-
@criuser said in ECOCAR YUDO:
Όχι θα τρώνε οι Ευρωπαίοι ζόρι από τις κυβερνήσεις για να τα φτιάχνουν στην Ευρώπη και θα δέχονται τα επιδοτούμενα κινέζικα χωρίς αντίδραση.
Χαζοί είναι ;
Οι Γερμανοί τα έπαιζαν έξυπνοι.
Τζάμπα αέριο από τον Ρώσο φτηνά μεγάλα αμάξια τα φτιάχνουν στην Κίνα και κουνάνε το δάχτυλο σε εμάς και τους άλλους Ευρωπαίους.Τώρα τον πούλο θα κοιτάξουν Εναλλακτική
Οι Γερμανοί έπεσαν μόνοι τους μέσα στην παγίδα που έφτιαξαν. Μετά την ελεγχόμενη από αυτούς απαξίωση του ντίζελ, πίστευαν ότι θα μας πουλάνε τα ηλεκτρικά τους. Και είναι τόσο μάπα που αναγκάζονται να κλείνουν εργοστάσια λόγω χαμηλής ζήτησης. Πήγαν να τακιμιάσουν με τους Κινέζους πιστεύοντας ότι θα έχουν τεράστιες πωλήσεις εκεί αλλά τα γατόνια τους αντέγραψαν και τους ξεπέρασαν. Με λίγα λόγια οι τεντέσκοι έμειναν με το πτηνό στο χέρι.
-
@cirus said in ECOCAR YUDO:
Λοιπον επανέρχομαι με καταναλώσεις που παρατήρησα αυτό τον λίγο καιρό που το οδηγώ
Ολες οι παρακάτω τιμές είναι με ανοιχτό το AC αφού έχει πολύ ζέστη και δεν γινεται να το δοκιμάσω χωρίς. Επίσης όλες οι μετρήσεις είναι στο normal προφίλ με μεσαία ανακτηση ενέργειας
για την δουλειά συνήθως είναι η κατανάλωση στο 12,4 (και πόλη και αττικη οδος μεχρι την δουλειά)
με βαρια κίνηση κινείται γύρω στο 10,2-11 Kwh/100χλμ
σε μικτές συνθήκες χωρίς καθόλου κίνηση γύρω στο 15Kwh/100χλμ
και σε εθνική που πήγα μεχρι το Χαλκούτσι και γύρισα στην Εθνικη με 110-130 ήταν στο 18-20Kwh/100χλμ
Εσεις που έχετε εμπειρία με ηλεκτρικα για γράψτε γιατι δεν το έχω ψάξει καθόλου είναι καλές οι καταναλώσεις αυτές?
Επίσης πως υπολογίζω πόσα ευρώ είναι η κατανάλωση? (μιλαω για οικιακό ρεύμα και χωρις να λαμβάνουμε υπόψιν ότι έχω φωτοβολταικό)
Για τόσο μικρό αυτοκίνητο είναι αρκετά κακή η κατανάλωση
-
@dettol said in ECOCAR YUDO:
@teo-mak said in ECOCAR YUDO:
Λοιπον επανέρχομαι με καταναλώσεις που παρατήρησα αυτό τον λίγο καιρό που το οδηγώ
Ολες οι παρακάτω τιμές είναι με ανοιχτό το AC αφού έχει πολύ ζέστη και δεν γινεται να το δοκιμάσω χωρίς. Επίσης όλες οι μετρήσεις είναι στο normal προφίλ με μεσαία ανακτηση ενέργειας
για την δουλειά συνήθως είναι η κατανάλωση στο 12,4 (και πόλη και αττικη οδος μεχρι την δουλειά)
και σε εθνική που πήγα μεχρι το Χαλκούτσι και γύρισα στην Εθνικη με 110-130 ήταν στο 18-20Kwh/100χλμ
Εσεις που έχετε εμπειρία με ηλεκτρικα για γράψτε γιατι δεν το έχω ψάξει καθόλου είναι καλές οι καταναλώσεις αυτές?
Επίσης πως υπολογίζω πόσα ευρώ είναι η κατανάλωση? (μιλαω για οικιακό ρεύμα και χωρις να λαμβάνουμε υπόψιν ότι έχω φωτοβολταικό)
Νομίζω ότι η κιλοβατώρα με όλα τα σεα μεα μεαα είναι στα 0,30.
Καλά καίει το γιαουρτάκιxaxaxxaxa
Δηλαδή χοντρικά αν πούμε οτι καίω 15Kwh/100Χλμ οχι 12,4 που βλέπω καθε μερα
και η απόσταση σπιτι δουλεια πήγαινε-ελα είναι 30χλμ
με 0,30 ευρώ η kwh σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου είναι 1,35 ευρώ το πήγαινε έλα στην δουλειά (χωρίς διοδια αττικής οδου)
και χωρίς να υπολογίσω ότι με το φωτοβολταικο μου έρχεται τσάμπα.
