-
-
Αρχικά το πέρασα για κινέζικο τελικά είναι ελληνικό.
Μόνο για κάποιον που θέλει να στηρίζει τα ελληνικά προϊόντα αξίζει το συγκεκριμένο.
Θεωρώ υπερβολικά πολλά τα 20 χιλιάρικα για ένα αυτοκίνητο χωρίς τους στοιχειώδεις ελέγχους βλ. ncap με ότι συνεπάγεται για ασφάλεια.
Δεν ξέρω γιατί έδειξε 0-100 στα 18 δευτερόλεπτα στο trcoff πάντως δεν μου φάνηκε στην επιτάχυνση να προσπαθεί να το χαντακώσει. Ίσως ένα αντίστοιχο βίντεο να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει.
Για το κόστος της μπαταρίας η εταιρεία υποστηρίζει ότι είναι στα 2.750 ευρώ για τη μικρή και πάνω από 6.000 ευρώ για 250 χλμ αυτονομία.
-
Τι ελληνικό βρε συ;
Τίποτα ελληνικό δεν εχει
-
@lap said in ECOCAR YUDO:
Τι ελληνικό βρε συ;
Τίποτα ελληνικό δεν εχειΈτσι κατάλαβα κάτι διαβάζα στη σελίδα τους για Χαλκιδική και δεν βρήκα πουθενά στο εξωτερικό κάτι σχετικό.
-
Η μαμά εταιρία είναι η yudo. Και αυτοί κάνουν εισαγωγή στο όνομα της δίκης τους εταιρίας ονομάζοντας το μοντέλο .....yudo.
Τρελή έμπνευση .
-
-
Το οποίο yudo είναι δανικο αυτοκινητο της Great Wall που αντέγραψε μέχρι την τελευταία βίδα το Toyota Yaris .
Δεν θυμάσαι στο σχολείο που αντιγράφαμε όλοι από τον καλο μαθητή και η μισή τάξη είχε την ίδια βαθμολογία στα διαγωνίσματα;;; Αυτο!
-
Το οποίο yudo είναι δανικο αυτοκινητο της Great Wall που αντέγραψε μέχρι την τελευταία βίδα το Toyota Yaris .
Δεν θυμάσαι στο σχολείο που αντιγράφαμε όλοι από τον καλο μαθητή και η μισή τάξη είχε την ίδια βαθμολογία στα διαγωνίσματα;;; Αυτο!Μάλιστα η παλιά καλή κινεζιά που όλοι ξέραμε!!
-
The new EV is offered by 2 models with a price range of 85,800 to 95,800 yuan in the Chinese market.....
11-12000€
-
Βάλε 60% φόρο δασμολογικές επιβαρύνσεις
Και πάλι....βγαινει 19200 ευρώ
Οποτε
-
Βάλε 60% φόρο δασμολογικές επιβαρύνσεις
Και πάλι....βγαινει 19200 ευρώ
Οποτε
Αυτό το πράγμα που ασχολείσαι με τις κινεζικές τιμές και μετά με αναγωγές, βγάζεις τιμές στην Ελλάδα, καλό θα ήταν να το σταματήσεις. Για την δίκη σου ψυχική υγεία, διότι μόνο σε μεγάλες απογοητεύσεις μπορεί να οδηγήσει.
-
@a-d-p said in ECOCAR YUDO:
The new EV is offered by 2 models with a price range of 85,800 to 95,800 yuan in the Chinese market.....
11-12000€
Ε ναι τι βρίσκεις περίεργο. Ξέρεις πόσο έχουν τα ακριβά μοντέλα της zeekr στην Κίνα που στην Ευρώπη πουλιωνται στα 80000 ευρώ πχ ?
Τα μισά σχεδόν 45000ευρω δηλαδή
Μην κάνεις αναγωγές τα αυτοκίνητα είναι παμφτηνα στην Κίνα γενικά. Και τα Τέσλα είναι πολύ πιο φτηνά και τα VW και όλα
-
Άρα σε λάθος χώρα ζούμε....
