλοι μας να λέμε το μακρύ και το κοντό μας, πάνω σε ένα τραγικό γεγονός κάποιων ψυχών.
Δεν χωνεύεται με τίποτα.
Έστω να δεχτώ πως όσοι ψάχνουν λεπτομέρειες έχουν καλή πρόθεση. Δεν είμαι απόλυτος όπως κατηγορεί ο andy. Αλλά από την άλλη αρχίζω και βλέπω μια στροφή της όλης υπόθεσης προς την πολιτική και όχι προς την εύρεση της αλήθειας.
Τα Τέμπη σταδιακά παίρνουν άλλη τροπή. Και όχι ούτε οι δεξιοί είναι αμέτοχοι σε ότι σχηματίζεται σταδιακά.Οι πολιτικές δυνάμεις έχουν υποχρέωση να εντοπίσουν την αλήθεια. Ο λαός αρχίζει να παίρνει θέσεις αντιπαράθεσης στην βάση αυτού.
Το ίδιο έγινε και σε άλλες τραγωδίες.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3