δηλαδή πολύ περισσότερο μου κοστίζει η αττικη οδός το μήνα (112 ευρώ περιπου σε express με 44 διελευσεις πηγαινε ελα στην δουλειά) παρά η μετακίνηση με το αμάξι (29.7 ευρώ με 22 εργάσιμες αν δεν είχα το φωτοβολταικό)
Δεν είμαι και πολύ ανθρωπος που κάθομαι να υπολογίζω αλλα έτσι μου έκατσε από περιέργεια. Εντυπωσιακό!!!
ΥΓ Ενταξει αν βάλεις μέσα λάστιχα, τακάκια, αναλώσιμα, service κτλ θα πάει παραπάνω αλλα βαριεμαι να κάτσω να υπολογίζω και αυτά. κάτι χοντικό ήθελα. αντε αντι για 30 ευρώ να πάει 50-60)
ενα 3αρι θα καταναλωνε γυρω στο 12-13 σε συνθηκες κινησης και θα ανεβαινε μαη γυρω στα 16-17 (απο οτι θυμαμαι) στα 130km/h. Επομενως θεωρω μια χαρα τις καταναλωσεις που αναφερεις.
Το 0.30 ισως να ειναι και υπερβολικα υψηλο κοστος kwh, αλλα επειδη απο οτι λεγεται εχει αυξηθει η τιμης, βαλε τοσο για να εισαι μεσα.
Σε γενικες γραμμες που το ειχα υπολογισει, το κοστος μετακινησης/καυσιμου ειναι στο 1/3 απο της βενζινης για φορτισεις στο σπιτιαρα οι καταναλώσεις μου είναι οκ θεωρεις σωστά?
κατω απο 10 μεσα στην πολη δεν εχω ακουσει να γραφει κανενα ηλεκτρικο αυτοκινητο, ανεξαρτητου μεγεθους.
Σε υψηλοτερες ταχυτητες εχεις χαμηλοτερη καταναλωση απο τα περισσοτερα, εκτος τεσλα. Αν δεις καταναλωση του mg4 στα 130km/h θα φρικαρεις. Κατι 24αρια γραφει αν θυμαμαι καλα.
Οποτε ναι εισαι μια χαρα, αρκει τα νουμερα που δειχνει να ειναι πραγματικα
Αλλα οπως και να εχει, εισαι πολυ πολυ χαμηλοτερα απο αντιστοιχο βενζινοκινητο.Γύρισα από Καρπενήσι (μεσάνυχτα) με ρεζέρβα και ταχύτητες ταξιδιού μέχρι 110 km/h και είχα μέση κατανάλωση 11,8 kWh / 100 km.
Στην πόλη με προσπάθεια μπορώ να δω και κάτω από 10 kWh/ 100 km.
-
@red_monster said in ECOCAR YUDO:
@teo-mak said in ECOCAR YUDO:
Νομίζω ότι η κιλοβατώρα με όλα τα σεα μεα μεαα είναι στα 0,30.
Καλά καίει το γιαουρτάκιxaxaxxaxa
Δηλαδή χοντρικά αν πούμε οτι καίω 15Kwh/100Χλμ οχι 12,4 που βλέπω καθε μερα
και η απόσταση σπιτι δουλεια πήγαινε-ελα είναι 30χλμ
με 0,30 ευρώ η kwh σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου είναι 1,35 ευρώ το πήγαινε έλα στην δουλειά (χωρίς διοδια αττικής οδου)
και χωρίς να υπολογίσω ότι με το φωτοβολταικο μου έρχεται τσάμπα.
δηλαδή πολύ περισσότερο μου κοστίζει η αττικη οδός το μήνα (112 ευρώ περιπου σε express με 44 διελευσεις πηγαινε ελα στην δουλειά) παρά η μετακίνηση με το αμάξι (29.7 ευρώ με 22 εργάσιμες αν δεν είχα το φωτοβολταικό)
Δεν είμαι και πολύ ανθρωπος που κάθομαι να υπολογίζω αλλα έτσι μου έκατσε από περιέργεια. Εντυπωσιακό!!!
ΥΓ Ενταξει αν βάλεις μέσα λάστιχα, τακάκια, αναλώσιμα, service κτλ θα πάει παραπάνω αλλα βαριεμαι να κάτσω να υπολογίζω και αυτά. κάτι χοντικό ήθελα. αντε αντι για 30 ευρώ να πάει 50-60)
ενα 3αρι θα καταναλωνε γυρω στο 12-13 σε συνθηκες κινησης και θα ανεβαινε μαη γυρω στα 16-17 (απο οτι θυμαμαι) στα 130km/h. Επομενως θεωρω μια χαρα τις καταναλωσεις που αναφερεις.