-
Το yudo στα 21000 ευρώ ήταν μια τίμια πρόταση. Ειλικρινά το οδηγώ 2 βδομάδες και μαρεσει πάρα πάρα πολύ. Πολύ χαλαρό. Δύναμη έχει μια χαρά και στην Αττική βγαίνω και το παω 130 χωρίς πρόβλημα . Γενικά είναι ένα πολύ ωραίο όχημα πόλης . Lane assist, Cruise cobtrol κτλ δεν μου λείπουν καθόλου μέσα στην πόλη. Και στο puma που τα έχω δεν τα έχω χρησιμοποιήσει εκτός ταξιδιών πουθενά στην πόλη οπότε αν εξαιρέσεις το αυτόματο φρενάρισμα τα άλλα άχρηστα είναι για μέσα στην πόλη. Μικρο το κακό δηλαδή για μένα. Οι 2 αερόσακοι είναι έλλειψη θα έπρεπε να έχει 4. Από εκεί και πέρα το αμαξάκι είναι πλήρες . Μεγάλη μπαταρία lfp έχει και για καλή αυτονομια, ευκολοδηγητο είναι , χώρους για το μέγεθος του έχει . Αν δεν έβγαζε την προσφορά του dolfin και έμενε η τιμή στα 21 θεωρώ ότι ήταν πολύ καλη πρόταση και θα πουλούσε αρκετά μέχρι να έρθουν στην αγορά φτηνά ανταγωνιστικά c3 , panda κτλ .
Αλλά τώρα σύντομα και περιληπτικά ......
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
-
@cirus said in ECOCAR YUDO:
Αν δεν έβγαζε την προσφορά του dolfin και έμενε η τιμή στα 21 θεωρώ ότι ήταν πολύ καλη πρόταση και θα πουλούσε αρκετά μέχρι να έρθουν στην αγορά φτηνά ανταγωνιστικά c3 , panda κτλΠολύ σωστά όλα, με μια επισήμανση: Πριν την προσφορά της BYD και με τιμή στα 21 χιλιάρικα, πάλι δεν πουλούσε.
-
-
@a-d-p said in ECOCAR YUDO:
11-12000€
Ε ναι τι βρίσκεις περίεργο. Ξέρεις πόσο έχουν τα ακριβά μοντέλα της zeekr στην Κίνα που στην Ευρώπη πουλιωνται στα 80000 ευρώ πχ ?
Τα μισά σχεδόν 45000ευρω δηλαδή
Μην κάνεις αναγωγές τα αυτοκίνητα είναι παμφτηνα στην Κίνα γενικά. Και τα Τέσλα είναι πολύ πιο φτηνά και τα VW και όλα
Ήξερα ότι είναι φθηνότερα, όλα τα αυτοκίνητα, αλλά όχι 50-60%.
Και γιατί τους επέβαλε δασμούς η Ε.Ε., αφού τα πωλούν φθηνά και στην χώρα κατασκευής, δεν είναι θέμα εξαγωγικών επιδοτήσεων δλδ; -
Άλλο ο δασμός άλλο το αντί νταπινιγκ. Ο δασμός τέθηκε διότι δεν έδωσαν οι κατασκευαστές πειστικές απαντήσεις για τον τον τρόπο κατασκευής κυρίως υλικά της μπαταρίας και το κόστος.
Η BYD είχε την καλύτερη συνεργασία και της επιβλήθηκε νομίζω 10% .
-
Άλλο ο δασμός άλλο το αντί νταπινιγκ. Ο δασμός τέθηκε διότι δεν έδωσαν οι κατασκευαστές πειστικές απαντήσεις για τον τον τρόπο κατασκευής κυρίως υλικά της μπαταρίας και το κόστος.
Η BYD είχε την καλύτερη συνεργασία και της επιβλήθηκε νομίζω 10% .
-
@dimsabas said in ECOCAR YUDO:
Πολύ σωστά όλα, με μια επισήμανση: Πριν την προσφορά της BYD και με τιμή στα 21 χιλιάρικα, πάλι δεν πουλούσε.
Σωστά αλλά δεν πρόλαβε κιόλας. Είχε έρθει ελάχιστο καιρό . Για αυτό είπα θα....
ECOCAR YUDO