-
@wantone said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
O No1 κατασκευαστης στο Χαλανδρι Μαρουσι Βριλησσια στα 90ς αγοραζε μετρια οικοπεδα (οχι στους τοπ δρομους, ισως και κατω του μετριου γειτονιες) αλλα εφτιαχνε την καλυτερη ποιοτητα διαμερισματα εκεινη την εποχη.
Δεν ξέρω ποιον εννοείς.
-
@lap said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
@criuser said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
@nasos said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
Τελικά δε μας είπες. Ο γιος σου με τον ανιψιό σου ήταν οι νεαροί;;;
Ο γιός μου ήταν ο ένας. Τα ανήψια είναι μικρά.
Αλλά είναι παιδιά φίλων. 2 από πληροφορική, 2 οικονομικά, 4 από 5ετείς σχολές και 2 από θεωρητική κατεύθυνση.
Και ποιος τους τάισε όλους αυτούς;;; Εσύ πλήρωσες;
Παιδιά φίλων είπαμε. Τι σχέση έχω εγώ, πέρα από κοινωνική μαζί τους ?
Οι γονείς τους πλήρωσαν.
Απορώ γιατί κάθεσαι και του απαντάς σε τέτοιες ερωτήσεις, ενώ ξέρεις γιατί ρωτάει.
Γιατί του την σπάω που απαντάω, ενώ θα ήθελε να μην απαντήσω, για να έχει να λέει...
Ασε που έτσι τον εκθέτω γιατί αυτός κρύβεται, ενώ εμείς όχι.
Αρα μπορούμε να θεωρήσουμε ότι είναι ένα μικρό πράσινο στρουμφάκι, που έχει μεγαλώσει με παραμύθια από τους προάσινους μπαμπαστρούμφ, ή μήπως είναι ο ίδιος ένας πράσινος μπάμπαστρούμφ που απλά δεν τόλμησε να βάλει το δάχτυλο στο μέλι όπως οι φίλοι του...
Μη μιλάν οι εργολάβοι για δάχτυλο με μέλι. Αυτοί καθαριζουν το μέλι από τα δάχτυλα όλων των άλλων. Το ίδιο κάνει.
Το είπα γιατί και εμείς στην ηλικία του γιου σου ή και πιο μικροί εμφανιζόσασταν 10-15 άτομα στο ξαφνικό συνήθως το καλοκαίρι μετα απο βόλτες και δεν είχαν τι να μας φιλέψουν οι δικοί μας.
Αΐντε, ξεφτερια όλοι εδώ μέσα....
Ξαναπιάστα και ξαναρίχτα, να καταλάβουμε τι εννοείς...
-
@red_monster said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
Αλλά είναι παιδιά φίλων. 2 από πληροφορική, 2 οικονομικά, 4 από 5ετείς σχολές και 2 από θεωρητική κατεύθυνση.
Οι γονείς τους πλήρωσαν.
Απορώ γιατί κάθεσαι και του απαντάς σε τέτοιες ερωτήσεις, ενώ ξέρεις γιατί ρωτάει.
Συμφωνώ
Αφού ξέρετε ότι αν σταματήσει να γράφει ο Λαπ, θα μειωθούν τα σχόλια στο 1/3.
Πόσο πια να σχολιάσουμε την γραμμή που ανεβάζουν τα παιδιά εδώ μέσα ?
Ο Γάτος κάνει τέστ ντράιβ το νέο 3008, ποιός θα μείνει να γράφει ?
-
Οι γονείς τους πλήρωσαν.
Γιατί του την σπάω που απαντάω, ενώ θα ήθελε να μην απαντήσω, για να έχει να λέει...
Ασε που έτσι τον εκθέτω γιατί αυτός κρύβεται, ενώ εμείς όχι.
Αρα μπορούμε να θεωρήσουμε ότι είναι ένα μικρό πράσινο στρουμφάκι, που έχει μεγαλώσει με παραμύθια από τους προάσινους μπαμπαστρούμφ, ή μήπως είναι ο ίδιος ένας πράσινος μπάμπαστρούμφ που απλά δεν τόλμησε να βάλει το δάχτυλο στο μέλι όπως οι φίλοι του...
Μη μιλάν οι εργολάβοι για δάχτυλο με μέλι. Αυτοί καθαριζουν το μέλι από τα δάχτυλα όλων των άλλων. Το ίδιο κάνει.
Το είπα γιατί και εμείς στην ηλικία του γιου σου ή και πιο μικροί εμφανιζόσασταν 10-15 άτομα στο ξαφνικό συνήθως το καλοκαίρι μετα απο βόλτες και δεν είχαν τι να μας φιλέψουν οι δικοί μας.
Αΐντε, ξεφτερια όλοι εδώ μέσα....
Ξαναπιάστα και ξαναρίχτα, να καταλάβουμε τι εννοείς...
Δεν μπορώ. Οι εμπνεύσεις είναι της στιγμής. Φρέσκες
-
This post is deleted! -
Βλέπω ότι το θέμα ακολουθεί υπαλληλικό ωράριο.