Το 0.30 ισως να ειναι και υπερβολικα υψηλο κοστος kwh, αλλα επειδη απο οτι λεγεται εχει αυξηθει η τιμης, βαλε τοσο για να εισαι μεσα.
Σε γενικες γραμμες που το ειχα υπολογισει, το κοστος μετακινησης/καυσιμου ειναι στο 1/3 απο της βενζινης για φορτισεις στο σπιτιαρα οι καταναλώσεις μου είναι οκ θεωρεις σωστά?
κατω απο 10 μεσα στην πολη δεν εχω ακουσει να γραφει κανενα ηλεκτρικο αυτοκινητο, ανεξαρτητου μεγεθους.
Σε υψηλοτερες ταχυτητες εχεις χαμηλοτερη καταναλωση απο τα περισσοτερα, εκτος τεσλα. Αν δεις καταναλωση του mg4 στα 130km/h θα φρικαρεις. Κατι 24αρια γραφει αν θυμαμαι καλα.
Οποτε ναι εισαι μια χαρα, αρκει τα νουμερα που δειχνει να ειναι πραγματικα
Αλλα οπως και να εχει, εισαι πολυ πολυ χαμηλοτερα απο αντιστοιχο βενζινοκινητο.Γύρισα από Καρπενήσι (μεσάνυχτα) με ρεζέρβα και ταχύτητες ταξιδιού μέχρι 110 km/h και είχα μέση κατανάλωση 11,8 kWh / 100 km.
Στην πόλη με προσπάθεια μπορώ να δω και κάτω από 10 kWh/ 100 km.
εγώ χωρις ιδιαίτερη προσπάθεια με AC και normal αλλα με κίνηση και μικρές ταχύτητες ειδα μονοψήφιο
μην ξεχνας ότι έχω λίγο το αμάξι δεν εχω προσπαθησει ποτε να πάω οσο πιο κάτω γίνεται και μονιμα το AC είναι ανοικτο
Ναι η tesla προφανως έχει καλύτερη τεχνολογία και δεδομένου του βάρους καλύτερη κατανάλωση αλλα άσχημη δεν συμφωνω μαζί σου ότι έχει το δικό μου
φανταζομαι με κλειστο AC και προσπάθεια πάει πιο κάτω. Αλλα δεν βγαζει νόημα αυτο. Το αγορασα για να ξενοιαζω μεσα στην πόλη όχι να μου μπει αλλο αγχος να προσπαθω να οδηγω για την επιτυχια της μεγιστης καταναλωσης. Χέστηκα
Ειναι σαν τις γυναίκες που βγαζουν stories τα φαγητα που τρώνε. Φάε το φαγητο σου καλέ δεν είναι για φωτο
-
Έχει χειρότερη κατανάλωση και απο vw Id 3/4.
Ζήτησες τη γνώμη μας, τι γνώμη μας σου λέμε.Προσωπικά την θεωρώ κακή
-
@red_monster said in ECOCAR YUDO:
Έχει χειρότερη κατανάλωση και απο vw Id 3/4.
Ζήτησες τη γνώμη μας, τι γνώμη μας σου λέμε.καλα κάνεις και την λες, ειναι πάντα ευπροσδεκτη και την λαμβάνω πάντα υποψιν μου
Δεν σημαίνει ότι πρεπει να συμφωνω πάντα με όλα οσα γραφεις, διάλογο κάνουμε
δεν σου είπα πουθενα οτι κακως τα γράφεις αυτά
-
Είναι λογικό στην εθνική να καίει παραπάνω λόγω σχήματος
-
@lap said in ECOCAR YUDO:
Μήπως πήρε αύξηση λόγω δασμών
ε ναι μάλλον αυτό είναι. Γιατι μιλάμε για τεράστια αυξηση!!!! 5000ευρώ είναι τεράστιο ποσο, είναι σαν η επιδότηση από 6500ευρώ να πήγε στα 1500!!!!!
γιατι δεν τηλεφωνεις σε αυτον που στο πουλησε να ρωτησεις τι εγινε;
-
@wantone said in ECOCAR YUDO:
ε ναι μάλλον αυτό είναι. Γιατι μιλάμε για τεράστια αυξηση!!!! 5000ευρώ είναι τεράστιο ποσο, είναι σαν η επιδότηση από 6500ευρώ να πήγε στα 1500!!!!!
