-
@jammamon said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
Υπαρχουν πολλες παγιδες στη διαδικασια. Αν πχ κανεις λαθος στο ποσο που δηλωνεις για να παρεις, δε σε ενημερωνει κανεις παρα μονο στο τελικο σταδιο οπου δεν γινεται καμια αλλαγη πλεον. Και αυτο παρολο που τα εχουν ολα διαθεσιμα μπροστα τους απο την αρχη. Απαραδεκτο!
Δεν υπάρχει καμία παγίδα στη διαδικασία, μόνη προυπόθεση να ξέρεις γραφή και ανάγνωση.
-
καμμία αντίρρηση. Τα παιδιά του τηλ κέντρου δεν φταίνε... Που μπορώ να αποφανθώ να βρω το δίκιο μου όμως?
Έχω παραπονεθεί στο gov.gr αλλά καμμία απάντηση... πηρα εναν αριθμο καταθεσης αιτηματος πριν 10 μέρες και πέρα βρέχει.....
Η ουσία είναι να μην παραπλανήστε με τα "...τιμή με επιδότηση..." διότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ -
Το ΚΗ2 είχε περίοδο καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων την 30/04/2024 ή εξάντληση των διαθέσιμων πόρων, το ΚΗ3 έχει περίοδο υποβολής αιτήσεων από 01/05/20224, που ακριβώς είναι η παγίδα ?
-
@red_monster said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
Το ΚΗ2 είχε περίοδο καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων την 30/04/2024 ή εξάντληση των διαθέσιμων πόρων, το ΚΗ3 έχει περίοδο υποβολής αιτήσεων από 01/05/20224, που ακριβώς είναι η παγίδα ?
Στο ότι το 20224 θα έχει πέσει η χωρητικότητα των μπαταριών και δεν θα μπορείς να τα πουλήσεις.
-
@flatos said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
καμμία αντίρρηση. Τα παιδιά του τηλ κέντρου δεν φταίνε... Που μπορώ να αποφανθώ να βρω το δίκιο μου όμως?
Έχω παραπονεθεί στο gov.gr αλλά καμμία απάντηση... πηρα εναν αριθμο καταθεσης αιτηματος πριν 10 μέρες και πέρα βρέχει.....
Η ουσία είναι να μην παραπλανήστε με τα "...τιμή με επιδότηση..." διότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗτο ξερω οτι δεν ειναι η απαντηση που θα ηθελες να ακουσεις, αλλα πρακτικα (και νομικα) δεν εχεις αδικηθει, επομενως δεν θεωρω οτι θα καταφερεις να παρεις τα χρηματα.
Διαφωνω καθετως με τις επιδοτησεις οπως δινονται με αυτον τον τροπο και με την πολιτικη των voucher που εχει ακολουθησει αυτη η κυβερνηση, αλλα αυτοι ειναι οι κανονες του "παιχνιδιου", με αυτους πορευομαστε.
Εχεις απολυτο δικιο και το εχω πει πολλες φορες, οτι την επιδοτηση δεν πρεπει να την συνυπολογιζουμε στην τιμη αγορας, αλλα να την θεωρουμε ενα "δωρο" που ισως καποια στιγμη να παρουμε.
-
Οτι μερικοί μερικοί προτείνουν -ελαφρά τη καρδία- ένδικα μέσα είναι τουλάχιστον εξοργιστικό
-
Και συγνώμη εάν δεν βγει άκρη με το τηλέφωνο πως μπορεί να βγει αλλιώς; Σε κράτος δικαίου ζούμε το οποίο διακατέχεται απο κανόνες και συγκεκριμένους μηχανισμούς
-
@lap said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
Και συγνώμη εάν δεν βγει άκρη με το τηλέφωνο πως μπορεί να βγει αλλιώς; Σε κράτος δικαίου ζούμε το οποίο διακατέχεται απο κανόνες και συγκεκριμένους μηχανισμούς
Τι άκρη να βρεις ? Τους διάβασες τους όρους χρήσης ή κάνεις αυθαίρετες υποθέσεις ?
-
Ενώ εσυ βρε τέρας δεν κανεις υποθέσεις ότι ο αιτών έχει κάνει ο ίδιος λάθος;
Θα πάρει τηλέφωνο να το διαπιστώσει. Εάν τα έχει κάνει όλα σωστά τότε κάπως πρέπει να διεκδικήσει ότι του ανήκει -
@flatos said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2024, 13 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΛΙΑ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΟΡΩΝ ΣΤΟ 'ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 2' ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΟΜΩΣ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ 'ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 3' ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 1Η ΜΑΙΟΥ!
ΚΟΡΟΙΔΙΑ Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ, ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ!
