-
Σωστά είναι τα 600 άντε 700 ανα δουλειά που αναλαμβάνει. Δεν είναι και επιστήμη αυτό που κάνει. Δίπλα ήμουν και τα έβλεπα σε ανακαίνιση μπάνιου. Να ήταν μηχανικός να πληρώσεις τις γνώσεις του και την υπογραφη του. Το να κάνει θερμοκολληση σε σωλήνες και να σπάει με κουραστικό τα παλιά πλακάκια δεν είναι τρομερά δύσκολη εργασία που θα χρεώνεται τόσο ακριβά.
-
@yem said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
@red_monster said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Επιτελους, Τα μεροκάματα των μαστόρων εκεί που τους αξίζει
Λίγο υπερβολικές οι χρεώσεις αλλά έτσι είναι, σε βαράνε εκεί που πονάς.
Τα υδραυλικά έπρεπε να γίνουν άμεσα και καλοκαίρι + νησί + έλλειψη καλού μάστορα = 1.100€ για καινούρια σωλήνωση σε κουζίνα και μπάνιο.
Τυχερός ο μάστορας βέβαια ο πεθερός είναι μαστροχαλαστης δυνατός αλλά είχε αποσύρει όλα τα εργαλεία από το νησί.
Τα ηλεκτρολογικα ήταν με αγορά εξοπλισμού.Πάντως σε αυτές τις απλές δουλειές βαράνε πολύ. Πάνω από 300€ σε υλικά δεν πρέπει να του κόστισε σε 2 μέρες πήρε 800€ παντελόνι!
Όλα αυτά τα κάνω μόνος μου (υδραυλικά /σιδηρουργικα/ μπογιές και ελάχιστα ηλεκτρολογικα)! Στα περίπλοκα φωνάζω μάστορες και τους πληρώνω!.Η ταρίφα στις πόλεις έχει πάει 1200 ευρώ ακατέβατα. Ποιος βγάζει ρε 1200 την εβδομάδα ;;; Με 8 ωρη εργασία χωρίς καν πτυχίο;;
-
@lap said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Σωστά είναι τα 600 άντε 700 ανα δουλειά που αναλαμβάνει. Δεν είναι και επιστήμη αυτό που κάνει. Δίπλα ήμουν και τα έβλεπα σε ανακαίνιση μπάνιου. Να ήταν μηχανικός να πληρώσεις τις γνώσεις του και την υπογραφη του. Το να κάνει θερμοκολληση σε σωλήνες και να σπάει με κουραστικό τα παλιά πλακάκια δεν είναι τρομερά δύσκολη εργασία που θα χρεώνεται τόσο ακριβά.
Ε πιάσε και εσυ ένα κρουστικο δράπανο να τους μαζεψεις όλο το μαρούλι, τι περιμένεις ;
-
Κυκλοφορω με δράπανο στους δρόμους αλλά δεν μου δινουν δουλειά. Άτιμη κοινωνία
-
@yem said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
@red_monster said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Επιτελους, Τα μεροκάματα των μαστόρων εκεί που τους αξίζει
Λίγο υπερβολικές οι χρεώσεις αλλά έτσι είναι, σε βαράνε εκεί που πονάς.
Τα υδραυλικά έπρεπε να γίνουν άμεσα και καλοκαίρι + νησί + έλλειψη καλού μάστορα = 1.100€ για καινούρια σωλήνωση σε κουζίνα και μπάνιο.
Τυχερός ο μάστορας βέβαια ο πεθερός είναι μαστροχαλαστης δυνατός αλλά είχε αποσύρει όλα τα εργαλεία από το νησί.
Τα ηλεκτρολογικα ήταν με αγορά εξοπλισμού.Πάντως σε αυτές τις απλές δουλειές βαράνε πολύ. Πάνω από 300€ σε υλικά δεν πρέπει να του κόστισε σε 2 μέρες πήρε 800€ παντελόνι!
Όλα αυτά τα κάνω μόνος μου (υδραυλικά /σιδηρουργικα/ μπογιές και ελάχιστα ηλεκτρολογικα)! Στα περίπλοκα φωνάζω μάστορες και τους πληρώνω!.Η ταρίφα στις πόλεις έχει πάει 1200 ευρώ ακατέβατα. Ποιος βγάζει ρε 1200 την εβδομάδα ;;; Με 8 ωρη εργασία χωρίς καν πτυχίο;;
Έχουν δίπλωμα ΕΠΑΣ, κάνει για κορνιζαρισμα ;
https://www.dypa.gov.gr/texn-thermikon-ydraulikon-egkatastaseon
-
Η ταρίφα στις πόλεις έχει πάει 1200 ευρώ ακατέβατα. Ποιος βγάζει ρε 1200 την εβδομάδα ;;;
Οι υδραυλικοί λέμε! Και οι ηλεκτρολόγοι και οι ψυκτικοί και οι αισθητικοί. Θες και άλλους? Και οι μπαλονάδες και οι πλαστικατζήδες και ένας εστιάτορας και ένας με rooms to let.
-
Εμ το ξέρω.... τα έβλεπα και σε λογιστήριο. Όχι όλοι φυσικά. Αλλά οι καλοί βγάζουν άπειρα λεφτά. Ούτε στο δαχτυλάκι δεν τους έφτανα.