θα το κάνω οταν έχω και άλλο λόγο, γιαυτο και μόνο δεν παίρνω τηλ. Δεν θελω να πρηζω κανεναν για αποριες μου. Οταν μαζεψω και άλλες και έχει νόημα θα το κάνω
Οτι δεν μαρεσει να το κάνουν σε μενα να μου τα πρήζουν στην δουλεια για ψυλου πήδημα δεν το κάνω και γω στην ζωή μου σε άλλους. θεμελιώδης κανόνας στην ζωή
-
θα το κάνω οταν έχω και άλλο λόγο, γιαυτο και μόνο δεν παίρνω τηλ. Δεν θελω να πρηζω κανεναν για αποροιες μου. Οταν μαζεψω και άλλες και έχει νόημα θα το κάνω
Οτι δεν μαρεσει να το κάνουν σε μενα να μου τα πρήζουν στην δουλεια για ψυλου πήδημα δεν το κάνω και γω στην ζωή μου σε άλλους.
Καλά τουλάχιστον ανεφερε τις απορίες σου. Τις αποροίες σου μη τους τις πεις
-
τοσα χρηματα τους εδωσες...
-
θα το κάνω οταν έχω και άλλο λόγο, γιαυτο και μόνο δεν παίρνω τηλ. Δεν θελω να πρηζω κανεναν για αποροιες μου. Οταν μαζεψω και άλλες και έχει νόημα θα το κάνω
Οτι δεν μαρεσει να το κάνουν σε μενα να μου τα πρήζουν στην δουλεια για ψυλου πήδημα δεν το κάνω και γω στην ζωή μου σε άλλους.
Καλά τουλάχιστον ανεφερε τις απορίες σου. Τις αποροίες σου μη τους τις πεις
δυναστη
-
τοσα χρηματα τους εδωσες...
και σε οποιον δινεις τα χρήματα σου για να αγοράσεις ενα προιον του πρήζεις τα ουμπαλα μετά για μη σημαντικα πράγματα????
εγώ όχι. (εγω πήρα το αμάξι στην τιμή που συμφωνήσαμε και τα δώρα που συμφωνήσαμε δωρεαν). Το να ρωτήσω γιατι ανεβασαν την τιμή για μελοντικούς πελάτες δεν ήταν μεσα στο scope της συμφωνίας μας για να τους πρήζω
αυτη την ατάκα τοσα χρήματα τους έδωσες εχω βαρεθει να την ακούω
δινεις χρηματα για να αγοράσεις ή να πάρεις κάτι σε ανταλαγμα (προιον ή υπηρεσία) που θες και συμφωνεις οχι για να πρηζεις τα ουμπαλα του αλλου χωρις λόγο 24/7
-
Ρε συ αυτοί κυνηγούν μύγες. Δουλειά θα τους δώσεις.
-
Κάποτε είχαμε τα yugo . Τώρα τα yudo. Και τα δυο αντιγραφή κάποιου αλλου αυτοκινήτου.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Η πλάκα είναι ότι το yudo αντέγραψε το yugo στο όνομα. Δηλαδή εάν έδιναν διαγώνισμα σε τάξη θα έπρεπε να μηδενίσουν τις κόλλες τους.
Yugo και Yudo έξω από την αίθουσα....
Και εγώ κύριε;;
Εσύ Yolo μείνε αλλά κάτσε φρόνιμα με την Υoko -
το τι κάνουν είναι δικό τους θεμα. Δεν αλλαζω εγω το πως φερομαι αναλογα με το ποιον έχω απέναντι μου ή τουλαχιστον αυτο προσπαθω
-
το τι κάνουν είναι δικό τους θεμα. Δεν αλλαζω εγω το πως φερομαι αναλογα με το πιον έχω απέναντι μου ή τουλαχιστον αυτο προσπαθω
Οκ τον πιον μην το ενοχλείς. Τους άλλους ενόχλησε.
-
το τι κάνουν είναι δικό τους θεμα. Δεν αλλαζω εγω το πως φερομαι αναλογα με το πιον έχω απέναντι μου ή τουλαχιστον αυτο προσπαθω
Οκ τον πιον μην το ενοχλείς. Τους άλλους ενόχλησε.
ορεξούλες πολλες βλέπω έχεις σημερα
το διορθωσα και αυτό
-
34 βαθμούς έχει το σπίτι... να μην έχω όρεξη;;;;
-
Κάποτε είχαμε τα yugo . Τώρα τα yudo. Και τα δυο αντιγραφή κάποιου αλλου αυτοκινήτου.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Η πλάκα είναι ότι το το yudo αντέγραψε το yugo στο όνομα. Δηλαδή εάν έδιναν διαγώνισμα σε τάξη θα έπρεπε να μηδενίσουν τις κόλλες τους.
Yugo και Yudo έξω από την αίθουσα....
Και εγώ κύριε;;
Εσύ Yolo μείνε αλλά κάτσε φρόνιμα με την Υokoπάντα είμαι μέσα για πλακίτσα αλλα δεν ήταν από τα πετυχημένα σου
εχεις γράψει πολύ καλύτερα και γελαγα. αυτό δεν τραβηξε....
ECOCAR YUDO