Μετά το απόγευμα της Παρασκευής, κάνει ΣΚ...
-
Πήγαν τα στελέχη στα εξοχικά τους.
-
Το δεύτερο πιο ωραίο πράγμα όταν είσαι μισθωτός ειναι να αξιοποιείς το 8ωρο για να συγγραφείς αμπελοφιλοσοφίες στο φόρουμ
-
Και το πρώτο να τις διαβάζεις.
Ποιος μίλησε για 8ωρο;;;
-
Ποιο θύμα δουλεύει περισσότερο απο το νόμιμο; Έλεος
-
Όσοι δεν κλέβουν
-
Το δεύτερο πιο ωραίο πράγμα όταν είσαι μισθωτός ειναι να αξιοποιείς το 8ωρο για να συγγραφείς αμπελοφιλοσοφίες στο φόρουμ
Οταν είσαι δημόσιος ή σε κάτι ιδιωτικό που έχει λογική δημοσίου.
Σε άλλη περίπτωση δεν παίζει.
-
Εδώ μέσα πάρα πολλοί , στελέχη κωπηλάτες της γαλέρας κατά φαντασίαν βασικοί και αναντικατάστατοι γκόλντεν ριτρίβερς και όχι μπόιζ
-
Οταν είσαι δημόσιος ή σε κάτι ιδιωτικό που έχει λογική δημοσίου.
Σε άλλη περίπτωση δεν παίζει.
Απλώς όταν έχεις να κάνεις με το δημόσιο πας με τις ταχύτητες του. Και περιμεεεεενεις περιμεεεεενεις.
Δεν φταίνε και αυτοί... Αλλά δουλειά για 5 άτομα πέφτει σε δύο. Πίνουν και κάνα καφέ το πρωι.... Και πάει λέγοντας
-
@yem said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
Εδώ μέσα πάρα πολλοί , στελέχη κωπηλάτες της γαλέρας κατά φαντασίαν βασικοί και αναντικατάστατοι γκόλντεν ριτρίβερς και όχι μπόιζ
Χαχα....γαμάτο...στο κλέβω.
-
Έχω υπάρξει και ΔΥ (Στρατιωτικός, άρα όχι ακριβώς υπάλληλος, λειτουργός του Κράτους είναι η ακριβής ορολογία), και ΙΤ για λίγο (η χειρότερη εργασιακή εμπειρία μου) και επιτηδευματίας για αρκετά χρόνια. Το ιδανικό είναι εκεί που δουλεύεις το λιγότερο και κερδίζεις τα περισσότερα. Σε αντίθεση με αυτά που λέει ο φίλος criuser, δεν είναι απαραίτητα στον ΔΤ (με διαφορά η μεγαλύτερη ευθύνη που είχα) αυτό. Όλα είναι κατά περίπτωση. Η καλύτερη φάση πάντως είναι να είσαι εισοδηματίας, να κάθεσαι και να έρχονται λεφτά.
-
@realzeus said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
Έχω υπάρξει και ΔΥ (Στρατιωτικός, άρα όχι ακριβώς υπάλληλος, λειτουργός του Κράτους είναι η ακριβής ορολογία), και ΙΤ για λίγο (η χειρότερη εργασιακή εμπειρία μου) και επιτηδευματίας για αρκετά χρόνια. Το ιδανικό είναι εκεί που δουλεύεις το λιγότερο και κερδίζεις τα περισσότερα. Σε αντίθεση με αυτά που λέει ο φίλος criuser, δεν είναι απαραίτητα στον ΔΤ (με διαφορά η μεγαλύτερη ευθύνη που είχα) αυτό. Όλα είναι κατά περίπτωση. Η καλύτερη φάση πάντως είναι να είσαι εισοδηματίας, να κάθεσαι και να έρχονται λεφτά.
Μόνο που δεν δημιουργικό αυτό και εμένα δεν με γεμίζει...
Από την άλλη είτε είσαι ιδιωτικός, είτε επιχειρηματίας το βασικό είναι να σου αρέσει η δουλειά σου.
-
@realzeus said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
Μόνο που δεν δημιουργικό αυτό και εμένα δεν με γεμίζει...
Από την άλλη είτε είσαι ιδιωτικός, είτε επιχειρηματίας το βασικό είναι να σου αρέσει η δουλειά σου.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η εργασία δεν είναι για να σε γεμίζει, απλά για να φέρνει τα προς το ζειν. Έχω πολύ ωραιότερα πράγματα να κάνω από το να δουλεύω...
-
Δουλεύουμε το 35-55 % ημέρας για το 55- 70 % της ζωής μας, με την πληθώρα των εργασιών που υπάρχουν, δεν νομίζεις ότι είναι χαζο να βασανίζεται κάνοντας πράγματα που δεν σου αρέσουν ;
-
Θα διαλέγατε να κάνετε κάτι που σας αρέσει για 1000ευρω το μήνα η κάτι που δεν σας αρέσει για 2000;
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