-
@piliourits said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Ξέχασες τον κόκορα από την διπλανή αυλη. Αχ και να τον πιάσω. ....Αχ.....μόνο αυτό του λέω.
Τον παπά στα μεγάφωνα ξέχασε, Κυριακή πρωί, και απογεύματα σε κάποιους Χαιρετισμούς, τύφλα να χει η Καμπούλ...
Σωστος , πατερας φιλου μου πεθανε μ αυτον τον καημο .
Το μονο που καταφεραμε να μην βαρανε οι καμπανες την ωρα την νυχτα , μιλαμε κολαση. -
Κουμμουνια
-
Εμ το ξέρω.... τα έβλεπα και σε λογιστήριο. Όχι όλοι φυσικά. Αλλά οι καλοί βγάζουν άπειρα λεφτά. Ούτε στο δαχτυλάκι δεν τους έφτανα.
Να σε βάλω να ανεβάσεις 2-3 κουβάδες με εργαλεία υδραυλικού σε οικοδομή χωρίς ασανσέρ να φύγεις τρέχοντας πριν το κολατσιό των 11:00
-
Ρε φίλε εάν ανέβεις με σκαλιά ας ανεβεί η ταρίφα. Δεν είμαι σαδιστής. Εμένα ερχόταν με το ανσασερ που είναι και από αυτά τα μεγάλα για 5-6 άτομα και μετέφερε όλα τα εργαλεία. Και του είπα να το σκουπίσει και με έγραψε
-
Ρε φίλε εάν ανέβεις με σκαλιά ας ανεβεί η ταρίφα. Εμένα ερχόταν με το ανσασερ που είναι και από αυτά τα μεγάλα για 5-6 άτομα και μετέφερε όλα τα εργαλεία. Και του είπα να το σκουπίσει και με έγραψε
Καλός παπαρας που δεν το σκούπισε.
Και τα προϊόντα καθαίρεσης θα τα μοιράσει στους κάδους της γειτονιάς.
ΚΥΡΙΟΣ -
Τα έβαλε στο φορτηγάκι του τα μπάζα και σκουπίδια διότι πλέον αν σε πιάσουν να πετάς μπάζα σε ξεσκίζουν μου είπε. Τα πήγε στον δήμο. Εγώ τον πίστεψα. Τι τα έκανε δεν ξέρω.
Αλλά γενικα το έκανε το ανσασερ σαν να πέρασε εκσκαφέας. Καθόμουν και σκούπιζα εγώ ενώ έσκασα 1400 ευρώ για εργασία. Τα έξτρα ήταν για τον ηλιακό που τελικά δεν μας επιδότησαν διότι είμαστε πλούσιοι.
-
Ξέρεις ποσο κοστίζει μια εγχείρηση ρουτίνας σε δημόσιο νοσοκομείο;; Ποσο πληρώνεται από το σύστημα υγείας ο γιατρός/ χειρουργός ;;;
-
Το 2015 μου ειπε καποιος που αγοραζε παλια διαμερισματα στην Ακροπολη και τα εβαζε στην πλατφορμα, ο υδραυλικος του επαιρνε 800ε να αλλαζει τις σωληνες με καινουριες στο μπανιο. Τα υπολοιπα τα εκανε ο επενδυτης μονος του.
-
Για το 2015 πολύ ακριβός. Μάλλον βρήκε τον επενδυτή και τον άρμεγε.
-
Για το 2015 πολύ ακριβώς. Μάλλον βρήκε τον επενδυτή και τιν άρμεγε.
ηταν σουηδος και δεν ηξερε πολυ κοσμο στην Αθηνα. παντως μην ανησυχεις πλουτισε γιατι αγορασε την καταλληλη στιγμη και περα απο τον υδραυλικο ολα τα αλλα τα εκανε αυτος με τον αδελφο του (πλακακια, μπανιο, κουζινες κλπ)
-
Ξέρεις ποσο κοστίζει μια εγχείρηση ρουτίνας σε δημόσιο νοσοκομείο;; Ποσο πληρώνεται από το σύστημα υγείας ο γιατρός/ χειρουργός ;;;
φακελακι απο 400 μεχρι χιλιαδες αναλογα την σοβαροτητα της εγχειρισης. πραγματικα παραδειγματα. αν δεν πληρωσεις θα σε παρατησουν
-
@nasos said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Εμείς πάντως ήρθαμε χθες στο Ψαροπούλι της βόρειας Εύβοιας,με €35 το τρίκλινο και δική μας ομπρέλα, ενώ σε ομπρέλα και ξαπλώστρα μαγαζιού, έχει €2.50/άτομο ελάχιστη κατανάλωση και τέλος.
Φαγητό σε ταβέρνα €31.50 τα 3 άτομα.
Έφυγα απο Πευκί βρίζοντας. 70 ευρώ για μια μ@λακία δωμάτιο χτισμένο στα 80ς με χαρτονένιους τοίχους και δίπλα στην εθνική.
εθνική. Το λέω και γελάω. Ένας καρόδρομος που περνάνε και νταλίκες αν έχεις τον Θεό σου.
Νομίζω αρκετα βασανιστήκαμε με Εύβοια. Αλλού του χρόνου.
-
Όχι όλοι. Έχω πραγματικά παράδειγματα που δεν πήραν τίποτα. Αλλά και πάλι ακόμα και με φακελάκι είναι πολύ λίγα όσα τους δινουν
Που θα παμε διακοπες 2024 ;