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ@flatos: Παρακαλώ να γράφετε με πεζά (μικρά) γράμματα. Ευχαριστώ. {Admin}
Αυτό το διάβασες ?
Αν είχε κάνει την αίτηση 13 μήνες προ του 02/2024 θα είχε δεσμεύσει το ποσό. Ο φίλος το έπαιξε άνετος και ωραίος και δεν πρόλαβε τον διαθέσιμο προϋπολογισμό του ΚΗ2. -
Τα χρήματα πρέπει να δεσμεύονται προκαταβολικά, και όταν ολοκληρωθεί η αγορά, τότε να πηγαίνουν στον λογαριασμό του ενδιαφερόμενου.
Διότι τώρα, είναι μια μορφή τζόγου. -
@bassstarlet said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
Τα χρήματα πρέπει να δεσμεύονται προκαταβολικά, και όταν ολοκληρωθεί η αγορά, τότε να πηγαίνουν στον λογαριασμό του ενδιαφερόμενου.
Διότι τώρα, είναι μια μορφή τζόγου.Αυτό γινόταν μέχρι το ΚΗ2 και υπήρχαν γκρίνιες για καθυστερήσεις
-
Εφόσον υπάρχει νομοθεσια που αναφέρει την επιδότηση αλλά δεν κάνει μνεία (δεν τον γνωρίζω, υποθέτω) στην περίοδο πριν από την ενεργοποίηση του προγράμματος ΚΗ3 τότε γιατί να μην το ψάξει;
-
Ποιός γκρίνιαζε;
Το κράτος επειδή ο αγοραστής δεν έκλεινε το όχημα; -
ολες οι επιδοτησεις μια μ@λ@κι@ μεσα την έχουν. Στο KH2 δεσμευόταν το ποσό και μετά δεν το έπαιρνε. στο ΚΗ3 είναι τζόγος αν την πάρεις
το πιο σωστό ήταν να μην ανακατευόταν ο πολίτης καθόλου και να πλήρωνε κατευθείαν στην αντιπροσωπεία το ποσο που χρειαζοταν και μετά η αντιπροσωπεία να ζήταγε την επιδότηση από το κράτος
ΥΓ Εμένα με ανάγκασε να πάρω ότι υπήρχε available για να έχω περισσότερες πιθανότητες να την πάρω. Αλλιως μπορει να διάλεγα άλλο αμαξάκι που δεν έχει έρθει ακόμα
-
This post is deleted! -
θα του πω τι εγραψες κρατησα πριντ σκριν η στελνω iban να βαλεις 100 ε
-
@cirus said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
ολες οι επιδοτησεις μια μ@λ@κι@ μεσα την έχουν. Στο KH2 δεσμευόταν το ποσό και μετά δεν το έπαιρνε. στο ΚΗ3 είναι τζόγος αν την πάρεις
το πιο σωστό ήταν να μην ανακατευόταν ο πολίτης καθόλου και να πλήρωνε κατευθείαν στην αντιπροσωπεία το ποσο που χρειαζοταν και μετά η αντιπροσωπεία να ζήταγε την επιδότηση από το κράτος
ΥΓ Εμένα με ανάγκασε να πάρω ότι υπήρχε available για να έχω περισσότερες πιθανότητες να την πάρω. Αλλιως μπορει να διάλεγα άλλο αμαξάκι που δεν έχει έρθει ακόμα
βλεποντας αυτο το χαος με την γραφειοκρατεια, ποιος επιχειρηματιας θα δεχοταν να βαλει το κεφαλι του στη λαιμητομο;
"ασε τους να τα βρουν με το κρατος" λενε ολοι και απολυτο δικιο εχουν. -
@otso said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
θα του πω τι εγραψες κρατησα πριντ σκριν η στελνω iban να βαλεις 100 ε
https://www.gazzetta.gr/sites/default/files/inline-images/2021-07/Starenios3.jpg
-
Καποιοι απο μας εχουν ασχοληθει επαγγελματικα με τις επιδοτησεις του ελληνικου κρατους και σε αλλους τομεις και εχουμε δει τι γινεται.
Οι ιδιοι ανθρωποι που στησανε τα σκοιλ ελικικου τις φτιαχνουν τις πλατφορμες και βγαινει ο αλλος και τους υπερασπιζεται απο πανω
Ο οδηγος του ΚΗ2 και το πως λειτουργουσε ειναι για γελια. Η δε επικοινωνια ειναι αθλια, το τηλεφωνο το σηκωνουν αν εισαι τυχερος, διαφορετικα λαμβανεις μονολεκτικες απαντησεις σε διαδικτυακα αιτηματα και κοψε το λαιμο σου.
ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